|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
18.2.2008 21:29:01   
tinkamiška
Hojla

Sonček, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa se je odvalil en kamenuser posted image

Erin, pri nas okoli hiše ga je že polno, samo se ga meni še ne da nabirat, ko je tako mrzlouser posted image , samo, da se malo otopli, pa si ga privoščim eno skledo s krompirjem in ocvirki. Vem, da tole tazadnje ni vsem njami, ampak moja regradova solata mora imeti tudi ocvirkeuser posted image
Pa fino, da ni kaj hujšega s tvojim mehurjemuser posted image a nam boš izdala spol, ko ti ga bojo povedali?

No,ker sem vrgla uč sem, sem ratala gromozansko lačna! In grem zdej v hladilnik pogledat kaj bo dobregauser posted image

Pridem nazaj...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
18.2.2008 21:42:52   
tinkamiška
Tako sem zmazala mehiško tunino solato, brez kruha prosim lepo, in v tem času ni nobena nič napisala, ja kje pa ste zdej?

Grem pod tuš in potem še malo pred TV, možek ima namreč vajo in pride enkrat ponoči....

Lahko nočuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
18.2.2008 21:57:07   
Fargesia
SONČEK, ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
19.2.2008 9:03:09   
polaris
Sonček, čestitke tud od mene user posted image user posted image user posted image

Špelka, si že doma? Kaj pravi un stric s plavimi očkami?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
19.2.2008 9:27:34   
beyba
SE* Malo pozno vendar iz srca,
ti želim obilico izpolnjenih želja,
Da po naših stopinjah bi počasi šla,
Postala trebušasta srečna nosečnica.
In ker sama najbolje veš kaj si želiš
Držim pesti, dačimveč vsega res dobiš!

Sonček 33 user posted image user posted image user posted image   tudi tebi za izpit.

Erin vidiš da ni nič hujšega, ti se kar pazi in na pikico

Ostale da ne bom kometirala vsake posebejuser posted image user posted image user posted image mater ste čveke...  Med vikendom sem bla čist odsotna, sem začela gnezdit, pa mam spomladanska čiščenja. Tako da sem bla full zmatrana pol. V službi mi RR nagaja, tako da si moram kar čas doma vzt, tega je pa včasih tko mal. Ni kaj nosečkam delate same skomine mi smo pa že ko sloni. Jst sem že na +6,5 pa mam še 3,5 meseca do konca, kaj šele bo...Full je dobr da je skoz lepše vreme in močnejši sonček.  U ravno danes sem dobila pošto da mam bolniško podaljšano zaenkrat do 17.3.2008, ker niso vedli kdaj mam datum poroda. Bojo pa drug mesec spet podaljšal...

Grem na šmarjetno se sončat ko je tak sonček potem pa ob treh v službo...

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
19.2.2008 10:09:26   
ledenka
user posted image

jutranja kavica user posted image  danes imam ful dela, tako da se nimam namena kaj oglašat... samo zvečer user posted image  sem sama, pa ne bo kaj drugega za počet - ljubimcev ni, otrok tud ne, na TV ziher nič pametnega user posted image  

Erin, regrat se dobi na LJ tržnici, sam je cena ulala - 3 evrčke za 1/4 kile user posted image

