janet
|
Dobro jutro!!! No danes sem pa prva. Sem spala solidno okrog pet ur, pa 3x na wc, sam sem kar nazaj zaspala. Danes si ne morem privoščit it nazaj spat, se mi ne splača, ker morm bit ob osmih že na pregledu. Moj dragi je že na poti v službo, Nežo grem pa zdaj zbudit, da se spravima za šolo. Ima danes prav posebej nahrbtnik pripravljen z barbikami in vse kar spada zraven, da se bo ona lahko igrala do osmih in med glavnim odmorom, ma kak jim je fajn, ker pač ne rabijo kaj razmišljat, ma naj se igra, naj ima mladost čim bolj dolgo. Včeraj popoldan sma šle z mojo mami v trgovino in sma končno našle kompletek za iz bolnice, sma hodile eno uro da sma izbrale nekaj kar mi je blo všeč, ker nisma našle ene pametne jopice za črez majčko, da bi pasala h kompletku. Sma pa vzele dvodelnega, je pliš, majčka je modra, rjava, bež in zelena - nežne barve, na sredini je pa narisan tak slonček, spodnji del so pa rižaste hlačke iste barve in zaprte spodaj ( na nogice ), no jopica je pa s kapuco nežno rjava s kombinaacijo nežno modre, pa pri rokavčkah, ko jih zavihaš ima spodaj blago rižasto,isto v kapuci, podobno kot hlačke, tak da sma ful lepo skombinirale, sem pa vzela kompletek 56, jopico pa 62, čeprav sem prvo rekla da bom kar 62 kupila(pa tudi bi če bi bla številka), ma saj pa tud ni bil tako drag, če bi mu tud bil kar premali, je mišljen za iz bolnice domov, sem hotela nekaj novega, pa da sama izberem, čeprav je spet plačala babica. Tako grem zaj se javim po pregledu, da vam povem kakšno je stanje. Lep dopoldan vsem, čeprav je mrzel! bbbbbrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!!!!!
|