Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 7:35:56
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
27t!!!! uauuuuuuuuu!...stopili ste v zadnje trimesečjezadnje trimesečje jupiiiiiiii!!!!!!!! Supeeer . Se mi zdi, da se ti tedni tako pooooočaaaasiiiii obračajo,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 7:59:48
|
|
|
|
tteeaa
|
Jutro! Danes vas je pa kar nekaj zgodnjih . Bušica - welcome
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:01:11
|
|
|
|
babysolza
|
ola! Da se še jaz malo javim. Zadnje dni mamo gužvo v službi in ne morem tolk čvekat. Da vas mal pokomentiram: - jaz kar pridno nakupujem v Neckermannu, Quelle malo manj, a sem po večini kar zadovoljna. Tudi za sem že nabavla par stvari . Sam nisem še nič uporabla niti prala, tako da žal ne vem koliko časa bo zdržalo. Ampak stvari, ki jih kupim meni ali , se kar obnesejo. - jaz danes ne pridem čvekat. Sicer delam v Lj, sam mi je ob 16. prezgodaj. A bi se lahko naslednjič dogovorile za pozneje? Al pa vsaj dajte tako pridno čvekat, da me počakate kako urco. - tud jaz že pridno gnezdim. Dobila sem kup cunj od nečakov , nekaj sem že nabavla, zdaj me pa čaka še nakup posteljnine, kopalne zadeve, podloga za previjanje in kremice. Pa še kaj za (mojo) dušo. Pridno čvekajte danes in lp!!! p.S: jaz sem pa baje 24. teden. Še mal, pa bo...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:05:05
|
|
|
|
simdar
|
Dobro jutro. No smo imeli včeraj ponovno morfo. Vse je ok. Naša pupa je bila pa ful zaspana, smo jo vidli kako zeha-ful noro. Pa PDP so mi prestavli na 21.6. Dons šibam pa še na pregled k G.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:05:16
|
|
|
|
tancho
|
Ufff! Men gre pa tako hitro...morm še vse pripravit, pa v šolo za starše, pa belit stanovanje, pa začet diplomo pisat, pa... jojjjj! ampak komaj čakam našo ! še dobr, da bo poletje - bomo lahko veliko zunaj... zdej pa da mal pokomentiram zadnjih par strani tudi jaz imam težave s spanjem..,mislm, da si ti o tem pisala alea...kar ne gre in ne gre...se zbujam in ne morem zaspat, pa vsi položaji so tako neudobni - no sej ubistvu sta samo dva: levi in desni bok Drugače pa tudi jaz že gnezdim Me prijateljice hecajo, da bom vse sama kupila še predno bom dobila njihovo darilo...Pravjo namreč, da bojo neki večjega kupile, ker je to njihov prvi otrok Drugače pa super za tale sezam oblekic...za ostale stvari sem si ga že naredila (seznam), sam za oblekice mi pa res ni bilo najbolj jasno kaj in koliko...najlepša hvala ...mislim, da bom kar še danes šla kakšen kos oblačilc...aja, pa še v šolo za starše se bom šla vpisat. Upam, da bom lahko hodila že marca in ne šele aprila, če ne se bom pa kar malo francozinjo naredila seveda tebi bušica pa želim dobrodošlico! Lepo, da si se nam pridružila... Oglasi se še kaj ...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:07:17
|
|
|
|
babysolza
|
ja bušica, dobrodošla med čvekami.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:11:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Dobrodošla nova nosečka Bušica. Punce, z oblekicami ne pretiravati na poletje, ker jih bomo res zelo malo rabili. Edino na začetku se obleče dojenčka malo bolj,ker še ne more uravnavati svoje telesne temperature. Včasih bodo žabice popolnoma odveč, če pomisliš, da se bodo v vozičkih tako ali drugače parili. Odvisno od materiala vozička. No, saj nam bo šlo vse skupaj. Ko odprem škatle, bom lahko napisala vse podrobno, pa še tam bo kaj popolnoma odveč. Jaz sem včeraj kupila kovterček in posteljnino, potem sem pa še en kovterček dobila od sestre. Ga bom dala pa v voziček, da ne bo treba ležat v torbi. Če bo vroče, bo to prišlo zelo prav,ker torba sama po sebi je zelo oblečena v pliš, kovterček je pa bobmažen in ni vroč.Še oblečem ga in voila. Na samem vozičku ležišča ne bo ležal, ker ima voziček pasove, ki prve 3 mesece ne pridejo prav in predvsem žulijov hrbet. Sem že vse razmislila. Manjka mi samo še kakšna rjuha več za posteljico, to sem ugotovila včeraj in eno zaščito za jogi moramše naročit. Bom kar preko neta poskusila preko ene firme,ki ima zelo dobre, kise uporabljajo v bolnici in domovih. Niso to platna,kjer švicaš za znoret. Sam poiskat moram na netu firmo.Ko najdem, pripopam link, če bo katero zanimalo.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:13:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlina - dej seznam naprej potegni, prosim. Pa pr men poprav na +9. Hvala
