|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
14.2.2008 23:32:50   
ninocka
Jst sem se mela tud fajn, se mi pa zdi, da mi Ruben neki zboleva - ma malce povisano temperaturo (37). Sej vem, da se vrocina pri dojenckih zacne sele od 38.5, ampak vseeno...user posted image user posted image user posted image Se mi pa zdi, da je danes, ko je bolan, se najboljse volje v 3.5 mesecih user posted image user posted image

Gruska, jst mam tvoj katalog, si ga pozabila.

Jst grem tud spat, ne vem kaksna noc me caka. Moj mi bo jutr itak prjavu, da sem celo noc spala, tud ce mu s tamalim skaceva po pojstli do jutra... moski user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
14.2.2008 23:36:37   
kanarka
Lušne ste user posted image user posted image user posted image . Prav zanimivo vas je pogledat, da sploh potem vemo s kom govorimo. Prava nova internetna generacija.

Sem pa danes mislila, da ne boste nič napisale, pa še sreča, da sem skočila pogledat, ker bi me jutri kap.

Naraščaj..ti sam povej, kdaj pristavim kavo. Ti pa lahk s sabo prineseš kakšen slovenski štrudl. Ga ful pogrešam.

Aja, moja Sara znori, če jo hočem kopat, ko je zaspana. Pol je res ne umirim zlahka. Že tako ali tako tuli vsak dan, ko ji vlivam tisto fiziološko. Nč, bo morala še malo zrasti, da jo bomo bolj aktivno animirali ob teh večernih urah.

Nočko vsem skupaj.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
15.2.2008 8:10:26   
ajtak
Dobro jutro drage moje!!
hitr pristavim
user posted image
pa sibam otroka zrihtat k se je lih zbudu... bom pol mal vec napisala.

Pisuka, dons bo pa mraz... no sej se bomo oblekl!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
15.2.2008 8:31:19   
ajtak
Evo sem ze nazaj, je mogu spit se tistih 60ml ki jih je ob 7h pustil user posted image .

Btw, tiste ki dajete po flasi, a vedno nardite novo mleko ce kaj pusti al tega prihranite? Jaz dam flasko v toplo vodo in mu ga dam v roku ene ure, ce pa ni interesa pa stran zlijem.

Danes sva z Bariko zmenjeni za sprehod po mestu pa je taka zima zuni user posted image , no pa saj ce jih ornk oblecemo ni panike! Upam sam da ne bo nizkega pritiska ker pol pa ful smog in dim dol prtiskata....
Pa v ZD moram po recepte za moja zdravila proti alergiji.
Vem da sem ze enkrat sprasevala pa ni nobena odgovorila... A ma se kera kake alergije na cvetni prah, prah...?? In a so se vam v user posted image  nehale? Kaj pa sedaj mate spet tezave??

Ponoci sem sanjala da sem spet user posted image . To je bil pa en tak cuden obcutek... Me je blo full strah kako bom zmogla 2 in kako je to mogoce ce sem si dala mireno vstavit... Ko sem se zbudila mi je prav odleglo! (pa ceprav si se zelim user posted image , sam bomo na novem delali sele cez kake 3 leta.).

saj res, kok otrok si pa kaj zelite? a ste s prvim porodom kaj spremenile zelje?

Midva si zeliva 3 otroke in vem, da bova imela vsaj 2 (seveda ce bo zdravstveno vse ok). Vedno sem si zelela 3, moj tudi, sedaj samo upava, da bosta prva 2 dovolj znosna da si bova omislila se tretjega user posted image user posted image

En lep dan zelim vsem pa fajn se oblecte ce greste kam, drugace pa bodite doma na toplem.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
15.2.2008 9:00:42   
scubadiver
Dobro jutro punce

Lana se je danes spet zbudila dvakrat? Sploh nisem več navajena. SEm morala vstat ob 2h in ob 5h. Prav nenavadno da me tkole muči user posted image  

Ajtak hvala za odlično kavico.  jaz nisem imela še nikoli nobenih alergij. Trkam ob les za vsak slučaj.
Otočka si pa želiva 2- se pravi pač še enega. Po tem porodu in tko kot je Lana pridna in nekomplicirana bi jih mela tud več, sam me mal leta bašejo user posted image .

