rainbow
|
Ne vem, ropotuljica, jaz sem tudi še dojila, ko sem začela z Montijem. In osem dni ni ravno blagodejno, da bi človek nehal. Pomisli, da ješ zdravo oziroma bolj zdravo kot prej. Mislim, kdo pametuje, jaz, ki sem komaj dva tedna držim spet nad gladino, da me ne potegne vase spet mlečna čokolada in ostale dobrote ampak zaenkat dobro kaže. jaz sem tudi lačna na tri ure, pa ne dojim. In ne pozabi, da moraš jest dovolj, ne stradat. Samo ne čokolino (to je bila moja priljubljena večerja dolgo časa ) pa zdi se mi, da je pri meni večerja ključna, torej, da zvečer zdravo jem. Danes je bila skuta z hogurtom, vse z min maščobe. Ali pa veš, kaj mi je tudi včasih všeč. pa še moja ta mala ima raa, ovsene kosmiče, skuhane v mleku (si pač narediš z 1,6m); je nasitno. Ženske jaz sem iznašla eno fino pregrešno čokolado in sicer od Lindta one pekoče, ste že poskusile??? Super dobre, pa še dosti je ne moreš pojest. za trenutke v sili po cukru joj, jutri ne vem, kaj bi skuhala sicer pa, all the best with Monty