|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
21.2.2008 18:11:11   
spps
men tole čakanje gre pošteno na živceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisem več tolk pametnauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.2.2008 18:12:20   
tany83
user posted image user posted image user posted image  itak, da je vse mozno... moderni casi, moderni znaki user posted image user posted image user posted image ....

jaz vsekakor navijam in vrjamem, da se vam user posted image user posted image  pokaze....

drgac pa mal pocaram user posted image  da bo plusek... user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 2127
21.2.2008 18:13:16   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image  itak, da je vse mozno... moderni casi, moderni znaki user posted image user posted image user posted image ....

jaz vsekakor navijam in vrjamem, da se vam user posted image user posted image  pokaze....

drgac pa mal pocaram user posted image  da bo plusek... user posted image user posted image user posted image

Kar pocaraj in pricaraj nam v torek en velik + za vsako od nas..Dobro spps malo prej...user posted image user posted image ž

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
21.2.2008 18:13:32   
spps

ti kar cumprajuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ne bom hudauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
21.2.2008 18:13:58   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

men tole čakanje gre pošteno na živceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisem več tolk pametnauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
21.2.2008 18:14:43   
srecna_zvezda
user posted image user posted image user posted image Spps daj naredi jutri ze test!!!!!!!!!!!!!!!!!Saj bo isto kot v soborto pokazal...namrec +!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
21.2.2008 18:16:43   
tany83
spps in srecna_zvezda, saj caram pa compram, sam reklamacij ne upostevam user posted image user posted image user posted image ....

no pa za vsako user posted image  pa, naj vam user posted image  prinese.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
21.2.2008 18:17:45   
neyka7
Sej res, punce, kaj če bi kira kak test naredila?user posted image  Dejmo mal veselja pokazatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2133
21.2.2008 18:18:54   
srecna_zvezda

spps in srecna_zvezda, saj caram pa compram, sam reklamacij ne upostevam user posted image user posted image user posted image ....

no pa za vsako user posted image  pa, naj vam user posted image  prinese.... user posted image user posted image user posted image

Hehehehehe spčoh ne dvomim v tvoje sposobnosti zato glej da nam pricas nase bebike ze ta mesec..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
21.2.2008 18:19:20   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7

Sej res, punce, kaj če bi kira kak test naredila?user posted image  Dejmo mal veselja pokazatuser posted image

Ja jaz sem tud zato, sam jaz ga zal ne morem... me se prevec dni cakanja caka....user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
21.2.2008 18:19:34   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7

Kajne Neyka? Tudi jaz tako pravim! Spps dajmo hitro test narest!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
21.2.2008 18:21:59   
tany83
Uf srecna_zvezda... ce bi jaz mela te sposobnosti, bi ble ze vse roza... sam morte tud vi dat svoj del... to mislim predvsem na user posted image ... user posted image user posted image user posted image ... hecam se ej... jaz res upam, da nam vsem usoe ugledat user posted image user posted image ... prva je spps, ki more otvorit ponovni user posted image  booom.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
21.2.2008 18:23:46   
srecna_zvezda

Uf srecna_zvezda... ce bi jaz mela te sposobnosti, bi ble ze vse roza... sam morte tud vi dat svoj del... to mislim predvsem na user posted image ... user posted image user posted image user posted image ... hecam se ej... jaz res upam, da nam vsem usoe ugledat user posted image user posted image ... prva je spps, ki more otvorit ponovni user posted image  booom.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam!! Saj smo bli v temuser posted image  pridni samo kaj cmo ce se ne bo hotlo prjet....kok dolgo pa ti mors pocakat na nov test????

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
21.2.2008 18:27:49   
_ancica_
Hojla punce!!! Gremo testke delat, da bomo koncno spet lahko roza uporabil na seznamu!!! DAJMO PUNCE ROOOOOZAAAAAAAAA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2139
21.2.2008 18:28:14   
Anonimen
ounce jaz pa mam eni vprašanje ali katera ve če se ti v nosečnosti kolobarji na prsih (okoli bradavičk) obarvajo temno takoj ali postopoma? jaz zadnje dni svoje prsi opazujem pa sem opazla da se mi postopoma  barvajo temno odzunaj so temne navznoter proti beadavičkam pa so normalne barve kot vedno. se opravičujem če sem malo noro vprašala ampak me res zanima.

Neposredna povezava do sporočila: 2140
21.2.2008 18:31:40   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam!! Saj smo bli v temuser posted image  pridni samo kaj cmo ce se ne bo hotlo prjet....kok dolgo pa ti mors pocakat na nov test????

jaz testa se nisem delalam ker je ne cakam komi 27. tko, da je se dolgo do takrat, pa tud ga ne misim, ker mam redne user posted image in zmer tocno pride, tko da nima pomena ga delat... ko bo zamujala, pa ga bom delala... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2141
21.2.2008 18:33:59   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ounce jaz pa mam eni vprašanje ali katera ve če se ti v nosečnosti kolobarji na prsih (okoli bradavičk) obarvajo temno takoj ali postopoma? jaz zadnje dni svoje prsi opazujem pa sem opazla da se mi postopoma  barvajo temno odzunaj so temne navznoter proti beadavičkam pa so normalne barve kot vedno. se opravičujem če sem malo noro vprašala ampak me res zanima.

hm... ti ne zanm prav odgovorit, vem da je znak za user posted image , ce se ti temneje pobarvajo, ce se ti postopoma ali takoj pa ne vem... mogoce ti bo katera druga znala malo bolj pomagat....

