|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
21.2.2008 15:28:15   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

kasso, user posted image  za avto. Zdaj pa vso srečo z njim user posted image

user posted image

Tudi tebi srečno user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
21.2.2008 15:28:30   
valentina2006
OJLA user posted image ...

No moj nesrečni padec... No ste mele prav, da sem grem pokazat k G. Men se ni zdel nč tko tragičnega, sam ko sem dons klicala G, je rekla, da kr nej pridem...in res...vse je pregledala, še UZ je na hit nardila...in k sreč je vredu... Se mi je prov odahnil...

HVALA vam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
21.2.2008 15:29:44   
špelin@
Taula, fajn se zrihtaj jutri user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Drugače sem pa slabe volje.user posted image   Me je klicala kolegica...je imela ss. Mi je razlagala o odnosu zdravnikov v bolnici...niso je želeli vzeti brez napotnice. Češ da krvavitev v user posted image  ni nujna.user posted image user posted image   Čakala je dve ure ker ni bilo dežurnega zdravnika da bi dal napotnico, nato je njen mož znorel in jo odpeljal v drugo bolnišnico. Jaz bi znorela.user posted image

Zato pa mene ob kakršnihkoli resnejših težavah ne bodo videli nikjer drugje kot direktno v LJ porodnišnici! En velik in topel user posted image  za tvojo kolegico.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
21.2.2008 15:30:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
OJLA user posted image ...

No moj nesrečni padec... No ste mele prav, da sem grem pokazat k G. Men se ni zdel nč tko tragičnega, sam ko sem dons klicala G, je rekla, da kr nej pridem...in res...vse je pregledala, še UZ je na hit nardila...in k sreč je vredu... Se mi je prov odahnil...

HVALA vam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
21.2.2008 15:42:18   
Estrella*
Ojla!

Evo mene pre PC-jem. Včeraj sem fasala vročino in hude bolečine po vseh mišicah- tako nakako kot gripa. Glava me je nenormalno bolelauser posted image  Po celem popoldnevu v postelji sem se zjutraj zbudila brez bolečin in vročine.
Zgleda , da mi je mali prodal kosček svojega šmorna. Sem še malo utrujena, pa bomo kar preživeli.

Včeraj sem bila brez možeka in danes prav takouser posted image  Je kar dolgčas ko nimaš komu težituser posted image

Čmrlika: jaz bi tudi nakupovalauser posted image . Kljub utruenim nogam na koncu je vsaj duša potešena.

edinaos: Potem jutri velja na Petrolu ob 12,45h?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
21.2.2008 15:53:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Evo mene pre PC-jem. Včeraj sem fasala vročino in hude bolečine po vseh mišicah- tako nakako kot gripa. Glava me je nenormalno bolelauser posted image  Po celem popoldnevu v postelji sem se zjutraj zbudila brez bolečin in vročine.
Zgleda , da mi je mali prodal kosček svojega šmorna. Sem še malo utrujena, pa bomo kar preživeli. 

Revica boga user posted image  Upam, da se hitro pozdraviš user posted image user posted image

Včeraj sem bila brez možeka in danes prav takouser posted image  Je kar dolgčas ko nimaš komu težituser posted image  

Ma itak user posted image user posted image

Če katero zanima, je v mojem albumu novi avto (geslo: newcar) fotka naše pridobitve user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
21.2.2008 16:02:31   
špelin@
No, punce, če ste tako prijazne, vas prosim, da mi napišete, katere trgovine v Grazu so (poleg Ikee, Momax-a, Toys'R'Us, C&A) še vredne, da po njih "pošnofam" user posted image Saj veste: pohištvo, oprema za dom, otroška oprema, oblačila, igrače ipd.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
21.2.2008 16:02:55   
Estrella*
Špelin@:Hvalauser posted image  super avto, sem ti kar malo fovš user posted image . Je to karavan izvedba? Jaz si bom počasi mogla umislit kaj večjega, a je vse takooo drago.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
21.2.2008 16:09:55   
špelin@
Je to karavan izvedba? Jaz si bom počasi mogla umislit kaj večjega, a je vse takooo drago.

