Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:11:11
|
|
|
|
spps
|
men tole čakanje gre pošteno na živce nisem več tolk pametna
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:12:20
|
|
|
|
tany83
|
itak, da je vse mozno... moderni casi, moderni znaki .... jaz vsekakor navijam in vrjamem, da se vam pokaze.... drgac pa mal pocaram da bo plusek...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:13:16
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 itak, da je vse mozno... moderni casi, moderni znaki .... jaz vsekakor navijam in vrjamem, da se vam pokaze.... drgac pa mal pocaram da bo plusek... Kar pocaraj in pricaraj nam v torek en velik + za vsako od nas..Dobro spps malo prej... ž
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:13:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 itak, da je vse mozno... moderni casi, moderni znaki .... jaz vsekakor navijam in vrjamem, da se vam pokaze.... drgac pa mal pocaram da bo plusek... ti kar cumpraj ,ne bom huda
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:13:58
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps men tole čakanje gre pošteno na živce nisem več tolk pametna
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:14:43
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
Spps daj naredi jutri ze test!!!!!!!!!!!!!!!!!Saj bo isto kot v soborto pokazal...namrec +!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:16:43
|
|
|
|
tany83
|
spps in srecna_zvezda, saj caram pa compram, sam reklamacij ne upostevam .... no pa za vsako pa, naj vam prinese....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:17:45
|
|
|
|
neyka7
|
Sej res, punce, kaj če bi kira kak test naredila? Dejmo mal veselja pokazat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:18:54
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps in srecna_zvezda, saj caram pa compram, sam reklamacij ne upostevam .... no pa za vsako pa, naj vam prinese.... Hehehehehe spčoh ne dvomim v tvoje sposobnosti zato glej da nam pricas nase bebike ze ta mesec..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:19:20
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 Sej res, punce, kaj če bi kira kak test naredila? Dejmo mal veselja pokazat Ja jaz sem tud zato, sam jaz ga zal ne morem... me se prevec dni cakanja caka....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:19:34
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 Sej res, punce, kaj če bi kira kak test naredila? Dejmo mal veselja pokazat Kajne Neyka? Tudi jaz tako pravim! Spps dajmo hitro test narest!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:21:59
|
|
|
|
tany83
|
Uf srecna_zvezda... ce bi jaz mela te sposobnosti, bi ble ze vse roza... sam morte tud vi dat svoj del... to mislim predvsem na ... ... hecam se ej... jaz res upam, da nam vsem usoe ugledat ... prva je spps, ki more otvorit ponovni booom.....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:23:46
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Uf srecna_zvezda... ce bi jaz mela te sposobnosti, bi ble ze vse roza... sam morte tud vi dat svoj del... to mislim predvsem na ... ... hecam se ej... jaz res upam, da nam vsem usoe ugledat ... prva je spps, ki more otvorit ponovni booom..... se strinjam!! Saj smo bli v tem pridni samo kaj cmo ce se ne bo hotlo prjet....kok dolgo pa ti mors pocakat na nov test????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:27:49
|
|
|
|
_ancica_
|
Hojla punce!!! Gremo testke delat, da bomo koncno spet lahko roza uporabil na seznamu!!! DAJMO PUNCE ROOOOOZAAAAAAAAA!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:28:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ounce jaz pa mam eni vprašanje ali katera ve če se ti v nosečnosti kolobarji na prsih (okoli bradavičk) obarvajo temno takoj ali postopoma? jaz zadnje dni svoje prsi opazujem pa sem opazla da se mi postopoma barvajo temno odzunaj so temne navznoter proti beadavičkam pa so normalne barve kot vedno. se opravičujem če sem malo noro vprašala ampak me res zanima.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:31:40
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda se strinjam!! Saj smo bli v tem pridni samo kaj cmo ce se ne bo hotlo prjet....kok dolgo pa ti mors pocakat na nov test???? jaz testa se nisem delalam ker je ne cakam komi 27. tko, da je se dolgo do takrat, pa tud ga ne misim, ker mam redne in zmer tocno pride, tko da nima pomena ga delat... ko bo zamujala, pa ga bom delala...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:33:59
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ounce jaz pa mam eni vprašanje ali katera ve če se ti v nosečnosti kolobarji na prsih (okoli bradavičk) obarvajo temno takoj ali postopoma? jaz zadnje dni svoje prsi opazujem pa sem opazla da se mi postopoma barvajo temno odzunaj so temne navznoter proti beadavičkam pa so normalne barve kot vedno. se opravičujem če sem malo noro vprašala ampak me res zanima. hm... ti ne zanm prav odgovorit, vem da je znak za , ce se ti temneje pobarvajo, ce se ti postopoma ali takoj pa ne vem... mogoce ti bo katera druga znala malo bolj pomagat.... Srecno, pa upam da je to znak, da si srecka ....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:34:01
