|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
18.2.2008 10:05:11   
petra a
petra zg-jst sem jih tud že dobila-že konec januarja

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
18.2.2008 12:28:19   
rožica81
Oj!

Kaya, upam, da je s Kajo vse ok, pa naj čimprej pride domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma, je tudi mene kar stisnilo, ko sem prebrala, kaj se je zgodilo. Nace je padel pa iz stoječega položaja že kar nekajkrat na glavo user posted image  Ali se je dvigoval na stopnico ali pa na pručko, pa ga je prevagalo in je čmoknil na tla. Pa itak se je drl ko jesihar, ampak je bilo pol ok. 

Preživeli smo čudovit vikend, sončen in nasmejan user posted image  V soboto smo se okoli doma potikali, včeraj smo šli pa s sestro in njeno družino v Kranjsko Goro in Nace se je končno sankal!!! user posted image  Pa tako lepo vreme je bilo user posted image  Pa še jaz sem se spet sankala user posted image  Sem pa po moje edina, ki nima nič kar se tiče zimske opreme... user posted image  Niti smučarskih hlač ne premorem. Moram it v nabavo, saj je gotovo še kaj od razprodaj ostalo. Upam.

Pa čestitam vsem za zobke user posted image  Sploh Tevžu, tale majček je res taka luštna ragljica user posted image  Ko smo skupaj, ga Nace samo opazuje in modro posluša, ko pa prideva z Nacetom domov, pa še on začne user posted image  Se hitro česa novega nauči user posted image  taledva fanta nam bosta še živčke kravžlala, a ne Anči user posted image

pa še to... Ugibanj je konec user posted image  Jaz nisem noseča. Sem že prejšnji teden naredila test, pa je bil negativen (priznam, da sem bila kar malo žalostna), no, danes sem pa še menstruacijo dobila. Uf, no sedaj pa novim zmagam naproti user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
18.2.2008 12:38:39   
rožica81
Pa še nekaj. Mi imamo totalno sranje kar se tiče nočnega spanja user posted image  Zaspat noče brez mene (samo na joški, pa še pol moram nekaj časa zraven ležat). Če ga dam pol v posteljico se itak takoj zbudi, in tko je vsakič, ko ga dam v posteljico user posted image  Tako da sedaj spi pri nama user posted image  oz. pri meni, jaz sem čist podrta že od tega ne-spanja user posted image  Fora je po moje ta, da ga ful zobki dajejo, ven tiščita že 8. in mislim da tudi 9. zob user posted image  No, moj pa ni ravno v kakšno veliko pomoč ponoči, ko Nace joka. Vse, kar lahko reče, je : A dej Nace nehi že, pa mulc razvajen user posted image  user posted image  user posted image  Danes mi je pa kar film počil, pa sem mu rekla, da s tem prav nič ne pomaga, pa še naglas to reče, tko da ga čist predrami user posted image

Kaj pa tale "mami, mami, samo mami" faza??? Do kdaj to traja? Saj je to ena faza, a ni user posted image  user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
18.2.2008 13:15:08   
BAMBINA_
kaya stiskam pesti, da bi res bila samo kakšna viroza. Ampak, a ne morejo s kakšnim UZ glavice ali čem podobnim ugotoviti ali ne gre morebiti res za počeno lobanjo. Pa saj je ne morejo poslati domov, preden postavijo dokončno diagnozo user posted image
Tjaška čestitke za prvi zobek user posted image user posted image user posted image
Ančka user posted image user posted image super je tale tvoj Tevž.
Dohodnina - Od CSD sem jaz že dobila podatke za dohodnino, iz šihta pa še ne. Sicer sem bila v lanskem letu pred porodniško v bolniški, zdaj pa ne vem, kdo mi pošlje za to... Za prvih 30 dni najbrž iz šihta, kaj pa potem, ko je v bistvu šlo na strošek ZZZS, ampak na moj račun je pa izplačeval delodajalec, tako da nisem ziher, kdo da te podatke user posted image
Rožica če ti je kaj v tolažbo, tudi mi slabo spimo. Griši sta v petek prikukala oba zgornja sekalca, ampak še nista čisto predrla ven, tako, da... Včeraj sem mu Calpol dala, ker je bilo tako hudo.
Da pohvalim Grišata... danes si je pri kosilu prvič sam nosil žličko v usta. Ust sicer ni vedno zadel, včasih si je nesel tudi v nos, pa na lička user posted image , ampak v ustah je vendarle pristalo toliko, da na koncu ni bil lačen.
Joka..

