|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
16.2.2008 13:16:08   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce

Kako ste kaj v tem lepem sončnem vremenu? Jaz kuham kosilo pol pa koj vn ker že komaj zdržim v stanovanju me kar vn vleče.

scorpiogirl- upam da ti tale padec ni nič škodoval ne tebi in ne tvojemu user posted image , pa umap da ni biu boleč.

Punce merkat se je treba na cest sploh pa če smo same.

katka28- lepo da si se oglasila pa da si še v enem kosu. Upam pa da tako ostane vsaj še kakšen mesec. Zdaj pa pridno počivaj pa še kaj se oglas. Umap da ti dnevi v bolnci čimprej minejo.

Lajšanje  porodnih bolečin- EA- pri meni definitivno odpade. Že sama misel da mi bojo nekaj štokal okrog hrbtenice mi ni prav nič všeč. Sama pa imam kar visok prag bolečine tako da upam da bom hitra z rojevanje da se ne bo prav zavlekl.

tasyo- jaz se ti javljam da mi pošleš na ZS telefonsko da bom lahko sporočila če naša user posted image pohti user posted image , upam pa da ne bo.

Ker k sem user posted image omenila da bi pol on sam sporoču mi je reku ja veš da se mi bo dal takrat iskat tale vaš forum pa pisat, je reku da bo do mojega prihoda domov kr skos na glavo user posted image , tako da mi ne preostane drugega kot pa da tako komu sporočim. Da bote na tekočem če se dalj časa ne bom oglasila.

No tako želim vam prelep konec tedna sploh pa če bo sončet tako kot danes.

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 301
16.2.2008 13:19:32   
NaTaŠa*
evo sem vedela da bom nekaj pozabila...ementaler...
No mi smo pa že v 34tednu se pravi da sem že padla pod 50 dni do roka. Uf gre hitr, še ene dvakrat se bom dobr zasukala pa bom že mogla v bolnico user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 302
16.2.2008 14:28:01   
lepa posadka
Jabolko - knjigica je od Epte - upam, da ni razprodana. Smo bili do rped kratkim člani PlanetEpta in bom preverila, če jo še imajo. Ti javim v ponedeljek.

Tasyo...in ostale tri - torej, gremo v SREDO!!! Jaz bom poskusla dobit v službi Trafica, pa bo placa za pet nosečk, če se lepo stisnejo, pa še za mojo veliko rožico :-))) No, da ne obljubljam preveč...bom najprej preverila v ponedeljek za avto, pa se dogovorimo dalje.

Mejte se fajn...hitim ven.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 303
16.2.2008 16:24:47   
aprilska34
Zdravo, punce! user posted image

Še dva tedna, pa konec s službo!user posted image  Komaj čakam, vse me že boli od sedenja. Vse nosečniške hlače, ki sem jih kupila (tiste z gromozansko gumico čez celi trebuh) me že tiščijo, premale so mi, tam spodaj, kjer se gumica konča, se mi zarežejo med sedenjem v spodnji del trebuha in ni prijetno. No, samo še malo, pa bom lahko v razvlečeni trenirkiuser posted image .

Sobica je pripravljena, cotike že perem, likam, delam seznam, kaj še manjka. ..user posted image . Urejam papirje za paketek in porodniško...

Včeraj sem bila na pregledu, vse je OK, pritisk sicer rahlo povečan, ampak ni sile. G. mi je na zunanji steni maternice sicer odkril nekakšno cisto, ampak je rekel, naj se sedaj ne obremenjujem s tem, ker lahko da je od nosečnosti?user posted image
Je katera že slišala kaj takega?

Mimogrede, se tudi vam na sredini trebuha naredi  greben, ko se dvigate iz ležečega položaja?user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 304
16.2.2008 16:36:11   
Ketrin
Hej, hej!

No, midva z možekom sva se celo dopoldne potepala po sončni LJ.... Zdaj pa sva pojedla kosilce (smo imeli lignje, blitvo in krompir). Za jutri pa sem kupila škarpeno in krompirjeva solata bo zraven...Pa bo ribji vikend! user posted image No, zdaj pa čakam da tašča pride....Ups, je že tle. Pišem kasnej...

