|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
21.2.2008 18:47:10   
*Mišika*
joj mene pa res muči, a je user posted image  a ni? Kr ne upam na stranišče it, ta trapast izcedek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
21.2.2008 18:48:05   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

mislim da se nekaterim takoj obarvajo drugim pa ne,drugač pa moja mami pravi,da so prve spremembe ponavadi na joškicah,no jst mam ta mesec dost povdarjene modre žile,tko da sm spet najdla en znakuser posted image user posted image user posted image .najboljš da se nehamo gledat pa bomo potem takoj nosečeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To se pa strinjam..Na zacetku sem jaz nasla se kako mali dokaz da bi to lahk bla user posted image  pa na koncu nic. Proti koncu sem bila ze tako dalec z zivci da sem prav morala break narest da sem se zbrala in nehala s tem. Ce bo bo  ce ne pa bo, vendar malo kasneje...

jaz imam tudi probleme z vsemi temi ''nosecniskimi'' znaki ze odkar delava na user posted image pa se je vsakic koncalo s prihodom user posted image tako da se sploh vec ne zanasam na to. Ko bo bo user posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
21.2.2008 18:50:13   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika*

joj mene pa res muči, a je user posted image  a ni? Kr ne upam na stranišče it, ta trapast izcedek user posted image user posted image user posted image

te cisto razumem...nisem ravno sledila pogovorov zadnjih par dni tukaj, pa ne vem kaksna situacija je pri tebi user posted image ti ze zamuja?

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
21.2.2008 18:50:20   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

to je super ce imas tako redne, vsaj ves kdaj jo pricakovat to coprnico. In ce ti zamuja, je vec moznosti da si nosecka. Moji cikli so pa bolj pomesani kot ne, vcsaih na 25 dni, vcasih pa tam okoli 34, tako da res zoprno ko ne ves ali zamuja ali je le cikel daljsi user posted image user posted image

Ja, jaz mam tam od 30- 32 dolge, sam najveckrat pride 31, 32... to pa itak ni noben razpon... je res mam sreco, kar se dolzine cikla tice in na testih prisparam, ker moja user posted image  tocno pride....

upam, da me tud ta sreca kmal doleti, da user posted image  ugledam....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
21.2.2008 18:54:05   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

te bo in to kmalu user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
21.2.2008 18:54:35   
little angel
ve tukaj na tem forumu pa ste res pridneuser posted image a zeja naj bi bla nov znak za nosecnot?mene tud muci zeja fejst pa me drugac nena, smo pa bli pridni ta mesec drugac pa je ne pricakujemo 28 tak da se bo treba malo pocakat... bi pa blo fajn ce bi bil to nov znak za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te nama je ziher ratalo ta mesecuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
21.2.2008 19:00:24   
_ancica_
ja zgleda da je pretirana zeja nov znak za user posted image  user posted image Kera je se zejna??????

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
21.2.2008 19:00:48   
tany83

No ja hmal al ne hmal... sam, da bi blo brez vsakrsnih tezav....user posted image user posted image user posted image ...
bi blo lepo da bi kmal blo pr obeh, da bi se skupi kej dobile....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
21.2.2008 19:01:53   
neyka7
Jaaaaaazzz sem tud žejnauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
21.2.2008 19:03:14   
_ancica_

No ja hmal al ne hmal... sam, da bi blo brez vsakrsnih tezav....user posted image user posted image user posted image ...
bi blo lepo da bi kmal blo pr obeh, da bi se skupi kej dobile....user posted image user posted image user posted image

ja itak...na Kubi a ne? user posted image ampak ta tema ni lih za tle, da ne bo kdo jezen user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
21.2.2008 19:03:40   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7

Jaaaaaazzz sem tud žejnauser posted image

bravo srecka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
21.2.2008 19:06:48   
tany83

ja itak...na Kubi a ne? user posted image ampak ta tema ni lih za tle, da ne bo kdo jezen user posted image

Ne ni ne... mas prav... saj jaz sem sem mal nakazala, da te mal spodbudim k user posted image , moj namen je bil cist nedolzenuser posted image user posted image user posted image .. drgac si ti omenla destinacijo ne jaz....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
21.2.2008 19:11:30   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste se me pa lotleuser posted image user posted image user posted image user posted image mal rit odnesem od compa vstran pa me obdelujeteuser posted image user posted image user posted image testa po vsej verjetnosti ne bom delala prej ko v sobotouser posted image user posted image user posted image to pa zarad izkušenj iz prve nosečnostiuser posted image user posted image user posted image tk da....
a smo zdaj registrirale žejo za prve znake nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
21.2.2008 19:13:46   
_ancica_

