|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
19.2.2008 19:59:17   
Putka
user posted image Petrinja, Katja je par dni škrtala (zdaj ima zgoraj obe enkiuser posted image ), pa še prav smešna je bila. Je spodnjo čeljust naprej potisnila, kot en mali buldog. Je pa tudi ona hitro na nogah, pa plazenje ji gre vsak dan bolje od rok/nog. Pa Matevž lepo zobke kažeuser posted image

Kje je Ceffetino? Smo bili zadnjič celo v mestu, pa se mi zdi še vse po starem. Jaz grem jutri na faks pogledat, pa mogoče čez mesto mahnem.

Lex, to kar pri Alini opisuješ, je od prijateljice punčka obvladala, pa še zelo hitro za povrh. Potem si je tudi malo z rokami pomagala, pa je še vedno nekako čez spodnjo nogo skakala. kakor jim paše, važno da prilezejo tja kamor ni treba. Pri nas so to smeti. Še vedno..

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
19.2.2008 20:25:38   
Majchi
Čer!
Ooooo Petrinja, ravno danes sem na tebe pomislila, kje se kaj potikaš. Lepo, da si se javila. Ja, Matevžek je še vedno fejst fant in ima tako lepe modre učke kot sinje morje!
Naša še nič ne škrta z zobmi, ker ji zgoraj še falijouser posted image . A tud to se dogaja, al kaj? Sploh nisem pomislila. Mulci.

Lex, jaz dam Lani copate gor samo, če greva ven, pa še to v bistvu zarad toplote. Doma ima žabe, pa štumfke na bremzo (ali pa tud brez) čez, pa kakšno trenerko al pa hlače. Ko pa ji copate dol dam, jih pa takoj pograbiuser posted image .

Petra a, pišuka no. Pa kakšne bakterije je revica staknila? Kako ste pa res to ugotovili? No, upam, da se mala čimprej pocajta, morje se pa itak bliža. Evo eno user posted image  za Tjaško!
Aja, pa super za varuško!

Rogljiček, Lana ima podobne mere kot tvoja Reya. No, kakšen cm večuser posted image . Imava 25.2. posvetovalnico, pa javim točne mere. Ampak teža je tam tam kot Reya.

Srečanje v Kranju: jaz sem za! Ampak morajo vse Kranjčanke pridt. Važiuser posted image ?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
19.2.2008 20:26:59   
Majchi
Petek, 22.2., Kranj
Putka
Majchi

Ponedeljek, 25.2.

Putka
Majchi

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
19.2.2008 20:45:52   
lex
Putka tud Alina to obvlada tako hitro, da ne folgaš gledat kje je. Vsak se po svoje giblje, le kaj bo 3user posted image  pogruntalauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrinja tale Matevžkova slika je fenomenalna, pravi cukerček jeuser posted image  

Bambina upam, da je vse OK z Grišouser posted image .

Reya bravo, da nisi več med manjšimiuser posted image user posted image user posted image , saj je itak brezveze, da jih tako predalčkajo.

kaya ne se sekiraj glede dohtarjev, škoda živcev. Glede glutena pa me ful čudi, da je prišlo to iz ust doktorce. Kolega, ki kuha v bolnici je pravil, da so dobili totalno stroge diete za dojenčke. V bistvu to, kar me že obvladamo, pa se po svoje odločimo, so oni šele sedaj dobili (brez glutena,itd).

Majchi a user posted image  ni odnikoder? Kaj pa če testi lažejouser posted image user posted image user posted image user posted image  sem žleht a? Naj se ti izpolnijo želje in boš user posted image  ko si boš želela in ko boš pripravljena. Ker te še kar vrže iz tira, če te ujame v rahli negotovosti.

