Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:47:10
|
|
|
|
*Mišika*
|
joj mene pa res muči, a je a ni? Kr ne upam na stranišče it, ta trapast izcedek
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:48:05
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi mislim da se nekaterim takoj obarvajo drugim pa ne,drugač pa moja mami pravi,da so prve spremembe ponavadi na joškicah,no jst mam ta mesec dost povdarjene modre žile,tko da sm spet najdla en znak .najboljš da se nehamo gledat pa bomo potem takoj noseče To se pa strinjam..Na zacetku sem jaz nasla se kako mali dokaz da bi to lahk bla pa na koncu nic. Proti koncu sem bila ze tako dalec z zivci da sem prav morala break narest da sem se zbrala in nehala s tem. Ce bo bo ce ne pa bo, vendar malo kasneje... jaz imam tudi probleme z vsemi temi ''nosecniskimi'' znaki ze odkar delava na pa se je vsakic koncalo s prihodom tako da se sploh vec ne zanasam na to. Ko bo bo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:50:13
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika* joj mene pa res muči, a je a ni? Kr ne upam na stranišče it, ta trapast izcedek te cisto razumem...nisem ravno sledila pogovorov zadnjih par dni tukaj, pa ne vem kaksna situacija je pri tebi ti ze zamuja?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:50:20
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ to je super ce imas tako redne, vsaj ves kdaj jo pricakovat to coprnico. In ce ti zamuja, je vec moznosti da si nosecka. Moji cikli so pa bolj pomesani kot ne, vcsaih na 25 dni, vcasih pa tam okoli 34, tako da res zoprno ko ne ves ali zamuja ali je le cikel daljsi Ja, jaz mam tam od 30- 32 dolge, sam najveckrat pride 31, 32... to pa itak ni noben razpon... je res mam sreco, kar se dolzine cikla tice in na testih prisparam, ker moja tocno pride.... upam, da me tud ta sreca kmal doleti, da ugledam....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:54:05
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 upam, da me tud ta sreca kmal doleti, da ugledam.... te bo in to kmalu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 18:54:35
|
|
|
|
little angel
|
ve tukaj na tem forumu pa ste res pridne a zeja naj bi bla nov znak za nosecnot?mene tud muci zeja fejst pa me drugac nena, smo pa bli pridni ta mesec drugac pa je ne pricakujemo 28 tak da se bo treba malo pocakat... bi pa blo fajn ce bi bil to nov znak za te nama je ziher ratalo ta mesec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:00:24
|
|
|
|
_ancica_
|
ja zgleda da je pretirana zeja nov znak za Kera je se zejna??????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:00:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 upam, da me tud ta sreca kmal doleti, da ugledam.... te bo in to kmalu No ja hmal al ne hmal... sam, da bi blo brez vsakrsnih tezav.... ... bi blo lepo da bi kmal blo pr obeh, da bi se skupi kej dobile....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:01:53
|
|
|
|
neyka7
|
Jaaaaaazzz sem tud žejna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:03:14
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 upam, da me tud ta sreca kmal doleti, da ugledam.... te bo in to kmalu No ja hmal al ne hmal... sam, da bi blo brez vsakrsnih tezav.... ... bi blo lepo da bi kmal blo pr obeh, da bi se skupi kej dobile.... ja itak...na Kubi a ne? ampak ta tema ni lih za tle, da ne bo kdo jezen
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:03:40
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 Jaaaaaazzz sem tud žejna bravo srecka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:06:48
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja itak...na Kubi a ne? ampak ta tema ni lih za tle, da ne bo kdo jezen Ne ni ne... mas prav... saj jaz sem sem mal nakazala, da te mal spodbudim k , moj namen je bil cist nedolzen .. drgac si ti omenla destinacijo ne jaz....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:11:30
|
|
|
|
spps
|
ste se me pa lotle mal rit odnesem od compa vstran pa me obdelujete testa po vsej verjetnosti ne bom delala prej ko v soboto to pa zarad izkušenj iz prve nosečnosti tk da.... a smo zdaj registrirale žejo za prve znake nosečnosti ?
