|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
19.2.2008 8:47:37   
felicia
bravo maša in to lih na svojo 9 mesečnico! Super

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
19.2.2008 8:55:32   
lex
Jaz se pa ne bom hvalila kako spimo ponoči, ker pol bo spet danes ponoči rokendroluser posted image user posted image

Sploh si ne znam predstavljat, da je bil Aleks tako majhen velik fant ko je shodil (točno na svojo 9 mesečnico). Alina ma pa ful smešen način premikanja - sede, eno nogo ima pod rito in potem se odriva z njo, zgleda ko bi bla brez nog ko se premika. Sem jo včeraj pustila, da bi vidla kako daleč pride in je naenkrat bila v spalnici pri Aleksu in se z njim igralauser posted image . A si vaši tud copate tako dol mečejo? Jaz ne delam drgega kot copate in nogavice dajem goruser posted image .

Vse najboljše za 9 mesečnicouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
19.2.2008 9:17:31   
felicia
majchi tuki siiiiiiiiiiii

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
19.2.2008 10:01:49   
BAMBINA_
kaya jaz še naprej stiskam pesti za Kajo. Joj, kako se mi zasmili, pa vi2 tudi. user posted image Upam, da bo res vse ok.
juniorka ful dober, da je tvoj našel službo user posted image user posted image
Rogljiček čestitke za službo user posted image user posted image Si pa res carica, da si tako hitro dobila.
feliška hvala za čestitke. Upam, da se Uroš čimprej pozdravi. Važno samo, da ste pravi čas odkrili, da bronhitis ne bi prešel v kroničnega  user posted image
Majchi ti pa resno bejž k zdravniku, pa se ne špilaj s svojim zdravjem. Saj veš, Lana te potrebuje.
Tejč super, da je Maška vendarle malce pila po flaški. Saj bo, vsak dan več.... Pa Griša Maši pošilja 4 poljubčke na levega lička, 4 na desnega, pa enega na usta user posted image

Griša je pa včeraj ful bruhal. Smo bili ravno v trgovini, jaz na blagajni, pogledam proti Maretu, pa ta drži Grišata v zrak, pa čisto prebledel fris je imel. Sem se zadrla kaj je narobe, on pa, da se Griša davi. Sem vse skupaj vrgla z rok (Mare je našel potem denarnico na tleh..) in letela k njima. Griša je ful bruhal (3 ure po obroku) in se matral. Je cel želodček spraznil, čisto drugače kot pri običajnem polivanju. No, smo naredili totalno sceno, so vsi buljili v nas. V glavnem, potem smo šli valda takoj domov, Griša je bil čisto OK. Se je smejal, igral... Potem sem mu dala za jest, je imel normalen apetit, ampak 10 min po hranjenju spet... bruhal, bruhal, revček je bil čisto zanič. Smo šli zvečer k P, pa je mali spet bil povsem v redu. Po večerji HB ni bruhal, tudi zdaj po zajtrku je bilo vse v redu. Hmm, res ne vem, kaj bi to bilo. No, imamo še danes popoldan 1x kontrolo, pa bomo videli.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
19.2.2008 10:05:32   
felicia
oooooooo Bambina upam da bo ok Griša.

Pa kaj je to je ta februar malce naporen za naše majčke al kaj se zdej dogaja z njimi?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
19.2.2008 11:19:57   
Majchi
Oj punce!

Kaya, a zdravnike je treba pa prosit, da naredijo navaden test blatauser posted image ? Pa saj s tem bi potrdili ali ovrgli sum na virozo in vse bi bilo jasno! Kaj pa bi oni? Samo čakali? Joj, res držim pesti, da bo z vajino punčko vse ok.

Felicia, za Uroša so ti že druge tok nasvetov dale, da bom jaz samo rekla, da držim pesti, da se čimprej pozdravi. Tisto od Justa je pa res fajn. Jaz sem Lano ob vsakem prehladu mal po prsih in zadaj med lopaticami namazala.

