Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 16:30:49
|
|
|
|
mala pikica
|
sonček balonček in klepetka upam, da težave z refluksom in nošenjem hitro minejo
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 17:11:17
|
|
|
|
obrigit
|
Baby 08 čestitke za tvojo sončico in želim vama veliko cartanja Sonček balonček in klepetka vama pošiljam da refluks čim hitreje mine. Midve z Špelo sma bile danes na sprehodu celo uro in pol brez jokanja tako da bravo Špela zmagala si. Sedaj pa panča ko velika in imam malo časa da stanovanje porihtam in seveda preberem kaj je novega. Pol pa si še privoščim porcijo polente ker imam res več mleka odkar jo jem vsaki dan. Tako da punce ki dojite veselo mahnite po polenti .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 18:57:20
|
|
|
|
nana35
|
Alfabeta,če to s čajem res drži,potem se splača poskusiti!Jaz čaj zq dojenje imam,ampak neučinkovit.Saj mleko imam,ampak ne dovolj,ker je Klemen tudi lakotnik! lunca-bravo Luka za 5 kg! Pišem kasneje sem dobila obisk!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 19:09:40
|
|
|
|
martinca
|
mala pikica, škoda da nisi prišla danes z Gašperjem, ker je bilo res tako lepo vreme, da sva se z nano dobile in sva malo hodili po mestu. najina mala sončka pa sta večino časa prespala. no tu in tam sta malo pogledala in se malo oglasila. ja se res lahko za naslednjič zmenimo za kako kavico. baby, čestitke za Lano
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 19:29:17
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: martinca mala pikica, škoda da nisi prišla danes z Gašperjem, ker je bilo res tako lepo vreme, da sva se z nano dobile in sva malo hodili po mestu. najina mala sončka pa sta večino časa prespala. no tu in tam sta malo pogledala in se malo oglasila. ja se res lahko za naslednjič zmenimo za kako kavico. Pa nisem vedela, da sta bili zmenjeni Bi se vama brez Gašperja pridružila na kavici. Pa tako sem gledala, če bi videla koga poznanega. Nano bi morala prepoznati, čeprav sva se samo enkrat videli. Škoda, bom naslednjič kar po telefonu poklicala vse mariborčanke in preverila, če se slučajno katera sprehaja
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 19:30:47
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Alfabeta,če to s čajem res drži,potem se splača poskusiti!Jaz čaj zq dojenje imam,ampak neučinkovit.Saj mleko imam,ampak ne dovolj,ker je Klemen tudi lakotnik! Nana 35, pri nas vsekakor drži. Pa sem pozabila na to. Še dobro, da sem se spomnila. Aja, okusa pa ni ravno dobrega. Ampak za mleko vse, kajne?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 20:02:46
|
|
|
|
mala pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Alfabeta,če to s čajem res drži,potem se splača poskusiti!Jaz čaj zq dojenje imam,ampak neučinkovit.Saj mleko imam,ampak ne dovolj,ker je Klemen tudi lakotnik! Nana 35, pri nas vsekakor drži. Pa sem pozabila na to. Še dobro, da sem se spomnila. Aja, okusa pa ni ravno dobrega. Ampak za mleko vse, kajne? Jaz si ga malo bolj sladkam, pa je kar za popit. Je pa res, da je okus še bolj grd, če pusti čaj predolgo v vodi. Ga je treba res po 30 minutah odcediti, potem pa še kar gre. S tem da meni kar pomaga, ne pa tako da bi imela mleka oh in ah. Za sproti pa je.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 20:13:04
|
|
|
|
ljubljana
|
Baby Vse najnaj ob rojstvu
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 20:41:21
|
|
|
|
nana35
|