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 305
16.2.2008 16:50:41   
sirenetta
Pozdravljene vse aprilčice!

Se oglašam bolj malo, ker mi še vedno služba pobere veliko energije, pa ne bo več dolgo tako user posted image , še en teden pa imamo šolske počitnice (bom 1teden doma!user posted image ) potem pa še en teden v službo in potem če ljubi bog da (beri če me naš ravnatelj spusti na dopust) bom imela končno čas za se malo bolj pocartat in v miru dokončat porodniško. Imam za ponucat še 3 dni lanskega in 10 dni letošnjega, da mi ne propade (baje, da mi mora odobrit in upam, da si ne bo kaj izmislil, ker itak zna kdaj stvari delat po svoje).

Glede poteka poroda nam je prejšnji teden na MŠ sestra razkrila, kako si olajšat muke na alternativen način, in sicer z masiranjem točke, ki se nahaja na notranji strani gležnja - točno štiri prste nad tisto ta okroglo kostjo na notranji strani gležnja: baje da služi k odpiranju materničnega vratu (kar skrajša čas poroda). Baje da je sama preizkusila in da se je v 2 urah odprla za 4 cm in ji je babica, ki jo je spremljala med porodom rekla, da to je pa res hitro. Masiranje se izvaja med enim popadkom in drugim, s palcem ali kazalcem. Prepovedano pa je masiranje te točke pred PDP! Torej čakat je treba bodisi začetek popadkov ali pa do PDP. Nikar masirat prej!

Kar se tiče spanja na hrbtu pa nam je povedala, da se v visoki nosečnosti odsvetuje, ker naj bi otrok pritiskal na neko žilo in naj bi zato bil oviran dotok hranljivih snovi do njega in naj bi zato postal nemiren ali nekaj podobnega (nisem si zapomnila prav točno strokovno razlago). Priporočila je spanje na boku, z blazino med nogami, ker naj bi tako bila olajšana cirkulacija in naj bi torej to razbremenilo naše preobremenjene noge in olajšalo spanje.
Sama spim z navadno blazino med nogami že od začetka šestega meseca in si sploh ne morem več predstavljat brez!

Že ko sem pri blazini: modrookica hvala! Bom nabavila točno to, in verjamem da je res super pa še daljša sem videla, da je kot ostale, tako da zna bit to tudi pri dojenju prednost (lepo okoli hrbta, pa pod dojenčka).

Glede uporabe kozmetike za novorojenčke je tudi meni znanka, ki dela na pediatriji v bolnišnici, dala nasvet čim manj = tem bolje. Tako kot ste že nekatere napisale čim manj floskanja z raznoraznimi kremami in losjoni, ki jih veselo ponujajo na tržišču (valjda vsak si želi prodati čimveč).
Svetovala je samo olivno ali mandljevo olje za obrašček in telo (ni nujno, namazat samo, če je potrebno!) in isto olje za teme (ki se lušči in se ga zato namaže, pusti nekaj minut in nato z nežno ščetko rahlo masira). Za ritko absolutno ne navlaženih robčkov!!! (ker se zna ritka hitro vnet) ampak raje obrisat z navadno mokro/vlažno tetra pleničko in po potrebi namazat z olivnim ali mandljevim oljem. Če se vseeno vname potem ok hladilno mazilo.
Popek obvezno vsakič med previjanjem očistit s sterilno gazo in fiziološko raztopino ali alkoholom. NIč mazat.
Za kopanje minimalna uporaba mila! Zadostuje že skoraj samo voda. Nikar kopat dokler se popek ne posuši, ker se lahko inficira in se infekcija lahko prenese na notranje organe. Dokler se popek ne posuši mora bit čimbolj suh! (nič vode, nič krem, nič olja).

Uf, zdaj sem se pa razpisala z raznoraznimi nasveti, ki sem jih pobrala v teh mesecih čakanja.

