Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 7:24:32
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Padme Kati, če se ne motim, si ti kupovala ograjo za stopnice? Kje in koliko soldov hočejo? Padme ravnokar imajo super ograje iz lesa v Leclercu po EUR 48.99, pa še 10% popusta na bon in 15% od bona na kartico Leclerc - zdej pazi ne me vprašat kok je končna cena, ker pojma nimam, številke so mi španska vas - ti se bolj razumeš v številke. Drugače sem identične gledala v Rutarju, Lesnini in cene za lesene ograjce (pa tudi plastične) dosežejo ceno 60 - 80 EUR.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 7:31:25
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Padme Kati, če se ne motim, si ti kupovala ograjo za stopnice? Kje in koliko soldov hočejo? Padme ravnokar imajo super ograje iz lesa v Leclercu po EUR 48.99, pa še 10% popusta na bon in 15% od bona na kartico Leclerc - zdej pazi ne me vprašat kok je končna cena, ker pojma nimam, številke so mi španska vas - ti se bolj razumeš v številke. Drugače sem identične gledala v Rutarju, Lesnini in cene za lesene ograjce (pa tudi plastične) dosežejo ceno 60 - 80 EUR. Ooooo tristo , a to je tokl drago???? Hvala za info, bom šla v lov na ograjice ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 7:33:35
|
|
|
|
Padme
|
Ja KT, tudi meni se zdi, da je "neodgovorno", da moram v službo pridet takrat, ko bo najvačji boom, na koncu šolskega leta... Ampak ... kaj čmo .... taka je ta delavska v državni upravi ....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 7:34:38
|
|
|
|
Padme
|
Kaj imate pa kaj v planu danes dopoldan početi? A je katera za kakšen čvek in kavico, mogoče sprehod?
< Sporočilo je popravil Padme -- 19.2.2008 7:40:31 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 8:13:51
|
|
|
|
KT
|
Mi2 greva plavat najprej, potem pa na čvek in kavico v Tivoli.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 8:34:05
|
|
|
|
Drnula
|
Ojla punce! Ste nabrale nekaj km na čveku odkar sem bila tukaj. Da ne rečem koliko sem jih naredila včeraj na cesti. Pa saj bi šlo amapak nonstop na isti destinaciji. Ja pri nas je spet akcija, sem vas čist odklopla. Delamo kopalnico, kar dobro bo izpadla. Pa ploščice v kuhinji in parket položimo naslednji teden. Do takrat jaz prebarvam dimnik in eno steno kopalnice. Pa fuge moram it nabavit, pa zidarja naročit ... Če bo vse posreči bi lahko imeli drug teden svoj štrom. Sem se pa zbudila nekam zmahana, sem imela zamešen nos ponoči in sem se zbujala zaradi totalno suhih ust in hodila pit. Si moram še kavo skuhat in potem odpravim neco in jo počasi odpeketam. Aja KT in N&B - kakšen ruzak imata vidve. Sta zadovoljni ali mu kaj manjka. Nogica - sta že nabavila autosedež? Morda si že napisala, sem vas res ne sledim
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 8:40:48
|
|
|
|
N _ B
|
Dobro jutro. Midva sva že od pediatra. Jaka je dva dni čudno pokašljeval in sva se šla pokazat. Je uredu. Izgleda, da je šlo za virozo, ki smo jo dobro prestali. IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Aja KT in N&B - kakšen ruzak imata vidve. Sta zadovoljni ali mu kaj manjka. Midve ima Deuter Kid Comfort II. Mi smo zadovoljni. Manjka mu prav nič. Edino tele virozice (beri: Nika, Jaka, mož) in vreme so na sza ta vikend priklenile, da smo ostali doma. Aja, pa moja lena rit, bi se lahko tudi med tednom lahko kam spokala.