raja,jaz sem že doktorirala iz teh kapljic proti krčem! Jaz sem pa bila danes v mestu,pravzaprav tako:midva s Klemnom sva bila danes v mestu z Martinco in njenim Patrikom.Kupila sem v Mullerju to blazino iz češnjevih koščic,nisem vedela,da je tudi iz grozdnih . mala pikica,kot sem zgoraj že napisala,sva bili tudi midve z Martinco v mestu,tudi v C&A,mimogrede-nisva te videle-pa nisva nič tam kupili,no,skoraj nič.Jaz sem le kupila copatke,nič druga mi ni bilo všeč,tisto jopico,ki pa bi jo imela,pa ni bilo prave številke. Bi pa jaz tebe 100% prepoznala,veš.Zmenile sva se pa danes in to zadnji trenutek... ljubljana,nisem vedela da je taka panika za vrtec??Pa mislim,da je tukaj ni.Ali pač ne bi vedela. obrigit,danes bo polenta za večerjo! alfabeta,saj noben čaj za dojenje ni dober,vsi so ,ampak res bi naredila vse za malo večje porcije! papa
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 21:45:37
|
|
|
|
Lunca1
|
Majra. Kaj če bi poskusila zamenjat mleko. pri nas je eno vrsto Pina čez nekaj časa zavrnila in smo potem začeli jest drugo vrsto. Jaz vama tudi želim, da refluks zapusti vajine . Kar se vrtca tiče jaz Luka še ne mislim vpisat, pa tako ali tako bi imela minus pike, ker sem brezposelna. Se še niva z mojim nič menila ali bi ga od začetka spet prevzele babice ali pa bi ga dala v jasli. pina je bila do 2,5 let doma. Mogoče bom pa spet še kakšnega pol leta po porodniški s tamalim.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 22:09:59
|
|
|
|
ljubljana
|
Punce, da ne boste prepozne. Če nimate možnosti privat varstva se le podvizajte z vlogo. Malo se pozanimajte pri lokalnem vrtcu kako je z vpisom. V Lj. in Domžalah je katastrofa. Prijateljica je ravno včeraj dobila zavrnjen vrtec. Da razložim v čem je problem: Otroka ne moreš vpisati pred 11 mesecem. Se pravi, da lahko naši malčki pričnejo obiskovat vrtec od nov 08 (rojeni decembra) do januarja 09 (rojeni februarja). Skupine se v vrtcih formirajo septembra kar pomeni, da bodo po vsej verjetnosti do nov že polne, januarja pa še posebno. Jaz sem, oddala vlogo zelo kamlu po rojstvu, pa mi je rekla, da zna bit problem, ker bomo začeli šele novembra. Zgodi se namreč, da so nekateri otroci dopolnili 11 mesecev za vpis že maja in potem čakajo do septembra,da jih sprejmejo. Kar pomeni, da se septembra skupine hitro napolnijo (max. št je 12 -14 otrok)... Še posebno sedaj, ko se vrtec za drugega otroka (če vrtec obiskuje tudi starejši otrok) ne palča.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 22:20:17
|
|
|
|
ljubljana
|
Joj punce, kakšno zatišje je po novem tukaj, a ste vse čisto fuč? Se mi zadnje čase dogaja da sem edina logirana gor , bo tole kmalu podobno monologu.
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 18.2.2008 22:21:21 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 22:37:38
|
|
|
|
mala pikica
|
ljubljana jaz tudi večkrat pridem pogledat, pa ni nič novega napisanega Jaz tudi ne vem, kje so vse. Punce, kaj ste tako utrujene ali nočete več klepetati z nami? nana mesni tudi ni bilo nič kaj všeč. Sem pa jaz tudi v C&A kupila copatke Mi gremo pankat... Nočko vsem! Pa naj bo čim bolj mirna
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 22:57:06
|
|
|
|
nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica ljubljana jaz tudi večkrat pridem pogledat, pa ni nič novega napisanega Jaz tudi ne vem, kje so vse. Punce, kaj ste tako utrujene ali nočete več klepetati z nami? Enako!!Sem velikokrat gor,pa se nič ne dogaja,pa grem raje... Lahko noč,grem tudi jaz v pančkovo deželo!