Še en nasvet: pozanimajte se, če se niste že, kako je z enkratno denarno pomočjo vaše mestne občine (to je druga denarna pomoč, ni tisti paket/denar iz CSD). Ne vem, če ste že kaj debatirale o tem na forumu, pa vseeno raje povem za vsak slučaj:
nekatere mestne občine podarjajo vsoto denarja ob rojstvu otroka, vsota variira od občine do občine, nekje so bolj radodarni kot drugje (nekje žal sploh niso). Nekje zna bit vsota kar lepa (npr. 200 EUR). Uveljavlja se po rojstvu otroka, čas je nekaj mesecev, z rojstnim listom otroka. Za več info se obrnite na vašo ali moževo mestno občino (tam, kjer ste prijavljeni), uveljavljate ali ve ali pa mož.

Violica, hvala, da si me dodala na seznam user posted image in res pridna, da urejaš seznam!

A ja, tudi jaz sem bikica in če user posted image ne bo preveč neučakan, bo tudi bikec! user posted image Tko, da bova dva trmasta user posted image

Lep lep preostanek vikenda vsem in uživajte v lepem vremenu!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 306
16.2.2008 17:17:03   
jazabel
Ojla!

glede lajšanja bolečin - sama razmišljam o ultivi, ker tudi mene že misel na EA kar malo zmrazi, čeprav jo prijateljice, ki so z njeno pomočjo rodile, ne morejo prehvaliti.

masiranje presredka - dostikrat pomislim na to in celo olje sem si kupila, a mi  še ni uspelo priti do tja user posted image .

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 307
16.2.2008 17:20:01   
jazabel
Tale greben sredi terbuha se tudi meni pojavlja - že kar nekaj tednov, pa ni nič dobra novica - to je posledica razširitve trebušnih mišic user posted image . jaz user posted image nosim zelo spredaj in  me moj trebuh spominja na okroglo medicinko. Tko da, kaj hočemo. Bomo že potem z jogo vse nazaj spravile. 

(odgovor članu jazabel)
Neposredna povezava do sporočila: 308
16.2.2008 17:26:24   
SpeliG
Joj, Vijolica, a vi ste že v 34. tednu?! Ma, gre hitro. No, sej gremo tudi pri nas že v 32. teden...
Ta teden nameravam zaključit s službo, tako da bom imela končno več časa zase in pripravi na user posted image . Ko že glih omenjamo nakazilo od občine za novorojenčka, pri nas je kar v redu, ker znaša 200 EUR.
Danes je bil spet lep sončen (tudi vetroven sicer) dan in naša user posted image  je bogatejša za previjalno mizo ( kot komoda), ki jo je moj oče sam naredil, ker to rad dela in obvlada.
Katka, me veseli da tvoja sončka še nista pokukala na svet, kar naj čimdalj počakata.
Sandrin, tebi pa user posted image  , drži se če bo treba kaj prej rodit.
Ena je spraševala če kaj razmišljamo o lajšanju bolečin med porodom, pa moram priznat, da sploh še nisem dost razmišljala o porodu. Se mi zdi, da če bom dost tuhtala, se bom začela bat, kar pa glih ne bi rada.
Sicer imam visok prag bolečin, pa mogoče je prednost tudi ta, da ker je prvi otroček nimam pojma kako to izgleda in se ne bojim (še?!).
Za epiduralno se skor gotovo ne bom odločila, mogoče v drugo, če bo tokrat res grozno...
Lepo se imejte, uživajte v vikendu!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 309
16.2.2008 17:28:57   
SpeliG
Jazabel, kako pa izgleda ultiva, kaj to pomeni? In mimogrede, tisti greben na sredi trebuha mi je prekleto dobro znan... Ah, se bomo potem s tem ukvarjale (ko bo čas, ha ha)

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 310
16.2.2008 17:30:58   
simvir
Ojla!

Ko se sonček skrije za hrib je zunaj precej mrzlo, je bilo pa prej lepše.

Najprej moram povedati, da sem zelo vesela Katke, ki se je oglasila z res pozitivnimi mislimi. Katka kar tako naprej, pa boš videla, da boš še nekaj časa zdržala v enem kosu.
Sandrin tudi tebi želim, da user posted image  še nekaj časa počaka v tvojem trebuščku.
Pa obe se še kaj oglasita, vsaj z enim stavkom, da bomo vedele da sta še ok.

Zdaj me skrbi le še za Tosjo, ker se kljub pozivom nič ne javi.

