|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
18.2.2008 9:47:33   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: KT

januška pa kje hodiš ti - a veš kok smo te pogrešale, tok user posted image

Sem že nazaj, sem imela taščo na kofetu. Ko je slišala jok, je takoj prišla preverit kaj se dogaja user posted image .

Se opravičujem, ker sem se zadnje čase bolj poredko oglašala. Bom poskušala biti sedaj bolj pridna. Sem imela zadnje čase veliko dela: delam namreč disertacijo iz vozičkov marel user posted image , pa za dopustovanje sem porabila kar nekaj časa - zdaj vam lahko že povem gremo za prvomajske za dobra dva tedna na Florido skupaj še z dvema družinama. Zaenkrat imamo le letalske karte kupljene, za ostalo pa se še dogovarjamo - bomo šli kar v lastni režiji.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
18.2.2008 9:49:36   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: januška78

[zdaj vam lahko že povem gremo za prvomajske za dobra dva tedna na Florido skupaj še z dvema družinama. Zaenkrat imamo le letalske karte kupljene, za ostalo pa se še dogovarjamo - bomo šli kar v lastni režiji.

A grem lahko zraven. Obljubim, da se strpam v en velik kovček user posted image

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
18.2.2008 9:54:19   
Anya22
Dobro jutro, tudi meni bi se prilegla ena user posted image ! Žan pa spi celo noč, vsake toliko je zajokal, ampak nič resnega, mislim, da sanja. Je pa šel spat okrog 19.30 in se zbudil ob 7h..user posted image user posted image Žan! Z zdarvjem je pa tako. Imamo še antibiotik, še malo manj ku pol ga mamo za spit. Malo še kašlja, nosek pa tudi še teče, vendar se mu kar fajn čisti. Ima pa veliko katarja v sebi user posted image in mu dajam svečke bronhopulmin in ne boste verjele zelo pomaga, katar je prav videt na kakici!user posted image

Naslednji pregled v RA imamo 6.3.2008 in bomo videli kakšen je izvid od EGG - ja! Ma mislim in upam, da ni nič narobe z Žanom, kajti se vse lepo odziva, tudi plazimo se neki po malem, ampak ni še to to, ma bo že.... Po RA - ju pa imamo 11.3.2008 posvetovalnico, ko bom takrat naredila domačo nalogo in sporočila podatke o Žanu, kajti od decembra 2007 nisva imela nič posvetovalnice, ker ga P ni hotela cepiti zaradi Tremorja, in mislim, da ga bo sedaj pri temu pregledu.user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
18.2.2008 9:55:32   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

[zdaj vam lahko že povem gremo za prvomajske za dobra dva tedna na Florido skupaj še z dvema družinama. Zaenkrat imamo le letalske karte kupljene, za ostalo pa se še dogovarjamo - bomo šli kar v lastni režiji.

Ni problema. Saj bi tudi kje drugje še kaj placa najdli, da se ti ne bi bilo treba v kovčku stiskat user posted image . A gre še katera zraven? Da vem, če bo treba kar bus rentati user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
18.2.2008 10:00:37   
januška78
Anya user posted image user posted image user posted image  Žanu za prespano nočko, pa user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravi

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
18.2.2008 10:04:27   
N _ B
januška: kako je Manca?

Neposredna povezava do sporočila: 3481
18.2.2008 10:10:26   
januška78

januška: kako je Manca?

Manca je tako kot skoraj vedno pridna, vesela, trenutno pa spi. Drugače pa kar se razvoja tiče sta z Jakom tam tam. Plazenje gre samo v rikverc, rito sicer dviguje in se malo gunca naprej in nazaj to pa je tudi vse od plazenja. Besedni zaklad je tudi že nekoliko večji - do sedaj sem uspela razbrati že baba, mama, ne-ne, dej-dej, ta-ta.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
18.2.2008 10:14:43   
Kati81
Januška še  mi trije se javljamo, sam ne vem kako bo ker ravno takrat grem nazaj v službo!
Drugače sem pa tkoj za, aja pa moj ne vem če bo za tako pot še enkrat ker se ravno en teden prej vrne iz Las Vegasa.

Ja jaz sem tud nardila celo doktorsko nalogo iz vozičkov-marel, sam se je splačalo, ker sem full zadovoljna, mi gre super v moj mali avto in ima vse kar imajo veliki.

Neposredna povezava do sporočila: 3483
18.2.2008 10:28:28   
januška78
Kati OK, vas bom štela zraven user posted image . Tvojga boš pa že prepričala, saj je Las Vegas na drugem koncu, je Florida bližje Evropi. Jaz imam k sreči še toliko lanskega dopusta, da grem delat šele junija.

