2ursae
|
ja, kaj je zdaj, babe, a še niste doma , sem nas našla na drugi strani. Jaz sem po eni strani prav vesela, da danes nismo mogli prit na srečanje, smo se namreč doma imeli ful lepo - smo šli na en krepak dvourni sprehod, Borči je zadovoljno spal, Anže je pa gledal, kako vse brsti, srečal prijateljčka Vida, si v trgovini kupil Kinder jajček (to je že kar stalnica, je ful motivacija, da gre z veseljem na sprehod), hodil po robnikih, skakal ... zdaj sta pa oba padla dol, eden v svoji posteljici, drugi pa na kavč pred TVjem (glede na to, da čez dan ne spi več, rad mal pogleda Mojstra Miho in si spočije). Vsi smo bili dobre volje, čeprav je zjutraj kazalo, da bo kar težko , tudi zame, saj sem vstala pred sedmo .. to je neka nova pogruntavščina našega najmlajšega , upam, da ga ta muha hitro mine . tko, mene čaka še gora posode (kolk se človek razvadi - ko smo kupili pomivalni stroj, se mi je zdelo ful nobl, da posodo samo v stroj zložim, pa sam opere, zdaj mi je pa že v stroj zlagat težko ), šibam bit pridna