|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
18.2.2008 16:18:49   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: katj

hura za fajn  preglede user posted image .

dinki hvala za mere. jaz mam 90x80. ampak mogoče bi vseen prov pršla, kje si jo kupla in kok stane? da vidim, a se mi splača jo dat kam nardit.
zdej mam manjšo in mi gre na živce.

jst tud ne bom šlafroka sabo jemala. itak je vroče za pošizit.
jaz bom kr vse v ruzak dala, za user posted image  mi bo pa moj prnesu.

Kupila sem jo v Baby centru, stala je pa 12 EUR, ubistvu je cenejša od tiste, ki ni ravna.
No, šlafroka pa tudi jaz ne bom jemala, vidim, da ga nobena ni imela. S tem se je moja torba za v P zmanjšala že na pol user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
18.2.2008 16:54:48   
gaya24
NČK: Js sem tud kupla isti moderc od Lisce. Mi je kolegica svetovala, je rekla, da je ful fajn.
Ena je spraševala kolk stane in kje se kupi. Js sem dala 17,90evr. Lahko ga pa kupiš v Liscini trgovini pa tud Sanolabor ima Liscine moderce za dojenje.

Glede šlafroka: Js ga bom nesla s sabo. Js bi še pižamo vzela, če bi lahk. user posted image

Danes se nekam slabo počutim, sem čist brez energije pa brez apetita....Nevem kaj mi je. Upam, da bo boljše. Grem zdaj mal počivat.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
18.2.2008 16:55:38   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Ste včeraj zvečer debatirale o tem, da bi šle nekatere že rodit. Jagoga, tudi jaz sem bolj kot ti, torej zaenkrat še prav uživam v moji user posted image  in bi še nekaj časa bila v tej obliki. Se mi zdi prečudovito obdobje mojega življenja, je pa res, da imam celotno user posted image  brez težav in pa, da sva midve obe na koncu marca. Vprašanje kako bova debatirali 10 dni pred najinim PDPjem user posted image .

Sedaj vsakič preden se usedem za tale RR pomislim, joj mogoče pa imamo že kakšnega novega člana user posted image . Jaz uglavnem pripravljena še nisem! Niti torbe ne, me ja pa včeraj moj presenetil z vprašanjem kdaj si mislim torbo za v P pripravit user posted image , da ne bom tudi tokrat zadnje sekunde lovila. No, tudi to imam v planu, pa naj čaka una torba potem en mesec user posted image .

Dinki, jaz mam tud rok na koncu marca in mi je zaenkrat čist fajn tko v enem kosu. Se pa tud sprašujem, kako bo zadnjih 10 dni... Zadnje čase se mi celo zdi, da mi grejo tedni kr prehitro.

Lepega bušija maš in Lucalu tudi!user posted image user posted image Sam buši, nič drugega, ne?

Aja, previjalna je pa zakon user posted image ! Sama sem si za previjalno ful želela predalnik z veliko previjalno površino, ampak sem jo hotela imeti v kopalnici, tko da sma se z user posted image odločila kr za mizo 80x60 in bo upam tudi fajn. Danes sem dobila pa še podlogo od Bebe jouja (bež) in posodico za milo, termometer, glavniček in za nohteke rihtat, vse od te kolekcije in sem prav vesela, da se tko razvajam user posted image .

Ta teden bom pa počasi pripravila torbo za P in user posted image . Njegove stvari bom dala kr v previjalno torbo (tud danes dobila user posted image ), svoje pa...user posted image odvisno kolk se bo nabralo, tud ne mislim preveč jemat.

Šlafrok bom kr v P vzela, copatke sem si kupila s plastificiranim podplatom,  pa nekje sem zasledila, da so  fajn  natikači za pod tuš. Obroč mi bo pa lubi naknadno prinesel (če bo sploh treba, upam da ne). Aja, nastavke in dudo mor pa še prekuhat. Kolk cajta ste jo ve, če niste kr s sterilnikom?