Karavan je, ja user posted image  Ima večjo medosno kot stara astra karavan in se to krepko pozna. Več prostora za noge, širša zadnja klop, ker je ne "odžirajo" koloteki,... Navdušena, res user posted image  Drugače pa moj user posted image  pravi, da je to naš traktorček, ker je dizel in motor bolj ropota od bencinarja user posted image  Gre pa ko nor - sem ga včeraj malo preizkusila v naš trojanski klanec in po AC user posted image  Na srečo ima blokado in ga novega ne moreš preforsirati user posted image

Drago je pa res vse tako, da glava peče, se strinjam user posted image  Kredit, je*i ga user posted image  Smo pa morali kupiti drug avto, ker prejšnji (škoda octavia) ni imel dovolj široke zadnje klopi, da bi lahko spakirali zadaj 3 otroke. Lep kos klopi je namreč šel v nič zaradi lege zadnjih koles user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3734
21.2.2008 16:16:53   
tally
Taula user posted image za tvojo prijateljico.Ja vsega se dogaja, ko sem mela jaz ss so bile sestre na urgenci in zdravnica fuul prijazni, gor na oddelku ko greš v operacijsko me je pa una kr napizdevala, ker nisem vedela mojo krvno skupino, pa da se ss dogaja ker se ženske vse bolj pozno odločamo za zanositev, pol pa še na koncu ko sem šla v operacijsko je tam sedela za svojo mizo, tisti fant pa k je pelu mojo pojstlo do operacijske  je mel težave ker ni šla pojstla naravnost skozi vrata, una se je pa kr na mene zadrla kaj sam stojim tam zakaj mu ne pomagam rint pojstlo do operacijske.  Mislim ona pa je tam sedela, zauser posted image se.

Valentina2006
samo da je vse v redu s tvojimuser posted image .
Estrella* bogica upam da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image .
Spelin@super new car, veliko sreče in lepih trenutkov z avtekom.
Zdej grem pa malo vn ker je še sonček odzuni.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
21.2.2008 16:19:35   
hijenca
Pozdravljene!

Jaz imam pa eno vprašanje. Za materinsko šolo oz. za šolo za starše, ali potrebuješ kakšno napotnico oz. potrdilo od ginekologa, ali se samo prijaviš na šoli in potem pridno greš?

Jaz sem se namreč prijavila preko interneta, odgovorili so mi, da je prijava uspela, da bi pa kaj zraven rabila pa niso rekli.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
21.2.2008 16:24:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Jaz imam pa eno vprašanje. Za materinsko šolo oz. za šolo za starše, ali potrebuješ kakšno napotnico oz. potrdilo od ginekologa, ali se samo prijaviš na šoli in potem pridno greš?

Jaz sem se namreč prijavila preko interneta, odgovorili so mi, da je prijava uspela, da bi pa kaj zraven rabila pa niso rekli.

Nič posebnega ne rabiš s seboj.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
21.2.2008 16:29:23   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Karavan je, ja user posted image  Ima večjo medosno kot stara astra karavan in se to krepko pozna. Več prostora za noge, širša zadnja klop, ker je ne "odžirajo" koloteki,... Navdušena, res user posted image  Drugače pa moj user posted image  pravi, da je to naš traktorček, ker je dizel in motor bolj ropota od bencinarja user posted image  Gre pa ko nor - sem ga včeraj malo preizkusila v naš trojanski klanec in po AC user posted image  Na srečo ima blokado in ga novega ne moreš preforsirati user posted image

Drago je pa res vse tako, da glava peče, se strinjam user posted image  Kredit, je*i ga user posted image  Smo pa morali kupiti drug avto, ker prejšnji (škoda octavia) ni imel dovolj široke zadnje klopi, da bi lahko spakirali zadaj 3 otroke. Lep kos klopi je namreč šel v nič zaradi lege zadnjih koles user posted image

bravo špelin...user posted image user posted image ...men je astra fuuuul všeč, sam una takratka...
midva tud komi čakava na konec marca, da dobiva avtočka.user posted image
pr nama je tud nastal problem ,ker vozek ne gre v ta avto.

