|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
19.2.2008 21:13:54   
lenkav
sem mislna, da so celo več. sigurno za naše mulčke samo najbolje. 

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
19.2.2008 21:16:02   
Kati81
Ja se popolnoma strinjam,pa še poletje prihaja tko da bodo prišle prav.

Ma naša se mi že od 19 v spanju na pet minut joče verjetno jo dajejo kake more.

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
19.2.2008 21:41:01   
ŠpelaP
user posted image Ti presneta polna luna in lunin mrk, ki bo v četrtek. Moja dva mulčka že tako matra, da zvečer komaj zaspita, ponoči pa imamo zadnjih nekaj dni tako pravi juhuhu! Komaj čakam, da pride četrtek, da bo nas vse štiri nehala matrati lunca!
A vas ostale in vače pikice kaj matra tokratna bližajoča se polna luna začinjena z mrkom?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
19.2.2008 22:08:17   
lenkav
mi se tud že neki dni matramo, ampak se mi zdi, da sta zgornja 2 zobka kriva. je bilo isto pri prvih dveh. upam, da bosta jutri zunaj in da se bom tudi jaz kaj naspala. vid čez dan na sončku v vozičku notri prinese, jaz pa ...user posted image

zdej grem kar spat. mirno noč vsem (nam)

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
20.2.2008 7:29:39   
Padme
Lenkav: glede nahrbrnika, mi smo Jaka noter posadili ko je popolnoma sam sedel (to je od 7 meseca) in ko se je znal tudi sam usesti (to pa je od 8 meseca), zaradi hrbtenice - tako kot pri avtosedežu. Ker ko se zna otrok sam usesti, pomeni, da ima dovolj močno hrbtenico za take "štose". Drugače pa je tukaj članek o nahrbtnikih - http://gostje.koroska.net/korosec74/Uporabno/Nahrbtnik/Nahrbtniki_za_nosenje_otrok.pdf, je g. naredil "doktorat" iz Deuterja in mi smo ga tudi pri njemu naročili za 115 €

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
20.2.2008 7:35:35   
Padme
Kati: dobre zgledajo tala očalca na vaši pupi user posted image user posted image user posted image . Super, da si ti to že vse naštudirala, zdej bomo šli na spomlad samo še v nakup....user posted image

Aja Lenkav v Kranju, kamor hodiva midva na plavanje že drugič, je ravno zaradi zaposlenih staršev, plavanje popoldan ob 17ih, tako da bova midva to kar nadaljevala še tudi potem ko grem v službo

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
20.2.2008 7:36:19   
Padme
Joj se vam opravičujem, kar čvekam, namesto, da bi šla user posted image skuhat.... Že letim ....

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
20.2.2008 7:47:23   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Joj se vam opravičujem, kar čvekam, namesto, da bi šla user posted image skuhat.... Že letim ....

Še zame pristavi prosim.

Dobro jutro.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
20.2.2008 7:52:21   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: lenkav
KT, Padme, N&B - a je vam kdo kaj pametoval glede uporabe nahrbtnika?

Jaz sem vprašala za mnenje pediatra in še na med.over.net.

Z obeh strani sem dobila podobno mnenje.

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
20.2.2008 7:56:22   
Padme
user posted image je kuhana ...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
20.2.2008 7:57:39   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

user posted image je kuhana ...

hvalaaaaaa

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
20.2.2008 8:18:03   
neja24062007
Dobro jutro punce!user posted image

Vrača se pozabljena duša... user posted image
Kako smo kaj?

Dolgo se nisva oglasili, saj smo imeli manjše probleme z internetom.

Vsem ki ste med tem praznovali

user posted image  čeprav malo z zamudo ampak vseeno in srca

Vsem ki ste dobili prvi ali pa kakšen zobek zraven

user posted image user posted image user posted image

Vsem ki ste začeli plaziti, ali pa ste mamice in očke naučili kaj novega

user posted image user posted image user posted image

No pri nas nič novega.

Vsem ki ste bolni

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite.

Nekaj sem vas uspela prebrati, imam pa še toliko dela in nalog, da vas dokončno preberem, da bom potrebovala ves teden. Pa sej se vam bom že uspela kaj vmešati med debato user posted image

No,  nekaj novega je pa res pri nas:

besedi: ATA in TETA. Moj user posted image  je ata ata ata, ko pa jaz pridem mimo Neje, se obrne proti meni in reglja teta teta teta,... mah ji bom jaz že pokazala teto. user posted image user posted image user posted image

WELCOME nove čvekice...

Sem nekje prebrala, da ena tudi razmišlja o podaljšanju porodniške... No jaz tudi, in sedaj sem še dobila tak super izvid, da upam, srčno upam, da mi rata. Pa sej konec koncu, ne bom doma zarad sebe ampak zarad Neje in njenega razvoja. Matr, sam da pomislim na birokracijo sem že jezna...
Ampak sej bo.

In kako smo kaj drugače???

Mali pikci in pikice???

OJ OJ OJ spet roman... se bom potrudila drugič da malo manj zatežim user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
20.2.2008 8:19:20   
FLASK_A
Jutro! Jaz mam pa danes zobarja. In da me ne bo tolk bolelo, sem se pošteno u prst uščipnila- bom imela vsaj kej drugega za razmišljatuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa res štor babji...

