mojčca
|
Ojla punce Se vam po dolgem času javljam (Dolina, bi ti odgovorila na SMS, pa sem se ravno vozila, potem pa sem bila z Maticem na terapiji, pa v trgovino sva šla, popoldan pa sem bila sama z Manco in Maticem in je že noč). Sem vas čisto zanemarila, ampak enostavno nimam prav veliko časa za RR. Sem sedajle brala več kot eno uro, kaj vse ste napisale, pokomentirati pa vas prav veliko ne morem, ker sem pol stvari, ki sem jih hotela napisati, že pozabila. No, moj oče še kar ni bil operiran. Bi mogel biti ta ponedeljek, pa je eden od ekipe zbolel oz. bil odsoten in je operacija odpadla. Je zdravnik rekel, da hoče imeti ekipo, ki jo je sestavil, ker bo operacija trajala dolgo. Kar se tiče nesreče sta oče in mati že boljše. No, kuhati sta že začela, kar se tiče likanja in pranja, pospravljanja, to pa še zmeraj počnem jaz oz. mi tudi pomagata. Sem bila pa prejšnji teden vsak večer tako utrujena, da sem zaspala pred televizijo že okoli 10. Pa še nočnega spanca mi primankuje, ker se Matic velikokrat zbudi, potem pa mu dat za piti in spi naprej (no, ne vedno). Ja, čaj mora biti pa obvezno topel, ker mrzlega ne pije . Suzi, čestitke za princesko Žano . Sva bila pa prejšnji ponedeljek z Maticem pri ortopedinji, se pravi pri zdravnici in je rekla, da od kar hodiva na terapije, da je videti ful napredka. Sedaj že veselo puzamo, pa vstaja (ko ga je danes videla terapevtka je lepo rekla, da pri vstajanju goljufa in ne uporablja medenico, ki bi jo moral), pa danes mi je, ko sem dala prati cunje v dnevni sobi v stolčku skoraj vstal. Me je skoraj kap, ko vstopim v dnevno, Matic pa obrnjen nazaj in stoji. Si ne prestavljam, kaj bi bilo, če bi padel. Ja, čeprav v razvojni odsvetujejo, mu bom sedajle postavila stajco, da grem lahko vsaj v miru na WC. Da bi ga tisto minuto zaupala Manci, pa rajši ne bi. Sta pa sedaj prav posrečena, se tako lepo zaigrata skupaj (občasno), pa prejle, pri večerji sta se tudi že lepo vlekla za lase . No, naša princeska ima pa 14,5 kg in velika je 101 cm. Sem ravno danes gledala žametke od HM-a, ki so velike 104, da so ji že skoraj prekratke. No, pa tudi naša še kar spi v postelji veliki 60x120. Ja, bo treba še malo počakati z večjo posteljo, ker v sobi ni prostora. Nič, kaj več pa napišem jutri, grem sedajle počasi postaviti stajco za Matica, pa cunje moram obesiti, pa pomiti posodo. ja, imam še kar nekaj dela. Moj se pa že cel dan potepa. Dopoldan je šel z gasilci na Dolenjsko, ob 18.00 pa je imel pri potapljačih občni zbor. Za vikend pa začnemo spet delati na hiši, ker vreme je več kot ugodno in je to potrebno izkoristiti.