scorpiogirl
|
No, pa dejmo mal pokomentirat ... ni nič bolj mirno, čeprav pol čvekic manjka Tetra plenice ... baje so 3 v kompletu (se mi ne sliši več toliko poceni ). So pa Mullerjeve plenice za enkratno uporabo baje kvalitetne, pa še tiste imajo, ki niso toliko umetne - eko. Te stanejo pa en zavoj nekaj manj kot 10€ (pa tud ne vem, kolk jih je noter, ker sploh ne vem, kolk plenic je v teh zavojih ) hvala bejbe za podporo mi ful pomeni, k se lohk tuki zlajam je rekel odvetnik, naj gre bejba delat pa hitro je zračunal ... 300€ mesečnih stroškov, 120€ (oziroma tam nekje) ima otroškega dodatka ... ostane 180€, se razdeli na dva dela (ker sta pač dva starša, čeprav ona trdi, da mora oče plačat vse stroške za otroka), torej 90€ sicer se bo treba še pogajat na sodišču, je pa fajn, ker vidiš, da odvetnik razmišlja enako kot ti sva pa tud rekla, da če res ne more preživet otroka s tolk denarja, ga pa midva vzameva (pa nej ona plačuje preživnino ) Speli, upam, da si pri odvetniku dobro zrihtala Pikica, pojdi se pokazat k G midva sva imela letalni dan danes ... poleg odvetnika še CSD (se je moj zapečatil - je očetovstvo podpisano), pa pri zdravniku sva bila (je fasal tud eno virozo, tko da se bomo danes crkljali, ker je doma ) in v knjižnici (sem se znebila enega kupa knjig, ki sem ga rabila za seminarsko). aja, tile bodiji ... pomoje pri teh čist mejčkenih številkah ni take panike, ker jih tko al tko ne ponosi tolk, jih prej preraste. Tko da se najbrž ne raztegnejo kej prida, če so bolj tanki, pa oblečeš še nekaj čez ... pomoje Sinska, pomoje so določeni dodatki malo precenjeni mogoče omega3, če ne ješ veliko rib, drugače pa jaz še vedno jemljem elevit (kadar se spomnim), ki ima vitamine pa železo dodano. če kolikor toliko normalno ješ, pomoje ni treba komplicirat Sky, midva imava dormeo in je meni super za imava pa jogi od BC (tud nekaj proti alergijam ...) očitno je zdej frizerski čas sem v ponedeljek naročena na obnovo bomo spet barvali, pa ostrižt je treba mal te kuštre ... pa upam, da bom aprila še za gledat, da se mali ne ustraši takoj uživajte ... upam, da se kmalu javijo tiste s težavicami, da izvemo, da je vse ok avstrijske nakupovalke so pa očitno čist paf od nakupov
|