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 22:58:11
|
|
|
|
nana35
|
Pa smo vseeno še vse tri prijavljene,kot vidim!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 23:11:21
|
|
|
|
nana35
|
ljubljana,to pa je sila,kaj?!Sem pogledala video.Neverjetno,kaj vse smo ljudje sposobni,ni kaj.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 18.2.2008 23:12:31
|
|
|
|
klepetka
|
ČEr imam 5 min viška časa,toliko da m i stroj opere cunje. hvala vsem za objemčke zaradi refluksa. Pa saj ni panike ,ker smo navajeni že od prvič.Samo zanimivo ,sem glih danes razmišljala;pri nas sta deležni te "časti "(refluksa) tako Maruša(no ,ona je bila ,pa ga je prerasla že )kot Lana;sonček balonček pravi ,da tako prva kot druga hči poliva in bruha ;pa mislim da je tud Lusa je rekla da je imela refluks tako Luša kot zdaj Daša. Očitno je dedno ,pa še sam na punčke se očitno spravi(Domna je pri nas zgrešil ) ljubljana ,ob gedanju posnetka sem ostala brez beseg,resnično.Pa to sta gumijasta . .(ne predstavljam si sebe tako ) pri nas pa za dobit prostor v vrtcu ;n i panike .Kadar hočeš.Ni treba nobene rezervacije oddajat.Ker je bolj mali kraj in ni tolk otrok očitno.Prideš ,oddaš vlogo ,nasledni dan je otrok že v vrtcu(oz.takoj ko opravi zrdavniški pregled,ker brez potrdila pa ne sprejemajo) jaz sem tud pila čaj od galexa,pa sem ga mislim da po pol škatle nehala ,ekr je bi l res ogabnega okusa(vsaj proti hipp-ovemu),in sem mislila ,da je že pokvarjen Aja ,naj vam še povem da imamo tukaj par vasi stran živećega srečneža ,ki je zadel sedmico na lotu včeraj.Samo kot zanimivost ,da tud v Ribnico kaj takega zaide . nič,grem zdaj še cunje obesit ,pol pa spat.Ob približno 2 ali 3 pa se bo oglasila naša mala budilka Lahko noč vam želim
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 19.2.2008 0:20:25
|
|
|
|
majra
|
Joj, kak sem ja vesela! Sam potožit sem se morala, pa je takoj bolje! Spet smo začeli lepo in normalno papat. Zdej se je natesala, zaspala pri meni za računalnikom in lepo čaka, da mama počveka in jo da v košek. Pri nas tudi ni panike za vrtec, vsaj za jasli ne oz. ta leta nazaj ni bilo. Se pa mi še odločamo, ali bomo dali v vrtec, ali uporabli babica servis. Sem bolj za drugo varjanto, sam je zoprno, ker bi morali malo vozit 10 km. mogoče me pa po porodniški premestijo, pa mi bo ob poti Lahko noč in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 19.2.2008 0:26:51
|
|
|
|
benika
|
Hej, hej! Evo, da se še jaz malce oglasim. Mi smo imeli prejšnji teden doma celo norišnico. Benjamin je staknil pljučnico in smo tako pristali na Jesenicah v bolnici. Tako sva dneve preživljala pri njem, zvečer pa sva si vzela čas za Jakoba in za ostale reči potem res ni zneslo. No, v četrtek so ga odpustili in sedaj uživa v zavetju svoje sobice Sva pa sedaj zbolela obadva s fantom in samo upam lahko, da še Jakob česa ne pobere. Kakorkoli, upam, da ste ve in vaši mali sončki zdravi. Za vse tiste, ki imate kakršnekoli težave pa Nekje sem zasledila, da je Nalin z Jonasom spet v bolnici. Kako je z njima? Sta že doma? Baby, pa si končno dočakala svojo malo princesko ISKRENE ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 19.2.2008 7:46:41
|
|
|
|
mala pikica
|
Dobro jutro! Kako lep sonček je spet zunaj Sem vas prišla samo pozdravit. Gašper pridno čeblja v najini postelji, ob jutrih je vedno takoooo razpoložen Človek bi jih kar pojedel, tako so zlati, kajne? Malo pospravim po hiši, se najem, potem še Gašperja previjem in nahranim, potem pa že gremo na martinčkanje Eno vam podarjam, za še lepše jutro