Ste me čist zrajcale s to Ikeo. Sicer še nisem bila tam, ampak možeku že nekaj časa težim da bi šla. Upam, da mi ga uspe prepričati, ker bi imela kar nekaj za nabaviti. Ve imate že tako poln avto, tako da uživajte v nakupovanju.

Kozmetika za user posted image  - res čimmanj. Mi smo imeli samo mandljevo olje, ki sem ga kupila v lekarni, pa ga je v mali steklenički še pol ostalo in pa trdo milo po prvem mesecu. Pa seveda fiziološko raztopino in hladilno mazilo za ritko.
Ritko sem pa kar nekaj mesecev umivala z vato (je poceni, ne rabiš prat). Nekaj kosmov sem namočila v toplo vodo, jih otisnila in po brisanju odložila v drugo posodico. Je pa res da sem previjala v kopalnici in sem imela vodo na dosegu roke. Tako da si bom tudi sedaj nabavila kar nekaj paketov vate.

Prodne bolečine - tudi sama nisem za kakšne ekstra inekcije. Jaz sem prvič sama rekla babci, da so mi rekli naj ji zaupam in če sama ve da porebujem kaj proti bolečinam, naj mi da. Ker če tega nočeš v pravem trenutku, je lahko kasneje prepozno za lajšanje bolečine.

Aprilska34 tudi sama sem imela težave s tiščanjem vseh hlač zaradi šivov pod elastičnim delom, sploh v prvi nosečnosti, ko sem delala do konca. Tako sem si šla takrat 14 pred koncem službe kupiti ekstra hlače večje velikosti, da sem sploh lahko kaj oblekla za v službo. Je pa res, da sem sedaj te hlače lahko oblekla že prej ker imam večji trebuh kot v prvo. 

Lep vikend še naprejuser posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 311
16.2.2008 18:32:34   
Ketrin
No, pa je tašča šla.... user posted image

Sem hotla komentirat tole našo IKEO. Jaz imam sicer Berlingota, ampak ga ravno prodajava, gre user posted image jutr tudi na sejem in ne vem če ga bom v sredo še imela.... Sva sicer novega že vplačala, ampak po moje da v sredo še ne bo redy to go....Tko da: v bistvu sem jaz brez avta....user posted image Če bi pa Lepa posadka ti dobila avtočka, bi blo pa to idealno....
Če ne misli katera kupovati kakih omar nas gre po moje komot 5, tko da Tasyo GREMOOOO! user posted image user posted image Potem smo kar zmenjene za sredo, ne? Tolk da vem zaradi dopusta.... Se že veselim! Jeeeeeeej! user posted image user posted image

No, ementaler še vedno deluje.... pozabla vse drugo... Pa zvečer!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 312
16.2.2008 18:48:12   
NiLe
Ojlaaa, čvekice ... sem prav presenečana nad vašim današnjim javljanjem, ker je med vikendi ponavadi bolj zatišje... sem porabila kar nekaj časa, da sem vas vse prebrala user posted image user posted image user posted image

Katka; ful sem vesela, da si se oglasila in da sta tvoja user posted image user posted image še v tvojem podnajemu in želim ti, da tako ostane 2,3,4 tedne user posted image .

Sandrin; misli pozitivno in držim pesti, da tudi tvoj user posted image počaka na toplem čim dalj user posted image

Tosja; upam, da si OK in daj, če si doma, se oglasi in nam povej, da si še vedno user posted image
Jabolko; kako je s kurjavo? Se že grejete? Prav fino ste uživali v toplicah user posted image

Lepa posadka
; jaz sem prav tako za sredouser posted image ... glede avta je bolj kriza, ker gre moj user posted image s sinom ravno v sredo smučat in malce računam na Ketrin, da bi se z njo zategnila do Celja.Moja Ibiza bolj tako-tako. Sama nimam dolgega seznama za Ikeo, tako da lahko komot skočimo v HM in Toysa.

Ketrin; vajin vikend bo pa res morsko obarvan user posted image   Bi se kar povabila user posted image Aja, za štacuno C&A- mislim, da je v Siesbergu in ne zraven Ikee. Nisem čist zihr.

