|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
18.2.2008 13:16:46   
Ketrin
Se pravi Lepa posadka bi se dobile ob 7.30 v CE? Pri TUŠu? Jaz bi kupila (vsaj tak je namen user posted image ) same malenkosti. Edino posteljica me mika, ker je še nimamo...Ampak ne vem kaka je tale za 69 EUR. Če bo dobro izgledala bi jo vzela...Drugače pa same male stvari. Se pa strinjam z vsem kar si napisala....Bomo že sproti videle kaj in kako.... user posted image

Pošljem pa vam vsem 4 na ZS telefonsko, če se slučajno zgubimo še pred CE... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 351
18.2.2008 13:18:27   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: malecka24

Oj punce!Mene pa nekaj zanima.Kakor vidim se nekatere tukaj morda tudi osebno poznate.Kar me zanima je naslednje.Razmisljam da ko pride dan porodda oz.dan ko bom rodila,bi ta dan oz.to veselje rada delila z vami,ampak nimam nobenega da bi vam to sporocil tukaj prek forumauser posted image Kaj naj naredim?Mojuser posted image dvomim da bo lahko ker ze tko ima polne roke dela,ko rodim pa se vec.Zato bi vas prosila za nasvet kaj naj naredim.Hvala vsem za odgovor!Lep in soncen dan se naprej.

Saj smo o tem že debatirale.... Tasyo bo skrbela za obveščanja. Pošlji ji ZS in ti bo poslala svojo GSM številko pa jo boš obvestila, ona pa nas....

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.2.2008 13:20:19   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Še par komentarjev... pena za oblogice...jaz sem to tudi sama šivala rped sedmimi leti in sem dobila peno v Lj na Trubarjevi v VRVARNI...če je ta trgovina še tam...

Sem ravno hotla predlagat.... VRVARNA na Trubarjevi, ASTRA Jama za Bežigradom (zdaj se drugače imenuje, ampak imajo isti program), Bahuaus, Baumax, Merkur pri AMZju....

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.2.2008 14:01:49   
simvir
Ojla!

Danes je res prekrasen dan, prav toplo je zunaj. No tudi včeraj je bilo toplo in  smo se nahodili, moja dva sta bila celo dvakrat na sprehodu, tako da je mali včeraj potem zaspal kot topuser posted image . Pa postrigla sem oba, sem mislila najprej samo moža, ko je pa rekel da gre po stol, je pa tamali svojega PP pripeljal v kopalnico. Tako sem potem naprej postrigla njega, nato sta se šla pa skupaj še kopat in je mali ful užival.

Ko sva bila prejle zunaj sem kar bundo slekla, tako je bilo toplouser posted image . Upam, da bo tako vreme čimdlje trajalo.
Pa obisk sva že imela danes, sta prišla moj oči in brat (10 let mlajši od mene) in ju je tamali kar zaposlil, sta morala pesek prekladati z lopatkami in bagromuser posted image .

Tasyo ti pošljem ZS za telefonsko št. Lepo da si se javila, da nas boš obveščalauser posted image .

Punce uživajte v sredo na skupnem nakupovanju, je tudi meni kar malo žal da se nisem prej javila za kompanijouser posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.2.2008 14:07:06   
NiLe
Heeej ... jaz sem nazaj s sprehoda ... zunaj je super lepo, ampak prav dolgo ne morem hoditi, pa še tale mehur me zeza user posted image . Bom šla še popoldne na sončka eno turo z mojo 3-letnico.

Vidim, da se že menite za tajminge za sredo ... super ...  samo toliko, da ne bomo prezgodaj v Grazu ... Ikea se odpre ob 9.30. Lahko pa prej skočimo v Toysa in tiste štacune zraven (HM), če se slučajno kaj prej odpre.
Lepa posadka, dobro si to splanirala user posted image user posted image user posted image . Tudi sama ne bom na veliko nakupovala iz podobnih razlogov kot ti. Meni bo to bolj kot ne izlet in prijetno druženje z vami. Se prav veselim!!!

Ketrin; anketo izpolnem zvečer, ko bom imela malo več časa user posted image

Zdaj pa hitro kuhat kosilo: rižotka z zelenjavo in meskom in skleda motovilca s fižolom.

Čauuuu

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.2.2008 14:08:00   
maja24-2
ojla
Da se vam na hitro javim, sem pravkar iz pregleda, našemu fantičku se zelo mudi tako da bom v sredo sprejeta v porodnišnico in dobim 2 inekcije za plučka.
Tako da smo v nizkem štartu čeprav upam da bo še mal počaku v bušiju
lep pozdravček se vam javim

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.2.2008 14:09:30   
tasyo
Ojla punce!

