Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
TANY... ne bom kot kokos okol skakala ti jo pa pihneš... To pa še nisem slišala. Je pa res da v DR ni medvedov, ampak imate kokose.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:05:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar spps... itak da ga boš delala in jst čutim na vodi, da si . ti čutiš na vodi? ja fajn,upam da te ne tišči tolk ko mene
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:09:23
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa pol čakaš.... pejt hiter, da ne boš naredila kake škode..... poleg tega pa sem glih prej šla, ampak imam še vseeno nekaj kaplic v mehurju, tako da preko tistih vse čutim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:10:29
|
|
|
|
tany83
|
.... ancica... midva sesava tud veckrat na dan... se prah hitro nabere.... , ce pa ne posesas pa ni fajn, da prah okol leta in se nabira ja gantar, tle medvedov ni, kokosk pa je veliko, me lahko zamenjajo, ce se ne oskubim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:15:00
|
|
|
|
Anonimen
|
pol pa kar hitr bod britvico
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:17:51
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar pol pa kar hitr bod britvico sej bom sla pocasi... sam se mi ne da prevec.... ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:20:26
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .... ancica... midva sesava tud veckrat na dan... se prah hitro nabere.... , ce pa ne posesas pa ni fajn, da prah okol leta in se nabira ja gantar, tle medvedov ni, kokosk pa je veliko, me lahko zamenjajo, ce se ne oskubim ja res je...ni dobro da pustis prahu da se nabira ... se ga je treba znebit po hitrem postopku
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:23:33
|
|
|
|
spps
|
in punce kaj boste danes počele?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:24:34
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .... ancica... midva sesava tud veckrat na dan... se prah hitro nabere.... , ce pa ne posesas pa ni fajn, da prah okol leta in se nabira ja gantar, tle medvedov ni, kokosk pa je veliko, me lahko zamenjajo, ce se ne oskubim ja res je...ni dobro da pustis prahu da se nabira ... se ga je treba znebit po hitrem postopku ..... ... joj zenske, mene tolk jajcniki bolijo, bomo ponorela, ta presneta se me ko klop drzi... jaz nevem, jo bom poslala na antarktiko da zmrzne hudic ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:26:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .... ancica... midva sesava tud veckrat na dan... se prah hitro nabere.... , ce pa ne posesas pa ni fajn, da prah okol leta in se nabira ja gantar, tle medvedov ni, kokosk pa je veliko, me lahko zamenjajo, ce se ne oskubim ja res je...ni dobro da pustis prahu da se nabira ... se ga je treba znebit po hitrem postopku ..... ... joj zenske, mene tolk jajcniki bolijo, bomo ponorela, ta presneta se me ko klop drzi... jaz nevem, jo bom poslala na antarktiko da zmrzne hudic .... bo treba spet čarat začet
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:26:43
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps in punce kaj boste danes počele? Jaz... prvo moram noge oskubit in mal visje tud ... je cel pragozd .. viset na RR, dokler moj ne pride... sesat prah, ce se bo kej nabral ... it mal ven iz bajte... ... itd... nobenih posebnih nacrtov.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:27:51
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps bo treba spet čarat začet saj caram s palco vsak dan tam kamor je treba ma ni nic...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:28:24
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...nikol ne ves, mogoce pa ni ...sicer imam tudi jaz tak obcutek, da jo bom spet dobila ta mesec...sranje! spps...danes bom pa...eh, kot ponavadi, malo cvekala, malo pospravljala, kuhala, na koncu pa se fajn posesala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:30:10
|
|
|
|
spps
|