Aprilska; tudi meni se naredi tak greben ... ja, trebušne mišice bomo krepile po porodu, ni panike user posted image

Tasyo; lepo, da si se javila za "reporterko". Ti pošljem ZS. Pa upam, da se še katera javi s konca seznama, v primeru, da nam ti predčasno zbežiš v Rim user posted image user posted image

Scorpiogirl; upam, da tvoj user posted image ugodno reši zadevo glede preživnine ... čeprav se mi zdi tale izjava njegove bivše o 300 evrov/mesečno stroškov za 5-letika bolj nateg .user posted image .. saj ga ne oblači vsak mesec od pet do glave ... ok, hrana, kakšna igrača, mogoče kakšna dejavnost ... ampak tole zihr ne nanese 300 evrov.

Še nekaj o porodnih bolečinah; vsak se odloči po svoje, vsak ima drugačen prag bolečine ... Za mano sta dva dokaj hitra poroda ... ja, je bolelo in tudi nekaj sem dobila proti bolečinam, ampak jaz sem šla vsakič rojevat z veseljem, saj sem vedela, da moram mojemu user posted image čim bolj olajšati pot na svet.
Moja načela: zaupati je treba osebju, ki ti pomaga pri porodu, sodelovati z babico in porodničarjem, z vsakim popadkom si bližje prihoda svojega user posted image in kljub temu, da bo to moj tretji porod, mi bo v mislih samo ena misel: kljub bolečinam bom na koncu nagrajena z največjim čudežem življenja in za to se splača potrpeti 2, 7 ali več ur.

Lep sobotni večer in prekrasno nedeljo vam želim!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 313
16.2.2008 18:55:04   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Sem hotla komentirat tole našo IKEO. Jaz imam sicer Berlingota, ampak ga ravno prodajava, gre user posted image jutr tudi na sejem in ne vem če ga bom v sredo še imela.... Sva sicer novega že vplačala, ampak po moje da v sredo še ne bo redy to go....Tko da: v bistvu sem jaz brez avta....user posted image Če bi pa Lepa posadka ti dobila avtočka, bi blo pa to idealno....
Če ne misli katera kupovati kakih omar nas gre po moje komot 5, tko da Tasyo GREMOOOO! user posted image user posted image Potem smo kar zmenjene za sredo, ne? Tolk da vem zaradi dopusta.... Se že veselim! Jeeeeeeej! user posted image user posted image

No, medtem, ko sem jaz klofala svoj post, si ti svojega že oddala.
Če bova brez avta, upam, da lahko računava na Srečko user posted image . Če tudi ona nima avta, bo se pa jaz mogoče  zmenila z mojo mami in si sposodila njen avto do CE.

Tudi jaz se veselim user posted image shopinga .. to bomo atrakcija ... pet zaobljenih hruškic user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 314
16.2.2008 19:22:53   
scorpiogirl
Katka, super, da si še v enem kosu user posted image user posted image user posted image user posted image pa upam, da vam uspe tako ostat še vsaj kakšen teden user posted image user posted image user posted image user posted image

Ketrin, mi tudi imeli podobno kosilo danes user posted image namesto blitve je bila solatka iz kitajskega zelja ...

jutri sva pa povabljena na kosilo k mojim ... ati praznuje, pa bomo se bomo spet preveč najedli user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe
Scorpiogirl; upam, da tvoj user posted image ugodno reši zadevo glede preživnine ... čeprav se mi zdi tale izjava njegove bivše o 300 evrov/mesečno stroškov za 5-letika bolj nateg .user posted image .. saj ga ne oblači vsak mesec od pet do glave ... ok, hrana, kakšna igrača, mogoče kakšna dejavnost ... ampak tole zihr ne nanese 300 evrov.

ja ... ne stane tolk tamal, ampak so bolj problem njeni stroški, se mi zdi user posted image ima vedno svežo francosko manikuro (ni narejena doma), nikoli narastka, na masaže hodi, na neke plesne tečaje ... delala pa ne bi user posted image
bova midva to sigurno zrihtala, samo mal sem se morala skašljat tudi tukaj user posted image mojemu user posted image je že tko hudo, ker moram to prenašat z njim ... pa ga nočem še jaz obremenjevat s tečnarjenjem user posted image

Violicauser posted image ni blo hudega, je bil bolj šok, da sem res tooooooolk štorasta user posted image mi je takoj ena tujka (sploh ne vem, v kakšnem jeziku me je ogovorila) hotela pomagat ... pa sem se kar hitro pobrala, sem bila kar ponosna nase, da sem tako hitro lahko skočila pokonci user posted image

sem še hotela nekaj komentirat, pa je ušlo iz glave (ementaler user posted image ) ... uživajte v nakupovanjih pa v sončni nedelji user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 315
16.2.2008 19:24:51   
JABOLKO3

Ej!

