Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 12:15:33
|
|
|
|
lunica 85
|
ja ko jaz pregledujem .oz ko vpisujem kiro na novo so vsi smeški.sem žalostna zato ker sem to naredila.res še enkrat hvala za tvoje opozorilo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 14:58:46
|
|
|
|
tany83
|
Pozdravljene... zal mi je za vse, ki vas je obiskala ... punce ne obupat , pa veliko srece v marcu Za vsa, ki vam zamuja in boste delale ... pa veliko za sreco in vam iz srca zelim, da ugledate . .... Pri meni je se en dobere teden do moje , ki misilim, da se bo prikazala, ker mi zal vse nakazuje na to... no, bomo sli pa marca v nov boj....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 15:07:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda Spps ti bi ze danes lahko delala test.Daj no hitro skoci ponj, jaz sem ze takooo zelooo firbcna!Pa VEM da ti je uspelo! Tudi za ostale drzim pesti, tiste pa ki ste zagledale tecko pa en velik sem jaz tudd firbčna aja,pa test mam že kr nekaj časa doma bom verjetn kr na soboto počakala upam,da imaš prav
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 15:09:49
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IMAM PRAV!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 15:11:18
|
|
|
|
spps
|
no,da najprej vse pozdravim!kako ste punce?jaz sem ok,nič novega-edin kaj me danes muči je žeja-sem v službi liter vode spila,ampak sem še kr žejna,drugač me ne žeja tolk samo to je bolj znak za mačka al pa preveč slane hrane(sam pr men ni ne eno ne drugo)
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 15:12:49
|
|
|
|
neyka7
|
Oj punce,spet sem tu. Rezultat sem dobila, bil je manjši od 0.500. Sej lih se ne spoznam v to, sam se mi zdi da je kr negativen, če je manjši od ena, vsaj tko si razlagam . Uglavnem, ju3 zju3 zju3 sem naročena pri svoji G (UZ) in imam seveda zadnje upanje v tem mesecu. Tolažim se še s tem, da še kar ni. Ju3 me bo verjetno še 1x dala na krvni ali pa na urinski test. Jaz sem pa že tko mislila, da vam bom spročila dobro novico, nazadnje pa tole. Sem vas kr mal razočarala . Vse tiste, ki vas je obiskala enga velikega .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 15:18:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 Oj punce,spet sem tu. Rezultat sem dobila, bil je manjši od 0.500. Sej lih se ne spoznam v to, sam se mi zdi da je kr negativen, če je manjši od ena, vsaj tko si razlagam . Uglavnem, ju3 zju3 zju3 sem naročena pri svoji G (UZ) in imam seveda zadnje upanje v tem mesecu. Tolažim se še s tem, da še kar ni. Ju3 me bo verjetno še 1x dala na krvni ali pa na urinski test. Jaz sem pa že tko mislila, da vam bom spročila dobro novico, nazadnje pa tole. Sem vas kr mal razočarala . Vse tiste, ki vas je obiskala enga velikega . . joooj,tebe bo pa tole ćakanje farderbalo.mene bi ziher
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 15:22:31
|
|
|
|
neyka7
|
spps verjem, da sploh ne vem več kaj naj naredim. Zdej tuhtam, če nimam spet kakšne k... (brez zamere punce) ciste, da mogoče zarad tega nimam. To da sem mela cisto se mi je že 1x naredilo, ampak je vseeno pršla. hmm Zdej pa res ne vem več... Punce, če ima katera kakšno izkušnjo o tem naj mi PROSIM napiše.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 15:28:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 spps verjem, da sploh ne vem več kaj naj naredim. Zdej tuhtam, če nimam spet kakšne k... (brez zamere punce) ciste, da mogoče zarad tega nimam. To da sem mela cisto se mi je že 1x naredilo, ampak je vseeno pršla. hmm Zdej pa res ne vem več... Punce, če ima katera kakšno izkušnjo o tem naj mi PROSIM napiše. jaz nimam poojma
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 15:37:04
|
|
|
|
tany83
|
neyka7 zal, mi je da nisi zvedela kaj bolj pozitivnega, sam ne obupat, ti lepo obisci svojo ginekologinjo, da pogleda kaj se dogaja in ce je karkoli, da ti pomaga in resi.... ne obupaj, bos videla tudi tebi se bo pokazal .... mi bomo tukaj, te spodbujale in navijale zate in skupaj jo bomo odgnale to in ugledale ter pestovale svoje ... samo obupat nikar... vem, da je tezko ko ne ves pr cem si in so vsi testi negativni, saj zato je najbolje g obiskat, da pogleda kaj je, saj mogoce ni nic, pa se ti je mal prestavila zaradi zivckov, mogoce pa je res da si ... srecno in upam, da ti g pove kako dobro novicko....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 16:53:51
|
|
|
|
neyka7
|
tany83 hvala za tolažbo in spodbudne besede. Upam, da bom čimprej zagledala, kar si želim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 17:21:26
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 tany83 hvala za tolažbo in spodbudne besede. Upam, da bom čimprej zagledala, kar si želim Ponavadi, ko najmanj cakas se pokaze tisto kar zelimo.... ....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 17:29:52