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Valentina2006 samo da je vse v redu s tvojimuser posted image .
Estrella* bogica upam da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image .
Spelin@super new car, veliko sreče in lepih trenutkov z avtekom.

se strinjam z vsem in se podpišem.

hijenca...ne rabiš nobene napotnice...no vsaj jst je nisem rabila.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
21.2.2008 16:46:53   
aurora28
Špelin@ super avto, pa barva mi je zelo všeč user posted image .

Taula za tvojo prijateljico pa veliko user posted image user posted image user posted image . Poznam kako je to še predober. Ko sem sama v 2. user posted image pri 8. tednih začela krvaveti kot nora, me je moj odpeljal direkt v Celje in tiste sestre tam, bi jih kar zadavla, so me pustile čakati 2 uri, češ eh saj to je nekaj normalnega, jaz pa krvavela, da mi je vse premočilo user posted image . Tako mi je bilo hudo, ker so z menoj delala kot, da sem prišla samo malo na pregled, namesto, da bi me obravnavale urgentno in me položile na posteljo in bi leže počakala, magari 2 uri, ampak da pa sem sedela v čakalnici jim pa ne oprostim in sem rekla, da mene živo več ne vidijo v Celjski bolnišnici.

Jaz pa mislim, da sem fasala vnetje user posted image user posted image user posted image . Imam povečan izcedek, ki je rahlo rumene barve, kar pa seveda ni normalno, moral bi biti prozoren do belkast. Jutri ko grem na GP bom G povedala. Ahjoj jaz sem pa mislila, da se bom v user posted image izognila vnetja. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
21.2.2008 16:59:10   
špelin@
Hvala za pohvale user posted image Prvič v življenju imamo nov NOV avto in me - jasno - malo razganja user posted image

jana81, kateri avto pa čakata?

Drugače mi gre pa že kar na jok - ne najdem ene vrečke, v katero sem spravila še nekaj luštkanih dojenčkastih oblačilc mojih dveh pik user posted image  Manjkajo mi ravno najmanjši pajacki - pižamice, troje bombažne žabice do pasu, kopica benkic (tistih na preklop s trakci) in nekaj bombažnih žabic, ki se zapenjajo na ramenih user posted image  Vem, da jih je možev sodelavec vrnil, ampak se ne spomnim, kam sem potem vrečko vtaknila user posted image  Doma sem prekopala vse kotičke, ostane mi še samo to, da pri tašči premečem kompleten zgornji štuk - beri: gora škatel user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jaz pa mislim, da sem fasala vnetje user posted image user posted image user posted image . Imam povečan izcedek, ki je rahlo rumene barve, kar pa seveda ni normalno, moral bi biti prozoren do belkast. Jutri ko grem na GP bom G povedala. Ahjoj jaz sem pa mislila, da se bom v user posted image izognila vnetja. user posted image user posted image

Pri meni so vnetja v nosečnosti nujno zlo... user posted image  Drugače pa en velik user posted image  za vse prestano...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
21.2.2008 17:11:28   
špelin@
Sem ravno dobila na mail - sicer starooooo, ampak se vedno znova narežim ob tem user posted image user posted image user posted image

Novoporoceni par. Drugi teden po poroki...

Mož, čeravno zelo zaljubljen, ni mogel dočakati, kdaj bo šel ven in se ga nažgal s prijatelji.

In je rekel ženi: "Draga, pridem takoj."
"Kam greš ljubi?", je vprašala žena.
"Grem v bife, ljubica. Na pivo."

Žena je rekla:  "Ali želiš pivo, ljubezen moja?"
Odprla je hladilnik in mu pokazala 25 različnih vrst piva iz 12-ih
različnih držav (Nemčije, Nizozemske, Japonske, Indije ...).

Mož ni vedel, kaj narediti in edino, kar mu je padlo na pamet, je bilo:
"Ma ja, ljubica moja. Toda ... v bifeju . veš ... imajo ledene kozarce."

Takoj, še dokončal ni, pa ga je že žena prekinila z besedami:
"Ali želiš ledeni kozarec, moj najdražji?"
Vzela je velik krigl iz zamrzovalnika, tako leden, da so ji kocine
stopile pokonci, ko ga je prijela.

