|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
18.2.2008 13:37:09   
ledenka
smo že na 150. strani user posted image tko se dela, borkice moje user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
18.2.2008 13:38:44   
tinkamiška
vidiš, ker si tako pridna si pa lahko prilepiš takole slikio, jst sem pa že eno rebro in pol tavelike milke danes zmazala in tamle na pultu je še štrudl, ki se mi tako vabljivo nastavljauser posted image user posted image

ampak juhica je bila tudi dobra, samo tvoja slikica pa zmagauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
18.2.2008 13:49:36   
ledenka
hvala hvala user posted image  sicer - virtualnih tort lahk itak poješ kolkr hočeš user posted image  čaki še par dni, bom imela PMS, in nič ne bo varno pred mano user posted image  sicer, za hudo krizo imam datlje, po ene 3 komadih sem zasičena user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
18.2.2008 14:01:31   
tinkamiška
joj, si me mogla zdej na dateljne spomnituser posted image user posted image user posted image sej se mal hecam, jih pa mam jst tudi rada, samo se ne ustavim pri trehuser posted image mah, mam kr srečo, da se ne redim tako hitro, ker sem namreč grozen gurman in res rada jem in če bi se blo treba spravit hujšat, bi po mojem zeloooooo trpela. Mam pa srečo, da imam rada tudi zdrave stvari in potem lahko malo pokombiniramuser posted image
ja PMS je res enuser posted image takrat pa mešam sladko, slano, kislo, vse bi pojedla in si ponavadi v tem času ne kupujem sladkarij, pa še za zalogo je dobro, da jo takrat izpraznim, če ne bi se kaka stvar pokvarilauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
18.2.2008 14:41:32   
ledenka
maš srečo s presnovo, jaz grem mimo čokolade, pa mi že na bokih leži user posted image  tako da moram fejst pazit, ker dol mi pa nič noče it user posted image  

ne mi o kombinacijah, pri tazadnjem PMSju sem jedla bobi palčke, čez kekse, za konec pa še sir user posted image  mislim, čist neki nemogočega user posted image  kaj bo šele, ko bom user posted image  - jagode z olivami user posted image  al pa moja naj-kombinacija: kumarce z nutelo user posted image  probala še nisem, sliši se mi pa user posted image  user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
18.2.2008 15:12:17   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

maš srečo s presnovo, jaz grem mimo čokolade, pa mi že na bokih leži user posted image  tako da moram fejst pazit, ker dol mi pa nič noče it user posted image  

jst pa tud mim ne smem it! že ob sami misli imam 3 kg več!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
18.2.2008 15:14:04   
ledenka
bomo morale še kako skupino zdravo prehranjujočih se bork ustanovit user posted image  si grem zdaj jabolko oprat, sem lačna ratala user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
18.2.2008 15:35:02   
spelka12
ajsika kriek je pa zakon. Priznam, sem ga že velikokrat pila in je res njamy. Tale tvoja sladica je pa pika na i za moj cuker.
tinkamiška - štrudl user posted image . Neeeeeenoooooo prosim nehejta s cukrom, se mi bo zmešal, pol bom pa hiperaktivnauser posted image . Se že cela tresem tolk sem lačna. A vesta kaj je pa meni ful dobr, pa še zdravo - pečena kaša z jabolki in cimetom. Mmmmmmmmmmmm jo že voham šnof, šnof, šnof....kak diši.
A že na 150 strani smo? user posted image user posted image  Still 49 to go pol bo pa borba 2 user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
18.2.2008 15:48:57   
ledenka
a pr 200 moramo it na novo temo user posted image  hja, no, kaj čmo user posted image  sam tole bo treba nekam spravit, k ma tooooolk koristnih informacij gor user posted image user posted image user posted image  no, ja user posted image  