< Sporočilo je popravil N & B -- 19.2.2008 8:43:18 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 8:50:34
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Aja KT in N&B - kakšen ruzak imata vidve. Sta zadovoljni ali mu kaj manjka. Kid Comfort II - bp (še jaz ga z lahkoto nosim)
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 8:52:42
|
|
|
|
KT
|
Drnula - a potem bo spomladi že pri vas piknik junijk? Bravo full si pridna
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 9:04:58
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Aja KT in N&B - kakšen ruzak imata vidve. Sta zadovoljni ali mu kaj manjka. Kid Comfort II - bp (še jaz ga z lahkoto nosim) Jaz tudi
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 9:21:18
|
|
|
|
Kati81
|
Padme jaz sem jo kupila v Ikei za nekje 30E z ikea Famili card, drugače majo tud v pikapolonici eno dobro za 45 E, drugače so pa kar drage. Naša je kovinska. Kakšna je v Lecreku pa ne vem se pa splača mal pogledat. Vem da je pa v Arielu blazno draga mislim da 70E. Midve greva na plavanje pol pa tud na kofi in čvek, pa še očala moram nest popravt, pa tamali kakšne kupit za na smučanje, a mate ideje kje majo res dobre, ker ne bi rada škodila njenim očem.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 9:26:36
|
|
|
|
Drnula
|
Drnula - a potem bo spomladi že pri vas piknik junijk? Komot. Pa čim več naj vas bo, možje so zelo zaželjeni ... dolgčas vam ne bo Sem se kar odločla in poklicala najemodajalca, da z aprilem naju ne bo več in že se iščejo novi podnajemniki. Tako, da ratalo resno, nič več izmotavanj, lepo še en mesec in odpeketamo Imeli bomo toplo vodo in ogrevanje, prostori bodo vsi urejeni, le kuhinja pa je še pod vprašajem in verjetno še ne bo takoj. Sicer lahko samo odlašava in jaz bom že mogla kmalu v službo. Tako bom imela vsaj še 1m porodniške ko bomo tam, da se lepo zrihtamo in uredimo varstvo za Neco.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 9:57:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. A je še kej kavice oatalo a ste že vse popile. Nujno rabim eno dozo Nogica - sta že nabavila autosedež? Morda si že napisala, sem vas res ne sledim Drnula bom doktorirala iz te znanosti. Nismo še nič nabavli. Greva ta teden na testiranja s Taro pa bomo vidli kaj si bo izbrala Drnula če boš mela kako slikico tvoje lepe hiške bi jo z veseljem pogledala. Drugače pa ste zelo pridni in res se boste ful hitro vselili. Ja letošnja zima, ki sicer ni zima, je bila naklonjena vsem takim kot ste vi, a ne. Zdej pa grem v nove delovne dogodivščine . Lep sončen dan.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 11:29:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
zdravo, punce! Toliko, da vas pozdravim, ker se že dolgo nisem javila. Sem bolj lene sorte, pozno vstajam, pol grem na kak čvek al pa po stanovanju pospravljam (beri: bluzim), mal glede poroke rihtam stvari... S prejšnjim tednom sem začela še neki delat, kao neka služba, tako da smo polno zasedeni. zdej bom šla pa s kolegico na tortico, potem pa domov kosilce kuhat... Drnula, ja super! Še malo, pa boste v svoji hiški Joj, selitev je tko fajn, ko zmečeš nepotrebne stvari in lepo porihtaš ostalo kot želiš... Ful dobro, res! Kuhinje pa itak še ne rabte, sam pospravljala jo boš skos Važno da so spalnice in kopalnica, pa da je gretje. Ostalo se že poštima. Mal se za kako slikico priporočamo
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 15:26:23
|
|
|
|
januška78
|
Dan, Slabe čveke smo, spet smo na drugi strani. Imam trenutno ravno nekaj časa, ker Manca še spi. Danes sva se cel dan potepali, sva pred pol urce prišli domov šele od jutranje telovadbe . N&B, KT in Padme ponavljam za vami in sem tudi jaz naročila Deuterjev nahrbtnik - ga verjetno dobimo naslednji teden. Glede na to kakšni lepi dnevi so bi se lahko kdaj zmenile in šle skupaj z našimi sončki na kakšen hribček malo kondicijo nabirat. Drnula vam bo pa hitro uspelo
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 15:31:06
|
|
|
|
januška78
|
Kati hvala za nasvete glede vozičkov. Sem jih šla včeraj na hitro v Baby center v KR gledat. Sploh ne vem več katerega bi, vsakemu kakšna stvar fali - mi je Romer verve zelo všeč pa se zelo malo naslon spusti - si kar ne predstavljam, da bi otrok spal notri. Morava z mojim še v LJ it in še nekaj drugih modelov pogledat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 15:34:19