Bambina, le kaj je to bilo z Grišatom? Hm, hvala bogu je minilo. Si pa mislim, kok si se ustrašla v trgovini.

Drugače imam jaz migreno že od 14. leta naprej. Prišla je nekako s puberteto oz. z menstruacijo. Pred nekaj leti sem odkrila homeopatska zdravila, ki mi fuuuul pomagajo. Enkrat ali dvakrat na leto pa me kljub tem zdravilom mal zagrabi, ampak v zelo blagi obliki. To včeraj praktično ni bilo nič. Ponavadi me je glava neznosno bolela po cel dan ali pa celo noč (včeraj samo dobro uro), tudi intenziteta bolečine je bila včasih neznosna, tudi za jokat zraven (včeraj je bila bolečina precej blaga), bruhala sem včasih tudi po 10x (včeraj samo 1x).

Vrti se mi verjetno zaradi  nizkega pritiska. Kave, da bi si ga malo dvignila,  ne smem piti, ker homeopatska zdravila ne grejo skupaj s kofeinom.

Noseča pa nisem. Sem že prejšnji teden napisala, da je bil test negativen. Za vsak slučaj sem ga danes ponovila in je bil spet negativen.
Očitno je šraufanje po trebuhu in jajčnikih posledica prihajajoče menstruacije. To se mi dogaja že drugi mesec, M pa še kar ni. Naj že pride, da bo mir potem. Glede na mojo sitnobo, utrujenost in prepirljivost, bi pa lahko samo rekla, da mi je menstruiacija ušla, PMS pa me ni preskočiluser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
19.2.2008 11:22:59   
Majchi
Drugače pa divje pospravljam donsuser posted image . Po kosilu greva pa z mojo ljubico mal ven, pa Laiko bova s sabo vzele.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
19.2.2008 11:24:41   
kai1
user posted image
Griša in Maša vsenajboljše za 9 mesečnico.

Mi smo bili pa na sistemackem. Vse ok. Mere:71,5 cm in 8.750kg.

Majchi, pojdi k zdravniku.user posted image

Kaya, joj kako se mi smilite. Čim prej naj mala Kaja okreva.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
19.2.2008 11:37:48   
dodi
Majchi-kakšna hemeopatska zdravila imaš-jaz bi tud probala,ker imam migreno na tri tedne-tri dni-za umret,po Imigranu me pa pri srcu špikauser posted image user posted image
Ja to pa je res hudouser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
19.2.2008 12:55:24   
Majchi
Dodi, žal ne vem imena zdravil. V bistvu pojma nimam kakšen zvarek dobivam. Men je zdravila določil na podlagi doooolgega razgovora (1,5 ure) ob prvem obisku. Kasneje mi ni nikdar spreminjal zdravil, ker je to takoj prijelo. V prvih treh mesecih se je stanje izboljšalo za 80%, zdaj imam pa samo enih 2x na leto.
Ti bom na zs poslala ime in tel.št. homeopata. Čakalna vrsta je ogromna, tko da če imaš kakšne veze, jih le uveljavi. Po mojem, če pokličeš in kot mama 10ih otrok ful pojamraš, da te bojo vzeli prej. Škoda tako živeti, če se da pomagat. Jaz si življenja z mogreno več ne predstavljam. Zate pa vidim, da imaš še mal hujšo varianto.

Putka, mere kovtrčka oz. prevlekce so 95x135. Jogi rjuhca je pa za jogi 70x140. Povštrčka pa Lana zaenkrat nima. Drugače pa je mera prevlekice 60x40.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
19.2.2008 13:05:04   
Majchi
O nagajivka je gor. Sam tole user posted image  ti pokažem, pa šibam z Lano ven.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
19.2.2008 13:11:17   
petra a
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
19.2.2008 13:33:22   
tejč
Hello, mi2 s prvega sprehoda. Zdaj jest, potem ven.
Če je sončno, me na RR ni.user posted image user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
19.2.2008 13:37:05   
petra a
da se mal pohvalm in mal potožm-smo dobil varuškouser posted image ,nehat pa mormo hodt v atlantis,je dobila 2 bakterije v urinu,zdej pa vsak dan šopava ZD in otroška bolnica,pa vmes še mikrobiološki laboratorij,bo treba zdravt,je očitno bolj dovzetna za take stvariuser posted image ...bomo pa na morju čofotali,saj dol smo pa ogromno