Mož, že malo bled, reče: "Toda ljubica, v bifeju imajo tudi tiste
dobre prigrizke... Pa saj ne bom dolgo. Vrnem se takoj. Obljubim. OK?"

"A bi rad prigrizke, mucek moj?" In odprla je omarico ter začela zlagati na mizo čips, arašide, kokice...

Mož, že totalno bled, reče : "Draga, toda v bifeju imajo tv in lahko gledamo nogomet......."

in še do konca ni povedal, ko žena pokaže na 126 cm plasma ekran v dnevni sobi z najboljšim surroundom.

"Toda, ljubica moja ... v bifeju ... veš ... kolnejo in govorijo grdobije."

"A bi rad slišal grdobije? Kreten! Spij to svoje pofuser posted image pivo, v svojem pofuser posted image ledenem kriglu in pojej te zajuser posted image prigrizke ob tem kuuser posted image nogometu!!!!!! Pizuser posted image ti mauser posted image , ti si sedaj poročen in ne greš nikamor!!! Jasno?!"

In živela sta srečno, do konca življenja.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
21.2.2008 17:12:36   
Soncnica Sandra ***
Zdravo souser posted image !

No sem si končno  vzela malo časa, da vas vsaj pozdravim.
Zadnje čase sem polno zaposlena user posted image , s tem mislim predvsem na moje obvezno počivanje v nosečnosti, zadnji teden pa smo bili tudi prav pridni, saj boj bodoči tast v soboto praznuje abrahama, pa smo malce programa mu pripravili.

Evo tudi sama sem si končno na RR naredila album od mojega bušija, slike so bile posnete danes, tako da je to proti koncu 29.tedna, če katero zanima naj mi sporoči, pa ji pošljem geslo.
Ravno zdaje pa tudi delam album, od cotk, ki sva jih prejšnji tednen z nojim user posted image  kupila za najinega user posted image . Kupovala pa sva v H&M ter v C&A.

Špelin:mi poveš prosim geslo, da si pogledam tvojo novo limuzino, ki jo vse tako hvalijo user posted image

Valentina2006:user posted image user posted image user posted image  me veseli, da je vse OK, tudi sama sem kak mesec nazaj padla po stopnicah in vem kako hudo zna to boleti, in verjamem, da te je skrbelo, da ne bi bilo kaj narobe. Glavno, da je vse OK z user posted image    user posted image user posted image user posted image

Estrella: čim prej se čisto pozdravi. Tudi sama se danes nekaj čudno počutim, tako, da mi danes počitek kar paše. user posted image user posted image user posted image user posted image  so samo zate, da se čim prejpozdraviš

Taula: user posted image user posted image  za tvojo prijateljico!!! Mislim, človek ne more verjeti kakšen odnos imajo nekateri zdravniki. Groza tole naše zdravstvo, ki ga ves čas plačujemo, od njega pa nimamo nič!!!

NO pa naj bo za zdajle to vse in se še kasneje kaj tipkamo!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
21.2.2008 17:18:36   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Spet ste pridne s pisanjem.user posted image  Jaz imam jutri frizerja...končno. Da se malo razvajam. Mi manjka to.
Drugače sem pa slabe volje.user posted image   Me je klicala kolegica...je imela ss. Mi je razlagala o odnosu zdravnikov v bolnici...niso je želeli vzeti brez napotnice. Češ da krvavitev v user posted image  ni nujna.user posted image user posted image   Čakala je dve ure ker ni bilo dežurnega zdravnika da bi dal napotnico, nato je njen mož znorel in jo odpeljal v drugo bolnišnico. Jaz bi znorela.user posted image

Saj ne morem verjet. Kako se lahko to dogaja. Moj tast je kar na steno nalimal zdravnika v bolnici, ko je imela njegova bivša izvenmaternično nosečnost on pa je trdil, da je vse ok. user posted image  Ne razumem tega našega zdravstva.

user posted image  pazite, ker trebušna gripa razsaja. Da je ne bi kaka fasala, ker je tu ful hudo. Najhujše je, če dehidriraš, pa še napor za telo.

Špelin@ tega sem že brala, ampak se vsakič nasmejim.