Tak voziček marela kot ga imaš ti je poleg še treh tudi prišel v ožji izbor. Sedaj moram samo še v živo videt vse štiri in upam, da bova našla pravega. Saj izbire je kar nekaj, ko pa se odločiš kakšne lastnosti mora ta voziček imet, pa kar naenkrat nobeden ne ustreza več user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
18.2.2008 10:46:29   
Anonimen
jutro

januška še nas tri pripiši za na potovanje na Florido user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam user posted image

jaka
Tara ti je prav podobna, za spremembo ona pleza naprej in to s svetlobno hitrostjo. Jo vidiš v otroški v naslednji sekundi je že v kopalnici pa v kuhinji... Glava atrakcija pa so kabli pod mamino pisalno mizo. Enkrat bo račkota na glavo dobila user posted image .

alina tudi Tara še osvaja počasen in previden prehod iz sedečega položaja v vodoravno in včeraj sta bila dva velika buma v glavico user posted image . Smo ugotovili da nas najbrž vse to sedaj čaka, kljub temu da jo pazimo kaj počne.

Pri nas je takooooooo mraz. Ko pogledam ven je ful lepo, ko pa stopim na balkon me vse mine. Je okrog nule ali malo pod. A ni blo rečeno da bo danes malo topleje? No upam, ekr zdajle dva dni smo bile zunaj samo po nekaj minut.

Lep TOPEL dan vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 3485
18.2.2008 10:55:34   
Kati81
Januška, če ni skrivnostz kateri so pa še v ožjem izboru?

Pr men so bli Mutsy spider(mi je še vedno najlepši), sam se preveliko zloži, potem Romer Verve-se tud preveliko zloži, pa Quinny Zapp-nima za spustit naslonjala, pa še Pikolo- se tud preveliko zloži, tko da sem pol tega izbrala. Aja všeč so mi tud MAclarni, sam so pa predolgi ko se zložijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
18.2.2008 11:44:09   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Januška, če ni skrivnost kateri so pa še v ožjem izboru?

Pr men so bli Mutsy spider(mi je še vedno najlepši), sam se preveliko zloži, potem Romer Verve-se tud preveliko zloži, pa Quinny Zapp-nima za spustit naslonjala, pa še Pikolo- se tud preveliko zloži, tko da sem pol tega izbrala. Aja všeč so mi tud MAclarni, sam so pa predolgi ko se zložijo.

Imava pa ful podoben okus. Tudi pri meni so poleg tvojega v ožjem izboru še: Mutsy spider, Romer Verve in Babywelt buggy fit. Misel na Quinny zap sem opustila, ker se naslonjalo ne da spustiti, sem pa gledala tudi za Pikolo pa sem slišala nekaj kritik. Moji kriteriji za izbor so: trikolesnik, lahek, nastavitev naslona, prednje varovalo, da se dokaj na malo zloži (zaradi letala, drugače za avto ni problem) in seveda lep izgled. Sedaj se morava z mojim samo še odpravit v trgovino in nekaj izbrat user posted image .

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
18.2.2008 12:22:34   
Kati81
Ja saj se mi je kar zdelo, saj zapp je tud pr nas zato odpadel, verve pa Spider sta pa full velika ko sta zložena zato mi nista najdolj všeč. Za Buggsterja se pa dobi tud posebna vreča za zložit not prav za primer letala, pa kolesa ven gledajo tko da ga lahko po zadnjih kolesih pelješ. Zloži se pa tko da gre v moj mali avto.

No mislim da ga imajo v Rutarju še vedno znižanega, če te zanima.

Dobr kupi.

Neposredna povezava do sporočila: 3488
18.2.2008 12:43:16   
ŠpelaP
Da se še jaz malo javim!
Sara trenutno spi in zraven malo pokašljuje, ker jo jezi sluz v žrelu. Se je nahod razbohotil v vsej veličini. Ampak jaz se ne dam. Jo vsake toliko časa dam "na suhi križ" in ji nosek nafilam s fiziološko ter ven spumpam. Potem je pa kar za nekaj časa mir.
Mi smo morali v soboto znižati posteljico, ker je Sara ugotovila, da se je fajn dvigat na noge tudi v posteljici ne samo v stajici ali ob kakem človeku. Zdaj bo pa mene križ bolel user posted image , ker se mi ne da vsakokrat, ko je dam v ali iz posteljice, spuščati stranske stranice.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
18.2.2008 12:50:15   
ŠpelaP
Sem se spomnila, da vas moram nekaj vprašati.
A se vaši pikeci bojijo, če slišijo ali vidijo delati kak električni aparat? Naša Sara se v zadnjem času začne prav panično kremžiti in javkati, če sliši pralni stroj, palični mešalnik, multi praktik...

