Roberta69
|
Jo@n, hvala za link, samo še čas si bom morala vzeti, da preberem. Če pa kaj pametnega slišiš, pa vseeno kar n adan z besedo. Pa še to, sta vidva kupila za lupinico še tisti spodnji del (base)? Sem pa bolj resno poprijela za delo tele dni in je še nekako šlo, pa še nekaj sem si prestavila na drug teden, tako da lahko vsaj normalno diham, pa še čez vikend mi ne bo treba glih 24 ur za računalnikom sedet. Ker gre čez vikend mal popipvat na primorsko (cel avtodom norcev) bom šla jaz verjetno v soboto v Gradiško po voziček... Sem si pa zdaj en dan, ko je tako lep sonček, ful zaželela sprehoda ob morju . Sem si rekla, da še do sredine marca delam, potem pa res le še kakšno malenkost, če bo že nuja. Mi je tkole čist preveč vsega: predavanja, naloge, delo, gibanje in uživanje pa čisto izvisi...In sploh si ne predstavljam, če me kaj prehiti (saj me ne bo ), ker morava še od pol stanovanja preuredit, da se sploh lahko vselim(va ). Vidim, da ste punce v Ikei uživale... samo malo , ker ni moje mizice... Toplomeri: smo že debatirale, pa vseeno. A ima katera kakšnega, ušesnega (četudi dragega), s katerim je res zadovoljna? Vlažilci in ionizatorji: tudi o tem je bilo že govora. Jaz imam doma ionizator iz Topshopa (mislim, da je stal 100 eur (darilo očija), pa ne vem, če je kakšna izboljšava) in vlažilec na radiatorju, ki je itak bolj tko... Zdaj pa resno razmišlajava, da je treba kupit eno orng stvar, ker jaz se večkrat zbujam s krvavim nosom in ponoči kar hlastam za vlago. Je pa o tem 1000 in eno mnenje, da niso dobri na paro, pa na izhlapevanje itd., ampak večinoma se nagibajo v smer, da malo denarja, malo muzike. Kolegica je kupila enega, ki je res baje ful fajn, samo je dala zanj kar 280 eur (to je pa že kar številkica), čeprav pravi, da (tri tedne star) od takrat nima več izušene kože (prej se mu je skoraj luščila) in da več spi . A kej prakticirate to? Tetra plenice iz Mullerja: za 4,80 eur je v paketu 6 plenic velikosti 25 x 25 cm ali 3 velikosti 80 x 80.
|