janja
|
mehurčica - jaz Urbanu prav zaradi tega, ker se pogosto zbuja ponoči že 2 dni dajem zvečer riževe kosmiče. Flaške ne mara, pa si mleko načrpam, vmešam riževe kosmiče in mu dam po žlički. Da bi ga videla danes. Skor mi je žlico pojedel, pa vsakič zamomljal mnjm. Potem se pa še skopava in oblečeva v pižamco. Nato pa se v temi v sobi še podojiva. No, danes je šel očitno sit spat, ker se je sam odstavil (ponavadi zaspi na dojki). Potem sem ga dala pa spat, malo pobožala in že je zaspal. Moram potrkat, da ponoči mi vedno hitro zaspi nazaj, tako da kako uspavanje ni potrebno. Zjutraj spi nekje do 7.30 oz. 8h, potem pa zadovoljno čeblja v posteljici. Še to, ponoči, ko se zbudi, tudi duda ne pali. Se dere z njo vred, tako da ga moram vzeti iz posteljice in podojit. No, včeraj je po dolgem času izpustil obrok ob 23. uri in se je zbudil šele ob 2.30, pa ob 5h in nato ob 8h. Danes je dopoldne pojedel tudi polovico kuhanega jabčka. Se je kar oblizoval. Očitno mu je zelo všeč. jasna - naš Andraž v vrtcu še spi. Je pravi zaspanec, ker tudi vstane zadnji. Res pa pride zjutraj že pred 7. uro in je potem zaspan. Zvečer ga nikakor ne morem spravit v posteljo, zjutraj pa težko vstane. Ponavadi ga jaz tudi oblečem, ker sam ni sposoben in bi stoje zaspal. lasje - meni izpadajo, Urbanu pa rastejo. skuštrana - ma je dober video! kuhanje - pri nas tudi kuha . Sva tko zmenjena, da če utegnem skuham jaz, drugače pa on. Včasih pa jaz pripravim, on pa dokonča. Mu gre zelo dobro. Sploh pa mi paše, če sem utrujena in greva z Urbanom tačas, ko se kuha počivat. prijateljice - že takrat ko sem imela Andraža, je bilo okoli mene ful nosečk (skoraj vsak mesec je rodila ena!). Zdaj jih je sicer manj (se vidi, da sem že v letih in moja generacija počasi zaključuje ta del). Me pa veseli, da sem veliko novih prijateljic našla tu na RR. Punce res ste superca! Zdaj pa spat, je rekel . Nočko...