pečena kaša? tega pa ne poznam, a je to kaka gorenjska zadeva? user posted image  ne kliči hudiča, se ti bom nacrtala na vrata s Kriekom pol boš pa mela user posted image  kdaj maš jutri UZ? sigurno ob kaki nečloveški uri user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
18.2.2008 16:00:09   
spelka12
UZ jutri odpade, ker se mi user posted image  neče ustavit user posted image . Pujsa user posted image . Grem samo po dodatne špike. Ja Reškova standardna ura je pred 6.00 tko da vstanem ob 4.45 in sem tam okol 5.30.
ajsika recept za pečeno kašo smo pa našli na škatli ko jo kupiš. Probaj. Kaša je ful zdrava za lase in nohte. Pa še slastna je.
Ti ledenka če se mi pa s krigom namalaš na vratih ti pa spečem to kašo pa še kako drugo pecivo po vrhu. A veš kaj sem pa imela doma pa mi je na žalost že zmanjkalo? Tiste belgijske karamele oblite s čokolado. A si jih že jedla. Božanjske so.
Ja na pravilih RR ja piše, da temo ki preseže 200 strani zaklenejo, je pa še vedno na ogled, tko da se bomo lahko še smejale za nazaj. Da ne bomo slučajno "koristnih informacij" zgubile user posted image user posted image user posted image
maša daj nam povej kdaj bomo izvedele, če se je kaj prijelo? Da ne bom slučajno zamudila, pol se pa štrafam še cel teden.
Pa oktavijo pogrešam. oktaaaaavijaaaa kako kaj tvoj boj s kilogrami? A si že zmagala?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
18.2.2008 16:53:49   
ledenka
Belgijske karamele s čokolado? hmmmm, mislim, da vem, katere so user posted image  niso švoh, nikakor ne user posted image  no, zdaj pa sem laaaačnaaaa user posted image  

tejle tvoji user posted image  pa moraš očitno bolj na glas povedat, da je ne misliš več trpet, k to je pa zaj predolgo! z metlo jo daj po glavi!!! kaj se to pravi, zdaj pa še par dni ne bomo vedli, kolk pridna kokoška si user posted image  me bo pobralo od radovednosti! user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
18.2.2008 17:36:50   
Serendipity
Oooo.. babuške! Hvala za najlepše želje in eeeeen veeeeeelik objem za vse user posted image

Sonček: Sem držala pesti samo zate!
Erin: Kako je bilo pri zdravniku?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
18.2.2008 17:42:24   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

maša daj nam povej kdaj bomo izvedele, če se je kaj prijelo? Da ne bom slučajno zamudila, pol se pa štrafam še cel teden.

daleč je še ta datum...no, vsaj meni se tako zdi..konec meseca bo več jasno...mam pa v četrtek G tak da se zmenimo za naprej kako in kaj, če zdaj ne rata...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
18.2.2008 18:15:00   
Erin
Evo mene nazaj...a sonček še ni prišla?user posted image Upam da ji je šlo...user posted image

No midve z gin sva preverile mojo vodo pa je ok tko da mi je prporočila brusnični čaj (tako kot ti tinka)user posted image potem sem pa kupila še Magnesol tablete, to so šumeče tablete pa menda omilijo krče.
Naslednji pregled imam 10.3. takrat me pa že čaka morfologijauser posted image user posted image user posted image (celotni pregled otroka pa še spol bomo gotovo izvedeli - upam, ker sem tak firbecuser posted image user posted image user posted image pa še vsako noč drugače sanjam-eno noč fantka, drugo punčko in bi res rada vedela kaj bomo meli...ampak to je NORO vam rečem, vsako noč ene sanje od otrok in dojenja....user posted image ni mi več pomoči - mamica bomuser posted image )

Jest sem pa sedaj jagode jedla..njamiiiiiiiii..a sem vam kaj skomin naredila???user posted image user posted image user posted image user posted image

U veste kaj bi tud pasalo...sedaj bom pa žleht izpadla ker bom naredila sline na kilometreuser posted image
user posted image user posted image user posted image

Hihihi...a ste kaj lačne???

Ah dej noooooo a sem mogla...sedaj sem pa jaz spet lačnauser posted image ...jagod pa ni več...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
18.2.2008 18:28:51   
Serendipity
Eriiiiiiiiiiiin! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jao.. Jaz bi jagooodeeeee ...

Me veseli, da je pozitivna novička prišla! user posted image

Amm, sončece?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
18.2.2008 18:47:26   
murkica
Erin vesela sem, da ni večjih težav in da se bo to hitro porihratlo. Že boš zvedela za spol? Joj kako hitro čas bežiuser posted image !!!
Drugače pa si packa veš, tokale nam nenosečkam delaš skomine, me še ne smemo papcat, da ne bomo zgledale ko pujski user posted image  No vsaj jaz ne smem, ker sem že tako vzhajala kot buhtelj. user posted image

Sem kar malo zamorjena, ko vidim koliko načvekate pa se vam ne morem pridružiti. Namreč mam ful za delat, prejšnji teden sem pa še popoldan hodila na predavanja in sploh nisem nič imela časa.