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
18.2.2008 14:20:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ŠpelaP

Sem se spomnila, da vas moram nekaj vprašati.
A se vaši pikeci bojijo, če slišijo ali vidijo delati kak električni aparat? Naša Sara se v zadnjem času začne prav panično kremžiti in javkati, če sliši pralni stroj, palični mešalnik, multi praktik... Ja Tara je imela obdobje ko se je ful bala, zdaj pa ji je spet ok ko vidi npr. pralni stroj ko vrti cunje v bobnu, pa sesalec ki pleše okoli nje.

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
18.2.2008 14:30:42   
Anya22
Jaz pa imam vprašanje glede marele. Koliko star mora biti otrok, da lahko gre v marelo??user posted image

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
18.2.2008 15:40:34   
KT

Ni problema. Saj bi tudi kje drugje še kaj placa najdli, da se ti ne bi bilo treba v kovčku stiskat user posted image . A gre še katera zraven? Da vem, če bo treba kar bus rentati user posted image

Januška jest grem - obljubim, da bom pridna tko kot Alina. Ti a misliš, da bomo z busom prišli čez Atlanik user posted image  Čveke kot smo bomo vse ribe splašle user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3493
18.2.2008 15:48:19   
Kati81
Jaz pa imam vprašanje glede marele. Koliko star mora biti otrok, da lahko gre v marelo??

Veš mislim, da je odvisno od marele k jo kupiš, kake naklone ma pa to, sam drgač pa od takrat k sedi.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
18.2.2008 18:50:40   
Anonimen
KT  domača naloga 9500g in 73 cm.

Kako ste kaj?
A se vaši pikeci bojijo, če slišijo ali vidijo delati kak električni aparat? Naš se nič ne boji prav uživa, ko kaj miksamo, ali pako delako s kakšnim orodjem. Sam ko sesamo stanovanje pol pa kriči.
A ste listale kaj  po Quelle za dojenčke, full lepe stvari majo za tamale. Bolj izpopolnjeno kot prejšna leta.

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
18.2.2008 20:56:21   
Anya22
Mikena08, pravkar sem pregledala kaj imajo novega pri Quelle in morem rečt, da imajo res lepe stvari, verjetno bom kaj naročila za našega Žana.user posted image

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
19.2.2008 7:01:46   
Padme
Sem nas mogla na drugi strani iskat user posted image

user posted image je skuhana .... Vabljene .....

Neposredna povezava do sporočila: 3497
19.2.2008 7:12:18   
Padme
Januška mi trije smo vam tudi mal zavidamo .... Z vami pa itak ne moremo, ker se meni 7.5. izteče porodniška user posted image . Dopust? Ja, tega sem pa podarila državi... Tako, je to v šolstvu - dopust lahko koristiš le med počitnicami user posted image .

Drugače pa je pri nas vsak dan kaj novega: midva z Jakom trenutno cele dneve komunicirava takole - Jaka ne smeš kablov grist, Jaka pusti kanto za smeti, Jaka pusti ADSL, Jaka ne tega, Jaka ne onega ..... Sem že sama sebi zoprna ....On pa veselo preiskuša moj prag potrpežljivosti in se mi smeji .... Tako, da se premika in leze na vse smeri in povsodi, v sede in z eno nogo pod ritjo, je že hiter kot strela.  Moramo ta teden kupit ograjo za na stopnice, preden nam dolj "pobegne" ...Posteljico smo tudi znižali, ker se je dvigal gor in se mi zdi ko ga pogledam noter, da leži čisto nekje na tleh, moj križ pa trpi....

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
19.2.2008 7:14:14   
Padme
Kati, če se ne motim, si ti kupovala ograjo za stopnice? Kje in koliko soldov hočejo?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
19.2.2008 7:19:58   
KT
Padme dobro jutro, kavica ja - super!

Zakaj bi pa hodila nazaj v službo? Saj bo samo par tednov pred koncem šolskega leta, ko boš ti prišla. Ti kaj pa, če greš v šolo, rečeš, da je povsem neodgovorno, da se otroke takole meša pred koncem šolskega leta. spakiraš kufre in gremo za Florido.   

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......