Pa sem nazaj - vsa presrečna!user posted image  Naša mala princeska se je odločila, da bo tokrat na široko pokazala, da je res punca - tu pa ni nobenega dvoma več... Ati kar sije user posted image , jaz pa tudi. Zdej sem se namreč že tako navadila, da je punčka, da bi blo zelo čudno, če bi danes našli lulčka... Težki smo 1700 g, kar naj bi bilo kar ok, rastemo tudi, veselo brcamo in delamo frise. Je pa moja G rekla, da se zelo redko na navadnem UZ vidi tako dobro kot se je pri meni in mi je naredila nekaj slikic naše bambine - ma lička taka polna, čist po očiju!user posted image  Sem hotela potem še vlogo za porodniško odnest na CSD, pa je una gospa, ki ima to čez, zbolela - nihče drug pa ne ve, kam in kako z vlogo, tako da nisem opravila nič. Sem se pa odločila, da grem kar jutri, čeprav ni uradnih ur, spet probat. Naj bi bila dotična v službi... Bomo videli.

Malecka in Barby, vama pošljem tel., ni problema.

Lepa posadka - super! Jaz grem v bistvu bolj na izlet, sej sem vam že napisala, tako da bom vzela samo par malenkosti - še kakšno posteljnino, igračko in podobno, pa kakšne fotke. Imaš pa prav, sej se bomo sproti dogovarjale, kako in kaj... Ti pošljem ZS!

No, zdej grem pa počasi kuhat - danes bodo testenine z repki kozic in seveda - solatka. Za posladek pa boroničev štrudelj.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 357
18.2.2008 14:11:50   
tasyo
Maja, upam da z vašim fantičem zdržita še vsaj kakšen teden!!!!! Srečno, pa če boš lahko, se nam javi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.2.2008 14:17:27   
Ketrin
Res se pozna tale vreme, a?!

Se mi zdi, da vse kar žarite!!! Kako lepo!
Tasyo, super za pregled!!! Kake lepe novičke! user posted image user posted image

NiLe, hvala za anketo... user posted image

Simvir, kako si pridna, da oba fanta kar sama postrižeš... Prišparaš ravno za svojo frizuro, a!? user posted image

Maja, ustavi konje... user posted image user posted image user posted image  Upam, da boš še nekaj časa v enem kosu! Srečno in poročaj!!!! user posted image user posted image user posted image

No, še mal pa gremo domov.... Za kosilo pa pri nas danes riži biži, zelenjavna omaka (paprika, malancani in paradižnik) pa skleda motovilčka.... user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.2.2008 14:46:22   
barby78
Maja tud js držim pesti,da bo vse OK.ampak če se vašemu user posted image  tak mudi,pol je  že pripravljen.Mogoče si bo pa premislil in bo še vsaj kak teden ali 2 počakal.v glavnem držim pesti in če boš lahko se kaj javi.user posted image

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.2.2008 15:08:07   
Roberta69
Kakšni lepi dnevi user posted image ! Komaj čakam, da se loh mal nosečo naredim in mogoče tudi jaz kakšnega užijem v naravi na sončku. Itak pa mislim, da bom na koncu bolj en k... za delat, ker že zdaj vidim, da sem takooooooo počasna, da je joj.

Si mi pa sinskaT čist skomine z regratom naredila, tko bi ga šla rada nabirat, še raje bi ga pa jedla, ampak ta teden moram res stisnit, ker sem z delom zelo v zaostanku (po novem pač velika počasnela).

Odprava v Ikeo: če vam bo slučajno padla v oči tale mizica - LACK Beistelltisch; farbe schwarz; 9,99 eur; 55 x 55 x 45 cm (razdelek Wohnzimmer)

user posted image , bom zelo vesela user posted image . Zadnjič sva bila oba tako zmedena in v trgivini sva se (zaradi gužve) mudila sto let in na to mizico čisto pozabila... bi pa glih pasala zraven postelje, kjer imava zdaj eno okroglo iz bambusa in stekla in je čist nepraktična in prevelika ter bo ko pride user posted image čist v napoto, tale bi bila pa idealna. Se mi pa samo zaradi mizice ne splača it v Ikeo, bi šla pa z veseljem z vami (babe so le babe), samo kaj, ko zdaj prov nimam časa. No, če slučajno tako nanese (res čist neobvezno), da jo vidite in jo imate plac kam dat super, drugače bom pa že koga nažicala.