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
18.2.2008 15:43:12   
rogljicek
Zdravo punce,

Kaya, bogica. Čeprav se čudno sliši, ampak upam, da je viroza in ne kaj hujšega. user posted image

Punce, jaz sem pa dobila odgovor- dobila službo user posted image  Pa pravijo, da je v Nemčiji problem zaposlovanja, dobila službo na 1. prijavo. No, al pa sem res tako dobra user posted image  Me je pa tako stisnilo, ko sem se zavedla, da moram mojo malo pikico pustit in, da ne bova več skupaj 24 ur/dan, mi je ful hudo. Sva tako zelo navezani ena na drugo. Delati sicer začnem samo en mesec predno se mi izteče porodniška, pa vseeno je težko.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
18.2.2008 16:07:15   
Eca
Samo na kratko- midve s Juniorko sva pa imeli "športni dan"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem vesela, pa še vreme je bilo super. Upam, da še kaj ponovima ta ali naslednji tedenuser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
18.2.2008 16:27:28   
Majchi
Rogljiček, bravo user posted image user posted image user posted image ! Ja vem, kako ti je glede tamale. Saj smo vse na istem. Jaz sem tud rekla, da če dobim kakšno fajn službo, da sem tud porodniško pripravljena kakšen mesec prej zaključit, čeprav si tega prov nič ne želim.

Eca, super. Ziher sta se fajn imele. Jaz sem šla pa dons s Putko in s Petrozg na en dolg sprehod in smo se tud fajn imele.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
18.2.2008 17:54:33   
kai1
ojla

Smo danes cel dan okoli letali, pa še mal na sprehodu bili. Sedajle Anži igra jaz malo rr čekiram, očka, pa dela.

Dobili smo vrtec. Gremo na uvajanje že čez 14dni. Me kar malo pri srcu stiska. Joj, pa še tako majhen je.user posted image  Za odgovor  za službo, pa še čakam, baje, da bo jutri.

Rogljiček, čestitke za službo.

Felicia in vsi bolni, čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Kaya, upam , da je samo viroza.user posted image user posted image

Dohodnina, dobila v začetku februarja.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
18.2.2008 17:57:37   
Putka
Rogljiček, bravouser posted image ! Ja valjda, da si dobra! Upam da se bo vse v redu z delovnim časom izteklo. Kje bo pa Reya? A še vedno v Slo prideš'

Punce, kaj nobene več srečanje z majčicami ne zanimauser posted image jaz prav z veseljem vsako priložnost izkoristim, dokler sem še doma. Danes sem z direktorjem govorila - 14.aprila grem delatuser posted image .
Je pa še ena dobra novica danes - prijateljica je službo dobilauser posted image . Pa še Rogljiček, zgleda da je dobra luna!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
18.2.2008 18:39:01   
Cappy96
Rogljiček, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ti želim vse dobro na novi poklicni poti!

Dohodnino sem dobila 1.2., pa zdravje je tud že kar v redu -prejšnja 2 tedna sta bila čist adijo user posted image . Pa vseeno hvala za dobre želje. Sva bili z Lano že na parih sprehodih. Ampak Lana zadnje čase skoraj nikoli ne zaspi v vozičku- je očitno preveč firbčna! 

Bambina, mislim, da ti tudi za dneve bolniške podatke pošlje delodajalec.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
18.2.2008 18:59:19   
felicia
sam sporočim vam da je Uroš fasal bronhiitis. A je od katere majček že imel bronhitis. Urošu je dala ventolin za vpihovat jutri pa kontrola. Me je kar malo strah tega bronhitisa.user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
18.2.2008 19:22:50   
Majchi
Oh Feliška, bogi Urošuser posted image ! Mislim, da je Anže od Petrezg imel bronhitis. Želim vam, da se čimprej pozdraviteuser posted image !

Jaz imam pa zgleda migreno. Sem že bruhala, glava me je bolela fuuul kakšno uro, zdaj je pa ok. Pa skoz sem na wc-ju. Šit, no! Upam, da ni kakšna viroza, ampak migrena, ki bo v parih urah minila. Tale wc mi ne gre zravenuser posted image .
Grem počivat.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.2.2008 20:04:02   
petrazg
Rogljiček  user posted image user posted image user posted image super za službo! Normalno, da si jo dobila , sej si full sposobna punca! user posted image user posted image user posted image Tvoja ocena reklame je bila za nas zanimiva, full poučna... se z vsem kar si napisala strinjam. Super da še kdo , ki ni povezan pove mnenje. Hvala ti!

