|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
19.2.2008 19:29:32   
spps
a zdaj pa smo čist se iztrošle?ena bolj kot druga smo zdaj redkobesedneuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
19.2.2008 19:32:36   
sončnica24
No saj midve samo skrbima za tebe da boš pridno in lepo jedla da se ne bi kje izsužila tam v dominikanskiuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
19.2.2008 19:34:51   
sončnica24
ja nekaj štrajkamo no pa saj midve že lahko pri nas je že pol osmih ura no pri tany pa ancici pa je malce drugače sta komaj začeli nov dan, ampak mata zgleda kar nekaj dela, no saj jaz dopoldne tudi kar nekaj naredim pol pa mam popoldne mal več časauser posted image

Ampak so pa me zgleda ti tulipani pa kaktusi res malce zmantraliuser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
19.2.2008 19:38:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

ja nekaj štrajkamo no pa saj midve že lahko pri nas je že pol osmih ura no pri tany pa ancici pa je malce drugače sta komaj začeli nov dan, ampak mata zgleda kar nekaj dela, no saj jaz dopoldne tudi kar nekaj naredim pol pa mam popoldne mal več časauser posted image

Ampak so pa me zgleda ti tulipani pa kaktusi res malce zmantraliuser posted image

zdajle vsaka pr seb študira kak bo,ko naši user posted image  pridejo domovuser posted image user posted image user posted image user posted image
kera bo prva na vrsti?ti sončnica?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3104
19.2.2008 19:41:32   
sončnica24
Ne vem mogoče moj bi naj bil do 9 ih nekje doma tako da bomo vidli oz. jutri bom vidla če sem bla prvauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
19.2.2008 19:42:23   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

zdajle vsaka pr seb študira kak bo,ko naši user posted image  pridejo domovuser posted image user posted image user posted image user posted image
kera bo prva na vrsti?ti sončnica?user posted image user posted image user posted image

jaz se po msnju z mamo govorim... pa morem naredit maso za polepte.....user posted image

sem pa tukaj drgac... sam se javim bolj poretko sorry...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
19.2.2008 19:47:39   
sončnica24
Tany ti se kar pogovarjaj z mamo, jaz mojo vsak dan vidim ti pa tvojo zelo zelo poredko, pa upam da dobre polpete narediš

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
19.2.2008 19:53:15   
spps
te boš pa ti prej na vrstiuser posted image user posted image user posted image ,moj pride mal čez deseto domovuser posted image user posted image
tany,ti kr v miru z mamo podebatiraj-pozdrav jouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3108
19.2.2008 19:56:12   
tany83
ja jaz z mojo sam po msnju kontaktiram in po telefonu... no saj maja pa sem pride...user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
19.2.2008 19:58:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ja jaz z mojo sam po msnju kontaktiram in po telefonu... no saj maja pa sem pride...user posted image user posted image

lepouser posted image user posted image user posted image menda obe glih komaj čakatauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
19.2.2008 20:01:05   
sončnica24
No spps se mi zdi da bosta najidva nekje isto domov prišla moj me je ravno zdaj klical da še mora nekam it tako da ga pred 22. verjetno ne bo, bo pa že potem videl kaj ga čaka ker ne pride domovuser posted image bo mu še žal.

No zdaj pa si res grem noge obrit oz. se kar stuširat potem pa še pridem malo k vam da mi bo ura prej minla tam do 9.-ih ker pol je pa dr. housuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
19.2.2008 20:03:03   
spps

No spps se mi zdi da bosta najidva nekje isto domov prišla moj me je ravno zdaj klical da še mora nekam it tako da ga pred 22. verjetno ne bo, bo pa že potem videl kaj ga čaka ker ne pride domovuser posted image bo mu še žal.

