|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
20.2.2008 9:04:52   
felicia
Dobro jutro

evo mi smo kar lepo spali. Hvala za vse želje po hitrem okrevanju.

Putka hvala za ponudbo za inhalator, sam verjetno bom kar kupila kakšnega ker ne bi rada da  se to ponovi.

petrinja- lepo te je brati

O kako bi jaz rada šla z vami na srečanje in v petek in ponedeljek pa ne bo šlo se bom izogibala družbi dojenčkov do posvetovalnice da ne bo še ker od nas kej staknu. Tprej naslednji teden samo virtualno z vami na kavi.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
20.2.2008 9:43:28   
tejč
Dober dan, mi2 sva že iz posvetovalnice in je bla Maša prav pohvaljena, ker se je takooo pogovarjala s patronažko, kocke premetavalauser posted image ....pa pincetni prijem je rekla, d aje prav finesa...user posted image
Mere: 8980 g in 71 cm-user posted image user posted image , mend aje že prav namerla, kaj pa jaz vem...

Zelo sem srečna, ker nam je P rekla, da lahko probamo z jogurtom! Mleka še ne, jogurte in skute pa lahko! Pa bomo videli!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol ji pa grem vrečko za urin naštimat, ker mamo mi kri in vood za dat pri 9 mes., pa ji skor že naštelam, glih vrečko odprem, ona se pa poluuula kot še nikoli, vse je blo mokro, mal še jaz.user posted image Tko da sem na hitro počistla njihovo previjalno mizo in vse naokoli in se vrnila domov, bova doma naštimali, potem pa moram v pol urce nazaj prnest...

Jaz sem tud za kavo v Kr. Ma, men je pa uredu v Qju, maš vsaj za parkirat, loh pa tud kje druhje, sam prosim ne v centru, da se ne bomo za parking lovile. Kdaj zdaj? Povejte!

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
20.2.2008 10:25:20   
Putka
Ponedeljek, 25.2. Kranj Mercator/Q
Putka
Majchi

Tejč

Če bo pa vreme, gremo pa tam naokoli en krog narest, ne?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
20.2.2008 10:36:49   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Afnica- vidim, da si ravno prisotna in sem se spomnila... a ste šli kaj plavat pri vas?? Midva sva samo na Ptuj, pa bi še na ta konc enkrat skočla, ko imam tudi blizu, pa ne vem, kako je zdaj kaj z malimi tamuser posted image

Ne, mi še nismo bili nič na bazenu. Predvsem zaradi izpuščajev in suhe kože. Čakamo na morje.
O naših termah nimam nekega mnenja...1x sem bila tam ilegalno-ponoči user posted image -mladost je norost user posted image  in 1x poleti podnevi, sam nimam nekega mnenja, sploh ne vem kako imajo kaj za male zrihtano, ker si nisem porajtala- takrat še nisem bla mami, niti nismo planirali. user posted image  Vem le, da je na Ptuju fajn in da se naše s kakšnim Ptujem, Moravci, Olimjem ne morejo primerjat. Z mojim sva vedno drugam šla. Je pa res, da se je  fajn za sprehajat okrog.

No, drugače je pa pri nam zelo pestro...oba na noge, tudi upata se spustit user posted image , po  max. 5 sekundah pa čof na rit. Stajice ne marata najbolj...potem veste kaj cel dan delam...lovim ju in pazim, da kam ne udarita...da mi vsega ne pobereta s klubske mizice, regala...noro pač. Me zanima kaj bo rekla v razvojni, saj smo mi korigirano le 7m stari. user posted image  Ampak jaz ju ne morem zvezat. user posted image

Kaya...upam, da je pupa sedaj vredu. Joj, kak me je tega strah!

No, sem se malo razpisala, čeprav nisem imela namena.

Lep pozdrav vsem mamicam in sončkom!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
20.2.2008 10:43:53   
kai1
Ojla

Današnji dan se je začel enkratno. Anže je spal od 19.30- 8.30, rekord.user posted image
Dobila sem odgovor od razgovora za službo. Sprejeta sem. user posted image Začnem 10.3., opravim samo še psiho teste v petek, ampak brez tega sem že sprejeta. Dobim jutri odločbo, je že na poti. Anže gre pa v vrtec 3.3..

Putka, hvala za kavico.

