petrinja
|
ojej, ojej, nekaj časa me ni tukaj, pa takole... kaya- tole pa res ni kar tako-mislim kar se tiče bruhanja. srčno upam, da je s tvojo pupo že bolje, in da bo šlo le še tako naprej. otroci so na našo žalost res neustrašni, in telebnejo povsod in kadarkoli. moji sestri smo do 2. leta vsako 2x peljali na urgenco šivat ( arkada, ustnica,glava,...)-ali sta se kaj bockale, in jo je porinila, ali pa razne gugalnice, in pa kakšni spektakularni padci. ti kar bodi čimbolj pozorna, in jo opazuj, je pa sigurno bolje, če je v domačem okolju. petra a-kako si pa odkrila, da ima bakterije v urinu? je imela kaj drugačen urin, pa si jo peljala na kontrolo? no, sicer bo res že kmalu poletje, in boste takrat nadoknadili vso čofotanje-in še to bo v morju, ki je pa itak boljše . felicia-tudi tvoj Uroš bolan? jooj, želim čim krajše prebolevanje tega nadležnega bronhitisa . pa kar malo potoži tu gor, in pa še kar kuhaj dobre kavice zjutraj . majchi-kaj pa če je to le izčrpanost in stres? je pa možno, da se tvoja teta iz Krvavca pripravlja na velik in spektakularen comeback . uf, še dobro, da imam jaz to že vse uštimano ( sem jo dobila že drugi mesec po porodu, in se mi je kar takoj uredila, na 28-30 dni ) tejč-me res veseli, da že tako vneto delaš plane za morje . midva greva pa letos 1.rundo kar s taščo in tastom, pa bosta malo uživala z Matevžem in uganjala norčije, midva pa tudi . glede pijače, pa je pri nas kar podobno, vsak lonček, naj bo magičen ali ne, je imel za grizalo, in sem ga morala obvezno še kaj podojit, no pa sem mu kupila še Nuby ''magični'' lonček s silikonskim cucljem, in res da ga še bolj grize, in res tudi kaj curlja okoli, a vsakič ko ga ugrizne, se sprosti tudi nekaj tekočine, in po malo in malo, pa je tudi bolje kot nič. pa seveda obvezno pri vsakem obroku, še zraven kozarček z vodo, pa da se malo afna, pa par žličk tu, pa tam.. ja je kar težko lex-ooooprosti, ker je tako pozno, a je iz srca-Vse najboljše in najlepše za tvoj rojstni dan. madoniš zdej pa res sama lepa darila dobivaš zadnje čase