Anonimen
|
Ciao vsem ,starim,novim... Ze 100let se nisem nic oglasila,(smo mel mal krizo doma,sicer se zdaj ni vse ok).,vendar sem vas pa zato veckrat brala. SPANJE:to je mene skor 1m morilo,pa bog ne daj da bi se mal bolj pozanimala po forumih. Sem bila navajena spat vecinoma na hrbtu,polozaj mrlica ,pa tut velikokrat brez vzglavja,tako da je z spanje postalo en velik problem.Sem slisala,da se zaradi spanja na hrbtu lahko popkovina ovije okoli vratu.Od 4m naprej sem spala zelo slabo,samo premetavanje iz boka na bok,pa vedno so ble prisotne bolecine v bokih,pa pekoc hrbet.Da ne govorim o podlaganju blazin.Potem sem sla pa na med.over.net mal pocekirat pusenjakove odgovore ce je spanje na hrbtu res tako odsvetovano. Me je mocno potolazil.Spimo lahko kakor nam pase,ce nimamo nobenih bolecin,ozr.ce se v polozaju nhrbtu pocutimo ok.,LAHKO spimo kakor nam pase.V glavnem,ce katero bolj zanima naj gre v iskalnik in dobila bo en kup odgovorov. Zdaj spim velik lazje,se vec ne obremenjujem,sicer sem se kar vecinoma na bokih,pa vendar nimam slabe vesti tut ce me zanese malo hrbtno. OBLACIALA: kupila sem par oblacil,pa vreco za spanje,glasbeno igracko,pa prav nic drugega.Itak ima sestra en kup stvari.Vozicek bi pa res rada cim prej,pa moj skos pravi da je se cas.Saj to je res,ampak ce bi blo po moje,bi najrajs ze zdaj vse postavla,pa pripravla. ZGAGA: a vas kaj pece.Meni dela kar velike preglavice,me daje skoraj vsakodnevno,enkrat vec drugic manj.Je pa mocno odvisno kaj jem.Pica recimo,me cist zazge.Pa zvecer ne smem prevec jest,drugace imam celo noc tezave z zelodcem. Drugac pa dojencek pridno brca,kolk je to lustno,pa kile gredo tut gor,imam ze tak trebuh kot da bom jutri rodila . Evo sem se razpisala,se vidi dolgo nisem,zdaj sem pa cist not padla Lep se mejte.
|