No mi smo bili popoldan pri mojih starših, ker sta kupila nov avto. In jaz ne bi bila jaz če se ne bi vsedla, obrnila ključ in en điro po Vuzenici. So bili avti nasproti mene tako mali. Če bi imel zadnje sedeže malo bolj udobne bi bil idealen za nas, tako pa ne gre 3 zicov not namontirat. evo tak pa je (1 leto rabljen, prvi lastnik je pogruntal, da je še v garanciji in da je nov model prišel ven, pa je menjaluser posted image )
user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
19.2.2008 21:32:35   
ancka1
Evo eno kranjčanko...
O groza...Tevž je imel že popoldne nekam motne očke in zvečer je res imel 38,2 vročine. Sicer full živahen pa apetit je imel cel dan. Zvečer je pa pobruhal večerjo. Očitno je včeraj kaj v ZD staknil, ko smo imeli posvetovalnico. user posted image  Pa so se uresničile moje najhujše slutnje. 22.2. naj bi sicer midva z user posted image  šla na morje, pa bo sedaj očitno zadeva splavala po vodi. Nimaš kaj, saj mogoče pa ne bo kaj hujšega. user posted image  A srečanje v Q se pa nebi dalo na začetek naslednjega tedna prestavit. Jaz bi vas takoooo rada videla, pa 22. res ne morem. Ali bo mali čist zbolel ali pa bom na user posted image . Ampak jaz vas res že MORAM vidt!!!!
Kaj pravite?

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
19.2.2008 21:36:53   
Putka
Ojoj Anči, upam da ni kakšen virus ponagajal. Sicer so pa tele trebušne viroze lahko zelo hitre, kak dan dva bruhajo, pa so potem ok.

Zaradi mene lahko na naslednji teden prestavimo, saj sva zaenkrat midve z majchi edini kandidatkiuser posted image . Pa itak imam v petek veliko gužvo, sem potem ugotovila (masažo, seminar za gimnastiko in rduser posted image ). Sem mislila, da imaš samo petke frej. Če lahko kak drug dan, pa ti predlagaj. In Rogljiček naj pove, katere dneve ni zasedena. Midve s katico sva čist fleksibilniuser posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
19.2.2008 21:42:53   
ancka1
Vseeno, kdaj, ker si bom pa za to že vzela frej. Direktorju malo z rito pomigam, pa se da vse zmenit. user posted image  user posted image  user posted image  Sicer sem bila pa samo en petek do sedaj frej...je taka gužva... user posted image
Ja, upam, da je kaj trebušnega, ker hitro mine. Ker nima nobenih drugih simptomov (ne smrka, ne kašlja,....) samo bruhal je 1x in povišana temp.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
19.2.2008 21:56:07   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
Direktorju malo z rito pomigam, pa se da vse zmenit. user posted image  user posted image  user posted image   

user posted image user posted image user posted image  Tale je pa huda!!!! Faca si, Ančiuser posted image .

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
19.2.2008 22:06:30   
rogljicek
Ančka dela, naj ona pove kdaj je frej. Jaz mam žirijo jutri, pa potem še en dan (ne vem kateri), bom pa vedla jutri proti večeru, drugače sem pa frej cel mesec.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
19.2.2008 22:27:06   
ancka1
Ponedeljek? Do takrat bi moral Tevž biti zdrav, tudi če se kakšna stvar razvije.
Sem bila ravno pri njem. Je v spanju sedel v postelji. Pa še kar kuha. Sem mu Calpol dala. Upam, da prime.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
19.2.2008 22:29:58   
Majchi
Men tud ni panike kakšen drug dan. No, razen v ponedeljek imava z Lano posvetovalnico okrog 14ih. Tko da kjerkoli že bomo, bom se mogla prej spokat.