Ha, sem se pa razpisala, ne? Cel roman oz. Dnevnik user posted image - srečke   user posted image ,

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
18.2.2008 17:36:02   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Js bi še pižamo vzela, če bi lahk. user posted image

Saj lahko vzameš, vendar ni priporočljivo zaradi čišče, ker porabiš preveč pižam in je bolj priročno, če imaš njihove.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
18.2.2008 18:04:01   
Dinki
Dinki, jaz mam tud rok na koncu marca in mi je zaenkrat čist fajn tko v enem kosu. Se pa tud sprašujem, kako bo zadnjih 10 dni... Zadnje čase se mi celo zdi, da mi grejo tedni kr prehitro.

Lepega bušija maš in Lucalu tudi! Sam buši, nič drugega, ne?

Tudi meni gre hitro, sem zadnjič prav pomislila, da upam, da na koncu ne bom ostala sam tu gor na tem forumu ker imam PDP čisto na koncu, ve se boste pa vse preselile na čvekanje staršev.
Mergertka, mislim, da si ti zares edina, ki lahko pri nas govori samo o bušiju user posted image . Je tvoj še zmeraj tak? Ne, sej, jaz sem s svojim zelo zadovoljna, ga imam zelo rada, predvsem zaradi njegove vsebine user posted image user posted image user posted image .

No, copatke sem si tudi jaz kupila danes s plastificiranim podplatom, ne vem pa ali bom jemala tudi natikače za pod tuš. Verjetno jih ne bom takoj na začetku, če ne, mi jih bo pa dragi prinesel naslednji dan.  

Glede prekuhavanja dude ipd...sem jaz brala, da je potrebno v loncu prekuhavat 10 min. Take informacije imam jaz.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
18.2.2008 18:06:11   
lucalu
Evo mene iz pregleda! Vse je zaenkrat pod kontrolo... vse zaprto (MV malo zmehčan), nič popadkov, plodovne vode dovolj, posteljica lepa... detetov utrip pa med 120 in 140... Teža je tam nekje 2700 g. Naslednji pregled imam v torek... Skratka nimam še namena rodit! user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
18.2.2008 18:08:37   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka
Lepega bušija maš in Lucalu tudi!user posted image user posted image Sam buši, nič drugega, ne?

user posted image user posted image user posted image  Hahaha... tole me je pa nasmejalo... Ni sam buši, VSEEEE drugo tudi... Boke in rit mam tako, da sama sebi ne verjamem... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
18.2.2008 18:10:12   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: janet

Mam eno vprašanje: kje ste dobile olivno olje za kopel, oz. kakšnega ste kupile? Ker pri nas v koroški lekarni sploh ni vedela kaj hočem, pa tudi v dm-u je rekla, da nimajo? A kar navadno olivno olje?

Mislim, da olje ni za kopel, ampak za mazanje pregibov pri dojenčku. No, jaz imam mandljevega, kupila pa sem ga v lekarni.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
18.2.2008 18:43:26   
eva78
Lucalu, čestitke za lepe rezultate!!!user posted image user posted image Bella Luna, čestitke za lepe rezultate!!!!user posted image user posted image  Fantiči so pa že orng težki, glede na to,da še imajo tri tedne časa pridno za papcat!!!!user posted image user posted image

Kje pa sta kaj Nasy, perp?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
18.2.2008 19:19:55   
lucalu
eva, moj je še vedno na spodnji meji tako, da ni ravno težek... je pa rekla, da je še ne skrbi, ker pač vidi, da napreduje. Bomo videli kako bo naslednji teden! Kdaj imaš pa ti naslednjo kontrolo?
BellaLuna user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled!!!

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
18.2.2008 19:24:13   
Lona76
Živjo vsem!
Sem vas samo na hitro preletela. Nimam nobenega časa. Moj prvi dan doma je minil katastrofalno. Sin je zbolel tako da je bila noč katastrofa nisem nič spala, potem pa še cel dan. Je imel vročine tudi 40. No če ne bo do jutri bolje greva zjutraj k zdravniku. Upam, da bo današnja noč boljšla.
Aja sem zasledila da je rebeca že rodila tako da user posted image user posted image user posted image user posted image za Tajo. Tudi mi bomo imeli Tajo, si je sin izbral ime.
V glavnem grem nazaj sinkota crkljati ker je res bošček. Očitno pa je v vrtcu dobil neko virozo, ker ko sem danes klicala vzgojiteljico je rekla da jih že pol manjka zaradi vročine.
Mirno noč vsem, in upam da tudi moja mine čimmirneje.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
18.2.2008 19:29:58   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Evo mene iz pregleda! Vse je zaenkrat pod kontrolo... vse zaprto (MV malo zmehčan), nič popadkov, plodovne vode dovolj, posteljica lepa... detetov utrip pa med 120 in 140... Teža je tam nekje 2700 g. Naslednji pregled imam v torek... Skratka nimam še namena rodit! user posted image