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Joj, selitev je tko fajn, ko zmečeš nepotrebne stvari in lepo porihtaš ostalo kot želiš... Glede tega je res super. Sploh ne moreš verjet kolk se ene nepotrebne šare nabere.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 20:16:15
|
|
|
|
Kati81
|
http://www.julbousa.com/baby/looping1/ No po razidkovanju za primernimi sončnimi očali za najmlajše sem odkrila tele in jih kupila tiste ki so zadnje odspodaj. Mi smo imeli plavanje in moram rečt da je blo super sam voda se mi je zdela malo mrzla, upam da bo drugič topleje. Kavica po plavanju je bila pa tudi super ker smo sedeli zunaj na sončku in sem bila samo v majici z dolgimi rokavi in moram rečt da je bilo lepo prijetno toplo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 20:38:59
|
|
|
|
Kati81
|
Tkole pa zgleda naša punca s sončnimi očali.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 20:39:40
|
|
|
|
lenkav
|
Kati81: jaz sem ravno danes iskala očala; sem nasla samo Chiccotove po centru Lj, pa še to imajo ful malo izbire, ker še ni nove kolekcije. Te, ki si jih našla, zgledajo super. pa predvidevam, da si spet doktorat naredila, pa ti vsekakor zaupam, da je toto. V kolikem času pa naj bi jih dobila? Mi gremo namreč tudi kmalu smučat. Pa še to - mi2 pa ob sredah plavava. In sem ful zadovoljna. Vid tako uživa, da bova šla sigurno še na en tečaj, čeprav boverjetno treba na ta hitrega (2x na teden) zarad službe KT, Padme, N&B - a je vam kdo kaj pametoval glede uporabe nahrbtnika? Mi imamo sicer enga od Salewe http://www.salewa.com/uk/4/192/4440-KID_CARRIER_COMFORT.html in zaenkrat smo bili samo 1x na Šmarni gori in Vid je ful užival, prepeval skoraj celo pot; zaspal skoraj na koncu spusta. Ampak vas vseeno sprašujem, če vam je kdo kaj svetoval ali odsvetoval uporabo; npr. dokler otrok sam ne sedi.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 20:51:31
|
|
|
|
Kati81
|
Lenkav sej jih imaš na izbiro kar tam, tko da nič ne čakaš, jaz sem šla v optiko Look Look v intersparu na Viču in je bla tista full prijazna in sem sprobala vse preštudirala in to je to. Sicer obstajajo še ena baby banz sam men delujejo bolj plastično tko da sem se kar za te odločla. Imajo jih v Iglu športu tud, sam tam pa ne dobiš tistega trakca za odzad zraven morš posebej dokupit in cena je ista. Pa morš pazit k obstajajo različne velikosti tko da najbolje da sprovaš v optiki. http://www.look-look.si/poslovalnice.html
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 20:53:21
|
|
|
|
lenkav
|
Kati ful hvala
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 20:58:24
|
|
|
|
Kati81
|
Baje so zelo kvalitetna sončna očala, saj imajo visoko UV zaščito in lahko se nosijo na obe strani so bolj gumijasta tko da se tudi takoj ne polomijo, lahko pa imajo pritrjen trakec ali pa ne kot želiš. Sem se pa potem pozanimala še malo preden sem kupila in je baje ta svetloba ki nastaja na snegu ko sije sonce pravi strup za otroške oči in je baje zelo primerno da imajo nekakšna očala, ki pa ne smejo bit tista ala spar shop, ker sam še bolj škodujejo očem kot pa varujejo, ker nimajo ustreznih zaščit. Za smučišče tudi niso primerna smučarska očala z oranžno šipco ker ta ne ščitijo pred soncem ampak izboljšujejo vidljivost. Ok bi bila smučarska očala s sončnimi šipcami. Upam, da sem ti kaj pomagala. Pa srečno.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 21:05:49
|
|
|
|
lenkav
|
Itak, da si pomagala. pa verjetno ne samo meni. No, pa še ceno nam zaupaj. Pa lep večer
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 19.2.2008 21:10:36
|
|
|
|
Kati81
|
Uf cena je pa kar, sam za zdravje mojega sončka mi ni težko dat, če lohk mam jaz ok sončna očala, da me oči ne bolijo jih bo imela tud ona. No cena je 29,17E
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Starost vaše/ga prvorojenca/keEla123Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?0-5 (
61%)
5-10 (
17%)
10-15 (
10%)
15-20 (
5%)
več, kot 20 (
8%)
Število vseh glasov: 385Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!