![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:29:32
|
|
|
|
spps
|
a zdaj pa smo čist se iztrošle?ena bolj kot druga smo zdaj redkobesedne
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:32:36
|
|
|
|
sončnica24
|
No saj midve samo skrbima za tebe da boš pridno in lepo jedla da se ne bi kje izsužila tam v dominikanski
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:34:51
|
|
|
|
sončnica24
|
ja nekaj štrajkamo no pa saj midve že lahko pri nas je že pol osmih ura no pri tany pa ancici pa je malce drugače sta komaj začeli nov dan, ampak mata zgleda kar nekaj dela, no saj jaz dopoldne tudi kar nekaj naredim pol pa mam popoldne mal več časa Ampak so pa me zgleda ti tulipani pa kaktusi res malce zmantrali
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:38:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 ja nekaj štrajkamo no pa saj midve že lahko pri nas je že pol osmih ura no pri tany pa ancici pa je malce drugače sta komaj začeli nov dan, ampak mata zgleda kar nekaj dela, no saj jaz dopoldne tudi kar nekaj naredim pol pa mam popoldne mal več časa Ampak so pa me zgleda ti tulipani pa kaktusi res malce zmantrali zdajle vsaka pr seb študira kak bo,ko naši pridejo domov kera bo prva na vrsti?ti sončnica?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:41:32
|
|
|
|
sončnica24
|
Ne vem mogoče moj bi naj bil do 9 ih nekje doma tako da bomo vidli oz. jutri bom vidla če sem bla prva
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:42:23
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 ja nekaj štrajkamo no pa saj midve že lahko pri nas je že pol osmih ura no pri tany pa ancici pa je malce drugače sta komaj začeli nov dan, ampak mata zgleda kar nekaj dela, no saj jaz dopoldne tudi kar nekaj naredim pol pa mam popoldne mal več časa Ampak so pa me zgleda ti tulipani pa kaktusi res malce zmantrali zdajle vsaka pr seb študira kak bo,ko naši pridejo domov kera bo prva na vrsti?ti sončnica? jaz se po msnju z mamo govorim... pa morem naredit maso za polepte..... sem pa tukaj drgac... sam se javim bolj poretko sorry...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:47:39
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany ti se kar pogovarjaj z mamo, jaz mojo vsak dan vidim ti pa tvojo zelo zelo poredko, pa upam da dobre polpete narediš
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:53:15
|
|
|
|
spps
|
te boš pa ti prej na vrsti ,moj pride mal čez deseto domov tany,ti kr v miru z mamo podebatiraj-pozdrav jo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:56:12
|
|
|
|
tany83
|
ja jaz z mojo sam po msnju kontaktiram in po telefonu... no saj maja pa sem pride...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:58:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja jaz z mojo sam po msnju kontaktiram in po telefonu... no saj maja pa sem pride... lepo menda obe glih komaj čakata
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:01:05
|
|
|
|
sončnica24
|
No spps se mi zdi da bosta najidva nekje isto domov prišla moj me je ravno zdaj klical da še mora nekam it tako da ga pred 22. verjetno ne bo, bo pa že potem videl kaj ga čaka ker ne pride domov bo mu še žal. No zdaj pa si res grem noge obrit oz. se kar stuširat potem pa še pridem malo k vam da mi bo ura prej minla tam do 9.-ih ker pol je pa dr. hous
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:03:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 No spps se mi zdi da bosta najidva nekje isto domov prišla moj me je ravno zdaj klical da še mora nekam it tako da ga pred 22. verjetno ne bo, bo pa že potem videl kaj ga čaka ker ne pride domov bo mu še žal. No zdaj pa si res grem noge obrit oz. se kar stuširat potem pa še pridem malo k vam da mi bo ura prej minla tam do 9.-ih ker pol je pa dr. hous ok,jaz pa še ne vem do kdaj bom tule gor mislim,da tudi ne več dolgo ,moram še mal energije za mojga prišparat ,je treba iskoristit vsak dan ,če že zamuja
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:07:45
|
|
|
|
tany83
|
... mata prav ja, je treba se mal energije prisparat za ko pridejo domov.... jaz sem konco prsla do moje solate, da mal pojem...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:13:35
|
|
|
|
_ancica_
|