...da o učenju rajš ne govorim

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
19.2.2008 14:11:23   
felicia
ojla evo midva sva s pregleda, pljuča so malo boljša ampak bo še vedno inhaliral ventolin še ene 4 dni. Sem se pa res spravla na vse vaše nasvete, sem ga ko se je zbudil takoj v kopalnico pa vročo vodo odšpret, pa v kuhni sem dala na radiator justove kaplljice v vodo in materino dušico pa v dnevno tudi in v spalnico in zdej stanovanje tolk diši po teh zeliščih.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
19.2.2008 15:08:23   
rogljicek
Sva bili v posvetovalnici, mere 72cm in 8200g; evo, pa nismo več pri tamalih user posted image

Kaya, ti oreng zateži, če se ne bojo zmigal. Pa kaj je s temi zdravniki, eni tako, drugi drugače in ti jim moraš dirigirat kaj naj pregledajo!!!???

Hvala za čestitke za mojo novo službo. Moram zdej rihtat glede porodniške, ker začnem delat že marca. Anči, kako si pa ti to zrihtala?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
19.2.2008 15:09:03   
rogljicek
Pa vsi bolni malčki user posted image user posted image user posted image , hitro se pozdravite.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
19.2.2008 17:17:17   
kaya2007
no tko mi smo doma...kaja sicer še bruha in nič niso ugotovili, ampak se mi zdi da je vseeno bolje, če je doma! upam, da bo počasi nehala bruhat in da bo vse ok! zdravnikov in sester pa res nisem več mogla prenašat, na srečo sem potem govorila z nekim nevrokirurgom, ki je bil edini s katerim se je dalo razumno pogovarjat. mi je pač naštel v kakšnih primerih naj se vrnemo in razložil, da tudi če je hematom, ga verjetno sploh ne bi operirali. z neko drugo zdravnico sem se pa čist skregala, zaičla se je v kajine kile, v njen mišični tonus in mi je hotla dopovedat, da je kaja tako suha, ker še vedno ne je glutena user posted image  madona, zakaj bruha, pa mi ni znala povedat user posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
19.2.2008 18:54:47   
Putka
Kaya, lepo da ste doma. Ampak tile dohtarjiuser posted image

Bilo je fenomenalno! Najbolj mi je pa važno, da je Vesna uživala. Sem se bala, da ne bo hotla niti na smučke stopit. Pa je sprva malce postrani gledala, potem pa akcija. In se spusti prvič - majavo, drugič - malo bolje, tretjič - otroka in vaditelja nikjer, jaz pa panikauser posted image . Sem ravno Katjo hranila in mi ta velika izgine. In ko že cirkus začnem zganjati jo zagledam - na sedežnici.

Očitno se je vaditelju zdelo, da je pripravljena - po 10 minutahuser posted image Najbrž imam naslednjo Matejo Svetuser posted image .

Sledi fotoreportaža.

Še to, ura inštruktorja je bila precej ugodna, 17€ (ne rabi še karte kupovat), pa kar več kot uro sta smučala. In krasno vreme je bilo!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
19.2.2008 18:56:28   
Putka
user posted image
Vesna z vaditeljem po prvem spustu

user posted image
Smučanje po tapravem smučišču

user posted image
Ena pozerska

user posted image
Še dve pozerki

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
19.2.2008 18:57:44   
petrinja
ojej, ojej, nekaj časa me ni tukaj, pa takole...

kaya- tole pa res ni kar tako-mislim kar se tiče bruhanja. srčno upam, da je s tvojo pupo že bolje, in da bo šlo le še tako naprej. otroci so na našo žalost res neustrašni, in telebnejo povsod in kadarkoli. moji sestri smo do 2. leta vsako 2x peljali na urgenco šivat ( arkada, ustnica,glava,...)-ali sta se kaj bockale, in jo je porinila, ali pa razne gugalnice, in pa kakšni spektakularni padci.
ti kar bodi čimbolj pozorna, in jo opazuj, je pa sigurno bolje, če je v domačem okolju.