Predvajanja MŠ: meni ta teden ne bo zneslo hodit, tako da se zelo priporočam za kakšne izsledke predavanja poporodna doba. Potrdilo sva pa dobila danes, tko da je user posted image   lahko pri porodu zraven, čeprav se je pohecal, da pride šele čez kašne pol leta user posted image .

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.2.2008 15:54:20   
Sandrin
javljam se vam toliko, da sporočim, da sem zaenkrat še v enem kosu. user posted image user posted image user posted image

me pa nekaj zanima: glede na zadnjo M sem noseča 31t, glede na UZ 33. Kateri tedni so bolj "točni" oz. pravi??? 2 tedna razlike sta pri prezgodnjem rojstvu kar veliko.

Uživajte na sončku!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 362
18.2.2008 16:37:23   
tasyo
Sandrin - super! Naj tako ostane še kakšne 14 dni... Sicer pa je UZ bolj točen kot M, tako da sem prepričana, da se bo tvojemu malčku dobro godilo...

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.2.2008 17:09:18   
barby78
Sandrin,krasna novička,da si še vedno 2 v 1.Ko bi še tvoj user posted image  zdržal vsaj kak teden,bi blo super.Očitno se skoraj vsem aprilčkom nekam mudi user posted image .
tud mene že pošteno matra.tak,da se že mal pripravljam,če me slučajno preseneti.pa upam,da še ne .

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.2.2008 17:41:26   
SpeliG
Najprej Sandrinuser posted image , da malček še čaka v trebuščku, kar naj še malo zdrži...

Sicer pa je za mano grozen dan, komaj čakam da mine.
V službi so me grdo razočarali, sploh glede na to, da nisem manjkala en dan in da delam vsak dan več kot osemurni delavnik. Potem pričakuješ pošteno ravnanje z druge smeri, a očitno pričakujem preveč.
Danes sem takoj za dobro jutro dobila e-mail od naše kadrovske direktorice, da je s 1.1.2008 stopil v veljavo nov zakon, po katerem porodnicam, ki ne oddelamo pol leta v tekočem letu, pripada le sorazmeren del dopusta in seveda regresa. Kar bi v mojem primeru pomenilo cca 4 dni dopusta (ostalih 20 dni mi propade, ker mi ga tudi ni dovoljeno prenest v leto 2009) in lahko si mislim koliko regresa.
Ful sem razočarana, sploh ne morem verjet, da gredo tako nizko in sem šla vsa v solzah na pregled h G. Hvalabogu je z našo punčko vse OK, ampak danes ji ni prav nič lepo v mojem trebuščku, ker se sploh ne morem pomirit.
Ne bom sedela križem rok, ker mislim da je to pravno nemogoče, ne moreš kaznovat nekoga z odvzemom dopusta in regresa, ker je noseč?!
Sem že naročena pri odvetniku in bom šla do konca, zdej mi je pa čist zadost. In da ne omenjam, da grem delat le še jutri, potem pa adijo služba, dober dan bolniška.
Ampak je žalostno, da ženski ki gre v osmi mesec ne dajo miru s takimi in namesto da bi se lepo poslovila za eno leto, se moram zatekat k odvetnikom...

No, pregled je šel pa v redu, sej se probam prepričevat, da je to tisto važno in se pomirit, a kaj ko je tako težko, že tako smo bolj občutljive in res ne rabimo takih pretresov. Mi je morala sestra trikrat merit pritisk, ker sem očitno imela tako povišanega, da je aparat začel piskat in ni zmogel merit...

Upam da ste imele kaj lepši dan, tako kot je bilo lepo sončno vreme!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 365
18.2.2008 18:00:33   
lepa posadka
Živjo ženske!

Moj dan je bil danes pa tako lenuharski, da me je skor sram. Dopoldan sem itak preležala, pa zadnje slikice sem uredila po albumih, pa naredila sem seznam za sredo :-))), pa naredila sem si še seznam malenkosti, ki bi jih bilo fino poštimat pred 1.4.   malo sem se nastavila še sončku (s kavča seveda), potem pa sva šla z možem peš po otroke in po daljšnjici domov. Za nami je dolg sprehod, nakup frišnega pušeljčka in kosilo (le špageti, goveji zrezki v omaki od včeraj, polna skleda solate in ostanki angelskega peciva). Sedaj sem obljubila otrokom sodelovanje pri igri, zato hitim stran od računalnika.

Še tole:
Sandrin - super in drži se naprej. UZ ponavadi je bolj točen...si pa morda zanosila po luni...

Tasyo - super pregled...jaz nisem imela nikoli tako dobrih UZ-jev...jaz še danes po štirih nosečnostih iz teh UZ-jev nič ne prepoznam, razen srčka...