Pri nas je že lepo toplo, je prišel en stric, malo pošlatal pod pečjo, neke ventile malo pošraufal, vse skupaj 5 min, pa je bilo. Tamala sta pa sedaj razočarana, ker ne bomo več vsi spali v dnevni sobi. No, jaz sem pa kar vesela, da bom po tednu dni spet prišla do svoje postelje.

Odprava v Ikeo - uživajte in veliko koristnega nakupite, izstopale pa sploh ne boste, tam je vedno vse polno nosečk. C&A pa ni pri Ikei, je v enem nakupovalnem centru pred Grazem manjša trgovina in pa bolj v centru ena ogromna trgovina, res dobro založena - spoh tiste, ki imate že otroke - tam jih čedno oblečete za malo denarja. Zraven te C&A v centru je še ogromna trgovina Leiner, ki ima pohištvo in tudi veliko otroške opreme - se splača vsaj pofirbcat. Ti dve trgovini sta na AnnenstraSe, v bližini železniške postaje - link od C&A:  http://www.c-und-a.co.at/stores/detail.php/299.
Vsekakor si rezervirajte ves dan in vse obredite, če boste že enkrat tam. V bližini Ikee - na drugi strani rondoja, je pa še Kika, če katero zanima - tudi pohištvo in otroška oprema.

Lep večer še naprej.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 316
16.2.2008 19:38:33   
Ketrin
Jabolko, ti si super! Hvala ker si nam takole pomagala... Ja, saj mislim, da bomo šle kar za cel dan, če že gremo, a ne?

NiLe, ni še nič dorečeno glede avta...Bova vidle v torek zvečer. Sej drugače bom pa od user posted image Xsaro vzela, do CE bo dovolj velika...On bo pa že s službenim prišel domov v torek in sredo... Bomo videli, nekaj bomo že zmutile... Upam samo, da se Srečka kaj oglasi, da ne bo prepozno....user posted image
Scorpio, fino kosilo, a?user posted image Uf, jutri pa se kar najej, mmmmm sigurno bo 1A! user posted image Tole glede preživnine pa raje ne komentiram. Oprosti sem nesramna....user posted image user posted image Ampak me tolk podkurjo take babe, da se čist znerviram.... Ko da bi Trenja gledala, tam vedno tudi neki piz.... user posted image Poznam kar nekaj takih ja, pa manikura pa pedikura, pa vsak teden frizer, masaže,... Ja a veš ona je zmatrana, ker ima otroka, no! Ne vem kako to nihče ne razume.... Uhhhhhh, mater, vidš sem se že razburla user posted image ! V glavnem upam, da čimprej in čimbolje uredita in da bo za vedno mir! user posted image

Tosja, zdaj nas pa že res skrbi! Daj vsaj eno črko od sebe!!! user posted image user posted image user posted image

Punce lep večer, grem palačinke delat.... Bi jih kr ene 100 zdejle od šuba pojedla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 317
16.2.2008 20:27:14   
JABOLKO3
Bi vam šla za vodičko, pa so naslednji teden šolske počitnice in imam oba otroka doma, pa še polno načrtov smo naredili, kaj vse bomo počeli, tako da res nimam časa - sploh pa ste avto že napolnile. Sicer se boste pa gotovo znašle tudi same.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 318
17.2.2008 8:39:49   
darja33
Dobro jutro čvekice!

Včeraj res nisem nič čekirala, pa vidim da ste se kljub lepemu vremenu razpisale.