Ne ni ne... mas prav... saj jaz sem sem mal nakazala, da te mal spodbudim k user posted image , moj namen je bil cist nedolzenuser posted image user posted image user posted image .. drgac si ti omenla destinacijo ne jaz....user posted image user posted image user posted image

men se dozdeva, da sem imela O pred parimi dnevi (saj ves tam enkrat prejsnji vikend ko naj bi sli v Montreal pa potem nismo user posted image ), tako da ce se je kaj prijelo se je, ce pa ne, pa drug mesec user posted image ...mogoce bova pa marca ze skupaj na lezalnikih pod palmicami s kozarcem ananasovega sokca user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
21.2.2008 19:15:39   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste se me pa lotleuser posted image user posted image user posted image user posted image mal rit odnesem od compa vstran pa me obdelujeteuser posted image user posted image user posted image testa po vsej verjetnosti ne bom delala prej ko v sobotouser posted image user posted image user posted image to pa zarad izkušenj iz prve nosečnostiuser posted image user posted image user posted image tk da....
a smo zdaj registrirale žejo za prve znake nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image ?

smo te obdelale do kosti user posted image user posted image user posted image no, saj sobota bo kar v redu, ni tako zelo dalec user posted image

glede zeje pa...ocitno bo nekaj na tem user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
21.2.2008 19:17:44   
neyka7
_ancica_ ko bi bilo res, da bi bla srečka user posted image user posted image .
Punce "žejo" pa lahko registriramo kot nov nosečniški znak...bomo mele vsaj več upanjauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
21.2.2008 19:19:20   
neyka7
spps tko kot pravi _ancica_ obdelala smo te  do kostiuser posted image . Pa še te bomo, če ne boš z nami na RRuser posted image user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
21.2.2008 19:19:43   
tany83

men se dozdeva, da sem imela O pred parimi dnevi (saj ves tam enkrat prejsnji vikend ko naj bi sli v Montreal pa potem nismo user posted image ), tako da ce se je kaj prijelo se je, ce pa ne, pa drug mesec user posted image ...mogoce bova pa marca ze skupaj na lezalnikih pod palmicami s kozarcem ananasovega sokca user posted image

Ja pol, ce se je teb tokrat kej prjelo in se je men v februraju, bova definitivno nazdravile z ananasovim sokom pod palmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
21.2.2008 19:20:50   
tany83

IZVIRNO SPOROČILO: spps

smo te obdelale do kosti user posted image user posted image user posted image no, saj sobota bo kar v redu, ni tako zelo dalec user posted image

glede zeje pa...ocitno bo nekaj na tem user posted image

user posted image user posted image user posted image ... sobota bom kaml tle... in mi vsi navijamo, da se pokaze user posted image user posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
21.2.2008 19:22:02   
neyka7
tany83 dober nekterem ko boste nazdravlaluser posted image . No, če se je pa kej prjelo, pa še tok večji razlog. Pol bi se vama pa kr pridružla. Verejtno kira druga tud, ne punce? user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
21.2.2008 19:22:04   
_ancica_

_ancica_ ko bi bilo res, da bi bla srečka user posted image user posted image .
Punce "žejo" pa lahko registriramo kot nov nosečniški znak...bomo mele vsaj več upanjauser posted image

upam in drzim pesti, da se tale na novo pecen znak nosecnosti uveljavi tudi v praksi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
21.2.2008 19:23:44   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image ... sobota bom kaml tle... in mi vsi navijamo, da se pokaze user posted image user posted image ...

tany, sej ti mas tud ta poseben dar!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
21.2.2008 19:24:24   
neyka7
_ancica_ bomo še neki časa počakale, da vidmo, če je kira izredno žejna... z registracijo raje še malo počakajmouser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
21.2.2008 19:28:02   
_ancica_

_ancica_ bomo še neki časa počakale, da vidmo, če je kira izredno žejna... z registracijo raje še malo počakajmouser posted image

prav, se malo pocakajmo, potem pa upam, da nam boste kako lepo novicko povedale user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
21.2.2008 19:28:50   
_ancica_

Ja pol, ce se je teb tokrat kej prjelo in se je men v februraju, bova definitivno nazdravile z ananasovim sokom pod palmo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?