Vsi bolčkani se čimprej pozdravite user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
20.2.2008 10:44:58   
kai1
Kjava, kako si ti pridna. Faks,družina, pa še tečaj nemščine. Superca si.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
20.2.2008 10:59:49   
ancka1
Putka
Majchi

Tejč
Ančka1

user posted image  user posted image  user posted image

Tevž ima pa še vedno vročino, pa nobenih simptomov. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
20.2.2008 11:01:12   
ancka1
A ja, naše mere:

9910g, 76cm

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
   [Brisano sporočilo]
20.2.2008 11:29:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
20.2.2008 11:35:41   
kai1
o Lukrecija, lepo, da si se oglasila.
Me veseli, da uživaš v materinstvu tako kot večina od nas ( vsaj mislim da), da migaš, da je možek dobil željeno službo.
Veš moj Anže sicer že sedi, se plazi,itd., ampak ploska pa še ne, pa tudi pa,pa še ne da in podobno. Mislim,da vsak otročiček rabi svoj čas.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
20.2.2008 12:03:39   
rožica81

Putka
Majchi

Tejč
Ančka1
Rožica81

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
20.2.2008 12:04:47   
rožica81
Sem dala Naceta spat, zdej pa posteljico liže user posted image  

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
20.2.2008 12:27:18   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Sem dala Naceta spat, zdej pa posteljico liže user posted image  

Premalo celuloze mu daš, pa jo hoče nadomestit. user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
20.2.2008 12:30:47   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Putka
Majchi

Tejč

Če bo pa vreme, gremo pa tam naokoli en krog narest, ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala, da si me vpisala. Ja, gremo en điro, če bo lepo, upam...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
20.2.2008 12:31:33   
tejč
Putka
Majchi

Tejč
Ančka1
Rožica81

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
20.2.2008 12:34:29   
kjava
Kai, juh juh za šiht! user posted image
Jest pa nisem pridna, ampak usekana.

Putka, sem te pozabila pohvalt, ker si se odločila šivat posteljnino.  Jest bom tud kupila kakšen kos.  A to boš delala samo za oblečt, al tud kovtrčke in blazine? Pa Vesna je res pravi talent za smučanje user posted image

Lukrecija, veš da se te še spomnimo. Jest se ti sploh včasih ful režim na čveku. Una s kreditom je bla za crknit user posted image .

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
20.2.2008 12:36:49   
kjava
tejč, si kar določila Kranjčanke user posted image . Kaj pa AjdaN, a ni ona tud iz tam? Pa kaj se nič ne oglasi?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
20.2.2008 12:41:33   
tejč
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

tejč, si kar določila Kranjčanke user posted image . Kaj pa AjdaN, a ni ona tud iz tam? Pa kaj se nič ne oglasi?

Mene morajo ubogat! user posted image Saj veš, kok sem že stara in moram mal komandirat talepe in tamlade.user posted image

Kai, bravo za službo!

Pa za Kayo me skrbi...Komaj čakam, da napiše, da je vse OK...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
20.2.2008 12:45:20   
lex
Hojla!
Evo midve sva danes leteči, ker smo končno dobili vsa soglasja tako da zdaj čakam še mejl od projektanta, da mi pove kaj kam dat in potem nesem na upravno, da mi izdajo gradbeno dovoljenjeuser posted image , no vmes se bom še znebila 2500€ za komunalni prispevek user posted image , pa dobro samo da 1x že bo šlo vse naprej in da začnejo bageri delat (to bo veselje pri bajti, bomo več na parceli kot kje drugje, da bomo bager gledali).

vsi sončki, ki ste bolani upam, da boste čimprej ozdraveliuser posted image
ja nič grem se učit, zdaj ko spi

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
20.2.2008 12:57:15   
Majchi
Kai, čestitam ti za službouser posted image user posted image user posted image !!! Je šlo kar hitro, ne?

Lex, ti si pa res ena super ženska, da vse tole folgaš. Dva otroka, nosečnost, izpit, bajto, papirje, tečno taščo, sestanke z julijkami, majčicami,...user posted image . Dobra si, ne kejuser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
20.2.2008 13:00:18   
rožica81
Kai, čestitam za službo user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj je končno zaspal, je pa rabil celo večnost. Se zvira po meni, me objema, kriči, pa nič ne pomaga, da bi zaspal, samo joška user posted image  Ah, bomo že. 

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
20.2.2008 13:05:11   
kai1
Punce, hvala za čestitke.
Anže pa že 2 uri spiuser posted image  Tega nisem navajena, pa celo , prav celo noč je danes spal.user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
20.2.2008 13:05:36   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image , SEM TOK JEZNA, ZDLE OPAZILA, DA (UPS)  je moj cepec (beri mož) dal zraven roza in belih svetlih cot prat svoje temne kavbojke!!!! A je zmešan?user posted image Najbrž.user posted image In zdaj je vse pofarbano!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
20.2.2008 13:12:41   
kjava
O, tejč, sranje!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
20.2.2008 13:25:21   
kai1
tejč, sranjeuser posted image in kako mi je to poznano.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?