Danes pa ne bo ravno za pohajat okoli. Na sprehod bova sicer šli, amapk da bi bli cel dan zunaj pa ne bo. Škoda user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
15.2.2008 9:10:00   
Laubica
Laubica, pol sem pa jaz bliz tebe, no 40km stran , delam pa v MB-NARAŠČAJ-ni problema če si za akcijo pridi in se dobiva kje želišuser posted image user posted image user posted image
VELIKA BRITANIJA-če boš v MB pridi k meni na kavo -DOBRODOŠLAuser posted image same-luštne mamice ste zato so sami lepi otrociuser posted image

ŽIRAFA-lepa mami-lepo deteuser posted image user posted image
MAMUŠKA-glavno da ste skupaj
NINOCKA-Jst grem tud spat, ne vem kaksna noc me caka. Moj mi bo jutr itak prjavu, da sem celo noc spala, tud ce mu s tamalim skaceva po pojstli do jutra... moski -MOJ JE ISTIuser posted image user posted image user posted image upam da ti ni Ruben zbolel-revček mali
AJTAK-alergije nimam nobene,otrok si želim 3-samo ne vem če bosta  mož in ta velik sin za to -sta oba protiuser posted image
Naš malček pa že 2 noči ne spi samo nekaj se premetava in jamra sem že kot zombiuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
15.2.2008 9:25:38   
tintin
ajtak: jaz sem imela kar zoprne alergije na trave in sem se jih rešila z imunoterapijo (injekcije z mini dozami alergena, postpoma dajejo čedalje več...vendar traja terapija 3 leta...delajo pa to v Bolnišnici za plj. bolezni Golnik ali nj. ambulanti v Lj.). Daleč naj zdravilo za alergije je Telfast, samo ga dobiš samo če vsa ostala ne pomagajo, no Telfast je res super, pa za nos Nasonex. Aja, meni so alergije čist nehale po imunoterapiji.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
15.2.2008 9:31:12   
barika
Punce, vete kaj mi je danes Ajtak naredla???? zbudla me je, packa, jaz pa čist zblojena telefon iščem, ko se oglasim mi pa tak ni blo nič jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, mali se je zbudil, me že na vlko kličeuser posted image

Punce fajn ste bile včerajuser posted image user posted image user posted image

Ta teden je pa točno 1 leto, ko sma naredla Martinauser posted image user posted image user posted image user posted image .

A vozek, ja men je tud svetski, sam barve tud jaz ne bi imela pinkiuser posted image user posted image

če pa še kej, bom pa potem, po sprehodu z ajtak napisala.

papa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
15.2.2008 9:45:03   
Ilije
Dobro jutro in hvala za kavico, se mi prov lušta ene močne turške kavice, pa mam sam brezkofeinsko doma, tako da se bom mogla popoldne spet k babi na kavico povabit.

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
saj res, kok otrok si pa kaj zelite? a ste s prvim porodom kaj spremenile zelje?

No jaz bi jih še kr neki mela, če bi imela plac jih kam dat... Imamo čist premajhno stanovanje, tko da bomo verjetno kar pri dveh ostal. Po prvem porodu je bilo pa tako, da sem si še bolj želela enega otroka, ker mi je bila nosečnost najboljša stvar v življenju... pri ta drugi nekoliko manj, a kljub temu, lepo je biti nosečuser posted image

Kar se pa tiče nočnega vstajanja in kako naši dragi tega nič ne slišijo, naj vam povem še našo štorijo. Danes zjutraj moj prijavi, da ni celo noč nič spal, pa ga vprašam, če kaj ve, ali sem Ajdo po polnoči še kaj dojila al ne. Pa pravi, da tega pa res ne ve. Kako za user posted image  ne ve, če pa ni nič spaluser posted image  no v glavnem jaz sem od polnoči do pol sedmih zjutri tko spala, da res ne vem, če sem vmes kaj dojila ali neuser posted image

Lep dan vsem skupajuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
15.2.2008 9:58:34   
nicolina
Dobro jutro,
hvala a kavico ajtak. user posted image  No, jaz sem jo že spila in zdej pijem že čajček. Malo mi je bolje, edino hripava sem. user posted image

Žirafa in VB lepe slikice in vajine princeske. user posted image

Ajtak, jaz nisem imela nikoli kakšne alergije, razen enkrat na sonce, smo bli na morju in sem bla vsa pikasta. Joj, kolk sem bla jezna user posted image , ker sem mogla bit pol skos v senci, pa tako obožujem sonce. Ah, saj itak ni preveč zdravo.
Otroka, bova imela midva ziher še enga, sej bi imela morda tud 3, ampak me tud želeta bašejo, kot pravi scuba. user posted image  Pa, sej bo dva čist dovolj. Jaz sem imela lepo izkušnjo z nosečnostjo in porodom. user posted image

Punce, a ve že kaj razmišljate o morju in dopustu?
Mi bomo šli verjetno za prvomajske v Umag ( in to kar v hotel), za poletni dopust pa še iščemo kak fajn apartma v Dalmciji. A ima slučajno katera kakšen link ali pa da je že bla tam in ima izkušnje? Lepo prosim.

