![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:42:26
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Dober je ja ni kaj ti prav paše, čeprav tisti prej je bil tudi zanimiv hvala, hvala... sam sem se že tiste migajoče riti naveličala... se vsakič na svojo pol spomnem, k ni nč manjša
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:43:23
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 uf... spet ste velik napisale veliko...jaz sem pa ratala nekam ... nevem zakaj... zdaj sem si dala mambo gor da me mal spravi v dobro voljo.... nc, grem delat polepte aja venezuela avtar je pa dober ja... res seksi... ja tany, kaj pa je zdej to? Ne bit ...te bo tvoj kmalu pocrklal...se malo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:44:49
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 uf... spet ste velik napisale veliko...jaz sem pa ratala nekam ... nevem zakaj... zdaj sem si dala mambo gor da me mal spravi v dobro voljo.... da ni domotožje, sedaj ko si se z mamo pogovarjala...drugač je pa za značilno nihanje razpoloženja...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:44:56
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja tany, kaj pa je zdej to? Ne bit ...te bo tvoj kmalu pocrklal...se malo saj ni panike, sej ves kako je.. pride kak dan....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:45:18
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 uf... spet ste velik napisale veliko...jaz sem pa ratala nekam ... nevem zakaj... zdaj sem si dala mambo gor da me mal spravi v dobro voljo.... ne bit žajostna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:47:27
|
|
|
|
tany83
|
Hvala punce ... se bom zdaj res zacela.... grem delat polpete in se nad mesom izzivljat....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:48:25
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany ne bit žalostna idi malce za nazaj prebrat pa boš takoj dobre volje postala , saj jaz se bom zdaj tudi počasi poslovila malo še bom tukaj potem pa grem gledat dr. housa, ga full radam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:54:04
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany ne bit žalostna idi malce za nazaj prebrat pa boš takoj dobre volje postala , saj jaz se bom zdaj tudi počasi poslovila malo še bom tukaj potem pa grem gledat dr. housa, ga full radam na kterem programu je ta dr. house?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:54:40
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...sej te cist razumem, jst mam tud vcasih dneve k ful zalostna ratam, ampak sej mine
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:55:46
|
|
|
|
sončnica24
|
Nič čvekice moje, hvala za lepo in nasmejano popoldne blo je super čvekat z vami, jaz pa bom zdaj počasi šla tv gledat jutri zjutraj pa bolj kot ne imet samogovore. Tany in ancica lep dan vama želim pa dobro skuhajta in se zvečer s lubiji stiskajta - me bomo takrat že spale. Vse ostale pa lep večer pa lepe sanje. Nočko
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:00:39
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Nič čvekice moje, hvala za lepo in nasmejano popoldne blo je super čvekat z vami, jaz pa bom zdaj počasi šla tv gledat jutri zjutraj pa bolj kot ne imet samogovore. Tany in ancica lep dan vama želim pa dobro skuhajta in se zvečer s lubiji stiskajta - me bomo takrat že spale. Vse ostale pa lep večer pa lepe sanje. Nočko nočko tud teb
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:01:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Nič čvekice moje, hvala za lepo in nasmejano popoldne blo je super čvekat z vami, jaz pa bom zdaj počasi šla tv gledat jutri zjutraj pa bolj kot ne imet samogovore. Tany in ancica lep dan vama želim pa dobro skuhajta in se zvečer s lubiji stiskajta - me bomo takrat že spale. Vse ostale pa lep večer pa lepe sanje. Nočko lepo spančkaj in uživaj jutr,če ne pridemo skupaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:01:49
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...lepo spanckaj, pa se jutri spet tipkamo cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:06:33
|
|
|
|
tany83
|
Soncnica... Lahko noc...sladke sanje ja ancica, pride dan ko si bolj down .... ma sej pol pride nov, ko si up...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:07:32
|
|
|
|
spps
|
A je katera od vas brala na zanositvi-bi pa ne bi? katastrofa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:09:03
|
|
|
|
spps
|
tany,sej boš kmal boljše volje,sam počak ,da tvoj kaktus pride-pol boš kakor boš hotela up al pa down
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:15:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tany,sej boš kmal boljše volje,sam počak ,da tvoj kaktus pride-pol boš kakor boš hotela up al pa down ... ja sem brala uno na zanositvi... no coment, pa se na posvojitvi pise tud....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:19:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps tany,sej boš kmal boljše volje,sam počak ,da tvoj kaktus pride-pol boš kakor boš hotela up al pa down ... ja sem brala uno na zanositvi... no coment, pa se na posvojitvi pise tud.... kam gre ta svet....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:22:14
|
|
|
|
_ancica_
|
uf...sem zadnic brala tisto temo... mislm sploh ne vem kaj naj recem...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:22:26
|
|
|
|
spps
|
pa še enakomentar ,mislim,da ni potreben
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:25:22
|
|
|
|
tany83
|
.... spps, ma kej dobivas te slikce...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:27:40
|
|
|
|
_ancica_
|
hahahha
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:28:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .... spps, ma kej dobivas te slikce... na netu si že kaj boljše volje?sem si obljubila,da te še spravim v smeh preden vas danes zapustim
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:31:58
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 .... spps, ma kej dobivas te slikce... na netu si že kaj boljše volje?sem si obljubila,da te še spravim v smeh preden vas danes zapustim ha ha si me, sem kmal cebulo zazgala... me je klical moj kaktus, da je jutri fraj. jeeeeeeeeeeee... koncno ga bom mela zase....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 21:34:55
|
|
|
|
spps
|
me veseli,da si boljše volje še bolj,ker bo tvoj kaktusman doma to se pravi,da vas lahko danes mirne duše zapustim...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.