Srecno, pa upam da je to znak, da si srecka user posted image .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
21.2.2008 18:34:01   
srecna_zvezda

jaz testa se nisem delalam ker je ne cakam komi 27. tko, da je se dolgo do takrat, pa tud ga ne misim, ker mam redne user posted image in zmer tocno pride, tko da nima pomena ga delat... ko bo zamujala, pa ga bom delala... user posted image

Jaz tudi uradno ne cakam M 29.2. to je sicer kao najdaljsi cikel ki ga imam...Pa vendar mislim da bom ze do torka tezko zdrzala in me bojo prstki prevec zasrbeli..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ves drzim ti pesti da konec tega meseca obarvamo vse v roza barvo!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
21.2.2008 18:35:58   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sem slisala da ratajo temnejse, ne bi pa vedla kdaj oz kako hitro ...sorry user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
21.2.2008 18:36:10   
*Mišika*
Anonimna jaz ne bi vedla, če ti bo kaka druga punca vedla kaj več povedat. Žal ...

Drgač se pa meni (saj zdi se mi) napoveduje user posted image . Ravnokar sem šla na wc in ko sem se obrisala sem vidla rdečerjav madež. Zdj ne vem al bo pršla al pa če bo spet tko kot zanč ko sem mela ta izcedek par ur. Ampak jz kr mislim da bom modra ta mesec. Sam se nič ne sekirava, bomo pa dug mesec.

Samo ne obupat punce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
21.2.2008 18:36:48   
tany83

Jaz tudi uradno ne cakam M 29.2. to je sicer kao najdaljsi cikel ki ga imam...Pa vendar mislim da bom ze do torka tezko zdrzala in me bojo prstki prevec zasrbeli..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ves drzim ti pesti da konec tega meseca obarvamo vse v roza barvo!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

ja, jaz mam cikel na 32 dni.. in ta moj user posted image  je zmer tocen in lepo pride.... testa pa nocem delat, ker sem ga enkrat cist na zacetku, ko sva zacela delat na user posted image , pa je blo razocaranje preveliko, tko da najbolje pocakat, se posebi ce mas redne cikle tko kot jaz, pol itak ves da neki je, ce jo ni in seveda upas, da je user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2146
21.2.2008 18:38:02   
jabi babi
mislim da se nekaterim takoj obarvajo drugim pa ne,drugač pa moja mami pravi,da so prve spremembe ponavadi na joškicah,no jst mam ta mesec dost povdarjene modre žile,tko da sm spet najdla en znakuser posted image user posted image user posted image .najboljš da se nehamo gledat pa bomo potem takoj nosečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
21.2.2008 18:41:05   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

mislim da se nekaterim takoj obarvajo drugim pa ne,drugač pa moja mami pravi,da so prve spremembe ponavadi na joškicah,no jst mam ta mesec dost povdarjene modre žile,tko da sm spet najdla en znakuser posted image user posted image user posted image .najboljš da se nehamo gledat pa bomo potem takoj nosečeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To se pa strinjam..Na zacetku sem jaz nasla se kako mali dokaz da bi to lahk bla user posted image  pa na koncu nic. Proti koncu sem bila ze tako dalec z zivci da sem prav morala break narest da sem se zbrala in nehala s tem. Ce bo bo  ce ne pa bo, vendar malo kasneje...

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
21.2.2008 18:44:02   
_ancica_

ja, jaz mam cikel na 32 dni.. in ta moj user posted image  je zmer tocen in lepo pride.... testa pa nocem delat, ker sem ga enkrat cist na zacetku, ko sva zacela delat na user posted image , pa je blo razocaranje preveliko, tko da najbolje pocakat, se posebi ce mas redne cikle tko kot jaz, pol itak ves da neki je, ce jo ni in seveda upas, da je user posted image user posted image ...

to je super ce imas tako redne, vsaj ves kdaj jo pricakovat to coprnico. In ce ti zamuja, je vec moznosti da si nosecka. Moji cikli so pa bolj pomesani kot ne, vcsaih na 25 dni, vcasih pa tam okoli 34, tako da res zoprno ko ne ves ali zamuja ali je le cikel daljsi user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
21.2.2008 18:46:12   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika*

Anonimna jaz ne bi vedla, če ti bo kaka druga punca vedla kaj več povedat. Žal ...

Drgač se pa meni (saj zdi se mi) napoveduje user posted image . Ravnokar sem šla na wc in ko sem se obrisala sem vidla rdečerjav madež. Zdj ne vem al bo pršla al pa če bo spet tko kot zanč ko sem mela ta izcedek par ur. Ampak jz kr mislim da bom modra ta mesec. Sam se nič ne sekirava, bomo pa dug mesec.

Samo ne obupat punce!!!

drzimo pesti da ne pride user posted image

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?