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda se strinjam!! Saj smo bli v tem pridni samo kaj cmo ce se ne bo hotlo prjet....kok dolgo pa ti mors pocakat na nov test???? jaz testa se nisem delalam ker je ne cakam komi 27. tko, da je se dolgo do takrat, pa tud ga ne misim, ker mam redne in zmer tocno pride, tko da nima pomena ga delat... ko bo zamujala, pa ga bom delala... Jaz tudi uradno ne cakam M 29.2. to je sicer kao najdaljsi cikel ki ga imam...Pa vendar mislim da bom ze do torka tezko zdrzala in me bojo prstki prevec zasrbeli.. Ves drzim ti pesti da konec tega meseca obarvamo vse v roza barvo!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:35:58
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ounce jaz pa mam eni vprašanje ali katera ve če se ti v nosečnosti kolobarji na prsih (okoli bradavičk) obarvajo temno takoj ali postopoma? jaz zadnje dni svoje prsi opazujem pa sem opazla da se mi postopoma barvajo temno odzunaj so temne navznoter proti beadavičkam pa so normalne barve kot vedno. se opravičujem če sem malo noro vprašala ampak me res zanima. sem slisala da ratajo temnejse, ne bi pa vedla kdaj oz kako hitro ...sorry
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:36:10
|
|
|
|
*Mišika*
|
Anonimna jaz ne bi vedla, če ti bo kaka druga punca vedla kaj več povedat. Žal ... Drgač se pa meni (saj zdi se mi) napoveduje . Ravnokar sem šla na wc in ko sem se obrisala sem vidla rdečerjav madež. Zdj ne vem al bo pršla al pa če bo spet tko kot zanč ko sem mela ta izcedek par ur. Ampak jz kr mislim da bom modra ta mesec. Sam se nič ne sekirava, bomo pa dug mesec. Samo ne obupat punce!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:36:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda Jaz tudi uradno ne cakam M 29.2. to je sicer kao najdaljsi cikel ki ga imam...Pa vendar mislim da bom ze do torka tezko zdrzala in me bojo prstki prevec zasrbeli.. Ves drzim ti pesti da konec tega meseca obarvamo vse v roza barvo!!!!!!!!! ja, jaz mam cikel na 32 dni.. in ta moj je zmer tocen in lepo pride.... testa pa nocem delat, ker sem ga enkrat cist na zacetku, ko sva zacela delat na , pa je blo razocaranje preveliko, tko da najbolje pocakat, se posebi ce mas redne cikle tko kot jaz, pol itak ves da neki je, ce jo ni in seveda upas, da je ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:38:02
|
|
|
|
jabi babi
|
mislim da se nekaterim takoj obarvajo drugim pa ne,drugač pa moja mami pravi,da so prve spremembe ponavadi na joškicah,no jst mam ta mesec dost povdarjene modre žile,tko da sm spet najdla en znak .najboljš da se nehamo gledat pa bomo potem takoj noseče
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:41:05
|
|
|
|
srecna_zvezda
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi mislim da se nekaterim takoj obarvajo drugim pa ne,drugač pa moja mami pravi,da so prve spremembe ponavadi na joškicah,no jst mam ta mesec dost povdarjene modre žile,tko da sm spet najdla en znak .najboljš da se nehamo gledat pa bomo potem takoj noseče To se pa strinjam..Na zacetku sem jaz nasla se kako mali dokaz da bi to lahk bla pa na koncu nic. Proti koncu sem bila ze tako dalec z zivci da sem prav morala break narest da sem se zbrala in nehala s tem. Ce bo bo ce ne pa bo, vendar malo kasneje...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:44:02
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda Jaz tudi uradno ne cakam M 29.2. to je sicer kao najdaljsi cikel ki ga imam...Pa vendar mislim da bom ze do torka tezko zdrzala in me bojo prstki prevec zasrbeli.. Ves drzim ti pesti da konec tega meseca obarvamo vse v roza barvo!!!!!!!!! ja, jaz mam cikel na 32 dni.. in ta moj je zmer tocen in lepo pride.... testa pa nocem delat, ker sem ga enkrat cist na zacetku, ko sva zacela delat na , pa je blo razocaranje preveliko, tko da najbolje pocakat, se posebi ce mas redne cikle tko kot jaz, pol itak ves da neki je, ce jo ni in seveda upas, da je ... to je super ce imas tako redne, vsaj ves kdaj jo pricakovat to coprnico. In ce ti zamuja, je vec moznosti da si nosecka. Moji cikli so pa bolj pomesani kot ne, vcsaih na 25 dni, vcasih pa tam okoli 34, tako da res zoprno ko ne ves ali zamuja ali je le cikel daljsi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:46:12
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika* Anonimna jaz ne bi vedla, če ti bo kaka druga punca vedla kaj več povedat. Žal ... Drgač se pa meni (saj zdi se mi) napoveduje . Ravnokar sem šla na wc in ko sem se obrisala sem vidla rdečerjav madež. Zdj ne vem al bo pršla al pa če bo spet tko kot zanč ko sem mela ta izcedek par ur. Ampak jz kr mislim da bom modra ta mesec. Sam se nič ne sekirava, bomo pa dug mesec. Samo ne obupat punce!!! drzimo pesti da ne pride
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?