SpeliG - tale zakon je malo mimo...to bi verjetno veljalo zate, če bi prekinila delovno razmerje...ti pa ne greš drugam, kot na porodniško... le preveri.

Ostale se pa tudi fejst drž'te...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 366
18.2.2008 18:50:29   
lepa posadka
Jabolko - sem pozabila napisat...EPTA je šla v stečaj???!!! Malo se splača preverit po kakšni knjigarni, če imajo še kakšno zalogo. Jaz bom malo jutri poklicala pa novomeških...če dobim kje dve, ti javim...enako prosim tebe :-)

Pa res škoda za EPTO, ker so imeli res najlepše slikanice.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 367
18.2.2008 19:55:22   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

Danes sem takoj za dobro jutro dobila e-mail od naše kadrovske direktorice, da je s 1.1.2008 stopil v veljavo nov zakon, po katerem porodnicam, ki ne oddelamo pol leta v tekočem letu, pripada le sorazmeren del dopusta in seveda regresa. Kar bi v mojem primeru pomenilo cca 4 dni dopusta (ostalih 20 dni mi propade, ker mi ga tudi ni dovoljeno prenest v leto 2009) in lahko si mislim koliko regresa.

SpeliG, s 1.1.2008 ni pričel veljati NOBEN zakon, ki ureja to področje, ali bil spremenjen.
Tako da te kadrovica malo natuser posted image

Daj jim vetra z inšpekcijo!

Scorpiogirl, peno dobiš tudi v Filc Mengeš, če ti je kaj bližje, le delovni čas imajo nekoliko neugoden...

Roberta69, mogoče ti tole kaj pomaga namesto predavanj?
http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

Mene pa zdajle nekaj špika in boli na desni strani trebuha... cca 10 cm nad slepičem (ki ga nimam več). Tako kot bi se mi malo črevesje zataknilo. Kakšna ideja, kaj bi to lahko bilo? user posted image Drugače brca spodaj, ker je kot kaže še v medenični legi.

Upam, da kmalu poneha špikanje...

Lp Joan

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 368
18.2.2008 20:02:52   
scorpiogirl
Pozdravljene, punce mojeuser posted image

hvala vsem za nasvete, kje dobim peno user posted image ni user posted image , da je ne najdem kje ... bomo imeli potem takoooo lepo posteljico user posted image user posted image

Jo@n, to špikanje je najbrž posledica širjenja vezi ... vsaj tako je meni G rekla. Če te dalj časa boli (da te kakšnih 5 minut zateguje pa boli), pa ni ok. večina teh špikanj in bolečin je pa posledica user posted image

sem lena, da je groza user posted image popoldan bi kar zaspala, pa sem naročila user posted image , da me zbudi, ko gre na šiht, da sem šla vsaj v knjižnico iz ene knjige nekaj izpisat. moram zdejle narediti to seminarsko do konca, pa se mi sploh ne da spravt zraven ... se moram kar zbrcat, ker mora bit danes narejena, da je potem mir user posted image

Speli, ti se kar pozanimaj pa jim daj vetra user posted image je očitno vedno več takih, ki bi prišparali kakšen €€€ na račun tistih, k nam vsak € prav pride user posted image

Tasyo, jst bi tudi telefonsko, da sporočim, če me kaj prehiti user posted image drugače se pa javim za obveščanje, če nam Tasyo uide, pa jaz ostanem bolj do konca, tako da lahko tudi meni ZS, pa posredujem svojo tel user posted image

sem najbrž še kaj hotela komentirat, pa je ušlo iz buče ... ementaler user posted image user posted image

en krasen večer vsem user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 369
18.2.2008 20:11:23   
jazabel
SpeliG glede dopusta in regresa - jaz sem se pozanimala na Svizu pri odvetniku in mi je poslal mail, da mi res priprada le sorazmeren delež dopusta, razen v primeru, da ga letos izkoristim 10 dni, potem lahko ostale dni koristim drugo leto, v nasprotnem primeru ti pa res propade. kar se pa regresa tiče - le ta ni vezan na izrabo dopusta in ti mora nujno pripadat cel regres.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 370
18.2.2008 20:36:53   
Jo@n
Saj sem že pisala, ampak če bo potrebovala še katera...

Jazabel, ne pripada ti sorazmerni del, ampak takole...