Feliška - bogi Uroš! Anže je imel začetek bronhitisa, tako da mu je takoj, ko so ga priklučili na jisik (10 min) pomagalo. In se je še tisti trenutek nehalo hropenje. Potem sem mu pa še teden dni preventivno "dajala" Ventolin. In je minilo brez večjih problemov... Je pa bronhitis v toliko zoprn, ker se lahko ponavlja in potem imaš malčka veliko bolanega - poleti, pozimi... Pa na morje moraš hodit na Lošinj...
user posted image user posted image user posted image da se Uroš čimprej pozdravi...

Capy - a Lana je drugače zdrava? A prideš kaj v Ljubljano?

Majchi - mislim , da tole ni več migrena user posted image ,... Prosim pojdi kri dat, ker testi niso zanesljivi...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
18.2.2008 20:29:10   
tejč
Živjo,
dons smo se pa lušno imeli. Za mAško sem v Avstriji celo ene HA kašice našla, pa ni nič kaj navdušena-jaz pa 3 škatle kuplauser posted image . JAo, jao, pa še drage so ble. MAh, saj se bo navadla.user posted image

Evo, zdel šibam mal pospravit kuhno, jutri zjutraj pride na obisk ena frendica nosečka.

ČAu.

Jao, feliška, bogi Uroš. Inhalacije pomagajo! Mi še nismo imeli bronhitisa ravno zaradi inhalatorja, da čistiš sluz iz pljuč. Ventolin širi dihalne poti, ni noben bav bav, olajša dihanje, ne škodi. Je sicer za astmatike-jaz sem živela z njim, vendar ga predpisujejo tudi pri bronhitisu. Krema materine dušice in esenca od Justa v banjo, če ga kašelj premočno ne draži. Skuhaj kamilice in jih daj zraven postelje. Topla plenička (tista mala) na prsa. Uroša posedi in ga nagni naprej ter ga tolkljaj z roko (s pestjo narediš obliko skodelice in ga tolčešuser posted image po hrbtu. Otroka obrni, da gleda proti tebi in ga nagni vznak nazaj, da ima glavo nižje dol, potem ga pa še po prsih potolkljaj. Tako omogočiš sluzi, da se trga. KAšelj je naravni mehanizem za čiščenje pljuč. Daj mu skorjo kruha, da jo bo žulil in kašljal.user posted image
Pa čim bolj mirno noč....

MAjchi, migrena? JOj, naša mami jo ima in je vsa boga. POtem je pa dolgo mislila, da je samo migrena, ker jo je glava bolela, vrtelo se ji je, bruhala je...In zdaj so ugotovili, da je infekcija od klopa.user posted image Danes je dobila prvo dozo hudih antibiotikov.

Rogljiček, čestitke! Valda, da si dobra! O tem ne dvomim!

Cappy, Maša skoraj nikoli ni spala v vozičku. Samo kadar je mogla pred drugim zaigrat, da je pridna.

Putka, jaz pa sem za srečanja! Jutri in v sredo ne morem, potem pa itak moram v Milerja po plenice-al pa v Kranj-kaj če se enkrat v KR dobimo? Da pride še rožica in ančka-ju že prav pogrešam...

KAi, kaj naj rečem? Bravo za vrtec! Vem, da je kar malo hudo tako zgodaj, ampak kaj hočemo...Otroci so zelo prilagodljivi. Edino, kar me moti, je da so potem toliko bolni...

Eca in juniorka, fino, rav je tako!!! PA še nekaj: moj je danes dobu tiste tablete iz lekarne in če mu bojo kaj nucale, vas bom prosila, če mi bo kera loh šla v Avs. še po kako pakungo.

Bambina, ko je Griša priden za hranjenje, hvala, da si me spomnila, da ji lahko dam za packat, jao, to bo dela. user posted image Tisto glede bolniške/porodniške pa ne vem, se ne spomnim več...MIslim, da delodajalec da.

PA še nekaj, včeraj je Maška naredila prvi požirek po flaški (ančka, vaša!)user posted image , potem pa še po NUK flaški s tistim mehkim nastavkom. In sem frajli dans kupila nove nastavke in pokrovček in ni da ni, pa spet nič ne zna in dobiva ****is, če ji sam pokažem flaško.user posted image Putka, tud po uni ne pali, jo samo kotali po stanovanju, ne pusti niti, da jo postavim s cucljem proti njej.Par žličk vode ji zmešam s preostankom hrane, to še gre, pa malo joška.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
18.2.2008 20:59:34   
rogljicek
jč, jaz sem tudi že v Slo. lahko se v kr dobimo, samo ne jutri ali v sredo.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
18.2.2008 21:37:11   
Putka
Jaz imam ta teden še petek frej. Kaj pa petek, pridem v Krn, ni blemauser posted image

Tejč, kaj ima tvoja mami boreliozo? To ni hec, držim pesti da antibiotiki hitro primejo. Za tale zdravila lahko pa jaz od mojga teto prosim, hodijo tedensko v Avstrijo.

