|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
21.2.2008 12:15:33   
lunica 85
ja ko jaz pregledujem .oz ko vpisujem kiro na novo so vsi smeški.sem žalostna zato ker sem to naredila.res še enkrat hvala za tvoje opozorilo.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
21.2.2008 14:58:46   
tany83
Pozdravljene...

zal mi je za vse, ki vas je obiskala user posted image ... punce ne obupat user posted image user posted image user posted image , pa veliko srece v marcu user posted image user posted image user posted image

Za vsa, ki vam zamuja in boste delale user posted image user posted image ... pa veliko user posted image  za sreco in vam iz srca zelim, da ugledate user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image ....

Pri meni je se en dobere teden do moje user posted image , ki misilim, da se bo prikazala, ker mi zal vse nakazuje na to... no, bomo sli pa marca v nov boj....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
21.2.2008 15:07:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

Spps ti bi ze danes lahko delala test.Daj no hitro skoci ponj, jaz sem ze takooo zelooo firbcna!Pa VEM da ti je uspelo! Tudi za ostale drzim pesti, tiste pa ki ste zagledale tecko pa en velik user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem jaz tudd firbčnauser posted image user posted image user posted image aja,pa test mam že kr nekaj časa domauser posted image user posted image user posted image bom verjetn kr na soboto počakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam,da imaš pravuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
21.2.2008 15:09:49   
srecna_zvezda
IMAM PRAV!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
21.2.2008 15:11:18   
spps
no,da najprej vse pozdravim!kako ste punce?jaz sem ok,nič novega-edin kaj me danes muči je žeja-sem v službi liter vode spila,ampak sem še kr žejna,drugač me ne žeja tolkuser posted image user posted image user posted image user posted image  samo to je bolj znak za mačka al pa preveč slane hrane(sam pr men ni ne eno ne drugo)user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
21.2.2008 15:12:49   
neyka7
Oj punce,spet sem tu. Rezultat sem dobila, bil je manjši od 0.500. Sej lih se ne spoznam v to, sam se mi zdi da je kr negativen, če je manjši od ena, vsaj tko si razlagamuser posted image . Uglavnem, ju3 zju3 zju3 sem naročena pri svoji G (UZ) in imam seveda zadnje upanje v tem mesecu. Tolažim se še s tem, da user posted image  še kar ni. Ju3 me bo verjetno še 1x dala na krvni ali pa na urinski test. Jaz sem pa že tko mislila, da vam bom spročila dobro novico, nazadnje pa tole. Sem vas kr mal razočaralauser posted image .
Vse tiste, ki vas je obiskala user posted image  enga velikega user posted image .

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
21.2.2008 15:18:24   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7

Oj punce,spet sem tu. Rezultat sem dobila, bil je manjši od 0.500. Sej lih se ne spoznam v to, sam se mi zdi da je kr negativen, če je manjši od ena, vsaj tko si razlagamuser posted image . Uglavnem, ju3 zju3 zju3 sem naročena pri svoji G (UZ) in imam seveda zadnje upanje v tem mesecu. Tolažim se še s tem, da user posted image  še kar ni. Ju3 me bo verjetno še 1x dala na krvni ali pa na urinski test. Jaz sem pa že tko mislila, da vam bom spročila dobro novico, nazadnje pa tole. Sem vas kr mal razočaralauser posted image .
Vse tiste, ki vas je obiskala user posted image  enga velikega user posted image .
.
joooj,tebe bo pa tole ćakanje farderbalo.mene bi ziheruser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
21.2.2008 15:22:31   
neyka7
spps verjem, da sploh ne vem  več kaj naj naredim. Zdej tuhtam, če nimam spet kakšne k... (brez zamere punce) ciste,  da user posted image  mogoče zarad tega nimam. To da sem mela cisto se mi je že 1x naredilo, ampak je user posted image  vseeno pršla. hmmuser posted image Zdej pa res ne vem več... Punce, če ima katera kakšno izkušnjo o tem naj mi PROSIM napiše.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
21.2.2008 15:28:01   
spps

spps verjem, da sploh ne vem  več kaj naj naredim. Zdej tuhtam, če nimam spet kakšne k... (brez zamere punce) ciste,  da user posted image  mogoče zarad tega nimam. To da sem mela cisto se mi je že 1x naredilo, ampak je user posted image  vseeno pršla. hmmuser posted image Zdej pa res ne vem več... Punce, če ima katera kakšno izkušnjo o tem naj mi PROSIM napiše.

jaz nimam poojmauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
21.2.2008 15:37:04   
tany83
neyka7 zal, mi je da nisi zvedela kaj bolj pozitivnega, sam ne obupat, ti lepo obisci svojo ginekologinjo, da pogleda kaj se dogaja in ce je karkoli, da ti pomaga in resi.... ne obupaj, bos videla tudi tebi se bo pokazal user posted image user posted image .... mi bomo tukaj, te spodbujale in navijale zate in skupaj jo bomo odgnale to user posted image  in ugledale user posted image  ter pestovale svoje user posted image ... samo obupat nikar... vem, da je tezko ko ne ves pr cem si in so vsi testi negativni, saj zato je najbolje g obiskat, da pogleda kaj je, saj mogoce ni nic, pa se ti je mal prestavila zaradi zivckov, mogoce pa je res da si user posted image ...

srecno in upam, da ti g pove kako dobro novicko....user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
21.2.2008 16:53:51   
neyka7
tany83 hvala za tolažbo in spodbudne besede. Upam, da bom čimprej zagledala, kar si želimuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
21.2.2008 17:21:26   
tany83

tany83 hvala za tolažbo in spodbudne besede. Upam, da bom čimprej zagledala, kar si želimuser posted image

Ponavadi, ko najmanj cakas se pokaze tisto kar zelimo.... user posted image user posted image user posted image ....
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
21.2.2008 17:29:52   
neyka7
tany83 maš čisto prav. Sam zdej ko sem sama tkole tuhtam, da me je kr malo strah ju3 it h G. Imam tak strah v sebiuser posted image , ko ne vem kaj mi bo povedala.
Vsaj tok se je sestrca potrudila, da me je bolj zju3 naročila, da mi ne bo treba čakat ceu dopoldneuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
21.2.2008 17:32:35   
METULJ1
neyka7 - na jutrišnjem pregledu ti želim veliko sreče in da nam potem sporočiš veselo novico.