Lex, kul avtouser posted image . Men so terenci všeč, ampak tisti z zaprtim prtljažnikom, a la BMW al pa Audi. Sem skromna, neuser posted image ? Morda pa nekega dne...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
19.2.2008 22:40:01   
ancka1
Majchi lahko tudi torek, da ne boš preveč leteča. Saj pravim, en dan si bom pač vzela, kateregakoli. Saj jaz lahko tudi za vikend notri prinesem.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
19.2.2008 22:43:25   
ancka1
Uf, je pa kar gužva danes tu gor... ampak jaz moram v spalnico k mojemu bogemu mucku. Nočke babnice! KISS KISS HUG HUG! user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
19.2.2008 22:45:13   
lex
Majchi ko sem prilezla ven iz avta sem samo izdavla:"Mi bomo tud meli enkrat tak visok avto!"user posted image user posted image user posted image . Če bi imel zadaj boljše sedeže in v sredini 3 točkovni pas bi bil idealen, ker se da kupit zraven nadgradnja, ki je kot kamp prikolica. Mislim, sploh nimaš boljšega, mulariji pa šotorček zraven postavišuser posted image . Pol pa kupiš aluminj škatlo zraven, da ti vse prtljage ne odnese. Veste kaj je pa najboljš, da vozička ni treba skup zlagatuser posted image  (nas je dedi moral domov peljat zvečer, saj veste danes bo verjetno še spal v avtuuser posted image user posted image user posted image user posted image )

user posted image  tole je neka stara verzija, novejše so veliko prevelike slikeuser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 19.2.2008 22:49:44 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
19.2.2008 22:46:01   
petra a
petrinja & majchi-smo mele sistematiko pri 9 mesecih in jo je dala na ponovno kontrolo urina,sej bo vse vredu,samo žal mi je za plavalni tečaj,sem si tako zelo želela da bi hodili

kaya-tole z glutenom ti je brcnila mim,Tjaša je gluten,pa je tudi drobčkana (71,7640),tko da to lih ni merilo...user posted image  za tvojo Kajo

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
19.2.2008 22:47:45   
petra a
najin sanjski avto pa je Q7...sej najbrž bo takrat,ko ga bova mi2 kupila bil že Q10user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
19.2.2008 22:55:26   
juniorka
Hojla!
Anči, z mojim imava tud ta mesec obletnico- 24.2. pred 7 leti je bil dan... Upam, da bo mali Tevž jutri ok in bosta lahko šla malo na oddih!
Griša- enga lupčka, da boš ok da te bo Nel lahko kaj obiskal!
Midva namreč 15.3. pičiva za Anglijo, tako da pol ne bova več po obiskih!
Aja, pa vse naj naj za 3/4 leta, tudi Maši sevedauser posted image !
Drugače sem pa ja na antibiotikih spet, kaj pa druzga..se mi spet ena bula delauser posted image , upam, da zgine ta user posted image .
Majchi, jaz sem 25.5. naročena pr homeopatu- hitr neuser posted image ! Pa če ne bom v slo, lahk odstopim datum!!
migrene- moram reč, da od 4m nosečnosti do konca nobene, zdaj pa ko me hoče nekaj bolet, hitro spijem 2 žlici Veen veen-a iz A. iz lekarne in me takoj neha!!! Super zadeva, za probat, ktere maste probleme..
tejč- seveda se lhk zmenmo za dostavo, samo pohitiuser posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
19.2.2008 23:09:17   
juniorka
dodi- meni je Avamigran pomagal brez želodčnih problemov, samo res, probaj veen veen! Ti lahk vzorec pošljemuser posted image
kaya- lepo, da ste doma, pa upam, da bo vse ok!!! Glede glutena- Nel ga ni do nedavnega dobival, pa ima 11kg, tako dauser posted image  Helou???
Felicia- Urošu tudi okrevanje po najhitrejšem postopku, zdaj je pa dovolj tegauser posted image !
Petrazg- jaz reklame gledam brez zvoka, tako da ena malo smešno zgledauser posted image , ostale so pa ok. V kakšne bolj konkretne debate se pa jaz pri takih stvareh ne spuščam, ker moj okus še zdaleč ni povprečno slovenskiuser posted image , pri takih stvareh pa moraš ravno to upoštevat...
No, uživajte sončne dni!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
19.2.2008 23:11:51   
juniorka
Afnica- vidim, da si ravno prisotna in sem se spomnila... a ste šli kaj plavat pri vas?? Midva sva samo na Ptuj, pa bi še na ta konc enkrat skočla, ko imam tudi blizu, pa ne vem, kako je zdaj kaj z malimi tamuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
19.2.2008 23:17:48   
Majchi
Uh punce, kaj nas je goruser posted image . A nobena ne more spat?
Jaz eno prošnjo skup dajem, pa delam zelo počasi, da bo ja dobr.