No v glavnem vse sem vas samo hotela pozdravt, vam poslati user posted image za srečo. Jutri dopoldan bom doma, ne grem v službo(juhu) pa se sigurno kaj več javim.

Papa
Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
18.2.2008 19:06:19   
LuNa73
Babe! Ve ste hujš ko revije ala Lisa al pa Anja!!! Tam tupijo pol revije o lepi koži pa zdravem načinu življenja, pa bodi aktivna in bla bla... pol pa obrneš stran pa... same dobrote. Jah kaj bi druzga, kot si šel nekaj vzet za prigriznat!user posted image user posted image

Erin, trikrat hura zate in tvojo pikico... da je vse o.k!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček...alo, javi se! Po moje je vkup padla, od napora in še sam počiva. Itak pa si nardila, a ne? user posted image

Špelka, kok zdej... jst sem se že prpravla da boš spet koklašpikla špokla, ki piščete vali. sem že rezervirala pesti sam zate. Sem vsem prepovedala, da bi počeli kakršnekoli podvige, kjer bi zahtevali kakršnekoli moje pesti. Evo, še mojmu sodelavcu sem rekla, da me lohk zdej par dni zajebava kolker hoče in da ne bo tepen... ker rabim pesti za koklošpiklošpoklo.... sicer me je neumn gledu... ampak, to ni več moj problem user posted image .

Maška, smerokaze pa ima da si dober nastavla, ker drgač bo pa šiba pela... user posted image user posted image . Ah ja, sej vem, bluzim user posted image !

v glavnem za vse neomenjene... aja, Se*, a ti si se ga kej našlukala, da te ni blo nič naokol, dans pa si tako redkobesedna....user posted image

Ajsi, ti pa sam pridno jabkice papcej... pa še za mene dej kakšno, ker jaz sem pa cepljena proti sadju.user posted image

Pa še nekej vam bom povedala oz. vprašala. A kira ve, kolk stane vlka žemlja? Mene je skor kap, kolk sem plačala za 4 žemlje...user posted image user posted image

Tak, zdej pa grem mojemu večerjo naredit user posted image user posted image user posted image ... pa sebi tudiuser posted image user posted image ...ker stradat pa res ne morem.

Aja, pa čestitam vam/nam za naklofanih 150 strani. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
18.2.2008 19:09:15   
sonček33
Punce, ZMAGALA sem. Hvala ker mislite name. Zdaj imam obiske, potem se javim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
18.2.2008 19:15:16   
Erin
Jaz sem pa že večerjala..2 frutabeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa premišljujem o regraduuser posted image user posted image user posted image joj kok bi ga jedla...

Čist resno vprašanje: SE KJE ŽE DOBI REGRAT??? user posted image user posted image user posted image

Ma šla bi na Kosovo po njega....joke..mam bolniško...bi mojega poslalauser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
18.2.2008 19:24:05   
sonček33
o regrat ...njami...Erin zihr ga je kje že moč nabrat

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
18.2.2008 19:43:10   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  novopečena strokovnjakinja!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
18.2.2008 19:57:44   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ops..čist sem te spregledalauser posted image ...se mi je že bledlo od regratauser posted image user posted image user posted image No saj se mi še kr...

Čestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam !!!!!

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
18.2.2008 20:35:23   
trinity22
Sonček čeeeessssstttttiittttkkkkeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (a to je bil strokovni izpit? nisem vsega skoz sledila,vseno čestitke iz srca)

Erin fino, da je vse OK, ti kar čuvaj pikico in sebe

Pa full nam lušte delateuser posted image  njami, bi kar jedla, pa čeprav sem se malo prej ful nabasala, sam ene jagode bi pa še z lahkotouser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
18.2.2008 21:00:07   
sonček33
Punce, hvala, res. Zdaj sem spet lahko med vami. Se veselim, da vas jutri preberem, no vse ne bo šlo, vaj zadnjih nekaj strani. Pa da gremo v boje naprej.

Sicer pa držim pestke za čist vse vas. Za nosečke, komaj nosečke, bodoče nosečke ....
Se* - a si ti že kak odgovor dobila

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
18.2.2008 21:25:53   
trinity22
oj sonček sem vidla, da se midve poročiva na isti danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bova do takrat že srečki nosečkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.