Lucalu, čestitke user posted image ...sem vesela, da se stanje pri tebi ni spremenilo na slabše od prejšnjega pregleda in da mali raste user posted image ...skratka super, da zaenkrat ostajata še eno user posted image

Lona76....tvojemu sinetu želim čimhitrejše okrevanjeuser posted image ...bošček mali....

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
18.2.2008 19:33:39   
lucalu
Lona76 tudi jaz upam, da bo tvoj sinek kmalu bolje user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
18.2.2008 19:44:11   
katj
user posted image user posted image user posted image  vsem za preglede!

lona, naj se mali pozdravi čimprej.

dinki, sem pogledala podloge. bom šla tud najbrž po zeleno. ja, ful so ugodne.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
18.2.2008 19:52:55   
perp
Evo mene.  Še vedno v enem kosu. Sem bila na pregledu. Sicer mer nimam nobenih, mi je pa G ful pohvalila trebuščka in rekla, da vse zgleda ok. Je pa rekla, da ji je moja nosečnost kar mimo letela. Zgleda, da res nisem imela nobenih problemov. user posted image user posted image user posted image
Železo je pa še vedno prenizko. Zdej sem dobila en sirup, pa spet svečke. Joj ta moja user posted image  vnetja.

Drugače sem pa danes šla s psičko po dolgem času sama na sprehod (grem sicer vsak dan, vendar gre vedno kdo z mano - al moj user posted image , al moja mami, al pa kakšna prijateljica). Sve šle na en griček, je blo prov božansko sonce, pa kolk toplo. Pa sem mal zvončke nabirala in tko ... res lep dan.

Zdej sem pa tko sita, ups, sem se malo preveč piškotov najdela. Sploh se ne znam več kontrolirati user posted image user posted image user posted image

Dobro spite in se čujemo jutri.

Ja Nasy kje si?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
18.2.2008 20:04:42   
lucalu
perp user posted image user posted image user posted image  čestitke tudi tebi za uspešen pregled!!!

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
18.2.2008 21:28:40   
mergetka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Tudi meni gre hitro, sem zadnjič prav pomislila, da upam, da na koncu ne bom ostala sam tu gor na tem forumu ker imam PDP čisto na koncu, ve se boste pa vse preselile na čvekanje staršev.

Mergertka, mislim, da si ti zares edina, ki lahko pri nas govori samo o bušiju user posted image . Je tvoj še zmeraj tak? Ne, sej, jaz sem s svojim zelo zadovoljna, ga imam zelo rada, predvsem zaradi njegove vsebine user posted image user posted image user posted image .

Ja, upam, da nas bo na koncu še nekaj čvekic...

Glede bušija pa - niimam sam bušija, se mi zdi. No, res nisem dobila velik maščobic, malo pa... Nekaj ma pa še od prej... Zaenkrat mam 8 kg plusa. Konc tedna pa pregled in upam, da dobro raste, moj mali user posted image .

BellaLuna, Lucalu, Perp  čestitke za uspešne preglede!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
18.2.2008 21:42:49   
Zofy
Ciao punce, samo da vas na hitro pozdravim in čestitam za uspešne preglede. Jaz ga mam šele naslednji četrtek in kot mi je sestra razložila, naročajo na 3 tedne, tako da predvidevam, da bom imela samo še 2-3 pregledeuser posted image . UZ sem "pokurila", tako da mi tudi tega po moje ne bo delala več. Kako bom pa potem vedla koliko je user posted image velika in težka in koliko ima obseg glavice?? Kaj pa CTG? Koliko ti jih pripada, ker meni ga sploh še ni omenila, pa sem v 36. tednuuser posted image

Drugače pa naj vas ne skrbi, vidim, da je Nasy online, tako da je še vedno v 1 kosuuser posted image . Pa pohvale vsem za lepe bušije in malo pridobljenih kg!!! Jaz se kar bojim naslednjega tedna in tehtanja...