|
|
|
|
neyka7
|
tany83 maš čisto prav. Sam zdej ko sem sama tkole tuhtam, da me je kr malo strah ju3 it h G. Imam tak strah v sebi , ko ne vem kaj mi bo povedala. Vsaj tok se je sestrca potrudila, da me je bolj zju3 naročila, da mi ne bo treba čakat ceu dopoldne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 17:32:35
|
|
|
|
METULJ1
|
neyka7 - na jutrišnjem pregledu ti želim veliko sreče in da nam potem sporočiš veselo novico. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 17:33:26
|
|
|
|
tany83
|
neyka saj vrjemem, da te je strah, sam glej na to tko, da je najbolje k ginekologu it, ker raje naj pogleda stvari pa ti pove kaj je... vcasih zenske odlasmo z obiskom ginekologa, ker se bojim kaj nam bo povedal, s tem si pa lahko sam se bolj skodis.... tko, da ti kar pogumno k ginekologu, jaz zmer recem vsaka stvar, ki nas ne ubije nas naredi mocnejse.... tko, da kar pogumno, bos videla da bo vse v redu....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 17:37:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 neyka saj vrjemem, da te je strah, sam glej na to tko, da je najbolje k ginekologu it, ker raje naj pogleda stvari pa ti pove kaj je... vcasih zenske odlasmo z obiskom ginekologa, ker se bojim kaj nam bo povedal, s tem si pa lahko sam se bolj skodis.... tko, da ti kar pogumno k ginekologu, jaz zmer recem vsaka stvar, ki nas ne ubije nas naredi mocnejse.... tko, da kar pogumno, bos videla da bo vse v redu.... se podpišem
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 17:51:06
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Ojla punce ste zivahne danes! Neyka se strinjam s spps in tany83. Vse je bolje kakor biti v nevednosti. Pa verjamem da bo vse v redu, tukaj smo zate da ti drzimo pesti! Spps kako se danes pocutis? Je na obzorju kaj novega?? Mene je danes v predelu prepon(med trupom in nogami) kar naprej spikalo... pa ne mislim da zaradi domnevne nosecnosti. Sem prevec telovadla..?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 17:55:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda Ojla punce ste zivahne danes! Neyka se strinjam s spps in tany83. Vse je bolje kakor biti v nevednosti. Pa verjamem da bo vse v redu, tukaj smo zate da ti drzimo pesti! Spps kako se danes pocutis? Je na obzorju kaj novega?? Mene je danes v predelu prepon(med trupom in nogami) kar naprej spikalo... pa ne mislim da zaradi domnevne nosecnosti. Sem prevec telovadla..? pr men ni nič novega na obzorju sam žeja me daje-ni variante,da se odžejam a pol praviš,da si pridno !tako je prav
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 17:55:25
|
|
|
|
lunica 85
|
ne obupaj.res je da je bolje da greš h G ker drugače ti bo potem žal.Jst če kaj ni ok kr pokličem G da se naročim in potem vidim kaj je narobe.A ti si že bla kdaj prej operairana zaradi cist,ker baje če so ti jih odstranl se lahko pojavijo zopet po 6 mesecih,no vsaj tako je meni rekla moja G .A ma še katera druga s tem kakšne izkušnje. lp .pa NEYKA7 ne preveč mislit na grde stvari.bomo držale pesti za jutri,da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:00:47
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
pr men ni nič novega na obzorju sam žeja me daje-ni variante,da se odžejam a pol praviš,da si pridno !tako je prav Ja ceprav dvomim sedaj nima kaj prevec to vpliva O je ze minila zdavnajjjjjj Ej ves meni je tako bilo vceraj nisem mogla priti k sebi od zeje!!!!! Kaj je to normalno?! PA tud js nisem nc slanega jedla...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:02:43
|
|
|
|
neyka7
|
punce hvala, res ste zlate . lunica 85 decembra lani sem imela eno cisto sicer, ampak je G rekla naj ne skrbim zarad tega, ker mora ta cista z naslednjo počit in izginit. In je res, zdej k sem bila nazadnje pri G ciste ni bilo več . Dala mi je pa tud ene antibiotike Hiconcil-ja, mende sem prav napisala . Sej tko globoko v sebi še kar upam na najboljše....priznam, na kakšen črn scenarij tudi potuhtam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:05:38
|
|
|
|
tany83
|
... vaju spps in srecna_zvezda, pa zeja muci.... mogoce je pa to kak nov znak... mogoce namesto slabosti ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:06:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... vaju spps in srecna_zvezda, pa zeja muci.... mogoce je pa to kak nov znak... mogoce namesto slabosti ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:07:00
|
|
|
|
neyka7
|
tany83 mogoče maš pa prav....kaj pa veš vse je možno
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:08:36
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
tany 83 mogoce, kaj pa ves.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?