Feliška, je že Tejč zelo natančno napisala. Naša p priporoča ihnalacije v kopalnici, pustiš vročo vodo teči (tuš), da je fajn vlažno, pa potem ene 15, 20 minut dihaš. Inhalator je boljša varianta, če želiš ga posodim.

Majchi, migrene lahko spremlja bruhanje. Jaz sem imela občasno take boleče user posted image , da sem vsa grmovja na poti iz šole pobruhala.

Jutri peljem Vesno na Golte prve smučarske korake delatuser posted image . Tako da se tipkamo zvečer.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
18.2.2008 22:13:38   
kaya2007
še enkrat hvala za želje!

s kajo je danes precej slabše, še bolj bruha in ni več živahna, čist je boga user posted image
slikali so jo pa takoj na urgenci, so rekli, da ima počeno, potem je drug zdravnik rekel, da nima..vsak drugače pač. UZ ne morejo baje narest, ker ima že zaprte frontanele, CTja pa sploh ne omenjajo...
ker še vedno ne vejo kaj je, sem jih danes na kolenih prosila, da vzamejo vzorec blata za analizo in bojo jutri rezultati. upam, da bo res viroza, v tam primeru jo takoj vzamem domov!! če ne bo viroza, bom pa znorela in jim zagrozila, da končno kaj naredijo, ker jih imam res dost.
putka, lahko si zraven, na stolu sediš zraven postelje od user posted image  ampak kaja naju ponoči ne pogreša, čez dan sva pa itak tam.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
18.2.2008 22:13:44   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: tejč

Putka, jaz pa sem za srečanja! Jutri in v sredo ne morem, potem pa itak moram v Milerja po plenice-al pa v Kranj-kaj če se enkrat v KR dobimo? Da pride še rožica in ančka-ju že prav pogrešam...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaa user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
18.2.2008 22:19:06   
rožica81
ojoj, Kaya user posted image  Upam, da jo bosta lahko čim prej domov odpeljala.  user posted image user posted image user posted image  Revica mala.

rogljiček, tebi pa čestitam za sužbo!! Res super!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
18.2.2008 22:21:52   
Cappy96
Putka, uživajte na Golteh in upam, da bo Vesni všeč smučarija!!! Pa še lep dan obetajo, tako da ga izkoristite maximalno!

Tejč, super nasveti user posted image . Me pa zanima, če ta krema in kapljice od Justa tud nam "ta starim" pomagajo? Jst sem čez dan ok, zvečer me pa še vedno tak suh kašelj draži. Pa če se prav spomnim, poznaš ti eno gospo, ki to prodaja? Če lahko, bi se ob priliki priporočala zanje.

Uroš, pozdravi se kmalu user posted image , Lana ti pa enga poljubčka pošilja!

Petrazg, vsake tolk časa tud v Lj priletimo - samo ponavadi se z mojmu na hitro odločiva in šibamo. A kavice pod vodo bodo še na urniku, al se v primeru lepega vremena ponedeljkova lokacija menja?
Upam, da se kmalu vidimo!

Me imava še eno plavanje v dobrem, sem mislila ta teden zaključit, pa imajo počitnice. Naslednji teden pa imava v torek posvetovalnico, v četrtek pa fth.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
19.2.2008 8:10:11   
felicia
ojla

evo nas. Sej ponoči je zaenkart Uroš vredu, se pa zelo zgodi zbudi danes že ob pol šestih. Kašlja tudi lepo oz. izkašljuje. Mu pa dajem ventolin, danes imava kontrolo, čeprav še vedno hrope. Hvala za vse nasvete! Upam, da se mu ne bo to ponavljalo!

Pa sppet jaz kuhav kofe? Rogljiček dobrodošla!

Kaya- resnično upam, da bo vse ok. Najhuj je ko je otroček bolan še huj je pa ko se zdravniki sprenevedajo pa en reče neki drugi trdi drugače- groza!

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
19.2.2008 8:11:59   
felicia
evo še kavica

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
19.2.2008 8:14:17   
felicia
Griša in maša vse naj naj za vajino obmesečnico

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
19.2.2008 8:32:53   
felicia
ne morem verjet dejansko nobene ni gor ob pol devetih al kajuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
19.2.2008 8:46:25   
tejč
hello, jz dobim obiske in pospravljam, je ajša včeri jogurt polila in smo mal razmazal, zdaj morm pa steklo dol z mize, pa vse prebrisat.
MAša je dons PRVIČ spala od 22.00 do 5.00 brez zbujanja!user posted image Heureka! SAj je bil že čas..

dijo

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?