|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
20.2.2008 22:20:46   
N _ B
Ko smo že ravno pri zobkih. Včeraj sva bila z Jakom na kavici s prijateljico, ki ima pučko 10 dni starejšo kot Jaka in ima 6 zobkov. Mi smo še vedno pri čisti ničli in tud še nič ne kaže na pozitivo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
20.2.2008 22:22:42   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
joj, jaz sem pa sedaj ostala ful presenečena, da se naju še spominjate user posted image

No, jaz tudi. Ne vem od kod ste se zdaj vzele. Hanna1, je bila tudi ravnokar tukaj. user posted image

Se pravi, da smo kar opažene.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
20.2.2008 22:26:26   
KT
melaverde user posted image user posted image user posted image  - sem kar brez besed ostala - to se mi pa ne zgodi prav pogosto user posted image  Še večkrat se kaj oglasi!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
20.2.2008 22:31:25   
KT
nena max uživajta in probaj se malo spočiti!

Kati maš prav, taka poglobljena sporočila so ratala, da se človek kar zamisli.  

N & B mi smo tudi še brezzobi pa že par mesecev iščemo razloge za vso to slinjenje user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
20.2.2008 22:39:56   
n€na
danes ste pa res prave čvekice, samo malo skočim na mail pogledat če mam kaj pošte za prečikirat in ko se vrnem kje vas najdem na drugi strani a bi rada da dohitimo julijkeuser posted image  to nam bo uspelo user posted image  in na koncu jih bomo še prehitele. Zadnje čase opažam da nas full berejo nihče pa nič ne napiše, verjetno rabijo samo nasvete, ki pa jih mi premoremo veliko saj imamo različne izkušnje in smo strokovnjaki vsaka na svojem področjuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Ko smo že ravno pri zobkih. Včeraj sva bila z Jakom na kavici s prijateljico, ki ima pučko 10 dni starejšo kot Jaka in ima 6 zobkov. Mi smo še vedno pri čisti ničli in tud še nič ne kaže na pozitivo.

Od moje kolegice mali ima pa  15 mesecev in ima samo štiri zobke, tako da ni panike enkrat bodo že prišli ven.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
20.2.2008 22:47:25   
N _ B
Punce, pridno čvekajte.
Jaz grem spat. Nekaj me glava boli. Škoda, ker so trgovine že zaprte, bi šla po drugo (samo za spat), ker če kaj ne maram, pa ne maram it z glavobolom spat user posted image .

Mirno noč in naj vas luna čimmanj oplazi.

Aja, pa če katera ponoči ne bo mogla spat. Okoli 4-ih je lunin mrk in bo menda lepo viden.

Nočko

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
21.2.2008 7:39:10   
KT
Dobro jutro!

Kavicaaaaaaaaaa!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
21.2.2008 7:41:33   
nky 23
dobro jutro!!

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://najinskupni.blog.siol.net/files/2007/10/kava4.jpg&imgrefurl=http://najinskupni.blog.siol.net/2007/10/11/kaj-me-moti-pri-gostincih-ki-taranajo-zaradi-kadilskega-zakona/&h=477&w=710&sz=49&hl=sl&start=6&tbnid=3MuNhIP7IybwkM:&tbnh=94&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dkava%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link] je kuhana, če jo katera želi...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
21.2.2008 7:42:02   
nky 23
upssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
21.2.2008 7:42:41   
KT

Punce, pridno čvekajte.
Jaz grem spat. Nekaj me glava boli. Škoda, ker so trgovine že zaprte, bi šla po drugo (samo za spat), ker če kaj ne maram, pa ne maram it z glavobolom spat user posted image . N & B kak glava? Meni bo stran padla, al mi je pa že saj ne vem, se kar neki derem tuki gor po forumu user posted image

Mirno noč in naj vas luna čimmanj oplazi. A je bla kaka noč? Nič ne vem, jest sem jo spregledala, sem tko povožena kot, da bi šel bataljon traktorjev (a to sploh obstaja user posted image ) čez mene.