Šibam, se oglaša...se pol javim

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
15.2.2008 10:13:12   
Dajica
Ojla!

Super ste zgledale na srecanju vceraj, mi ni pa prav nic zal, ker mene ni bilo zraven, preden me pa zacnete grdo gledati, pa povem, zakaj.

Kot veste, smo sli mi3 na morje vceraj. Na valentinovo. In se sprehajamo po soncku in uzivamo. Pa se vsedeva na eno klopco ob morju in spet uzivava... In mi zacne moj govoriti, kako me ima rad, mene in Kajo, da je srecen, samo da nekaj se fali... Pa me vprasa, ce bi se porocila z njim. Ga gledam in vprasam, ce me snubi. Me gleda, seze z roko v zep, potegne ven skatljico in rece ja. Takoj so se mi orosile oci in ga full objamem. Tko me je presenetil, da sploh nisem mogla verjeti, kaj se dogaja!!!! Sej se zdej nisem cist dojela. Pa rece, ja nisi mi se odgovorila. Pa sem rekla Jaaaaaa...... Odprem skatlico in notri full lep prstan, belo zlato z diamatnimi kamencki.Res, tko lepo presenecenje in to ravno na dan zaljubljencev, pa na morju sva bila, kjer jaz full uzivam, pa lep dan, vsi trije tam...

Skratka, zdej sva zarocena!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
15.2.2008 10:14:31   
nemrak
user posted image user posted image ,
nicolina mi bomo tudi šli za prvomajske v Umag !!! Ampak mi ne moremo v hotel, ker bom rabial kuhinjo.
Poleti pa letos prvič šli verjetno na Rab.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
15.2.2008 10:18:48   
scubadiver
VAUUUUUUUUU Dajica kar mravljinci so mi šli po telesu. Kako lepo te je presenetil. Sem ful vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image . Iskrene čestitke z moje strani. Sem ti kar mal fouš, tega jaz po mojem ne bom doživela user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
15.2.2008 10:19:02   
nemrak
user posted image user posted image ,
Dajica ČESTITKE!!!!

Ti povem mojo zgodbo. Moj je mene zasnubil na božič 2003. Pa še vedno nisva poročenauser posted image . Vedno je prišlo kaj vmes. Dve moji nesrečni nosečnosti, pa selitev v hišo.... Nikoli pravega časa. Upam, da 1x pa le bo. Ker sem rekla, da noseča se pa ne bom poročila. Tako, sedaj se bom pa lahko, ker sem z nosečnostimi končala. user posted image
Imam dve princeski in sem naj srečnejša mami

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
15.2.2008 10:22:21   
kesi
Pozdravljene novemberke!

Zelo dolgo časa se nisem javila, no, saj se tudi prej nisem veliko, pa vendar vas občasno berem, tako da vidim kako kaj napredujejo vaši sončki. Včeraj sva bila s Tianom pri pediatrinji (9. je bil star 3 mesece) in je iz porodne teže 2900g prišel že na 7400guser posted image , zrasel pa je 9 cm. Pediatrinja je rekla, da preveč poje, vendar se meni ne zdi 150ml (pri kakem obroku tudi manj) šestkrat na dan preveč. Res pa je, da ni dojen. Skoz smo že na aptamilu. Kaj čemo, bo bolj po mamici, ko se ji vsa hrana obesi tam, kjer se ji ne bi bilo trebauser posted image . Drugače smo pa zdravi. To je pa tudi najbolj pomembno, a ne?

Mali zdaj spi, jaz bi pa morala malo stanovanje pospravit, pa me je lenoba zagrabla in me noče spustituser posted image .
Vreme je pa tudi tako, da se bog usmili. Cel dan bo spet megla.

Uh, alarm, mali se je zbudil.

Bodite fajn!

KESI

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
15.2.2008 10:23:27   
tintin
Dajica čestitke!
Glede otrok:
želiva si 3, ampak ker smo trenutno v zelo malem stanovanju (pa še to je najemniško), bo najprej št.2 in šele nato 3user posted image Vsekakor, pa je bil moj porod tako pozitivna izkušnja, da grem raje še 100-krat rodit kot pa k zobarju naprimeruser posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
15.2.2008 10:23:40   
barika
Dajica, čestitkeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image  (so mi kr solze na oči prišle)
user posted image

glede dopusta, midva hodima v turčijo, Grčij, drugače je pa meni ful fajn na Pagu v mestu Pag, ima od mami sodelavec tam apartma in grejo moji vsako leto. ful blizu mesto, blizu plaža (ene 3 min maximalno) lepa okolica, sami Slovenci...