aha, vidim da ste se mal umirile no sej, lepo da sparate enegrgijo za potem , ko bojo doma jaz se bom se kar mogla nacakat, sicer imam pa ful dela, tako da ne bo tako tezko danes.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:18:09
|
|
|
|
spps
|
škoda,da nista v slo ,bi se lahk počas spat spravle
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:20:12
|
|
|
|
venezuela
|
čer babe žabe! tamala je doma, vmes sem pa še v dm skočla mal pošnofat mam tko suhe konice, pa sm prej mela en serum prov za blond lase, pa mi ni tko dobr...ka pa ve kej uporabljate? sam je ta kozmetka draga... na mesc mi gre zihr 50 ojru pa nč tacga ne kupim, sam bl osnovne stvari
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:28:33
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj ne rabiš nič kupit venezuela pa dnar gre, šampon pa balzam, pa eno kremo za telo, pa za roke, pa intimno milo pa nekaj za obraz pa evrčki skopnijo, aja pa seveda še kak tester za nosečnost, sem skoraj pozabla . Zato pa sem jaz danes rajši mimo dm-a odišla kot da bi noter zavila Sem pa se zdaj stuširala pa se prav prerojeno počutim čisto frišno
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:31:07
|
|
|
|
spps
|
ja,dnarja sploh ni problem zapravit,ker je pr nas vseee taaako drago zdajle sem se mal poigračkala z informativnim izračunom za dohodnino-vsaj nekaj dobimo nazaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:34:41
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Saj ne rabiš nič kupit venezuela pa dnar gre, šampon pa balzam, pa eno kremo za telo, pa za roke, pa intimno milo pa nekaj za obraz pa evrčki skopnijo, aja pa seveda še kak tester za nosečnost, sem skoraj pozabla . zadnč mi je moj 3 teste za nosečnost kupu...od različnih proizvajalcev... tko, da js s tem nimam stroškov... sej si sam osnovne stvari kupm, sam že z lasam je strošk, če maš dolge pa napol kodrane tko k js ...rabm tono balzama pa vsega drucga, da mi kolkr tolk kej stoji... kaj pravte na moj avatar? ni fajn
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:36:15
|
|
|
|
sončnica24
|
Dober je ja ni kaj ti prav paše, čeprav tisti prej je bil tudi zanimiv
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:36:59
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuel kaj pravte na moj avatar? ni fajn seksi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:37:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Saj ne rabiš nič kupit venezuela pa dnar gre, šampon pa balzam, pa eno kremo za telo, pa za roke, pa intimno milo pa nekaj za obraz pa evrčki skopnijo, aja pa seveda še kak tester za nosečnost, sem skoraj pozabla . zadnč mi je moj 3 teste za nosečnost kupu...od različnih proizvajalcev... tko, da js s tem nimam stroškov... sej si sam osnovne stvari kupm, sam že z lasam je strošk, če maš dolge pa napol kodrane tko k js ...rabm tono balzama pa vsega drucga, da mi kolkr tolk kej stoji... kaj pravte na moj avatar? ni fajn prav seksipilen,sam se mi zdi,da sem ga nekje na forumu že zasledila
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:40:17
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Saj ne rabiš nič kupit venezuela pa dnar gre, šampon pa balzam, pa eno kremo za telo, pa za roke, pa intimno milo pa nekaj za obraz pa evrčki skopnijo, aja pa seveda še kak tester za nosečnost, sem skoraj pozabla . zadnč mi je moj 3 teste za nosečnost kupu...od različnih proizvajalcev... tko, da js s tem nimam stroškov... sej si sam osnovne stvari kupm, sam že z lasam je strošk, če maš dolge pa napol kodrane tko k js ...rabm tono balzama pa vsega drucga, da mi kolkr tolk kej stoji... kaj pravte na moj avatar? ni fajn prav seksipilen,sam se mi zdi,da sem ga nekje na forumu že zasledila upam da ga še nima ktera, da me nou napadla, da za njo ponavljam... kle zanjo bit ene prov agrsivne včas...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:41:12
|
|
|
|
tany83
|
uf... spet ste velik napisale veliko...jaz sem pa ratala nekam ... nevem zakaj... zdaj sem si dala mambo gor da me mal spravi v dobro voljo.... nc, grem delat polepte aja venezuela avtar je pa dober ja... res seksi...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 20:42:06
|
|
|
|
sončnica24
|
Če še je nisi srečala potem se ne sekiraj ker očitno vsaka po svoji strani čveka , pa se mogoče sploh ne bosta nikoli srečali
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.