Aja, pa če katera ponoči ne bo mogla spat. Okoli 4-ih je lunin mrk in bo menda lepo viden. Ja sem ga vidla, mi je tak mrak na oči padu, da sem šele sedaj spregledala.user posted image

Nočko

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
21.2.2008 7:43:21   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

dobro jutro!!

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://najinskupni.blog.siol.net/files/2007/10/kava4.jpg&imgrefurl=http://najinskupni.blog.siol.net/2007/10/11/kaj-me-moti-pri-gostincih-ki-taranajo-zaradi-kadilskega-zakona/&h=477&w=710&sz=49&hl=sl&start=6&tbnid=3MuNhIP7IybwkM:&tbnh=94&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dkava%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link] je kuhana, če jo katera želi...

Ja nky kaj si hotla rečt? user posted image  A kava bo kava?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
21.2.2008 7:43:20   
nky 23
kavica je kuhana!!!user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
21.2.2008 7:44:12   
nky 23
se mi vidi da še na pol spimuser posted image .

kakšna je bila kaj nočka?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
21.2.2008 7:47:32   
nky 23
punce eno vprašanje:
Ali se že vaši malčki kaj hodijo ob opori? naš se seveda noro dviguje naredi pa samo korak ali dva in pač upa da je nekdo za njim saj se kar tako spustiuser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
21.2.2008 7:49:38   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Punce, pridno čvekajte.
Jaz grem spat. Nekaj me glava boli. Škoda, ker so trgovine že zaprte, bi šla po drugo (samo za spat), ker če kaj ne maram, pa ne maram it z glavobolom spat user posted image . N & B kak glava? Meni bo stran padla, al mi je pa že saj ne vem, se kar neki derem tuki gor po forumu user posted image Ne sprašuj. Sinoči sem vzela Lekadol, ob treh in sedajle. Imam občutek, da mi jo bo razneslo. user posted image

Mirno noč in naj vas luna čimmanj oplazi. A je bla kaka noč? Nič ne vem, jest sem jo spregledala, sem tko povožena kot, da bi šel bataljon traktorjev (a to sploh obstaja user posted image ) čez mene. Obstaja, obstaja...čez mene je tud peljal. Poleg tega je pa Jaka luna zadela. Je hotel videti mrk in se je zbudil ob 4:10 user posted image , potem pa....hvala bogu se me je mož usmilil in sta malo pred 5. uro vstala in šla v dnevno. Saj nazaj zaspala tako nisem.

Aja, pa če katera ponoči ne bo mogla spat. Okoli 4-ih je lunin mrk in bo menda lepo viden. Ja sem ga vidla, mi je tak mrak na oči padu, da sem šele sedaj spregledala.user posted image

Nočko

Jaz že čaj pijem, z veliko limone in še Sinupret sem si dala noter. Imam sinuse čist zabasane. Kavico bom pa kasneje. Samo, da Lekadol prime.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
21.2.2008 7:57:31   
KT
N & B sam, da ne boš zbolela. Šccc, šccc! Sinusi te pa od glavobola bolijo, mene tud, pa še cosinusi, tangensi, cotangensi - vsi me bolijo user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
21.2.2008 7:59:49   
KT

punce eno vprašanje:
Ali se že vaši malčki kaj hodijo ob opori? naš se seveda noro dviguje naredi pa samo korak ali dva in pač upa da je nekdo za njim saj se kar tako spustiuser posted image   Koga? A otročki to delajo? A misliš, da Alina to ve?! user posted image

BRAVO Kevin user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
21.2.2008 8:00:15   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

N & B sam, da ne boš zbolela. Šccc, šccc! Sinusi te pa od glavobola bolijo, mene tud, pa še cosinusi, tangensi, cotangensi - vsi me bolijo user posted image  

Razen tono težke glave in tega, da je čez mene peljal bataljon traktorjev, se drugače dobro počutim. Ampak bom preventivno povečala dozo C vitamina. Ne bi bilo pa nič čudnega, če bi kaj nabasala. Saj me že tri tedne napadajo bacili mojih doma.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
21.2.2008 8:02:20   
N _ B

punce eno vprašanje:
Ali se že vaši malčki kaj hodijo ob opori? naš se seveda noro dviguje naredi pa samo korak ali dva in pač upa da je nekdo za njim saj se kar tako spustiuser posted image   

user posted image user posted image user posted image  Kevin.