Ikea... punce javite se kako je blo. Bi šla ful zraven, sam ne morem zarad službe. Tako da bom morala iti v soboto (gužva???). Kolk vas pa je že na spisku? Vas je že itak preveč ne? Se mi tak lušta iti s puncami.... Je čisto drugače kot z mojim... Bolj umirjeno in več cajta si lahk vzameš.

Trebušni greben je diastaza rekusov. Torej trebušne mišice se razprejo, vmes pa je kila, sploh ko se napneš. Pomagale bodo trebušne vaje po porodu.

Tudi mi malo rihtamo in malo uživamo. Čakata me še 2 (naporna) tedna v službi, potem pa.....???? Mir. Upam, da ga bom znala izkoristiti sebi (in pupiki) v prid.

Uživajte sončno nedeljo! Sam je ful mrzlo, tak da se oblečte.

Dijo.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 319
17.2.2008 10:02:48   
NaTaŠa*
Dobro jutro punce

Kako ste kaj? No jaz sem spala ko polhek, nimam pojma kaj se je dogajal okrog mene user posted image . SIcer sem imela en obisk WC ampak ni blo sile ker sem koj nazaj zaspala.
To je pa prav lepo da ste se zmenile it skupaj nabavlat. Upam da bote kaj poročale kako je blo pa kaj ste kj kuple user posted image .
Nevem če imamo kakšno kranjčanko tukaj, upam da je. Zanima me če kera kj ve kok stanejo tetra plenice v milerju in kolk komadov je. Sem zadnjič gledala u Baby centru pa se mi zdi da je cena full nabita (10 kom je mal več kot 15e). Tako da me zanima kok so v milerju ker se mi ne da vozit do kranja (tam mi je najbližja trgovina). Tako bom mela pa saj prbližno ceno in bom lohka šla nabavt če bojo ceneje oz. več komadov za isto ceno.

Tosja kje si nič se ne oglasiš. Saj nekaj nam napiš da bomo vedeli da si OK.

Želim vam lep preostanek nedelje in pa sončka, pa čeprav je zunaj user posted image mraz.

Pa-pa

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 320
17.2.2008 10:14:41   
NiLe
Samo toliko, da vam postrežem user posted image , če jo že niste pile. Trenutno imam malo časa zase, hvala bogu za živ-žav user posted image user posted image user posted image Danes je spet krasno jutro, ampak še kar mrzlo. Bomo še malo počakali, da se segreje. Potem gremo na sprehod in kosilo, ki ga častita moja starša - praznujeta 35. let poroke user posted image user posted image user posted image S sestro sva jima pripravili presenečenje: polet z balonom. Upam, da bosta vesela.

Uf, tale naša razgrajačica v trebuhu si je pa danes zastavila ... že celo dopoldne telovadi in se premetava. Je bilo pa včeraj malce čudno, ker mi je zjutraj ful trebuh otrdeval in je nisem čutila do poznega popoldneva. No, potem je pa nadoknadila user posted image

Ketrin; glede avta bova že kaj pogruntali. Kdaj bi pa štartale? Jaz si bom vzela cel dan frej in si bom zrihtala varstvo za mlajšo pupo.

Scorpio; uf, če je pa tale bejba od tvojega takale avša ... bi ji pa že pokazala user posted image . Joj, kolk me razuser posted image take babure. Da na račun otroka izsiljujejo ... jao, jao ... ampak, kaj ko se ponavadi sodišče postavi na stran matere.

Jabolko; hvala za tvoje namige o ugodnem šopingu. Sam pol bi rabila še kakšnih dodatnih 300 evrov user posted image

Uživajte v prekrasni nedelji user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 321
17.2.2008 10:37:52   
barby78
Morgen!

vidim,da ste se že kar razgovorile in niste takšne zaspanke kot jaz..Mi smo včeraj bili na roj.dnevu (abraham) in sem kar utrujena,čeprav res nismo bili dolgo.Mi je blo pa kr hudo,ker nisem mogla plesat user posted image .Ampak ni panike,bom pol vse noter spravla user posted image user posted image user posted image .

Katka me veseli,da si še vedno v enem kosu in da se vsi 3-je dobro držite.malo še zdrži,pol pa tud nič zato,če malce prej pokukata na svet.jaz imam skoz občutek,da bom prej rodila.že zato,ker je tud 1.rojen v 35.tednu.
drži se user posted image

sandrin,čimveč počivaj in držim pesti,da tvoj user posted image  še malo počaka.

