|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
19.2.2008 13:16:38   
gajka
Kaj sem jaz edina, ki ni ravno ljubitelj solat, regrada pa še najmanj?!? user posted image  Kvečjemu tiste sočne rdeče češnje so v meni zbudile malo skomin... A ima katera sedaj tudi lušte po kaki posebni sorti hrane? Jaz bi kar naprej jedla jajca na oko! user posted image  Drugače pa ne vem, kje so našli tiste vraže, da user posted image  obožujejo kislo...

Vidim, da vas je bilo kar nekaj malo razočaranih glede pregleda pri Strahovi, pa mislim, da tudi pri Pušenjaku niso vedno vse najbolj zadovoljne... Mogoče pa je to, ker sprejmejo ogromno pacientov in zato ne more pregledi trajati več kot 20 min. user posted image  Moj pregled je trajal vsaj ene 45 min - 30 min UZ in potem še izračun in razlaga. Sem bila pa na NS v ZD Velenje pri Martinovi, pa še tik pred zdajci so me prestavili k njej, ker je moja G zbolela. Mogoče je vseeno odvisno, koliko prometa imajo cilj narediti na dan. Konec koncev, biznis je biznis, tudi v ginekologiji in porodničarstvu!

erta - dobrodošla! Meni je G na prvem pregledu v nosečnosti (nekje 8t) delala tudi pap. Rezultati pa so bili bp, z oznako A. Upam, da se ti vseeno vse lepo izteče. user posted image Lahko si imela samo kako vnetje in je to vplivalo na rezultate.

Erin - pravzaprav je vseeno, kaj pravijo tabele. Ko bo prijokal na plan, bo 100% katerega spola je. Naj bo user posted image  ali user posted image , samo, da je zdrav! Jaz se sicer hecam, da bo user posted image , ker ime za user posted image  nekako že imava v glavi, za user posted image  pa se nama še sanja ne.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
19.2.2008 13:22:45   
Erin
Meni se pa zelo lušta kislega, še posebej kakih kumaric, pa salame( mortadela z olivam, pršut) so ZAKON, pa sadni sladoledi, sladice (prej sem videla samo čokoladouser posted image )...pa krompirja bi pojedla na tone, medtem ko mi meso (razen salam) sploh ne diši...važno je da je solata na mizi pa krompir pa ena dobra goveja juhca pa sem jaz srečna...pa sladica-sadnauser posted image user posted image user posted image

LAČNAAAAAAAAAAAAAA!!!user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
19.2.2008 13:24:52   
spelka12
POL PA JEEEEEEEEJ user posted image  user posted image  user posted image  erin. Pozabila si na jagodeuser posted image ! Lep pozdrav vsem avgustovkam. 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
19.2.2008 13:26:58   
lana777
Joj, jagode, njamsi, njamsi, njamsi ...user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
19.2.2008 13:28:14   
Erin
Ah dej no Špelka, ne bodi žleht, sej veš da sem včeraj vse pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
19.2.2008 13:36:06   
nell
Erta dobrodošla in lepo nosečnost ti želim. Te pa razumem da si v skrbeh, ker rezultatov še ni, upam, da jih čimprej dobiš in da bo vse bp. Ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image
Gajka - glede tega da nimaš rada solat, ok razumem, ker jih sama, dokler nisem začela študirat, tud nisem marala...razen motovilca...tistega sm že takrat jedla. Se pa pridružujem tebi, ki nikakor ne maraš regrata - bljak js tud ne, se mi kr v grlu zaustavi. Pa se je moja mami trudla in ga čist na drobno rezala...pa ni šlo. Evo pa radiča, nobene barve, tud ne maram - drugo solato pa jem. Sva  mojim lih kontra nareta. On ne mara nobene solate, sploh, me je pa lani presenetil, ko mi je povedal, da regrat pa je...in sedaj ga moja mami veselo nabira zanj...kar naj gauser posted image .

Glede Ns pa je verjetno tud odvisno od trenutka v katerem ti tja priletiš, se pravi tud od časovne stiske, mal je pa tud od ginekologa odvisno. Js osebno nisem imela občutka, da bi se dr. Geršakovi kam mudilo, je res vse lepo razložila in si vzela čas, pa smo tud imeli zamudo cca 15 al pa 20 minut. Verjetno je ali tolk n a koncu podaljšala, ali pa se je vzela tok manj časa za koga drugega...js sicer upam da ne. Po mojem tuki res igra vlogo več faktorjev, ne samo eden. Sicer je pa to samoplačniška varianta in je mal drugače kot sicer. To pomeni, da se z vso pravico zhuduješ in ji poveš, da si je vzela premalo časa zate...če seveda to želiš narediti...večina na je v tistih trenutkih ali tako prestrašenih ali pa v take transu, da na kaj tazga ne pomisli...to se začne šele doma, ko se mal sprostiš. No ne vem, to je pač moje razmišljanje.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
19.2.2008 16:42:12   
iva77
user posted image

