Dinki
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleži Kar se tiče imena: takole, jaz ko sem vedela, da bomo imeli pred 3 leti sem vedno govorila, da če bo v drugo, bo Gaja. Ker sem "dala na štiri stene"-moj je rekle, da bi moral biti tiho, so naši kolegi, kateri so pričakovali isto pred 3 leti dali ime Gaia. Tako, da vedno sem si želela imeti punčko Gajo, katera pa ne bo, saj smo izbrali drugo ime in po vrhu je Žiga dobil sestrično (po 2 kolenu) Gajo konec januarja. Ne morem pa dati, ker potem bi Žigca zmešala z imeni, ker itak so sama enaka imena okoli nas. Iren in Tanj 100, Enejev,... Jaz na tvojem mestu bi dala ime Nejc, pa pobriši se, če so tudi oni dali. Joj meni taki prijatelji pa res...... no ja! Nismo vsi enaki na srečo!!! Jaz pa nikoli nebi dala isto ime od prijateljice, katerega bi že prej vedela. Saj bi lahko malo pomislila, da glih ni prav, da da isto, čeprav je kao izbral mož. No, jaz isto tako razmišljam. Se strinjam tudi z azzurro, da imen nimamo zaščitenih, ampak vseeno pričakuješ neko razumljivost vsaj od prijateljev. Nama je tudi zelo všeč ime za Žan, pa ga ne bova dala ker imata že dve sosednji hiši Žana, prav tako sva ciljala na Nik, pa jih je zadnje časa okoli mene toliko ta frišnih mamic, ki je uporabilo to ime, da se raje izognem. Je pa res, da ne boš nikoli zadel ime, ki ga boš imel edini....ali pač...no, ja zagotovo bo čudno Moja generacija, ko smo hodili v šolo, je pa imela ogromno Peter...v razredu sem imela kar 3 sošolke z imenom Petra ....