No zdaj pa si res grem noge obrit oz. se kar stuširat potem pa še pridem malo k vam da mi bo ura prej minla tam do 9.-ih ker pol je pa dr. housuser posted image

ok,jaz pa še ne vem do kdaj bom tule goruser posted image user posted image user posted image mislim,da tudi ne več dolgouser posted image user posted image user posted image ,moram še mal energije za mojga prišparatuser posted image user posted image user posted image ,je treba iskoristit vsak danuser posted image user posted image user posted image ,če žeuser posted image zamujauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3112
19.2.2008 20:07:45   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... mata prav ja, je treba se mal energije prisparat za user posted image  ko pridejo domov....

jaz sem konco prsla do moje solate, da mal pojem... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
19.2.2008 20:13:35   
_ancica_
aha, vidim da ste se mal umirile user posted image user posted image user posted image no sej, lepo da sparate enegrgijo za potem , ko bojo user posted image doma user posted image
jaz se bom se kar mogla nacakat, sicer imam pa ful dela, tako da ne bo tako tezko danes.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
19.2.2008 20:18:09   
spps
user posted image user posted image user posted image škoda,da nista v slouser posted image user posted image user posted image ,bi se lahk počas spat spravleuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
19.2.2008 20:20:12   
venezuela
čer babe žabe! tamala je doma, vmes sem pa še  v dm skočla mal pošnofatuser posted image  mam tko suhe konice, pa sm prej mela en serum prov za blond lase, pa mi ni tko dobr...ka pa ve kej uporabljate?
sam je ta kozmetka draga...user posted image  na mesc mi gre zihr 50 ojru pa nč tacga ne kupim, sam bl osnovne stvari

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
19.2.2008 20:28:33   
sončnica24
Saj ne rabiš nič kupit venezuela pa dnar gre, šampon pa balzam, pa eno kremo za telo, pa za roke, pa intimno milo pa nekaj za obraz pa evrčki skopnijo, aja pa seveda še kak tester za nosečnost, sem skoraj pozablauser posted image .

Zato pa sem jaz danes rajši mimo dm-a odišla kot da bi noter zavilauser posted image

Sem pa se zdaj stuširala pa se prav prerojeno počutim čisto frišnouser posted image

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
19.2.2008 20:31:07   
spps
ja,dnarja sploh ni problem zapravit,ker je pr nas vseee taaako dragouser posted image user posted image user posted image
zdajle sem se mal poigračkala z informativnim izračunom za dohodnino-vsaj nekaj dobimo nazajuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3118
19.2.2008 20:34:41   
venezuela

Saj ne rabiš nič kupit venezuela pa dnar gre, šampon pa balzam, pa eno kremo za telo, pa za roke, pa intimno milo pa nekaj za obraz pa evrčki skopnijo, aja pa seveda še kak tester za nosečnost, sem skoraj pozablauser posted image .

zadnč mi je moj 3 teste za nosečnost kupu...od različnih proizvajalcev...user posted image  tko, da js s tem nimam stroškov...user posted image user posted image

sej si sam osnovne stvari kupm, sam že z lasam je strošk, če maš dolge pa napol kodrane tko k jsuser posted image ...rabm tono balzama pa vsega drucga, da mi kolkr tolk kej stoji...

kaj pravte na moj avatar? ni fajnuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3119
19.2.2008 20:36:15   
sončnica24
Dober je ja ni kaj ti prav paše, čeprav tisti prej je bil tudi zanimivuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3120
19.2.2008 20:36:59   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: venezuel

seksi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3121
19.2.2008 20:37:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

zadnč mi je moj 3 teste za nosečnost kupu...od različnih proizvajalcev...user posted image  tko, da js s tem nimam stroškov...user posted image user posted image

sej si sam osnovne stvari kupm, sam že z lasam je strošk, če maš dolge pa napol kodrane tko k jsuser posted image ...rabm tono balzama pa vsega drucga, da mi kolkr tolk kej stoji...

prav seksipilen,sam se mi zdi,da sem ga nekje na forumu že zasledilauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3122
19.2.2008 20:40:17   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

prav seksipilen,sam se mi zdi,da sem ga nekje na forumu že zasledilauser posted image user posted image

upam da ga še nima ktera, da me nou napadla, da za njo ponavljam...user posted image user posted image  kle zanjo bit ene prov agrsivne včas...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
19.2.2008 20:41:12   
tany83
uf... spet ste velik napisale veliko...jaz sem pa ratala nekam user posted image ... nevem zakaj... zdaj sem si dala mambo gor da me mal spravi v dobro voljo....

nc, grem delat polepte user posted image

aja venezuela avtar je pa dober ja... res seksi...user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
19.2.2008 20:42:06   
sončnica24
Če še je nisi srečala potem se ne sekiraj ker očitno vsaka po svoji strani čvekauser posted image , pa se mogoče sploh ne bosta nikoli srečaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.