Pozdravčki

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
21.2.2008 17:33:26   
tany83
neyka saj vrjemem, da te je strah, sam glej na to tko, da je najbolje k ginekologu it, ker raje naj pogleda stvari pa ti pove kaj je... vcasih zenske odlasmo z obiskom ginekologa, ker se bojim kaj nam bo povedal, s tem si pa lahko sam se bolj skodis.... tko, da ti kar pogumno k ginekologu, jaz zmer recem vsaka stvar, ki nas ne ubije nas naredi mocnejse.... tko, da kar pogumno, bos videla da bo vse v redu.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
21.2.2008 17:37:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

neyka saj vrjemem, da te je strah, sam glej na to tko, da je najbolje k ginekologu it, ker raje naj pogleda stvari pa ti pove kaj je... vcasih zenske odlasmo z obiskom ginekologa, ker se bojim kaj nam bo povedal, s tem si pa lahko sam se bolj skodis.... tko, da ti kar pogumno k ginekologu, jaz zmer recem vsaka stvar, ki nas ne ubije nas naredi mocnejse.... tko, da kar pogumno, bos videla da bo vse v redu.... user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
21.2.2008 17:51:06   
srecna_zvezda
Ojla punce ste zivahne danes!user posted image  Neyka se strinjam s spps in tany83. Vse je bolje kakor biti v nevednosti. Pa verjamem da bo vse v redu, tukaj smo zate da ti drzimo pesti!

Spps kako se danes pocutis? Je na obzorju kaj novega?? Mene je danes v predelu prepon(med trupom in nogami) kar naprej spikalo...user posted image  pa ne mislim da zaradi domnevne nosecnosti. Sem prevec telovadla..?user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
21.2.2008 17:55:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

Ojla punce ste zivahne danes!user posted image  Neyka se strinjam s spps in tany83. Vse je bolje kakor biti v nevednosti. Pa verjamem da bo vse v redu, tukaj smo zate da ti drzimo pesti!

Spps kako se danes pocutis? Je na obzorju kaj novega?? Mene je danes v predelu prepon(med trupom in nogami) kar naprej spikalo...user posted image  pa ne mislim da zaradi domnevne nosecnosti. Sem prevec telovadla..?user posted image  

user posted image user posted image user posted image pr men ni nič novega na obzorjuuser posted image user posted image user posted image user posted image sam žeja me daje-ni variante,da se odžejamuser posted image
a pol praviš,da si pridno user posted image user posted image user posted image !tako je pravuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
21.2.2008 17:55:25   
lunica 85
ne obupaj.res je  da je bolje da greš h G ker drugače ti bo potem žal.Jst če kaj ni ok kr pokličem G da se naročim in potem vidim kaj je narobe.A ti si že bla kdaj prej operairana zaradi cist,ker baje če so ti jih odstranl  se lahko pojavijo zopet po 6 mesecih,no vsaj tako je meni rekla moja G .A ma še katera druga s tem kakšne izkušnje. lp .pa NEYKA7 ne preveč mislit na grde stvari.bomo držale pesti za jutri,da bo vse ok.

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
21.2.2008 18:00:47   
srecna_zvezda

user posted image user posted image user posted image pr men ni nič novega na obzorjuuser posted image user posted image user posted image user posted image sam žeja me daje-ni variante,da se odžejamuser posted image
a pol praviš,da si pridno user posted image user posted image user posted image !tako je pravuser posted image

Ja ceprav dvomim sedaj nima kaj prevec to vpliva O je ze minila zdavnajjjjjjuser posted image user posted image  Ej ves meni je tako bilo vceraj nisem mogla priti k sebi od zeje!!!!! Kaj je to normalno?! PA tud js nisem nc slanega jedla...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
21.2.2008 18:02:43   
neyka7
punce hvala, res ste zlateuser posted image . lunica 85 decembra lani sem imela eno cisto sicer, ampak je G rekla naj ne skrbim zarad tega, ker mora ta cista z naslednjo user posted image  počit in izginit. In je res, zdej k sem bila nazadnje pri G ciste ni bilo večuser posted image . Dala mi je pa tud ene antibiotike Hiconcil-ja, mende sem prav napisalauser posted image . Sej tko globoko v sebi še kar upam na najboljše....priznam, na kakšen črn scenarij tudi potuhtamuser posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
21.2.2008 18:05:38   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... vaju spps in srecna_zvezda, pa zeja muci.... mogoce je pa to kak nov user posted image  znak... mogoce namesto slabosti user posted image user posted image user posted image ... user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
21.2.2008 18:06:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image ... vaju spps in srecna_zvezda, pa zeja muci.... mogoce je pa to kak nov user posted image  znak... mogoce namesto slabosti user posted image user posted image user posted image ... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.2.2008 18:07:00   
neyka7
tany83 mogoče maš pa prav....kaj pa veš vse je možnouser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.2.2008 18:08:36   
srecna_zvezda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tany 83 mogoce, kaj pa ves.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?