Aprilčice letos delamo letos manj kot pol leta (ne glede na to, kdaj in kakšna je sklenjena pogodbo o zaposlitvi)ampak letos DELAMO manj, zato v naslednje leto prenesemo VES dopust MINUS 10 dni. Pa če jih letos koristiš, ali pa ne. Če jih letos koristiš, je fajn, drugače jih delodajalec (ali zakonodaja) popapa... user posted image

Tako da, hitro vse zviiizzzzz na 10 dni letošnjega dopusta pred porodniško. user posted image user posted image user posted image

Če mi katera ne verjameuser posted image , še člen ZDR, ki to določa:

163. člen
(izraba letnega dopusta)
(1) Letni dopust je mogoče izrabiti v več delih s tem, da mora en del trajati najmanj dva tedna.
   (2) Delodajalec je dolžan delavcu zagotoviti izrabo letnega dopusta do konca tekočega koledarskega leta, delavec pa je dolžan do konca tekočega koledarskega leta izrabiti najmanj dva tedna, preostanek letnega dopusta pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.
    (3) Delavec ima pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka, do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev. Če je delavec v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal manj kot šest mesecev, ima pravico izrabiti letni dopust v skladu s prejšnjim odstavkom.
    (4) Delavec, ki dela v tujini, lahko v celoti izrabi letni dopust do konca naslednjega koledarskega leta, če je tako določeno s kolektivno pogodbo delodajalca.

Sedaj grem pa prepričevat bušija, da me neha špikat....

Lp Joan

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 371
18.2.2008 20:58:18   
JABOLKO3
Živijo!

Da se še jaz malo javim, do sedaj sploh nisem utegnila. Zjutraj so me klicali iz službe, da sem v neki komisiji in če bi lahko prišla na sestanek, pa sva jo z našim prvošolcem, ki je od danes na počitnicah, mahnila najprej na CSD oddat papirje, v trgovino po sirovo štručko in jogurt za malico, potem pa v službo k atiju, kjer je počakal, da sem končala sestanek. Popoldne pa sem jih malo naterala pospravljat in čistit po hiši, je bilo že res potrebno.

Dopust - tako kot je napisala Joan, so tudi meni razložili v naši kadrovski in tako bom jaz tudi naredila - 10 dni zdaj, ostalo po porodniški.

Lepa posadka - si me čist šokirala, da EPTE ni več - kako je sploh mogoče, da so šli v stečaj, saj so imeli res najlepše slikanice. Kakorkoli že - takoj zjutraj grem v akcijo, bom potelefonirala po vseh knigarnah v Ljubljani in okolici, če ne bo uspeha pa še po štajerskih - če tam kje najdem, bo šla sestra iskat. Seveda bom poskusila najti dve, morda bova pa le uspeli. A bi si kar na ZS izmenjali tel.št., da se bova hitreje obveščali? - jaz ti mojo kar pošljem.

Lep večer vsem še naprej!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 372
18.2.2008 21:39:40   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Aprilčice letos delamo letos manj kot pol leta (ne glede na to, kdaj in kakšna je sklenjena pogodbo o zaposlitvi)ampak letos DELAMO manj, zato v naslednje leto prenesemo VES dopust MINUS 10 dni. Pa če jih letos koristiš, ali pa ne. Če jih letos koristiš, je fajn, drugače jih delodajalec (ali zakonodaja) popapa... user posted image

Vse lepo in prav, ampak v šolstvu to ni možno. Letos NE MOREM koristit teh 10 dni dopusta, lahko bi jih le pet, to je ta teden, ko so počitnice + 2 dni, ki pa ne smeta biti koriščena v istem tednu. SKupaj je torej 7 dni...

V glavnem, direktiva z ministrstva in na našem SVIZU to vedo (sem se pozanimala in so mi tako povedali tudi tam).

Poleg tega je v šoli zaposlen tudi moj partner. Očetovski dopust mu pripada in ga lahko koristi tistih 15 dni. AMPAK - spet takrat, ko to določi ravnatelj. Kar se lahko zgodi, da bo dovolil koristiti v času poletnih počitnic, midva pa bi rada, da jih izkoristi prvih 14 dni, ko bo dojenček rojen. Takrat je namreč najtežje... user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 373
18.2.2008 22:05:03   
spps
barby,reči tvojmuuser posted image ,da naj še kr mal počakauser posted image user posted image user posted image
javi se kajuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 374
18.2.2008 22:11:23   
Krista28
Krista, koliko je pa tvoj sine star? Moj je 22 mesecev.
Minnica, moj tudi. A si ti tud aprilka bila potemuser posted image user posted image  Naš je 28. april.

Prebrala sem vas, več pa ne zmorem. Sem utrujena, pa grem kar spat...user posted image user posted image

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?