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:14:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Simdar čestitke za morfo. Včeraj sem jaz zaspala preden se je moj stuširal in prišel ležat v posteljo in ko je prišel, sem se tako ustrašila, da mi je začel tako brcat. Se še kateri to dogaja?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:15:03
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Niso to platna,kjer švicaš za znoret. Sam poiskat moram na netu firmo.Ko najdem, pripopam link, če bo katero zanimalo. Fino, Didlinaa . Tancho-pa saj je tudi to fino, da si polno zaposlena. "Vaš" prvi -krog kolegic . Čakaj ene par let, da se jih nabere,.... Sidmar-mi2 imava pa na isti datum PDP.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:15:42
|
|
|
|
Anonimen
|
nya, seznam pojma nimam kje je. Kakšna ideja? Stran?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:16:29
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Včeraj sem jaz zaspala preden se je moj stuširal in prišel ležat v posteljo in ko je prišel, sem se tako ustrašila, da mi je začel tako brcat. Se še kateri to dogaja? Zaenkrat še ne .
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:17:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Simdar - za morfo - je kr kul videti , da je neki aktiven, pa čeprav zeha, kajne?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:18:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa nya, seznam pojma nimam kje je. Kakšna ideja? Stran? 68, 69 TM NEKJE Pa še prosila bi, da mi daš enga v oklepaj - sem res 2. noseča, ampak bo to 1. otrok. Hvala
< Sporočilo je popravil nya -- 21.2.2008 8:19:17 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:21:55
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro punce! Spet sem imela težave zjutri vstat! Ko vsaj ne bi bila tak zaspane Sem pa opazila, da se ponoči večkrat zbudim, ko spim na hrbtu. Pa baje to ni priporočljivo Upam, da ne bo kaj narobe - sicer se mi zdi, da bi mali začel na veliko protestirati, če mu ne bi pasalo, ampak vseeno... Včeri sva šla pa kuhinjo zrisat. Kaj bo lepa....sam še šuške morva skupi spravt Seznam pa sledi....ga bom poiskala in vse popravke not vnesla.... IZVIRNO SPOROČILO: nya Kaja nočem te strašit, ampak če ti pogodbe ne podaljšajo ti letos pripada samo sorazmerni del dopusta, pač za toliko mesecev kolikor boš zaposlena in tako je tudi z regresom. Drugače pa mislim, da niso taki prasci, da ti ne bi podaljšal - sej te potrebujejo . Meni so danes omenili, da mi ne bodo prekinili pogodbe, da bom zaposlena dokler ne pridem nazaj in če me bodo rabili, me bodo nazaj tudi vzeli. Sej ponavadi je tako, samo sem že dobila sklep o dopustu in imam celga napisanega. Tako da, v primeru, če mi ne podaljša, se lahko sklicujem na ta sklep, ki ga je itak direktor podpisal in se sredi marca že spokam. No ja, sicer upam, da mi ne bo treba in mi bo podaljšal....bomo vidl, pustimo se presenetiti
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:24:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 Sej ponavadi je tako, samo sem že dobila sklep o dopustu in imam celga napisanega. Tako da, v primeru, če mi ne podaljša, se lahko sklicujem na ta sklep, ki ga je itak direktor podpisal in se sredi marca že spokam. No ja, sicer upam, da mi ne bo treba in mi bo podaljšal....bomo vidl, pustimo se presenetiti Sej potem ti pa itak nameravajo. Superca
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:24:44
|
|
|
|
beyba
|
Dobro jutro pupe.... Jst sem danes res varuška, ker se mi je nečakinja full zasmilila, ker je 5 letni otrok sam med samimi bolnimi odraslim. Tako da jo peljem v slončka na tortico pa na gibi-gib malo se igrat na sončka. Sej v tretje gre pa rado kar se srečanja tiče.... se bom naslednjič res potrudla pridt. Kar se tiče regresa-Regres dobiš gledena odločbo letnega dopusta. Če si dobila na odločbi celotni dopust( npr 22 dni) dobiš tudi celotni regres ne glede na to ali ti podaljšajo ali ne. Če pa si za prvo polovico leta dobila le 11 dni dopusta pa dobiš tudi samo pol regresa. Neglede na to ali dopust koristiš ali ne pa si upravičen do regresa, s tem da če ne koristiš 10 dni ti teh 10 dni propade in ne celotni kot je napisala nya. Piše na netu ZZSV. Včeraj sem pa kompletek kupla. In sicer hlačke, majčka, kapica, slinček,pajacek, body. Vseskupi je blo v piki poki kljubska cena 12E pa v roza in beli barvi. Full uštno. Št 56( tako majhnih stvari namreč full nimam.)