Pri nas se sicer nekaj upira na nogice, ko ga skušam posest na tla. Mi spodmika ritko. Ampak dviguje se pa še ne.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
21.2.2008 8:08:14   
nky 23
pri nas pa ko se on dvigne misli da že vse obvlada tako da če ga poskusim malo prijet med tem ko on stoji me začne kar tepstuser posted image

Aja pa od vikenda ima naš falot nove cicibanove čevelčke, ki pa mu nekako ne odgovarjajo saj protestira ko jih ima na nogah, pa saj se bo navadil. So pa ti čevlji kar pošteno dragi so bili celih 50€user posted image  no samo da so vredu in da bo z nogicami vse OK, kajti user posted image jaz sem imela  platfus in upam da ga tamali ne bo mel, saj same slabe stvari po meni podeduje kot je (kila...)

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
21.2.2008 8:17:09   
N _ B
Aja pa od vikenda ima naš falot nove cicibanove čevelčke, ki pa mu nekako ne odgovarjajo saj protestira ko jih ima na nogah, pa saj se bo navadil. So pa ti čevlji kar pošteno dragi so bili celih 50€user posted image  no samo da so vredu in da bo z nogicami vse OK, kajti user posted image jaz sem imela  platfus in upam da ga tamali ne bo mel, saj same slabe stvari po meni podeduje kot je (kila...)

Nika je prve čeveljčke dobila pri slabem letu. Sicer pa je bila največ bosa, kar pravijo, da je tudi najboljše za nogico. Na začetku čeveljčkov sploh ni trpela. Čim je bila šansa jih je zabrisala dol. Je tudi poletna in je bila non stop bosa. Ma je prišla povsod. Še mene je bodlo, ko sem jo gledala. Edino nevarnost so predstavljale čebele in ose v travi, ampak se jim je kar spretno izogibala. Za po stanovanju je imela abs nogavičke, da ji ni drselo.
Ja Cicibanovi čevlji imajo ceno, ampak so kvalitetni. Nika ima na sezono (beri: letni čas) najmanj ene. Odvisno, kako hitro ji zraste nogica.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
21.2.2008 8:19:17   
N _ B
nky: kolk pa ima Kevin št. čeveljčkov? Se spomnim, da smo imeli pri Niki problem, ker je imela pri enem letu ful majhno nogico. Je imela št. 16.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
21.2.2008 8:28:41   
nky 23
Kevinu smo kupili 18, verjetno ima nogo po atiju saj ima  ta 46 št. noge, čevelčke pa ima tamali gor pol urce na dan, nič kaj več, pa še to ker dela tašča pri otroškem zdravniku in je rekel da je fajnuser posted image
eni odsvetujejo, drugi priporočajo, tako da smo se za srednjo varjanto odločliuser posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
21.2.2008 8:48:10   
Kati81
Kaja ima tud nogico 18, pa ne vem pokom po moje po stricu 47.

Mi smo spali danes kar ok razen ob enih smo se z jokom zbudili ampak smo pol spet nazaj zaspali.

Kaja ob opori stoji že šslabe 3 mesece, sedaj ob opori hodi kake 14 dni(kavč, omara, postla,...) poskušala je tudi sama stat sam ji do včeraj ni ravno uspevalo sedaj pa tudi kako minuto že sama stoji, dons zjutraj je držala flašo in stala stala.

Grem pogledat kakšen raztur mam v kuhinji. Ker zdaj tam kraljuje princeska.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
21.2.2008 8:55:19   
nky 23
naš je tudi nor na kuhinjo in vse tiste predale je res cel ata (se vidi da je kuhar)user posted image , bolj ko ga jaz ven iz kuhne spravlam bol on tja, dobro ve da mama ne mara čistit steklenih ploščic in ji pomaga tako da jih veselo zapacauser posted image

< Sporočilo je popravil nky 23 -- 21.2.2008 9:06:58 >

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?