Mi smo včeraj mal obiskali Leclerca in seveda nismo mogli mimo body-ev in nogavičk.pol je pa še ati v eni drugi trgovini kupil tako luštno jopico na kapuco,tako čist majhno.se je kar ne morem nagledat.Pa še za našega big brother-ja (tako se je naš 7-letnik sam poimenoval user posted image )  smo našli 2 luštni majčki.user posted image

Sedaj pa grem nekaj za kosilo pripravit.

uživajte
se čujemo,PA-PA

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 322
17.2.2008 13:15:10   
JABOLKO3
Pozdravljene!

Ste že vse na sončku, da je tu gor tako zatišje?
Jaz se pa danes precej slabo počutim, popolnoma imam zamašen nos, pa grlo me boli, pa kašljam, pa slabo mi je, zjutraj sem celo bruhala, tako da sem moje tri dedce 'vrgla' iz hiše - so jo mahnili malo v hribe, da imam par uric miru. Pa še obljubili so, da bodo nazaj grede vzeli kaj za jest v kitajski, tako da res lahko počivam. Upam, da je le virozica in bo jutri že bolje.

Tale naša Tosja nam pa res že dela orng skrbi, jaz se bojim, da je v bolnici, kjer ji nadzorujejo pritisk in proteine, ker če bo šlo res za preeklampsijo, ji bodo predčasno sprožili porod - res držim pesti, da ni tako hudo in se nam kmalu javi.

Aja, NiLe, jaz v C&A kupim mulcema po dvoje hlač, dvoje  - troje majčk, pa kakšno jopo ali pulover, zokne, gate, kakšno pižamo... in za vse skupaj dam kakšnih 100 evrov, tako da ni prehudo. So pa stvari kar kvalitetne (trpežne), pri nas je vse skoraj vsak teden oprano, pa sedaj nekatere stvari nosi že nečak. Všeč mi je predvsem njihov sistem hlač, ki imajo v pasu elastiko z luknjicami in lahko naštimaš po meri - če je otrok zelo suh ali pa ravno v pasu malo močnejši.

Sedaj pa grem zabušavat, tale mir v bajti ne bo dolgo trajal, pa moram izkoristit.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 323
17.2.2008 13:33:27   
NaTaŠa*
Pozdravljene

Danes je pa res zatišje. No jaz sem se ravnokar vrnila z zelo dolgega sprehoda. Sva namreč z user posted image mahnila na Bled in naredila ornk turo okoli jezera. Tako da zdaj pa sam še pod tuš in noge v zrak da se mal spočijem, je blo kr naporno, včasih ni blo tako naporno lahko bi ceu dan hodila okrog pa mi ne bi bilo nič danes pa samo en krog pa še to komaj. Se je user posted image hecau da hodim kot zombi in da se komaj premikam. Tako da sem se res sprehodila pa še mal sem za vozički pošpegala ker je  res sezona vozičkarjev. Jih je blo tok pa še vsak je mel drugačen voziček tako da so mi oči letela na te vozičke, ker še zmeraj oklevava kakšnega bova kupla. Nimava še nobene idejo. Ah sj je še čas. Če greva drug mesec v akcijo za vozički bova mal časa še dovolj.

No tako zdaj pa pod tuš pa mal na kavč.

Pa-pa

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 324
17.2.2008 14:47:33   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Katka me veseli,da si še vedno v enem kosu in da se vsi 3-je dobro držite.malo še zdrži,pol pa tud nič zato,če malce prej pokukata na svet.jaz imam skoz občutek,da bom prej rodila.že zato,ker je tud 1.rojen v 35.tednu.
drži se user posted image

Pa je glede na tedne se moral biti v inkubatorju ali je bilo vse normalno razen velikosti in teze?

Punce hvala za vse. Za 35 tednov moramo se kaksne 4 tedne pocakat. Zadnje dni mi je sicer trebuh zacel spot otrdevat kot nor ampak glede na aktivnost mojih sonckov se sploh ne cudim..

pa pa

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?