otroka bi imela ziher še enga, sam po drugi strani mi ni, ker mi tašča skoz gnjavi, da morem met (kaj ma ona za govorit) 3 otroke, ker prvi, pa drugi nista nič, šele 3-ji je prav otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (no, sej če njene otroke pogledam je res tak ja, moj je tretji, pa ima najbolj postrešje pošlihtanouser posted image )

glede spanja in nočnih hranjenj, zdej ima Martin fore, da tazadnjič je okol 19.00 zvečer, kopanje, okoli 20.00 -20.30 pa že spi, in spi do petih zjutraj, se naje potem pa spet do 9.30. sam men ni jasno, glede na to, da spimo praktično celo noč, zakaj zauser posted image  sem jaz zjutraj taaak fejst zmatrana pa utrujena, vse me neki boli... (pa ni moj kriv, ker tud moj spanec ni kej preveč trden)

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
15.2.2008 10:28:10   
tintin
Aja, za ljubiteljice zappov:) Tukaj je še en podoben vozek, ki se poleže. Zasledila sem ga pa za zdaj samo na e-bayu za 130 evrov.

http://www.babywelt-international.com/login.php?sess=70304204f6fb1bd02e0d3a23ab3ff437&abt=3&caller=nav

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
15.2.2008 10:31:41   
martita
Pozdravljene čveke,

lepe slikice z Zbilja. Naslednjič se vama z Majo pridruživa. Kdaj bo pa kakšna Ljubljana spet na vrsti? Npr. Tivoli, Rožnik?

Včeraj naju je moj user posted image presenetil...je vzel dopust in naju odpeljal na slov. obalo. Smo uživali v sončku, mamico pa je oči poslal še na eno masaaaažo!! Krasen Valentinček! user posted image Mi ga kar praznujemo...to počnem že odkar pomnim in mi je prav fajn, da sem tud mojga nalezla...no, pa sej kaj dosti izbire tud ni mel! user posted image Lani me je peljal na vikend paket v Olimje, pa smo prišli trije nazaj domov!!! user posted image

Dajica, sem bila pozorna na vozičkarje, pa žal nisem ujela tega romantičnega prizora. Čestitke!

Mi smo en poletni dopust že rezervirali in sicer v juniju apartma na Pagu (Šimuni). Bolj me bega 1. maj....razmišljava o Toscani, kjer lahko najameš hišico, pa ne vem, če bi šla glih za cel teden....ah, nekaj časa za razmislek še imamo. Drugo leto pa definitivno zopet kamp!!! Bo sicer treba kupit novo camping opremo, ampak komaj že čakam!!!

Lepo se imejte!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
15.2.2008 10:32:36   
tintin
aja pod linkom greste na kategorijo buggys

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
15.2.2008 10:34:28   
Oranža
Dan

Dajica super. Čestitkeuser posted image user posted image .
Scuba ga pa ti presenetiuser posted image user posted image user posted image
Nemrak super...ti bosta punci vlečko nesli pa rožce posipali po tlehuser posted image
Nicolina pozdravi seuser posted image
Mamuška samo da ste skupajuser posted image user posted image
Morje - Rab /Lopar je super za te male k je peščena plaža. Za apartmaje je najboljš pogledat pa rezervirat kar prek neta. Mi hodmo kampirat tko da okoli tega nme vem pomagat. Bomo pa letos spet šli v Biograd, ker mi je tam ful fajnuser posted image
Alergije HB nimam.
Včeraj dobila rožico podarila pa bacijeuser posted image
Nicolina - Dalmacija kjerkoli je lepouser posted image
Sam še pohvalim se: mi smo pa to noč spali prvič celo nočuser posted image user posted image user posted image . pol se je pa ob 6h zbudil, pa jedel pa spal do 8.30 pa jedel pa zdej še spi, jst ga pa vsake 15 min čekiram če še dihauser posted image
Zdej pa morm šibat k prpravlam za v Bohinj. ima Enej dons tečaj smučanjauser posted image user posted image
Čau bejbe

P.S. sm pozabla - otroci: jst bi 3 samo moram še drugo polovico prepričatuser posted image . Se pa kar hitro omehča tko da po moje ne bom mela velik delauser posted image  Ma ful rad otrokeuser posted image

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 15.2.2008 10:35:13 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
15.2.2008 10:45:37   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Scuba ga pa ti presenetiuser posted image user posted image user posted image

