Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 21:13:54
|
|
|
|
lenkav
|
sem mislna, da so celo več. sigurno za naše mulčke samo najbolje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 21:16:02
|
|
|
|
Kati81
|
Ja se popolnoma strinjam,pa še poletje prihaja tko da bodo prišle prav. Ma naša se mi že od 19 v spanju na pet minut joče verjetno jo dajejo kake more.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 21:41:01
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Ti presneta polna luna in lunin mrk, ki bo v četrtek. Moja dva mulčka že tako matra, da zvečer komaj zaspita, ponoči pa imamo zadnjih nekaj dni tako pravi juhuhu! Komaj čakam, da pride četrtek, da bo nas vse štiri nehala matrati lunca! A vas ostale in vače pikice kaj matra tokratna bližajoča se polna luna začinjena z mrkom?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 22:08:17
|
|
|
|
lenkav
|
mi se tud že neki dni matramo, ampak se mi zdi, da sta zgornja 2 zobka kriva. je bilo isto pri prvih dveh. upam, da bosta jutri zunaj in da se bom tudi jaz kaj naspala. vid čez dan na sončku v vozičku notri prinese, jaz pa ... zdej grem kar spat. mirno noč vsem (nam)
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 7:29:39
|
|
|
|
Padme
|
Lenkav: glede nahrbrnika, mi smo Jaka noter posadili ko je popolnoma sam sedel (to je od 7 meseca) in ko se je znal tudi sam usesti (to pa je od 8 meseca), zaradi hrbtenice - tako kot pri avtosedežu. Ker ko se zna otrok sam usesti, pomeni, da ima dovolj močno hrbtenico za take "štose". Drugače pa je tukaj članek o nahrbtnikih - http://gostje.koroska.net/korosec74/Uporabno/Nahrbtnik/Nahrbtniki_za_nosenje_otrok.pdf, je g. naredil "doktorat" iz Deuterja in mi smo ga tudi pri njemu naročili za 115 €
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 7:35:35
|
|
|
|
Padme
|
Kati: dobre zgledajo tala očalca na vaši pupi . Super, da si ti to že vse naštudirala, zdej bomo šli na spomlad samo še v nakup.... Aja Lenkav v Kranju, kamor hodiva midva na plavanje že drugič, je ravno zaradi zaposlenih staršev, plavanje popoldan ob 17ih, tako da bova midva to kar nadaljevala še tudi potem ko grem v službo
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 7:36:19
|
|
|
|
Padme
|
Joj se vam opravičujem, kar čvekam, namesto, da bi šla skuhat.... Že letim ....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 7:47:23
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme Joj se vam opravičujem, kar čvekam, namesto, da bi šla skuhat.... Že letim .... Še zame pristavi prosim. Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 7:52:21
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenkav KT, Padme, N&B - a je vam kdo kaj pametoval glede uporabe nahrbtnika? Jaz sem vprašala za mnenje pediatra in še na med.over.net. Z obeh strani sem dobila podobno mnenje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 7:56:22
|
|
|
|
Padme
|
je kuhana ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 7:57:39
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme je kuhana ... hvalaaaaaa
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:18:03
|
|
|
|
neja24062007
|
Dobro jutro punce! Vrača se pozabljena duša... Kako smo kaj? Dolgo se nisva oglasili, saj smo imeli manjše probleme z internetom. Vsem ki ste med tem praznovali čeprav malo z zamudo ampak vseeno in srca Vsem ki ste dobili prvi ali pa kakšen zobek zraven Vsem ki ste začeli plaziti, ali pa ste mamice in očke naučili kaj novega No pri nas nič novega. Vsem ki ste bolni da se čimprej pozdravite. Nekaj sem vas uspela prebrati, imam pa še toliko dela in nalog, da vas dokončno preberem, da bom potrebovala ves teden. Pa sej se vam bom že uspela kaj vmešati med debato No, nekaj novega je pa res pri nas: besedi: ATA in TETA. Moj je ata ata ata, ko pa jaz pridem mimo Neje, se obrne proti meni in reglja teta teta teta,... mah ji bom jaz že pokazala teto. WELCOME nove čvekice... Sem nekje prebrala, da ena tudi razmišlja o podaljšanju porodniške... No jaz tudi, in sedaj sem še dobila tak super izvid, da upam, srčno upam, da mi rata. Pa sej konec koncu, ne bom doma zarad sebe ampak zarad Neje in njenega razvoja. Matr, sam da pomislim na birokracijo sem že jezna... Ampak sej bo. In kako smo kaj drugače??? Mali pikci in pikice??? OJ OJ OJ spet roman... se bom potrudila drugič da malo manj zatežim
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:19:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jutro! Jaz mam pa danes zobarja. In da me ne bo tolk bolelo, sem se pošteno u prst uščipnila- bom imela vsaj kej drugega za razmišljat Sem pa res štor babji... Našega pa nič luna ne meče. Zaenkrat. Upam, da bo tole lunco spregledal, ker končno spimo ponoč. Sva ga odvadila jest tako da zdaj poje samo zvečer in naslednji obrok zjutraj.