Juniorka, moj homeopat je tak, da ko si enkrat not, datumi niso več problem. Nujne primere, kot je npr. Dodi, pa ravno v takšne luknje dajejo, če takole kdo odpove, ampak je treba ful zatežit, da je nujno.
V tablete pa jaz ne verjamem več. Meni ni prijelo nič, nazadnje mi je nevrolog predpisal injekcije Migran. Sem si jo enkrat vbrizgala, pa sem zadeta ko axa zaspala za 3 ure kot kladauser posted image . Jaz sem pa tok iskala zdravilo, ob katerem bi lahko funkcioniralauser posted image .
Preden potujete, se še vidmo na VSM-ju, ne? Al te bom res mogla po Angliji lovit, če bom šla kaj k sestriuser posted image ? Sem pa vesela zate, da boste končno skupaj. Ti boš pa tud hitr kakšen job dobila. Glih dons mi je sestra razlagala, da bo dobila v Intimissimi-ju. Najprej je bila na snemanju njihovega videospota. Je mogla v restavraciji sedet in čvekat z eno punco za 6 funtov/uro. Dobr, ne? No, to je blo slučajno. Zdej bo pa par dni v trgovini in če se izkaže, bo šla v pisarno delat ne vem kaj. Ni mi čist v detajle povedala, ampak bistvo je, da se je znajdla in da praktično ima nek šiht 8. dan po prihodu v London. Od tu naprej pa lahko na easy išče kaj bolj pametnega.

Zdej grem pa spat, čeprov nisem čist nič zaspanauser posted image . Ampak Lana bo ob 7ih auf, tko da boljš zame, da se prov na hitrco uspavam zdele. Nočko!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
20.2.2008 8:56:35   
Putka
user posted image Se vidi, da ste bile bolj nočne včeraj. Najbrž zaradi polne lune v kratkem.

Dobro jutro. Mi smo pa prav dobro spali danesuser posted image . Vesna celo noč kot klada (ja seveda, smučanje jo je ob pol 10h dotolklo), Katja se je zbudila prvič ob 2h, pa še proti jutru, kar je VAU!

user posted image
Mmm, realistična fotka..

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
20.2.2008 8:57:29   
Majchi
Dobro jutro!

Lana se je zbudila že ob 6ih, rogovilila je do 6.30, potem sem jo pa podojila, ker je že zatežila. Sem mislila, da bova mal nazaj začorile, pa je imela tok dela po ta veliki postelji, da ni šans. No, mal prej je omagala, seveda s ful upiranja, jaz sem pa itak že pokonc.

Bom pa dons jaz kavo naredila, sam jo moram it še prej nekam kupit (beri najdt kakšno fotko, ker nisem na tekočem s temuser posted image ). Saj bom kmal. Ah, saj itak še spite.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
20.2.2008 8:58:24   
Majchi
O Putka, dobro jutro! Si me rešila s tole kavo. Sva zgleda istočasno pisale.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
20.2.2008 8:59:48   
kjava
Uh, kolk majčkov je bolnih.  Upam, da se vsi čimprej pozdravijo. No, Urošu gre na bolje, kako je s Kajo, Tjašo, Grišo in Tevžem?

Rogljiček, čestitke za službo, res si džekica user posted image . Kai, kakšen odgovor si pa ti dobila?

Jest mam pa neki preveč časa, sem se pa vpisala na osvežilni tečaj nemščine. Dvakrat na teden ob 18.30 do sredine aprila. 30 ur. Upam, da bo koristen.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
20.2.2008 9:02:27   
kjava
Putka, hvala za kavo. Jest je dons sploh ne rabim, sem že dva večera zaspala z Eriko ob osmih in sem ko rožica (81 user posted image ). Mala je pa neki tečna ponoči , pa še Andrej je obakrat priracal k nam.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?