sonček, čestitam! user posted image  

in objemčki inu lupčki ostalim borkam!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
19.2.2008 11:31:39   
spelka12
oooooo murkica - no jutri dopoldne je in tebe nema user posted image . Pa si rekla, da boš danes čvekala. A ti je erin preveč slin z jagodam naredila pa ne morš govort? user posted image
Ti, ti erin, packa, begaš našo murkico. Čestitam za super vodo user posted image , pa komej čakam da izvem al bom tetka erinki a erinčku. Zaenkrat še nikjer ni regrata, pa tud regratovih lučk še ni user posted image . Ko pa bo ga pa lahko prideš k meni nabirat, mam čist zraven sama polja pa travnike pa rožce pa gozdove (pa gnoj pa kmetije pa vonj po kravah in putkah....user posted image user posted image ) in si lepo vabljena.
lunca še zdej ne vem kolk stanejo 4 tavelke žemle user posted image user posted image .
sonček - jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii, zmaga je tvoja. Čestitke!!!!user posted image user posted image  Pa sej smo vedele, da si dobra študentka. No še enkrat fprašam, strokovnjakinja česa si zdej?
tinkamiška dej povej kak nardiš tvojo mehiško solato s tuno prosim.
Joj kolk ste vse dobre ker mislite na mene. Reško me je mal čudn pogledov ko sem mu razložila, da ne bom dajala nog narazen, ker bo pol lambar pod mene mogu postavt ampak se je pač sprijaznu in tko imam spet v četrtek UZ. Ampak user posted image  se ne da, še kar vztraja.
beyba na šmarjetno se greš sončkat? Ti a se zavedaš, da greš pol mem mene (no moje hiše ker sem sam 1x na teden doma)? Se morva zment pa kdaj it skup gor na ležalnike. Si za?
Zdej morm pa it delat. Bye

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
19.2.2008 11:50:26   
beyba
Spelka komot. Jst tko delam sm po 4 ure in mam veliko časa za sončkanja. Sam najbolje da se srečava kje zgoraj, ker jst s svojim trebuhom počasi sopiham prooti vrhu. Kje so tisti časi ko sem rabla 17 minut da sem prišla s kolesom do vrha....   Kolk sem bla mlada...pa šlank...Pa sej bom spet. Junija bom z vozičkom gor rinla. A vaš kolk bom hitr spet šlank.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
19.2.2008 11:59:03   
Erin
Kot prvo Sekiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! DRŽIMO PESTI DANS ZATEEEEEEEEEEEEEE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinkamiška - točno tak regrat tud sama jem - s krompirčkom pa ocvirki, njam njam....Men je to najboljša kombinacijauser posted image user posted image user posted image

ledenka - hvala za info.user posted image user posted image - moj je ravno v Lj in sem ga TAKOJ poslala po regratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Regrat bom jedla, lalalalalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, pa še nekaj...90 % sem prepričana da čutim  Erin junioruser posted image user posted image user posted image Ko ležim me velikokrat poboža, tako da je moj najljubši položaj sedaj - ležanje...en mesec in pol sem sovražila ležanje sedaj me pa samo dol vlečeuser posted image user posted image user posted image ampak ko božam trebuh se ne premakne - mu preveč paše, šele ko neham začutim...kot bi me en s pereščkom dražiluser posted image Fletno...komaj čakam da boste ve tudi to dajale skozi...upam da čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
19.2.2008 12:02:25   
beyba
Erin počakaj na konkretne brce. Najraje v mehur in to na sprehodu na točki ko se ravno začneš vračat proti domu( točka najdlje od doma) da potem drugo polovico sprehoda komaj čakaš stanovanje, sploh ne uživaš ampak sanjaš z odprtimi očmi skretuser posted image user posted image user posted image   Zdej je fino ko je še tko nežen/a( mam zate tut jst filing da boš mla punčko)...Že kaj imen?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
19.2.2008 12:22:58   
ledenka
beyba, greš uživat na sonček? uživaj še malce zame, jaz bom v pisarni do večera user posted image  

Erin, naj ti regrat tekne! dobro ga operi, seveda user posted image  

špelči, tvojo presneto user posted image  moramo torej odgnat do četrtka. šccc šccc šššccc! bejž stran, če ne te bom z metlo! pa da se ne prikažeš do naslednjega poletja, packa grda!  no, upam, da bo pomagalo user posted image

Se*, za kaj pa držimo pesti user posted image  sem malce zmedena user posted image  

Tinkamiška, ti kar povej recept za tvojo solato, se bomo vse s tem mastile user posted image  

grem dalje delat user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
19.2.2008 13:09:00   
Erin
Špelči a se je "pipca" že zaprla??? Presneta user posted image ...daj, grdo jo poglej tako kot znaš le ti...bo takoj ušlauser posted image user posted image