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:20:40
|
|
|
|
Padme
|
Neja ravno včeraj sem se spraševala kje si se "zataknila" ....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:27:21
|
|
|
|
nky 23
|
jutro še od nas po parih dneh!!! Kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:28:33
|
|
|
|
neja24062007
|
pop......ila bom spet šteka ... internet grooozaaaaa flask_a, ja kaj si pa počela? Upam, da ne bilo prehudo. Tudi pri nas upam, da ne bo prevelik vpliv lune. Čeprav Mislim, da jo že malo meče, no ja bolj premetava. Nekaj je skoz sitna in sedaj ponovno počiva. No ja že od 07.20 spančka, vstali pa sva že ob 05.50. Tudi pri nas spimo vso noč brez hranjenja. Saj revca ne more ponoči jesti ko pa jo mami podnevi toliko 'fila' s hrano. Sedaj jemo že skoraj vse. Čeprav kakšen dan ni ravno navdušena nad žlico, ampak kar je treba je treba
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:29:00
|
|
|
|
Drnula
|
Dobro jutro Naša noč je bila ubitačna, take v zgodovini Nece še nismo imeli. Lomastila je celo noč, ni hotela spati v svoji posteljici, zbujala se je, pojokavala in se dojila dobesedno non-stop. Spali smo za en šit. Pravite, da bo polna luna ? kdaj pa ? morda bo to res to, vsaj upam. Sem pa jaz tudi nekam nahodna od včeraj in sem imela vročino. Neca je nima in tudi nič ne smrka in upam da tako ostane. Tako je bilo že nazadnje. A danes pa ne bo tak sonček? Al se še skriva nad oblaki? Greva v nakup po barvo za dimnik, za eno steno v kopalnici in v kuhinji. Edini dve, ki bosta barvani, ostalo je leseno. No, kopalnica je ostalo v ploščicah. Če se spomnim danes naredim kakšno slikco, zmeraj pozabim.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:29:47
|
|
|
|
KT
|
Dobro jutro kofetarce, A je še kaj ? Mene hoče nekaj glava bolet - ja, saj vem, da jo imam Luna pri nas verjetno ravno obratno deluje (beri: zelo horizontalno gravitacijsko) saj 2/3 moje družinice še spi
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:33:25
|
|
|
|
Kati81
|
Se podišem po post od Drnule, naša noč je bila tud ubitačna in še sedaj samo kličemo mama, mama, mama. Uf kakšen jok in stok je to bil ponoči pa za ne umirit, upam da je bilo sam danes tko in da bo spet bolje. Šibam!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:38:30
|
|
|
|
*ANA*
|
Dobro jutro še od naju Pa hvala za . Neja lepo da si se oglasila, sem ravno včeraj mislila nate kje ste . Kati lepa očala in še lepša princeska je Kaja z njimi . No zdaj pa mi povejte nekaj- da vidim če je samo naš Svit tak: nenehno bi bil na rokah, ko pa je sam na tleh se nekako pripuza do mene in hoče gor , tako da je skoraj stalno po rokah
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:39:49
|
|
|
|
Drnula
|
KT,N&B - kje ste kupile ta nahrbtnik? Kaj pa tisti Koala Kid Carrier, kaj je odtehtalo za Kid Carrier Comfort? Mater so pa dragi Koliko sta dale za tega?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:42:54
|
|
|
|
Drnula
|
nenehno bi bil na rokah, ko pa je sam na tleh se nekako pripuza do mene in hoče gor , tako da je skoraj stalno po rokah zadnje čase približno enako, tudi zdajle je v naročju se pa vsah zvečer zamoti sama in kako uro do dve sama raca naokrog, žlobudra in se igra
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:44:48
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula KT,N&B - kje ste kupile ta nahrbtnik? Kaj pa tisti Koala Kid Carrier, kaj je odtehtalo za Kid Carrier Comfort? Mater so pa dragi Koliko sta dale za tega? Nekaj čez 100E. Je pa odvisno, kje kupuješ. Intersport jih ima po 170E .
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:51:35
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: Drnula KT,N&B - kje ste kupile ta nahrbtnik? Kaj pa tisti Koala Kid Carrier, kaj je odtehtalo za Kid Carrier Comfort? Mater so pa dragi Koliko sta dale za tega? Nekaj čez 100E. Je pa odvisno, kje kupuješ. Intersport jih ima po 170E . 100 EUR in še nekaj v K2 na Bregu ob Ljubljanici.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 8:52:07
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: Drnula KT,N&B - kje ste kupile ta nahrbtnik? Kaj pa tisti Koala Kid Carrier, kaj je odtehtalo za Kid Carrier Comfort? Mater so pa dragi Koliko sta dale za tega? Nekaj čez 100E. Je pa odvisno, kje kupuješ. Intersport jih ima po 170E . Kibuba.com - spletna trgovina jih ima po 147,30 € Lahko pa pišeš g. na bohami@gmail.com (na tej strani malce višje gor sem prilepila link njegovega članka o nahrbtnikih v PDF -ju), ki jih kupuje količinsko, če bo šel v še kakšen večji nakup, cena 115 € + strehica 15€
|
|
|
Število otrok!Alter_egoKoliko otrok imate?0 (
16%)
1 (
41%)
2 (
28%)
3 (
9%)
4 (
3%)
več (
2%)
Število vseh glasov: 457Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!