zanimiv je pa ta kitajski koledarček, za oba otroka mi pravilno kaže, obe sta resuser posted image , zdej mi pa kaže hmmmm user posted image , ampak koledarčka NE vzamem za 100%user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
19.2.2008 18:19:02   
tejkaz
Erin kako pa naj si izračunam v mojem primeru ko sem imela zadnjo M na svoj rojstni dan in sicer 11.11.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
19.2.2008 18:28:19   
gajka
tejkaz - po mojem poglej kar pod november in tvojo zdajšnjo starost, ker toliko si tudi bila stara ob zanositvi. Itak pa ni nič 100%, dokler ne dobiš user posted image  v roke!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
19.2.2008 18:39:26   
astrea
Pozdravljene!

Jaz sem pravkar zmazala 100g Milke s celimi lešnikiuser posted image . Tolk o nosečniških guštih user posted image . Pa jedla bi za kosilo samo meso in solate, za zajtrk pa pršutuser posted image .

Kar se tiče razpredelnice, sm imela zadnjo M 12. 11. (vgnezditev 6.12.), v obeh primerih stara še 29 let in obakrat mi kaže user posted image . Pa tudi na NS je bilo tako rečeno, čeprav ni 100 %.

Regrat pa tudi ne gre, se mi zatika v grlu.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
19.2.2008 19:50:18   
Maja T.
Punce na hitro vas pozdravim!

Danes sem bila spet aktivna in me špika kot user posted image , zato grem počivat, no saj prostor za poroko sva našla.

Vse lepo jutri zadnji na NS user posted image .

Jaz sem se tudi mislila pohvaliti s kožo, da imam zelo lepo, evo danes zjutraj en gromozanski mozolj sredi ličnice. Sem si ga stisnila in zdaj 100-x slabše zgleda, vse vneto okrog. user posted image

Imejte se lepo, jaz grem ajat in bušija božatuser posted image , to mi zelo pomaga pri špikanju user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
19.2.2008 19:52:09   
Maja T.
ps.

nove dobrodošle user posted image user posted image user posted image , avgustovke so zakon user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
19.2.2008 19:57:03   
Anonimen
Maja T. če bo že obleka nestandardna, kako to da bo gostilna tako običajna?
Zakaj pa ne bi kmečki turizem, če bo že obleka kmečka?

(odgovor članu Maja T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3163
19.2.2008 19:58:53   
naty13
Cer!

Odgovor na kitajski horoskop.  V prvi user posted image  mi je kazalo user posted image  in je bil user posted image . Zdej mi kaže user posted image  in naj bi bil user posted image . Bomo pa vidli kaj bo.

Erin men tudi goveja juhica paše, pa kislo, pizza. Že par dni se mi pa makaronov lušta. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala punce za user posted image user posted image user posted image user posted image -. Upam, da pridemo jutri domov. Do prvega maja pa odpade vrtec.  To mi ni čisto nič všeč, ampak se bo treba sprijaznit s tem.

Jaz pa ležim napol na trebuhu ali na pol na hrbtu. Podložim si pa kovter.

Dobrodošle nove  user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri mam pa še zobarja. Me že kar stiska. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se še kaj oglasim, zdej grem solatko narest. Sem lačna ko volk. Pa fajn jo bom ukisala, da jo moj spet ne bo mogu jest. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
19.2.2008 20:36:04   
Erin
anonimna (čeprav se mi svita katera si) mal se umiri!!!

Take izjave ne pašejo na našo temo, če pa ti kaj ni všeč pa izgini od nas stran, si zaštekala????
Če si sama zafrustrirana se ne znašaj na druge user posted image

P.S. Vsak ima svoj okus in to je treba spoštovat ne pa žalt, le kaj bi bilo če bi bili vsi enaki???

Maja t. se je odločila da bo imela tako obleko in da bo tako praznovala, zakaj bi morala biti kmečka če se odloči za drugačnost?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
19.2.2008 20:36:28   
matejchi
Astrea nisi pojedla 100 g čokolade, ker moraš lešnike odštet, tako da si je pojedla samo cca. 90 g, lešniki so pa tako ali tako zdraviiiiiii..user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi jagode prejle jedla... njami, celo dopoldne sem jih pa v službi vonjala poleg sebe.... lakota je grooozna stvar, a katera ve katera jed je takšna da jo lahko v službi ješ in si pol dooolgo sit? Če ne jem, me pa glava začne bolet.
Danes sem imela ponoči prvi krč v listu (pod kolenom od zadaj v mišici), mislim da se bo ponavljala zgodba iz 1. user posted image . Se ne spomnim, če mi je sploh kaj pomagalo, razen tega da sem vstajala ponoči in si pol mišico sproščala.

