janet
|
Dober dan ! Se javljam po dveh dneh, da nevte mislale da sem kam šla. Saj brala sem vas sam ni blo časa pisat. V soboto sem bla v Mulerju v Velenju, pa sem vso kozmetiko za sebe in malega kupla, zdaj pa sam še spakiram, sem tud sama razmišljala da bom za malega dala v Nivejino torbo- jo mam še od Neže, za sebe pa isto ne vem kam naj spakiram. No kupila sem en paket newborn od beautybaby stanejo 5e pa so res narejene za zahodni trg, sem jih odpakirala in se mi zdijo čist iste kot pampers,pa so kar pol bol poceni. Mam eno vprašanje: kje ste dobile olivno olje za kopel, oz. kakšnega ste kupile? Ker pri nas v koroški lekarni sploh ni vedela kaj hočem, pa tudi v dm-u je rekla, da nimajo? A kar navadno olivno olje? No v soboto zvečer sem bila tudi na abrahamu od naše zdravnice v službi, sem dobila vabilo po pošti pa sem šla in smo se imele lepo, smo bile vse zaposlene iz našega oddelka, bilo je res lepo, sam sem šla ob polnoči,ker nisem mogla več sedet, saj bila sem pa tudi pet ur, tak da mislim da je kar bilo dovolj. Včeraj pa je mela malika dopoldan smučanje, popoldan pa je bil bolj za počitek. No danes je moj tud v službi, je zjutraj ta teden, popoldan pa peljema Nežo spet na smučanje-so se spustile temp. ponoči tak nizko da lahk delajo umetni sneg, no bo pa tak kar večer spet. Danes sem mela tudi že obisk, kolegico,ki je tud noseča, je v 17 tednu, pa mal da čas mine, je pa fajn. Jutri mam pa js tud pregled 35t/1d bo jutri, sam nimam pri svoji zdr. tak da ne vem kaj mi bo delala, oz. gledala, za naprej ni blo kaj naročeno, morm pa rečt za napotnico pa nalog za prevoz, je moj rekel da me ne bo peljal tud če bo doma, ker bo nervozen, pa ga je strah da se še kje zaletima. Pa podpisat bom šla za EA, čeprav še nisem čist odločena a jo bom vzela, ma za vsak slučaj. Pogovarjale ste se glede špikanja, mene to že kar nekaj časa, pa tedaj ko se mali zbudi, kot da bi te nekdo z nožem rezal, sramne kosti me pa tud že ful dolgo bolijo, no drage marčevke, sam približno en mesec še pa bo, pol se pa prestavimo na drugo temo, če bo čas. Tako spet sem napisala roman, se vidi da se dva dni nisem javljala. Rebeca - iskrene čestitke za malo Tajo, pa veliko cartanja in lepih trenutkov vam želim!!!!! Lepo izkoristite ta sončen dan, pa se tipkamo, ko bo čas. Js bom kar sestri naročla, ker obvlada računalnik, da pod mojim nickom javi kdaj bo srečni dogodek, saj moj dragi je levi za te stvari.
|