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:13:46
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja itak...na Kubi a ne? ampak ta tema ni lih za tle, da ne bo kdo jezen Ne ni ne... mas prav... saj jaz sem sem mal nakazala, da te mal spodbudim k , moj namen je bil cist nedolzen .. drgac si ti omenla destinacijo ne jaz.... men se dozdeva, da sem imela O pred parimi dnevi (saj ves tam enkrat prejsnji vikend ko naj bi sli v Montreal pa potem nismo ), tako da ce se je kaj prijelo se je, ce pa ne, pa drug mesec ...mogoce bova pa marca ze skupaj na lezalnikih pod palmicami s kozarcem ananasovega sokca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:15:39
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ste se me pa lotle mal rit odnesem od compa vstran pa me obdelujete testa po vsej verjetnosti ne bom delala prej ko v soboto to pa zarad izkušenj iz prve nosečnosti tk da.... a smo zdaj registrirale žejo za prve znake nosečnosti ? smo te obdelale do kosti no, saj sobota bo kar v redu, ni tako zelo dalec glede zeje pa...ocitno bo nekaj na tem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:17:44
|
|
|
|
neyka7
|
_ancica_ ko bi bilo res, da bi bla srečka . Punce "žejo" pa lahko registriramo kot nov nosečniški znak...bomo mele vsaj več upanja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:19:20
|
|
|
|
neyka7
|
spps tko kot pravi _ancica_ obdelala smo te do kosti . Pa še te bomo, če ne boš z nami na RR
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:19:43
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ men se dozdeva, da sem imela O pred parimi dnevi (saj ves tam enkrat prejsnji vikend ko naj bi sli v Montreal pa potem nismo ), tako da ce se je kaj prijelo se je, ce pa ne, pa drug mesec ...mogoce bova pa marca ze skupaj na lezalnikih pod palmicami s kozarcem ananasovega sokca Ja pol, ce se je teb tokrat kej prjelo in se je men v februraju, bova definitivno nazdravile z ananasovim sokom pod palmo
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:20:50
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps ste se me pa lotle mal rit odnesem od compa vstran pa me obdelujete testa po vsej verjetnosti ne bom delala prej ko v soboto to pa zarad izkušenj iz prve nosečnosti tk da.... a smo zdaj registrirale žejo za prve znake nosečnosti ? smo te obdelale do kosti no, saj sobota bo kar v redu, ni tako zelo dalec glede zeje pa...ocitno bo nekaj na tem ... sobota bom kaml tle... in mi vsi navijamo, da se pokaze ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:22:02
|
|
|
|
neyka7
|
tany83 dober nekterem ko boste nazdravlal . No, če se je pa kej prjelo, pa še tok večji razlog. Pol bi se vama pa kr pridružla. Verejtno kira druga tud, ne punce?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:22:04
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 _ancica_ ko bi bilo res, da bi bla srečka . Punce "žejo" pa lahko registriramo kot nov nosečniški znak...bomo mele vsaj več upanja upam in drzim pesti, da se tale na novo pecen znak nosecnosti uveljavi tudi v praksi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:23:44
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... sobota bom kaml tle... in mi vsi navijamo, da se pokaze ... tany, sej ti mas tud ta poseben dar!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:24:24
|
|
|
|
neyka7
|
_ancica_ bomo še neki časa počakale, da vidmo, če je kira izredno žejna... z registracijo raje še malo počakajmo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:28:02
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 _ancica_ bomo še neki časa počakale, da vidmo, če je kira izredno žejna... z registracijo raje še malo počakajmo prav, se malo pocakajmo, potem pa upam, da nam boste kako lepo novicko povedale
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:28:50
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ men se dozdeva, da sem imela O pred parimi dnevi (saj ves tam enkrat prejsnji vikend ko naj bi sli v Montreal pa potem nismo ), tako da ce se je kaj prijelo se je, ce pa ne, pa drug mesec ...mogoce bova pa marca ze skupaj na lezalnikih pod palmicami s kozarcem ananasovega sokca Ja pol, ce se je teb tokrat kej prjelo in se je men v februraju, bova definitivno nazdravile z ananasovim sokom pod palmo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?