Našega pa nič luna ne meče. Zaenkrat. Upam, da bo tole lunco spregledal, ker končno spimo ponoč. Sva ga odvadila jest tako da zdaj poje samo zvečer in naslednji obrok zjutraj.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
20.2.2008 8:20:40   
Padme
Neja ravno včeraj sem se spraševala kje si se "zataknila" ....user posted image

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
20.2.2008 8:27:21   
nky 23
jutro še od nas po parih dneh!!!

Kako ste kaj?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
20.2.2008 8:28:33   
neja24062007
pop......ila bom spet šteka ... internet

grooozaaaaa

flask_a, ja kaj si pa počela? Upam, da ne bilo prehudo.

Tudi pri nas upam, da ne bo prevelik vpliv lune. Čepravuser posted image user posted image user posted image  Mislim, da jo že malo meče, no ja bolj premetava. Nekaj je skoz sitna in sedaj ponovno počiva. No ja že od 07.20 spančka, vstali pa sva že ob 05.50.

Tudi pri nas spimo vso noč brez hranjenja. Saj revca ne more ponoči jesti ko pa jo mami podnevi toliko 'fila' s hrano. Sedaj jemo že skoraj vse. Čeprav kakšen dan ni ravno navdušena nad žlico, ampak kar je treba je treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
20.2.2008 8:29:00   
Drnula
Dobro jutro
Naša noč je bila ubitačna, take v zgodovini Nece še nismo imeli. Lomastila je celo noč, ni hotela spati v svoji posteljici, zbujala se je, pojokavala in se dojila dobesedno non-stop. Spali smo za en šit. Pravite, da bo polna luna ? kdaj pa ? morda bo to res to, vsaj upam.
Sem pa jaz tudi nekam nahodna od včeraj in sem imela vročino. Neca je nima in tudi nič ne smrka in upam da tako ostane. Tako je bilo že nazadnje.

A danes pa ne bo tak sonček? Al se še skriva nad oblaki?

Greva v nakup po barvo za dimnik, za eno steno v kopalnici in v kuhinji. Edini dve, ki bosta barvani, ostalo je leseno. No, kopalnica je ostalo v ploščicah. Če se spomnim danes naredim kakšno slikco, zmeraj pozabim.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
20.2.2008 8:29:47   
KT
Dobro jutro kofetarce,

A je še kaj user posted image ? Mene hoče nekaj glava bolet - ja, saj vem, da jo imam user posted image

Luna pri nas verjetno ravno obratno deluje (beri: zelo horizontalno gravitacijsko) saj 2/3 moje družinice še spi user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
20.2.2008 8:33:25   
Kati81
Se podišem po post od Drnule, naša noč je bila tud ubitačna in še sedaj samo kličemo mama, mama, mama.

Uf kakšen jok in stok je to bil ponoči pa za ne umirit, upam da je bilo sam danes tko in da bo spet bolje.

Šibam!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
20.2.2008 8:38:30   
*ANA*
Dobro jutro še od naju user posted image

Pa hvala za user posted image .

Neja lepo da si se oglasila, sem ravno včeraj mislila nate kje ste user posted image .

Kati lepa očala in še lepša princeska je Kaja z njimi user posted image .

No zdaj pa mi povejte nekaj- da vidim če je samo naš Svit tak: nenehno bi bil na rokah, ko pa je sam na tleh se nekako pripuza do mene in hoče gor user posted image , tako da je skoraj stalno po rokah user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
20.2.2008 8:39:49   
Drnula
KT,N&B - kje ste kupile ta nahrbtnik? Kaj pa tisti Koala Kid Carrier, kaj je odtehtalo za Kid Carrier Comfort? Mater so pa dragi user posted image Koliko sta dale za tega?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
20.2.2008 8:42:54   
Drnula
nenehno bi bil na rokah, ko pa je sam na tleh se nekako pripuza do mene in hoče gor , tako da je skoraj stalno po rokah

zadnje čase približno enako, tudi zdajle je v naročjuuser posted image
se pa vsah zvečer zamoti sama in kako uro do dve sama raca naokrog, žlobudra in se igra

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
20.2.2008 8:44:48   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

KT,N&B - kje ste kupile ta nahrbtnik? Kaj pa tisti Koala Kid Carrier, kaj je odtehtalo za Kid Carrier Comfort? Mater so pa dragi user posted image Koliko sta dale za tega?

Nekaj čez 100E. Je pa odvisno, kje kupuješ. Intersport jih ima po 170E user posted image .

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
20.2.2008 8:51:35   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Nekaj čez 100E. Je pa odvisno, kje kupuješ. Intersport jih ima po 170E user posted image .

100 EUR in še nekaj v K2 na Bregu ob Ljubljanici.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
20.2.2008 8:52:07   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Kibuba.com - spletna trgovina jih ima po 147,30 €

Lahko pa pišeš g. na bohami@gmail.com (na tej strani malce višje gor sem prilepila link njegovega članka  o nahrbtnikih v PDF -ju), ki jih kupuje količinsko, če bo šel v še kakšen večji nakup, cena 115 € + strehica 15€ 

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Število otrok!
Alter_ego

Koliko otrok imate?

0 (16%)

1 (41%)

2 (28%)

3 (9%)

4 (3%)

več (2%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!