Danes štopam otrdevanje mojega trebuha in je do zdaj bilo točno 35krat. user posted image  vsaj vnetja so mi prišparana. Še nikoli ga nisem imela. user posted image  Vsaj nekaj se me izogiba v velikem krogu. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
21.2.2008 17:20:20   
barbaw
Prva aprilčica je že rodila dvojčke. user posted image  Upam, da naša Skye še ne stoji na štartu ali pa katera druga. Ne damo vas. Pred 15 aprilom ni odpustnice. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
21.2.2008 17:28:59   
aurora28
Bravo za aprilčico! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbaw 35 krat user posted image Kdaj imaš GP? A ni to mal too much?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
21.2.2008 17:53:31   
barbaw
Zdaj je že 38krat. Ne vem, če je too much. Verjetno mal je. user posted image  Pregled pa imam 05.03. Bom mojo G malo poklicala in vprašala.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
21.2.2008 17:55:10   
barbaw
Šele v ponedeljek jo lahko kličem. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
21.2.2008 18:01:40   
jana81
aurora men je ful hudo za tvojo slabo izkušnjo v Celju...jst mam namreč ful prijetne izkušnje, ko me je dragi mogu 1.1.08 peljat tja zarad krvavitve, sprejeli so me takoj, G. me ja takoj pregledala, sestre so ble ful prijazne, res nimam pripomb.
Vnetja me pa tud napadejo vsake tolk časa, da mi ni dolgčas.user posted image

špelin midva čakava na Corollo Verso (toyota), sva naročila posebno barvo in opremo, zato pa morva čakat user posted image . Pa moj dela tm, in si kr neki umišljuje kaj bi še dal na avto.
Za cotke pa, ko boš najmanj iskala, boš našla. pr men je vsaj tako.

barbaw jst sploh ne štejem več, ker se mi zdi da je skos trdo. Prej sva šle z mamo na sprehod za kake 3/4 urce, in od tega sem mela 5 minut sproščen trebuh. Eh sploh se več ne sekiram.
Je pa tako, da enim je to prihranjeno, zato pa druge bolj tolk fašemo.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
21.2.2008 18:09:12   
Estrella*
Punce hvala za lepe želje. Sem upala, da se tokrat ognem tem zdravstvenim neušečnostim, pa sem se očitno zmotila.

Mali me je zvlekel v Merkatorja in me ponovno obral do kostiuser posted image  Mart sem jezna sama nase, ker sem si obljubila, da mu ne kupim več vsaj do aprila ničuser posted image

Špelin: ja diesel je super zadeva, v klanc šiba veliko bolje, ker ima večji navor. Jaz ga imam tudi in ga ne menjam za bencinarja. Jaz tudi še nisem kupila novega avta, moj je bil star 2 leti in ga na žalost še nekaj časa ne bom, ker sem v kreditih do grla.

Aprilčica že rodila???Jao meni, se pa res naš čas bilža. Sej ne vem ali me skrbi ali veseliuser posted image

Aurora: jaz v prejšnji nosečnosti nisem imela težav z vnetji, sedaj pa sem že 3x dobila cansten svečke. Zadjikrat imam občutek, da niso nič pomagale, ker se ni zdi, da je izcedek še povečan in smrdiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image  pazite, ker trebušna gripa razsaja. Da je ne bi kaka fasala, ker je tu ful hudo. Najhujše je, če dehidriraš, pa še napor za telo.

Ne me strašit!!!Sem ravno v fazi pobiranja razno raznih bacilovuser posted image

Jana: ob branju tvojih postov se mi vedno sline pocedijo. Glede na to kaj vse vase vtakneš, se zelo dobro držišuser posted image Jaz bi bila definitivno na +20kguser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
21.2.2008 18:20:49   
jana81

Jana: ob branju tvojih postov se mi vedno sline pocedijo. Glede na to kaj vse vase vtakneš, se zelo dobro držišuser posted image Jaz bi bila definitivno na +20kguser posted image

ja sej je že to dost da sem na +13 kg.user posted image Sicer sem pa že pred nosečnostjo požrla vse kar sem vidla, pa se mi hvala bogu ni kej velik poznal, ker sem v bistvu skos neki športala. nisem bla pretegjena ko prekla, ampak zadovoljna sama s sabo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.