marsovka
|
dobro jutro v lep dan sicer bo šel bolj mimomene oz. ga bom "doživela" skozi okno pisarne, a bo že...čet in petek nameravam imeti dopust, pa bo podaaaaljšan vikend, upam, da bo vreme špilalo (vsaj za silo). malček sem že fovš tistim, ki ste že doma, pa vseeno ne bi hotla bit na bolniški, ker to ponavadi pomeni, da nekaj ni ok, pa še tukaj v našem kraju bi me takoj zašpecali, kakor hitro bi pomolila nos pred vrata... drgač pa, jaja, odštevamo... no, tiste, ki že imamo kakšen drobižek doma, vemo, da je treba ven tudi ob mrzlih in vetrovnih dneh ..hja, ni druge, deca se mora navadit na vsakršno vreme...bi pa sicer tudi jaz skoraj raje izležavala na kavču kot pa stala pri reki in čof in blub metala kamne (moj sinček bi lahko to počel ure in ure).. po drugi strani je pa res, da sem zadnej leto več na zraku kot prej ne vem koliko let skupaj se kar strinjam z minicco...da bi na mestu provorodk bolj tuhtala na poporodno obdobje oz. se le-tega veliko bolj "bala" kot samega poroda... no, jaz bi dodala še to, da tudi porod ni noben bavbav, vsaj pri meni ni bil, telo naredi, kar mora, na nas je, da se sprostimo in mu to dovolimo, PO PORODU...ja, to je pa druga pesem... ja, no, vse se da, seveda, ne bi sedaj neke tragedije delala iz tega, ampak je pa hecno, da sem se tudi sama fuul bala poroda, potem pa ugotovila, kaj je res hudo: šivi (bila sem fuuul raztrgana), vzpostavitev dojenja (če slučajno ne steče), nespanje... AMPAK glede tega boste/bomo skrbele kasneje minicca, jaz imam tudi 21/22 mesečnika doma (majčka 06) ste pa, babuške, super pridne...jaz nisem še NIČ naredila za prihajajočo članico kar nekaj odlašam, ko da bo palček David namesto mene... Ma, madoniš, saj nimam časa! čez teden končam šiht ob 16h, grem po malega, greva direkt v pesek ali na igrišče, ali....domov prideva okoli 18h, večerja, kopanje, uspavanje, spat...čez vikende pa kam gremo...pa tudi sicer želim vsaj tista dva dneva preživeti s familijo in malo nadoknaditi za teden, ko se res tolk mal vidmo, da je grozno. Še kar me muči zgaga in krči v nogah...je pa seveda plus, da se tem tegobam ob energijsko nabitem sinčku niti ne morem posvečati in kar nekako grejo mimo...ja, še malo, pa se jih bom znebila, haha uf, zdej pa zvenim ko ena mama 6-tih...ja, kapo dol pred lepo posadko ali big mamo (in vsemi ostalimi z več otroki) no, vse, ki ste doma, izkoristite lep dan...vse se pa imejte skrajno lepo!!!
|