jaz pa se bom morala počas odstranit ,da še z malo kakšno rečema in se pocrkljama ,preden jo odpeljem k tašči pol bom pa verjetn spet tule gor,ker se mi ne da nikamor ponavad krenem na kak čvek h kaki kolegici,ko sem sama,danes pa ne bo nič od tega,ker se mi neeee daaaaaaaaaa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:30:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...nikol ne ves, mogoce pa ni ...sicer imam tudi jaz tak obcutek, da jo bom spet dobila ta mesec...sranje! spps...danes bom pa...eh, kot ponavadi, malo cvekala, malo pospravljala, kuhala, na koncu pa se fajn posesala tisto na koncu je najbolj pomembno
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:34:33
|
|
|
|
spps
|
upam,da bo pol kera kje na vidiku,da mi ne bo treba prehitro it spat tany,ti uživaj,če se danes ne tipkamo gantar-potrudi se večkrat,da si kaj natipkamo ancica,ti se pa le kaj še kasnej javi papa zaenkrat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:38:10
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...lep dan ti zelim, pa se kasneje spet tipkamo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:46:46
|
|
|
|
tany83
|
ja spps... lepo se mej, ce ne tipkamo vec... nevem kdaj misli moj domov pridet.... papa zaenkrat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 16:56:34
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...nikol ne ves, mogoce pa ni ...sicer imam tudi jaz tak obcutek, da jo bom spet dobila ta mesec...sranje! spps...danes bom pa...eh, kot ponavadi, malo cvekala, malo pospravljala, kuhala, na koncu pa se fajn posesala Ah nevem... se mi ne da vec s to ukvarjat... ce pride pride, ce je ne bo pa se boljs
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 17:27:10
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...nikol ne ves, mogoce pa ni ...sicer imam tudi jaz tak obcutek, da jo bom spet dobila ta mesec...sranje! spps...danes bom pa...eh, kot ponavadi, malo cvekala, malo pospravljala, kuhala, na koncu pa se fajn posesala Ah nevem... se mi ne da vec s to ukvarjat... ce pride pride, ce je ne bo pa se boljs ja sej mas prou, mene tud trenutno bolj skrbi kaj bo v ponedeljek zdravnik rekel, kot pa al bo ta mesec al pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 17:45:16
|
|
|
|
tany83
|
Jaz upam, da ti ne bo nic takega rekel zdravnik v pon in, da je vse v redu.... .... Jaz sem oskubla moje noge in vse kar zdraven spada, mojega katusa, pa se kar ni... zdaj pa ze jezna ratujem... nic najboljs da zacnem kosilo kuhat....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 17:50:42
|
|
|
|
_ancica_
|
upam, da tvoj kaktus kmalu pride. Jaz grem pa malo pospravit. Pa pojest moram kaj, ker se nic nisem. Potem bom pa sla pomoje kar malo pred tv. Sem spet za en drek spala ponoci. Jutri pa zacneva s pakiranjem in pripravami za selitev, tako da moram bit spocita. Drug teden bo pa tudi pestro tukaj. V ponedeljek k zdravniku, potem pa nikol ne ves...lahko da me bo narocil se za kak drug dan...potem pa se pakiranje...joooj, se mi bo kr zmesal pomoje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 17:55:05
|
|
|
|
tany83
|
me je klical zdaj, da bo cez 20 min doma... Dober tek, pa pripravi si kaj dobrega za pod zob.... ja, pol bos mela pa res pestro drug teden ti... zdaj se bosta kmal odselila... super...a ne??? ... Nic jaz grem mal pred TV si hladit zivcke.... Lepo se mej... mogoce se se kaj tipkamo, ker po moje bom kar doma ostala, un kaktus pa nej grem kamor hoce..... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 18:03:48
|
|
|
|
_ancica_
|
upam, da ne bo spet kam odjadral tale tvoj kaktus...kot na primer v avtopralnico ali kaj podobnega Zelim vama lep dan skupaj...ce se ne tipkamo vec danes, pa potem drug teden enkrat. Se bom probala se kaj jutri oglasit. Me pa malo skrbi kako bo konec drugega tedna, ker ne bova nakaj casa imela interneta vas bom ful pogresala! noc, grem zdaj v kuhno...cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 22.2.2008 18:04:44
|
|
|
|
spps
|
alo,jaz sem že doma
|
ZajtrkMichonne RRAli vaši malčki zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?Da (
53%)
Ne (
29%)
Občasno (
18%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!