nell
|
Erta dobrodošla in lepo nosečnost ti želim. Te pa razumem da si v skrbeh, ker rezultatov še ni, upam, da jih čimprej dobiš in da bo vse bp. Ti pošiljam Gajka - glede tega da nimaš rada solat, ok razumem, ker jih sama, dokler nisem začela študirat, tud nisem marala...razen motovilca...tistega sm že takrat jedla. Se pa pridružujem tebi, ki nikakor ne maraš regrata - bljak js tud ne, se mi kr v grlu zaustavi. Pa se je moja mami trudla in ga čist na drobno rezala...pa ni šlo. Evo pa radiča, nobene barve, tud ne maram - drugo solato pa jem. Sva mojim lih kontra nareta. On ne mara nobene solate, sploh, me je pa lani presenetil, ko mi je povedal, da regrat pa je...in sedaj ga moja mami veselo nabira zanj...kar naj ga . Glede Ns pa je verjetno tud odvisno od trenutka v katerem ti tja priletiš, se pravi tud od časovne stiske, mal je pa tud od ginekologa odvisno. Js osebno nisem imela občutka, da bi se dr. Geršakovi kam mudilo, je res vse lepo razložila in si vzela čas, pa smo tud imeli zamudo cca 15 al pa 20 minut. Verjetno je ali tolk n a koncu podaljšala, ali pa se je vzela tok manj časa za koga drugega...js sicer upam da ne. Po mojem tuki res igra vlogo več faktorjev, ne samo eden. Sicer je pa to samoplačniška varianta in je mal drugače kot sicer. To pomeni, da se z vso pravico zhuduješ in ji poveš, da si je vzela premalo časa zate...če seveda to želiš narediti...večina na je v tistih trenutkih ali tako prestrašenih ali pa v take transu, da na kaj tazga ne pomisli...to se začne šele doma, ko se mal sprostiš. No ne vem, to je pač moje razmišljanje.