petra a-kako si pa odkrila, da ima bakterije v urinu? je imela kaj drugačen urin, pa si jo peljala na kontrolo? no, sicer bo res že kmalu poletje, in boste takrat nadoknadili vso čofotanje-in še to bo v morju, ki je pa itak boljšeuser posted image .

felicia-tudi tvoj Uroš bolan?user posted image  jooj, želim čim krajše prebolevanje tega nadležnega bronhitisauser posted image . pa kar malo potoži tu gor, in pa še kar kuhaj dobre kavice zjutrajuser posted image .

majchi-kaj pa če je to le izčrpanost in stres?  je pa možno, da se tvoja teta iz Krvavca pripravlja na velik in spektakularen comebackuser posted image . uf, še dobro, da imam jaz to že vse uštimano ( sem jo dobila že drugi mesec po porodu, in se mi je kar takoj uredila, na 28-30 dniuser posted image )

tejč-me res veseli, da že tako vneto delaš plane za morjeuser posted image . midva greva pa letos 1.rundo kar s taščo in tastom, pa bosta malo uživala z Matevžem in uganjala norčije, midva pa tudiuser posted image .
glede pijače, pa je pri nas kar podobno, vsak lonček, naj bo magičen ali ne, je imel za grizalo, in sem ga morala obvezno še kaj  podojit, no pa sem mu kupila še Nuby ''magični'' lonček s silikonskim cucljem, in res da ga še bolj grize, in res tudi kaj curlja okoli, a vsakič ko ga ugrizne, se sprosti tudi nekaj tekočine, in po malo in malo, pa je tudi bolje kot nič. pa seveda obvezno pri vsakem obroku, še zraven kozarček z vodo, pa da se malo afna, pa par žličk tu, pa tam.. ja je kar težkouser posted image

lex-ooooprosti, ker je tako pozno, a je iz srca-Vse najboljše in najlepše za tvoj rojstni dan. madoniš zdej pa res sama lepa darila dobivaš zadnje časeuser posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
19.2.2008 19:04:00   
kai1
user posted image user posted image user posted image Kaya, lepo, da ste doma. Čim prej okrevajte in naj že ugotovijo. zakaj mala Kaja bruha.

Putka, super, da ste uživale.Pa, neverjeten dan ste zbrale, sonček. Enkratne fotke.

Petrinja, lepo, da si se ponovno malo oglasila.

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
19.2.2008 19:04:20   
petrinja
user posted image

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
19.2.2008 19:05:56   
Putka
A v ponedeljek še velja? Gremo na sprehod ob Kamniški bistrici, če bo lepo vreme? Drugače Pod Vodo.

Pride v petek zdaj katera v Kranj? Pa lahko se kje drugje kot v Qlandiji dobimo, tam je samo en kafič kjer sem se enkrat skregala z nesramnimi mulci od kelnerjevuser posted image . Ker je itak nekaj grdo vreme napovedano.

Petek, 22.2., Kranj
Putka

Ponedeljek, 25.2.

Putka

Juhu Petrinja! Kako kaj Matevž?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
19.2.2008 19:20:08   
petrinja
hej hej putka, Matevž je super fajn...aktivenuser posted image . kar naprej na nogah ( pa še kar nič kaj preveč plazituser posted image  ), in pa 4 zobke ima in veselo brusi drug ob drugega-kok gre to čez ušesauser posted image .  a še kateri to dela?

drugače pa sem imela kar naprej kakšnega na obisku-največkrat mojega očeta, s katerim sva delala dolge ture-ali na Rožnik, pa v mesto na super kavico v Caffetino,... no, ta teden pa ima mami cel teden dopust, pa sestre počitnice, pa tašča ima dopust,... ajojuser posted image

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?