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
18.2.2008 21:48:36   
Nasy
Nasy se javlja na raportuser posted image
Vse je ok, v bistvu so mi samo CTG snemali, nič drugega. Dobila sem še tabelo za štetje gibov, če bom sploh znala. Sam..je sestra rekla da štejem od 8-16user posted image včasih še nisem pokonc takratuser posted image pa včasih se mali ful giba zvečer..in kako to štejete, vsak premik ali kako, če me npr. mali pol ure vneto brca ali kar pač počne, to štejete vsak gib posebej ali kako? Aja, pa  za v laboratorij sem dobila za vodo, ker sem povedala, da sem začela zatekat v noge.
No, potem sem imela pa še en fajn obisk pri babičarju, ki nama je povedal toliko stvari, da sem kr malo pomirjena, čeprav me je poroda še kr malo strah. Punce, bejžte ponoč rodit, takrat je baje najbolje!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
18.2.2008 22:00:20   
Zofy
Bravo Nasy za uspešen pregleduser posted image . To s štetjem gibov pa ne razumem: zakaj so ti določili uro? Sej niso vsiuser posted image živahni ob istem časuuser posted image .
Nam je babica na MŠ rekla, da se šteje vsak gib, vendar ne ko je neka sekvenca gibov - recimo če 10x zaporedoma brcne ali kaj podobnega.

Drugače pa se strinjam glede nočnega poroda. Upam, da bo pozno popoldne oz zvečer (ne lih ob 3h zjutraj, bi se še rada naspalauser posted image ), da bo moj user posted image doma in da bom imela kje parkirat pred porodnišnico. Ker če me čez dan zgrabi, moram mojega klicat, da pride iz službe in me pol pelje. To me najbolj skrbi...bi rada, da je takrat doma!! Kakšne imate s tem izkušnje tiste, ki ste že rodile? Sej pravijo, da večinoma pridejo popadki zvečer ali ponoči...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
18.2.2008 22:07:50   
Katy13
Lucalu - čestitke za uspešen pregled. Ti še kar malo počakaj doma, da tvoj user posted image  še malo pridobi na teži. user posted image  Saj v naši družbi ti pa tud nič ne fali? user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
18.2.2008 22:09:43   
Katy13
Perp - čestitke tudi tebi za uspešen pregled.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
18.2.2008 22:11:23   
Katy13
Nasy - čestitam tudi tebi za uspešen pregled.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
18.2.2008 22:16:31   
*BellaLuna*
Čestitke še vsem ostalim za uspešne preglede user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Jaz ga mam šele naslednji četrtek in kot mi je sestra razložila, naročajo na 3 tedne, tako da predvidevam, da bom imela samo še 2-3 pregledeuser posted image . UZ sem "pokurila", tako da mi tudi tega po moje ne bo delala več. Kako bom pa potem vedla koliko je user posted image velika in težka in koliko ima obseg glavice?? Kaj pa CTG? Koliko ti jih pripada, ker meni ga sploh še ni omenila, pa sem v 36. tednuuser posted image

Jaz sem imela danes prvič CTG, pa sem noseča 36t6d. Jih pa delajo ful različno, eni že v 35. tednu ali prej, drugi sploh ne, ...  Pregledi naj bi bili pa nekje od 36. tedna naprej vsak teden. Moj zadnji je bil 14 dni nazaj, zdaj bodo pa na 1 teden.
Glede UZ pa je meni G rekla, da se nekje v 37., 38. tednu ponavadi naredi UZ, da se oceni premer glavice, približna porodna teža ... Je pa to verjetno spet odvisno od G.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
18.2.2008 22:19:26   
eva78
Lucalu, jaz imam pa pregled v petek. Zadnjič mi gin. ni nič povedala okoli teže, zdaj pa ji moram rečt, da jo malo premeri in stehta. Ker sploh nevem, kak kaj raste.user posted image Jaz se itak ne redim več, upam,da vsaj tamala pridno papca. Pa še ta sladkorna- se mi zdi,da bi me mogla malo bolj v obzir vzet. Pa sploh nevem, če me bo kaj dala na CTG. Svojega nima, vprašanje pa, če kaj pošilja v bolnico. A tebe da od zdaj dalje vsakič na CTG?

Nasy,perp- čestitke za odlične preglede!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.