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:29:52
|
|
|
|
l.daisy
|
dobro jutro, čvekice... da ne boste danes pokvarile vremena, vam povem, bom huda včeraj smo bili na UZju za kontrolo rasti... oba prehitevata dejansko gestacijsko starost, eden malo bolj, drugi malo manj... razlika med njima torej je, itak ne moreta biti oba enaka, težka sta 755 g in 804 g (vaaaaaauuuu), naslednja kontrola rasti čez 14 dni, torej 05.03., ko bo naredila tudi samoplačniški 3D/4D pregled... je majčkeno že pogledala, kako se bo videlo na 3D, pa je ujela Aja, ki je zehal in se nekaj kremžil ... komaj čakamo.... dobila sem popravljeno odločbo iz ZZZSja, ker so se na prejšnji zmotili v PDPju in posledično tudi v datumu nastopa porodniške... sta kakšen dan aktivna sto na uro, kakšen dan se jima pa zgleda sploh ne da muvat, ravno toliko, da se oglasita, da sta tam... jaz sem itak panik svetovni, pa jih potem poslušam z angelsoundsom, da se pomirim... spanje: vedno bolj kriza... spim na obroke... trening za junij... hemoroidi: eden... obvladovan do te mere, da ne boli, zdaj je predvsem moteč... me pa zadnje čase dostikrat boli glava... verjetno zaradi pritiska...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:29:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaja, jaz na hrbtu ne spim že lep čas, ker me začne kar dušit. Itak pa ne smemo spat tako zaradi pritiska popkovine, ki potem povzroči pomanjšanje dotoka kisika in hrane do . Včasih mi je kar hudo, ker sem navajena spat na hrbtu. Ampak ne panike delat, to so priporočila.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:33:12
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
sta 755 g in 804 g (vaaaaaauuuu To je pa res vaaaaaaauuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
I.daisy, ti imaš pa res ogromna . Že po teži sta rojaka.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:37:08
|
|
|
|
l.daisy
|
aleksandra silvija: meni se tudi zdi... sploh, ko berem te statistične okvirje o naših bejbijih.... ampak se ne bomo pritoževali, hvala bogu, da je tako... za spanje si jaz kar zatlačim odeje za hrbet, sem se prej že tudi nekajkrat zbudila na hrbtu...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:39:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Čveke, jaz moram v trgovino po kruh, pa po solato....se čujemo kaj kasneje. Spat itak ne morem, sonček je pa že za vogalom hiše.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:39:23
|
|
|
|
l.daisy
|
didlinaa, čist po fotru (115 kg, 190 cm)
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 21.2.2008 8:40:16
|
|
|
|
tteeaa
|
SPOROČILO: l.daisy sta kakšen dan aktivna sto na uro, kakšen dan se jima pa zgleda sploh ne da muvat, ravno toliko, da se oglasita, da sta tam... Tudi pri meni je tako. En dan nori kot zmešan, drug dan pa veliko manj. Ampak poskušam ne paničarit . sem pa tudi jaz imela prejšnji teden obdobje, ko me je bila panika prezgodnjega poroda. In, vsakič ko me je malo zabolelo nekje noter, sem že paničarila . Zdaj sem se pa že malo umirila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?