Moj je sedaj klical iz Lj da nima nikjer za parkirat da je vse polnouser posted image user posted image user posted image me zanima kolk se bo pomatral da pride do mojega regrada...men se bo drugače kar strgaluser posted image user posted image

Drugače majo pa vse en "filing" da bom mela punčko...samo jaz ga nimam...pa kje je sedaj moj materinski čut??user posted image user posted image Imena so samo jih NE POVEMMMMMM...ker se bojim kritik pa ime bom izbrala glede na dan na katerega bom rodila zato da bo numerološko pozitiven..a sem čarovnička kaj...še za ime moram vse zračunatuser posted image user posted image user posted image Drugače jih imava pa za vsak spol 5..potem bomo pa videli tudi kateri mu/ji bo najbolj pasaluser posted image

Regrat bom itak dobro oprala, vsaj 10x, tako kot vedno...glede toksoplazmoze me pa ne skrbi ker sem jo imela tako da lohka papcam kar čemuser posted image user posted image user posted image O happy daaaaaaaaay lalalauser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
19.2.2008 13:22:02   
ledenka
Erin, skor sigurno je še kak plac v garaži pod Kapitljem, ali pa na Komenskega v garaži - 3 min peš pa ja lahko gre user posted image  če bi vedela, da imajo regrat tud na tržnici v BTC bi ti povedala, tako pa nisem sigurna. imenaaa! mene tud zanima, a smo radovedne babe user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
19.2.2008 13:35:16   
Erin
regraaaaaaaaaaaaduser posted image user posted image user posted image Sem že ko zombieuser posted image user posted image user posted image user posted image

Imena?

Neneeeeeeeuser posted image To je pa državna skrvivnost...edino če imate nalog od vrhovnega tožilstva??user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
19.2.2008 13:40:26   
Erin
Punce nisem verna ampak TA pesem me je pa vedno tako ganila...ful lepa pesem...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
19.2.2008 13:46:19   
spelka12
beyba zmenjeno. 17 min s kolesom do vrha user posted image . Jest rabim 17 minut peš do 1 ovinka user posted image  in to brez dodatnih ljudi v trebuhu. Nč se bat, sem bolj pri ta počasnih. Ko boš šla spet gor mi piši na z.s. in če bom imela čas grem s tabo. A si pol iz okolice šmarjetne al se pripelješ do tja? No sej če nočeš tuki gor razlagat se lahka na z.s. prestavim.
Se* ne, ne nisem pozabila - držim pesti.
ajsika user posted image  se že umika, ne ne, ne lažem, res izginja. Hvala. Ej kiro metlo pa imaš, da tko funkcionira? Da si jo še za sebe kupim user posted image . Ka pa tebe tolk mučjo na šiht? Posodi mi svojo metlo, pa bom jest tvoje sodelovce in šefa pomedla. Šcšcšcšcšcšcš stran od ajsike, šcšcšcšcšcšcšcš, ona je naša, šcšcšcšcššcšcšcšcšc mi jo rabmo, šcšcšcšcšcšcšcšccšc, preveč delat ni zdravo, šcšcšcšcšcšcšc....no a je kej pomagal?
erin upam da bo punčka, pol ji bom pa ob rojstvu za darilo zapela - nanananananaan ti si zdaj naše pegasto deeekleeeeeeeeee....... Sej veš na kaj ciljam a ne user posted image .
sonček se neče spet nič javit? Pa lunca, pa pikapoka pa polaris pa maša pa trinity, pa ......

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
19.2.2008 13:49:52   
Erin
Joj vi  bi vsi radi videli da bi bila punčka pa po meni - rdečelaska in pegasta...mene je pa to tako motilo da si niti pod razno ne želim da daje to skozi kar sem sama dajala, ko sem bila pegica, korenček, jogurt,...user posted image user posted image