Uživajte  v svojih user posted image tegobah, mislim da jih bo še kar nekaj.... vse za levčka, a ne?

< Sporočilo je popravil matejchi -- 19.2.2008 20:39:16 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
19.2.2008 20:41:10   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Se še kaj oglasim, zdej grem solatko narest. Sem lačna ko volk. Pa fajn jo bom ukisala, da jo moj spet ne bo mogu jest. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti ti :) Upam da Nejc pride jutri domov.
Men je pri Evi kazalo da bo user posted image pa je bila user posted image zdaj si pa sploh ne grem računat :)
Jaz tudi ne regrada. Obožujem pa mehko solato. Mnjami. Pa tako mi paše mleko. Ga spijem zjutraj eno skodelico pa še zvečer.
Danes je bil res lep dan. Sva bili z Evo cel popoldan zunaj. Od jutri pa do konca tedna pa delam popoldan. Ne bom Eve nič videla. Razen zjutraj ko jo bom v vrtec peljala. Malo sem razmišljala da bi Eva kar doma ostala, vendar sem se na koncu odločila da ne. Jaz se bom malo naspala (ker že lep čas vstajam ob 5.30) in kaj pospravila in skuhala za v naprej. Saj nisem zato slaba mami, ne? Se bova pa za vikend tok bolj crtljali :)
Zdaj pa Hause in spat

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
19.2.2008 20:43:41   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Maja T. če bo že obleka nestandardna, kako to da bo gostilna tako običajna?
Zakaj pa ne bi kmečki turizem, če bo že obleka kmečka?

Mislim, ej. Ene pa res nimajo kaj bolj pametnega za počet kot vse forume brat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
19.2.2008 20:55:39   
Erin
aja...se opravičujem ker sem tako grdo izpadla ampak nesramnost sovražim in nisem mogla biti tiho...vsi smo ljudje in vsakega bi kaj takega prizadelo, če je le človek.

Na našem forumu naj bi se spodbujale in veselile ena z drugo saj smo v zelo občutljivem obdobju ne pa napadale s takimi izjavami kot jih ima anonimna ki nima niti toliko poguma da bi svoje besede napisala pod svojim imenom.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
19.2.2008 20:56:52   
Maja T.
hmmm, mi je mami predlagala, da bi imeli na kmečkem turizmu, pa ne zaradi obleke, ampak dobre hrane, ki je na kmečkih turizmih, pa sem ji rekla, no s tako elegantno obleko pač ne morem tja, pa se je potem kar strinjala...

Vse lepo ti želim anonimna user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
19.2.2008 20:58:23   
matejchi
Erin pomoje se kakšna luna bliža, pri nam v službi so bili tudi vsi na 6.
Zanima me, a bo objavljen tudi seznam UZ (morfologija)?

Maja T. a sta dobila avto?

< Sporočilo je popravil matejchi -- 19.2.2008 20:59:07 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
19.2.2008 21:00:26   
Erin
Maja, ne oziraj se na take besede in se prepusti svojim željam in sanjam. Naj bo tvoj poročni dan tak kot si ga ti želiš pa četudi bi bili vsi v zeleni barvi in bi bil obred v luftu...user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
19.2.2008 21:06:06   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Erin pomoje se kakšna luna bliža, pri nam v službi so bili tudi vsi na 6.
Zanima me, a bo objavljen tudi seznam UZ (morfologija)?

V četrtek sta

user posted image 4:27 Lunin mrkuser posted image 4:32 Polna Luna - Ščip

in to skoraj istočasno, tako kot bo pri nas 1.8. in 16.8. Mogoče bo res to to...user posted image

Seznam UZ (morfologija) bom dopisovala kar zraven ker spada pod reden gin. pregled tako da če ima katera že napovedanega za naslednji pregled naj kar sporoči.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
19.2.2008 21:08:02   
matejchi
jaz mam pregled 14.3. UZ pa 7.4.(morfologijo), ker sem zamenjala gin. mi je pa kar določila že vnaprej

RD RR

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
19.2.2008 21:09:40   
Anonimen
Jaz nisem mislila nič slabega z regratom, sm vam hotla sam pomagat.user posted image Je pa res, da zdej v nosečnosti ne jem nobene zelene solate, radiča, čeprav je iz trgovine. Sm namreč alergična na mačke, pa se raje izognem. Morda kompliciram, ampak si želim le zdravega user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.