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 19.2.2008 9:38:53
|
|
|
|
sonček balonček
|
Jutro, hvala za objemčke. Malo verjetno pomaga, saj je bila današnja noč . Zbudila se je le enkrat, zato je bilo tudi kupčkanja manj. Benika, držim pesti, da mali ne zboli - ostali čim prej okrevajte. Mala pikica - mleko sedaj imaš? Kar vztrajaj, pa bo. Tudi jaz se moram hitro odločiti kaj narediti s taveliko Laro - jo dati v vrtec ali pustiti privat. Pri meni je ravno obratno vrtec full večji fiinančni zalogaj kot privat.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 19.2.2008 9:46:00
|
|
|
|
nana35
|
klepetka,ko pijem moj kapučino se spomnim nate oz.na štorkljo v tvojem avatarju!!Tvoj sosed je res srečnež,no,če denar osreči človeka!Pravijo da ne,a mene bi že osrečil.Jaz se vedno sprašujem,zakaj jaz nimam take sreče,da bi na lotu zadela,potem pa se spomnim zakaj.Pa veš zakaj?Ker lota sploh nikoli ne igram. Pri nas verjetno tudi ni panike za vrtec,še vsaj nihče mi ni rekel,ko ima otroke,da bi bil problem.Upam,da ni.Sicer pa jaz še ne mislim takega malega pinžleka dati takoj v vrtec,bom izbrala kako drugo varianto. benika zate in predvsem za Benjamina!!Kako kaj Jakob?Nalin in Jonas sta še vedno v bolnici,druga ne vem. mala pikica,tudi Klemen je zelo razpoložen zjutraj in se samo smeji...ko pa ga potem umijem in začnem oblačiti,pa pleničke gor in roke v rokave,pa je konec dobre volje.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 19.2.2008 9:49:12
|
|
|
|
TRIŠ
|
sonček balonček in klepetka ljubljana in mala pikica vidve pa gresta pozno pančkat.Jaz grem ob 8.00 z večjima v mojo posteljo kjer preberemo pravljico in zakomirana zaspim.Žan pa ta čas spi v dnevni kjer ati gleda tv.Ko pa gre tatika pančat pa ga prinese mamici in to je okrog 22.00 ko vidve čvekata ,jaz pa že eno kitico odspim Sedaj pa greva na en dolg lep sprehod.Kako lepi dnevi.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 19.2.2008 10:16:45
|
|
|
|
Lunca1
|
Dan. IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Jaz sem, oddala vlogo zelo kamlu po rojstvu, pa mi je rekla, da zna bit problem, ker bomo začeli šele novembra. Zgodi se namreč, da so nekateri otroci dopolnili 11 mesecev za vpis že maja in potem čakajo do septembra,da jih sprejmejo. Kar pomeni, da se septembra skupine hitro napolnijo (max. št je 12 -14 otrok)... Še posebno sedaj, ko se vrtec za drugega otroka (če vrtec obiskuje tudi starejši otrok) ne palča. Ljubljana a to je velikost skupine v jaslih? Ker skupina od Pine ima 19 otrok, lahko pa bi jih bilo 21. Punce jaz zvečer nimam energije več gor viset, pa mal se morava tudi z mojim še kaj videt. pridem večkrat zjutraj do računalnika, popoldne pa ni časa, ker me Pina okupira, Mimogrede, je spet zbolela in danes ostala doma. jo ima pa zdaj tašča do 11h. sva pa midva z mojim tudi nekje na meji zdavja. malo povišana temperatura, ampak še za preživet. Tale posnetek je pa kombinacija gimnastike , baleta in bodybuildinga. sta pa gumice. He he Klepetka, meni ima že Hippov čaj zanič okus, kakšen mora bit potem šele ta. Benika čim prej se vsi pozdravite. Mi hodimo spat ponavadi okrog 23h, če pa mali ni zaspan pa nekje ob polnoči do 1h. Danes je bil že tak primer. je pa potem spal skoraj do 7h.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?