In zato sem že 11 let BLOND!!! Pa paše miuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
19.2.2008 13:58:55   
spelka12
Oooooo vem da ti paše bit blond ampak pegicam pa ne morš uiti. Sej sem ti že prej povedala moj fetiš. Meni bosta obe ful srčkane. user posted image  Rdeče lase še prebolim ampak odsotnost pegic pa......neeeeeeeeeeeeee.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
19.2.2008 14:11:39   
LuNa73
Čveke čvekulje... tok čvekate da vas sploh ne dohajam... kr čvekajte, jaz pa bom brala, pa v mislih odganjala špelkino rdečko, navijala za pegasto deklico od Erin, molila boga, da ajsika ne bo mela velik dela, čakala na sončkovo javljanje, držala pesti za Se* (zakaj že držimo pesti?), navijala za spermičke od mašinega (da so našl pravo pot), pa bla bla... prišu direktor...konc lušnga...pa nakladanja.....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
19.2.2008 14:51:47   
murkica
No evo pa da še jaz malo napišem. Moje dopoldansko čvekanje se je sprevrglo v spanje do 10-ih potem eno odlično kavico na sončku, sprehod s kužkom, obisk babice in pospravljanje hiše. No zdej pa sem tukaj.

Spelka12- Lepo da misliš name... user posted image  Prav fino je videti, da te nekdo pogreša.
Erin- je regrat prišel.... No upam, da ga bo dragi uspel dobiti in ga boš lahko pojedla celo skledouser posted image . Moj dragi se kar križa ko mu rečem, če bi jedla regrat, namreč on pravi, da mu za to ni treba solate delat ampak, da lahko kar malo počepne na travi in jo pomuli. user posted image  No kakor komu paše. Sej se bo tudi to navadil, zdej sem ga že navadla na rukolo, ki je prej ni hotel jesti, sedaj pa mu je že ful dobra(seveda v kombinaciji z drugo solato, same še ne je).
Sonček- Tebi pa čestitke.

No danes mi vsaj ni treba kuhat. Z dragim se bova odpravila v BUF-a(Lesnina na Brdu), kjer si bova privoščila eno odlično kosilo. Jaz bi kar skos tam jedla, ker imajo tako dobro. Komi čakamuser posted image .

Ravnokar poslušam Radio Center in ta Keš klic. Kok bi bilo fino, da me pokličejo in dobim 10.000€. Z dragim sedaj namreč čakava lokacijsko informacijo, da bova potem lahko začela z zidavo. NO mislim najprej seveda pred tem še izdelava načrta, gradbeno dovoljenje, krediti...(no pa bi s tem denarjem vsaj vse cegle kupla)user posted image . Saj bomo počasi. Saj tudi sedaj ni slabo, samo prizidek bo pa pač pika na i.

Kako pa kej kaže vam babuške, ki čakate, da M ne pride? JAz sem ta mesec ful optimistično nastrojena, pa ne mislim samo kar se user posted image  tiče ampak tako na splošno. Ful se mi zdi tale februar en pozitiven mesec, poln sončka(čeprav zna biti še močno hladno) tako, da tudi če ne bo uspelo vem, da sva z dragim po mojem še bolj zaljubljena kot sva bila na začetku( če je to sploh možno) in da je na splošno življenje super. No manjka nama samo še ena pikica pa bo res vse popolno. No ampak za vse bo prišel čas, očitno nama do sedaj še ni bilo naklonjeno.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
19.2.2008 15:25:57   
ledenka
user posted image
no, tole je moja metla, očitno se je Špelkina user posted image  tega vstrašla user posted image  

Lunči, ti pa prideš in mrkneš user posted image  kaj zaj to?

Erin, si dobila regrat? dober tek! user posted image

Murkica, glavno, da uživaš! user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
19.2.2008 15:40:12   
spelka12
ajsika cool metla. A je od Lifeheit-a? Tiste so ta bolj.
Murkica a že lokacijsko čakata user posted image user posted image . Kmal bo hiška tvojih sanj. Cegel na cegel je stena, stena ob steno pa je hiša. Kaj pa ješ v buf-u? Jest sem bla na začetku nora na tunino solato, pol na makarone, zdej mi njihova pica paše....mah čist vse majo dobr.
lunca a teb tud pomagam? šcšcšcšcšcšcšcšc direktor stran od naše lunce, šcšcšcšcšcšc lunca je pa ja naša, šcšcšcšcšcšcšcš hočmo jo na borbi, šcšcšcšcšcšcšcšcš.... a že učinkuje?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
19.2.2008 16:29:15   
sonček33
murkica, erin, spelka12, tinkamiška, se*, trinity22, LuNa, ledenka, masa82, polaris, beyba -HVALA za pesti in čestitke.

