Anonimen
|
vidim, da ste se danes vse posvetila svojim - in prav je tako..... lara že spi, je kar padnila v posteljo - ja, kdo pa ne bi, če tako malo spi podnevi - tega sploh nisem navajena - se bom pa počasi mogla eva pa je spet imela svoje finte sedaj zvečer... izmišljuje si vse moghoče, samo da ne bi blo treba it spat. še je sedaj jedla kruh z medom. pa prišla je že 1 x iz postelje, ker ji je gumica padla dol iz kite - pa vem, da jo je imela pred odhodom v posteljo kar visoko . potem pa je še mogla lulat, pa zagledala je tiste pike na kolenih (saj veste kere mislim - upam), in ona kar naenkrat v jok, da jo to boli . sem jo kar nagnala spat, saj vem,, da to ne boli....joooooj..... včeraj pa je pri popoldanski malici zagledala na enem prstu eno majhno rdečo pikico in kao da jo ful boli in peče. sem ravnokar laro hranila in sem ji rekla, naj si gre namazat s kremo, ker jaz sedaj res ne morem. no, in ni najšla kreme, pa je rekla da bo počakala. in ko grem in poiščem kremo, pa rečem, daj sedaj prst, da ti namažem - ona pa čakaj, sedaj pa sem pozabila keri prst je ...mislim...halo.....ja te pa so to res redne bolečine če naenkrat ne ve več keri prst je bil ja, juniorka, tako kot si rekla, malce je razvajena. ampak res glede sebe in teh krem - ona bi si kar naprej nekaj gledala kožo in če slučajno kaj najde, potem je to treba obdelat s kremami....hja, kaj čemo, tipična ženska . pa pri hrani je tudi malce izbirčna. za ostalo pa moram rečt, da je kar pridna. na primer ne sitnari - na primer v trgovini - če me prosi za kaj potem se jaz odločim ali ji kupim ali ne - in nikoli to nista 2 stvari naenkrat - če dobi na primer milch shnito, potem ni kaj drugega.... ma, ja ima pač svoje "muhe" , tako kot jih bo imel vsak od vaših otročkov, v to sem prepričana .... vas bom vprašala čez par let ampak ti si verjetno mislila, ono ko komandira laro. to pa moram rečti, da je verjetno malce kriva vzgoja. saj smo jo od malega vedno obravnavali kot - hm kako naj to razložim.... kot odraslega človeka . če je imela vprašanja, smo ji na ta vprašanja odgovarjali tako kot je treba. nekaj je pripomoglo tudi da je bila v varstvu babice in ne v vrtcu - torej vedno obkrožena z odraslimi osebami, katerih pogovore je vsrkavala v svoje možgančke. in moram rečti, da tako odraslo razmišlja - sedaj pri 6 letih. ko pa je bila stara 4 pa je imela tudi tako močne, da si niloli ne bi mislil, da je stara komaj toliko. jo je učiteljica ravno prejšnji teden, ko so imeli konec ocenjevalnega obdobja pohvalila, da ima veliko znanja - in to širokega - in da se vidi, da smo se veliko ukvarjali z njo. da ko se recimo kaj v šoli pogovarjajo velikokrat edina ve, in tudi razlaga o tem. tako da recimo jaz lari kaj dovolim dati v usta, kar pač vem, da tudi ne bi smela, samo da imam tistih 10 minut miru . ona pa ji seveda puli iz rok, ker ve, da to ne bi smela imeti v rokah.... mah, saj boste videle, ko boste imele več otrok...
|