murkica
|
No evo pa da še jaz malo napišem. Moje dopoldansko čvekanje se je sprevrglo v spanje do 10-ih potem eno odlično kavico na sončku, sprehod s kužkom, obisk babice in pospravljanje hiše. No zdej pa sem tukaj. Spelka12- Lepo da misliš name... Prav fino je videti, da te nekdo pogreša. Erin- je regrat prišel.... No upam, da ga bo dragi uspel dobiti in ga boš lahko pojedla celo skledo . Moj dragi se kar križa ko mu rečem, če bi jedla regrat, namreč on pravi, da mu za to ni treba solate delat ampak, da lahko kar malo počepne na travi in jo pomuli. No kakor komu paše. Sej se bo tudi to navadil, zdej sem ga že navadla na rukolo, ki je prej ni hotel jesti, sedaj pa mu je že ful dobra(seveda v kombinaciji z drugo solato, same še ne je). Sonček- Tebi pa čestitke. No danes mi vsaj ni treba kuhat. Z dragim se bova odpravila v BUF-a(Lesnina na Brdu), kjer si bova privoščila eno odlično kosilo. Jaz bi kar skos tam jedla, ker imajo tako dobro. Komi čakam . Ravnokar poslušam Radio Center in ta Keš klic. Kok bi bilo fino, da me pokličejo in dobim 10.000€. Z dragim sedaj namreč čakava lokacijsko informacijo, da bova potem lahko začela z zidavo. NO mislim najprej seveda pred tem še izdelava načrta, gradbeno dovoljenje, krediti...(no pa bi s tem denarjem vsaj vse cegle kupla) . Saj bomo počasi. Saj tudi sedaj ni slabo, samo prizidek bo pa pač pika na i. Kako pa kej kaže vam babuške, ki čakate, da M ne pride? JAz sem ta mesec ful optimistično nastrojena, pa ne mislim samo kar se tiče ampak tako na splošno. Ful se mi zdi tale februar en pozitiven mesec, poln sončka(čeprav zna biti še močno hladno) tako, da tudi če ne bo uspelo vem, da sva z dragim po mojem še bolj zaljubljena kot sva bila na začetku( če je to sploh možno) in da je na splošno življenje super. No manjka nama samo še ena pikica pa bo res vse popolno. No ampak za vse bo prišel čas, očitno nama do sedaj še ni bilo naklonjeno.