Zdaj spet diham.user posted image

trinity22 - ista dan ja...si predstavljaš poroka in še trebušček, to bi bilo veselja

Se* - nekoliko pozno a iz srca - Žleim ti tisto pikico na i.

masa82 - oprosti, zdaj nekaj časa nisme sledila - si ti v postopku umetne?

spelka12 - a strokovnjakinja česa sem? menda slovenščineuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
19.2.2008 16:43:58   
beyba
Kolk ste na čvekale. JA Špelka sem iz pod šmarjetne.-'priženjena'(brez poroke)user posted image user posted image user posted image   itak da se lahko zmeniva kdaj tut za gor it. Moja kondicija je od kar sem noseča na psu, ker lahko hodim samo na sprehode, pa pulza ne smem met več kot 130 bip./min moja delavana temperatura srca v klance je bla pa navadno od 160-175. Zdej si grem pa vsake toliko časa sama sebi a živce, ker se že od avgusta nisem ornk prešvicala, razen na izpitih....

Kolk je lepo slišat da pomlad deluje na vas, da ste še bolj zaljubljeni kot na začetku. Želim da bi to začinili z zelo željno pikico. Držim pesti!

Jst bi tut mela svojo bajtico pa zaenkrat ni denarja sploh. Mogoče kasneje ko bomo stari in zoprniuser posted image user posted image user posted image Itak nisem iz velikih lašč in bogatejša za 1700000Eur...pa tko sem stiskala pesti da bi bli ti dinarčki moji. No upam da bodo tistemu ki jih je zadel prišli tako zelo prav kot bi meni...

Evo zdej sem pa že v službi do 20.00...Tako da upam da bo katera za čvek med tem časom da mi bo hitreje minilo...

ostale uživajte na sončku... 

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
19.2.2008 17:02:10   
trinity22
No komi sem se spet prebila čez ... ampak nič hudga ve kar čvekajteuser posted image

Sonček ja držim pesti, da bo res dvojno veselje za obe, to bi bilo norouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin si že dobila regrat??? Je bil dober?

LuNa, kje se pa ti skrivaš??? Zdaj enkrat naj bi bil res lunin mrk, sam saj ne rabiš ti tud mrknituser posted image  pridi mal posvetit na okoli ...

Za trenutek naj odloži delo draga Ledenka in naj si malo oddahne in poklepeta z babamižabami

Spelka upam da se je user posted image zdaj že dokončno poslovila in da je ne bo več nazaj ... za dolgo, dolgo časa.

Beyba lepo da se mal javiš in nam poveš kako je kaj sedaj ko si lepa okrogla nosečka.

Se* tudi jaz ti želim, da se ti čimprej izponijo vse želje, pa pesti tudi stiskam zateuser posted image

murkica, fino je če je človek zaljubljen ( še bolj kot prej), tudi pikica se vama bo prej ko slej pridružila in potem boste popolni.

masa82 kako kaj napreduješ s čakanjem user posted image  Smerokaze si že izklopila, so že kaki znaki? Držim pesti, da so se plavalčki tokrat ujeli in da bo user posted image

Jaz trenutno čkam ( beri NE čakam) na rdečko, pa ne vem kdaj bo, upam da čez 9 mesecevuser posted image , znakov pa nobenih, njente, nada, zero. Tako da bomo vidli. Moj je pa par dni nazaj prijavil, da glede na to da nimma nobenih znakov, da pol sem pa zih noseča. Uh ko bi blo to res, daj da se njegove besede uresničijouser posted image

Upam, da sem bolj ali manj vse zajela, če pa sem katero izpustila, pa ne zamerit ni bilo namerno, vsem privoščim sončen popoldan še naprej.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.