mergetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Ste včeraj zvečer debatirale o tem, da bi šle nekatere že rodit. Jagoga, tudi jaz sem bolj kot ti, torej zaenkrat še prav uživam v moji in bi še nekaj časa bila v tej obliki. Se mi zdi prečudovito obdobje mojega življenja, je pa res, da imam celotno brez težav in pa, da sva midve obe na koncu marca. Vprašanje kako bova debatirali 10 dni pred najinim PDPjem . Sedaj vsakič preden se usedem za tale RR pomislim, joj mogoče pa imamo že kakšnega novega člana . Jaz uglavnem pripravljena še nisem! Niti torbe ne, me ja pa včeraj moj presenetil z vprašanjem kdaj si mislim torbo za v P pripravit , da ne bom tudi tokrat zadnje sekunde lovila. No, tudi to imam v planu, pa naj čaka una torba potem en mesec . Dinki, jaz mam tud rok na koncu marca in mi je zaenkrat čist fajn tko v enem kosu. Se pa tud sprašujem, kako bo zadnjih 10 dni... Zadnje čase se mi celo zdi, da mi grejo tedni kr prehitro. Lepega bušija maš in Lucalu tudi! Sam buši, nič drugega, ne? Aja, previjalna je pa zakon ! Sama sem si za previjalno ful želela predalnik z veliko previjalno površino, ampak sem jo hotela imeti v kopalnici, tko da sma se z odločila kr za mizo 80x60 in bo upam tudi fajn. Danes sem dobila pa še podlogo od Bebe jouja (bež) in posodico za milo, termometer, glavniček in za nohteke rihtat, vse od te kolekcije in sem prav vesela, da se tko razvajam . Ta teden bom pa počasi pripravila torbo za P in . Njegove stvari bom dala kr v previjalno torbo (tud danes dobila ), svoje pa... odvisno kolk se bo nabralo, tud ne mislim preveč jemat. Šlafrok bom kr v P vzela, copatke sem si kupila s plastificiranim podplatom, pa nekje sem zasledila, da so fajn natikači za pod tuš. Obroč mi bo pa lubi naknadno prinesel (če bo sploh treba, upam da ne). Aja, nastavke in dudo mor pa še prekuhat. Kolk cajta ste jo ve, če niste kr s sterilnikom? Ha, sem se pa razpisala, ne? Cel roman oz. Dnevnik - srečke ,
|