Mah sej ni zdej da jest prav patim od poroke, sam ko pa preberem kaj tko lepega kot je zakuhal njen Dajici, me pa kr prime. Pa se mi zdi da bolj to, da bi me zaprosil kot pa sama poroka.
ah kaj pa vem, danes sem nekaj čudna in depresivna. Prav žalostna sem in sem prej že zalila ubogo Lano s solzami. Sem jo mela v naročju pa se mi je kr ulilo. No ja, sej med nosečnostjo nisem nič jokala, pa po porodu tud ne. Mogoče pa pri meni prihajajo take stvari s fajn zamudo. ah bo že ...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
15.2.2008 10:49:38   
scubadiver
KEsi ful lepo da se nam sem ter tja oglasiš user posted image
Moja Lana je tud na Aptamilu in tud je pretežka. Sej bojo že zgubili tele odvečne gramčke. Bolš mal zaloge. Če pride kakšna bolezen al pa kaj takega (bog ne daj sicer) jih pa potem takoj pobere.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
15.2.2008 11:21:52   
makica
Dajica - iskrene čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image . Res zelo lepo in romantično.

Alergije - Meni so se pojavile v času študija in to na kravje mleko, prah, cvetni prah. Dokazano sem imela alergijo na lesko in brezo. Te dve imata zelo veliko navzkrižnih alergenov, tako da sem spomladi samo kihala in smrkala. Uporabljala sem Nasonex in je bilo ful boljše. Kljub dieti na mlačne izdelke sem bila še vedno na nekaj alergična. Če bi takrat vedela za bioresonanco bi ziher šla. Čeprav se strinjam z mamuško. nekateri so sicer super, vendar nekateri samo služijo in so zdravilci še že imajo 5 minut časa. Upam da se bo na tem področju res kaj uredilo, če že tako napovedujejo. No v glavnem po 5 letih so tudi vse alergije izginile. Le seneni nahod spomladise še pojavi, vendar v zelo blagi obliki in če ne bi vedela za alergije, bi to predpisala kar navadnemu prehladu. V glavnem zdravil ne potrebujem več.

Morje - Za 1.maj gremo v Poreč, julija v Trogir, za eno morje verjetno v avgustu pa še ne vemo. Poreč in Trogir imamo že razerviran hotel. Zenkrat se nam je v hotelu ful obneslo, tako da upam da tudi letos.

Danes je naša končno spet spala 5 ur v kosu. Žal je to pri nas kar hud napredek. Kje so še cele noči. Mogoče je krivo, ker čez dan veliko spi. Sedaj ko so bili lepi dnevi j edopoldne obvezno spala 3 do 4 ure. Popoldne pa če smo kam šli je tudi spala  še vsaj 2. 

Danes bomo kar bolj notri, ker je tle ful grdo vreme.
Glede otrok - moj je za tri, meni je sedaj 2 čisto dovolj. Bomo videli čez leta. Sigurno pa vsaj 3 leta nič

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
15.2.2008 12:33:27   
Tanayya29
Ojla.
V albumček od srečanja sem dodala vse slikce,geslo je danaja;včeraj full nisem imela časa.Lahko se pogledate,sem pa ugotovila,da smo se slikale več al manj sam mamice,če so pa tamali skoz spaluser posted image .
Scuba mogoče so včer full spal otroc,pa so se ponoč full zbujal.Ali so se pa rodile nove ljubezni,in so ponoči premišljevali o temuser posted image .
Taj se je že ob enih prvič zbudil,kar se ni zgodilo že 2 m.user posted image .
ajtak meni se ponavadi pojavi samo ekcem na prsih,enkrat sem bila zaradi tega pri dermatologu,pa mi je rekla nič mehčalca,pa manj umivatuser posted image .Pa za roke imam elocom.
mamuška aveš,da medrol ma moja kužica za alergijo(zgleda,da majo lahko živali in ljudjeuser posted image ).No to je zaradi tega,da manj srbi;nam je že lahko dopovedat naj se ne praskamo,živalim pa neuser posted image .
bioresonanca je fajn sem slišala.hvala laubica.
ajtak
jaz zmeraj zlijem vstran,čeprav sedaj ko uporabljam to allernovo,mi je kar hudo zlit,ker je tok drago.
dajica kako lepouser posted image user posted image user posted image .
ninočka upam,da ne zbolite do konca.Mene je baje moj včeri neki spraševal,ko je pršel spat,pa sem mu odgovorila...šuti!Ja,zares.Bohve kva sm sanjala.
Valentinovo nč,jaz še smsa nism dobila nazajuser posted image .Mojmu nč ne pomen ta praznk,men pa pol tut ne.
Nicolina pozdravi seuser posted image .
otrok ne vem kok bom imela(kukr bo bog dal).

Šibam...lep dan še naprej.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?