|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
14.2.2008 13:05:42   
Mojca B
joj sploh vas ne sledim več...

joj hej sem pozabila in veselo valentinovo . Praznujte ga s tistimi, ki jih imate rade: partnerji, otroci, prijatelji, starši......tašče user posted image ...

sicer pa mene tale sonček tkoo ven vleče, da kar res ni. Sploh se ne spravim za rač. Zvečer pa itak ob 8-ih obležim k klada..ja tko je, če si doma na '' kmetih'' in skoz nekje po hosti, pa travnikih bluziš z otroki...:)

Lahk še nekaj pojamram. jaz sem tavečjemu kupila Geox adidaske. Adijo pamet so drage, ampak sem rekla, pa poskusimo, če se bo nogica manj potila. In aj dobim danes zjutraj?!!! Pravim Gaj obuj se. On: nimam čevljev. Pa saj lahk adidaske obuješ. Potem pa kaj hujšega, ker si on ne more sam obut čevljev v vrtcu in pol mu jih mora Petra- vzgojiteljica. In on že ne bo teh butastih adidask obul?!!!! Haloo... pa saj jih moraš najprej mal raztegnit pol bo pa šlo.. in ne in ne.. če jaz še kdaj tolk drage čevlje za malega kupim se bom kr za rit ugriznila...eh, kdo bi naše otroke razumel...

mejte se lepo punce, uživajte... mi šibamo po Gaja v vrtec in potem k našim v Trbovlje.... Ja tud Gaj si je zaželel, da bi pr atu spal...tko to je. In Taška tud mi bomo meli jutri počitnice...:)

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
14.2.2008 13:06:35   
*piškotek*
Midva sva že doma, pojeva kosilo, potem pa greva ven na sončka. Pri nas sicer že malo piha, ampak ga bom dobro "zadekala" in šibava.

Midva tudi prideva jutri. Za lokacijo mi je pa vseeno kje, pridem tja kjer se zmenite.

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
14.2.2008 13:08:13   
Mojca B
a ja.. tristanklara: dobrodošla!!! Občudujem mamice z dvojčki. Saj zdajle je po moje hudo, čez kakšno leto se bosta pa tkoooo zaigrala med sabo.....bo pa prav super...

vsem, ki imajo r.d. vse naj naj.. še malo pa bo že 12 svečk...tik, tak.. jaz imam v planu jutri poslati prošnjo za delo na 4 urce.... bomo videli reakcijo. kako je zdaj to s tem zakonom. Imamo samo pravico do tega al lahk delodajalec to zavrne...? Ve katera?

l.p. Mojca

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
14.2.2008 13:28:50   
hariba
Lahk še nekaj pojamram. jaz sem tavečjemu kupila Geox adidaske. Adijo pamet so drage, ampak sem rekla, pa poskusimo, če se bo nogica manj potila. In aj dobim danes zjutraj?!!! Pravim Gaj obuj se. On: nimam čevljev. Pa saj lahk adidaske obuješ. Potem pa kaj hujšega, ker si on ne more sam obut čevljev v vrtcu in pol mu jih mora Petra- vzgojiteljica. In on že ne bo teh butastih adidask obul?!!!! Haloo... pa saj jih moraš najprej mal raztegnit pol bo pa šlo.. in ne in ne.. če jaz še kdaj tolk drage čevlje za malega kupim se bom kr za rit ugriznila...eh, kdo bi naše otroke razumel...

Ha ha,no saj vem da tebi ni do smejanja ampak dobro poznam takšne in podobne finte. Počakaj,da gre Gaj v šolo in spozna pomne firm pol bo pa z veseljem to nosil ali se bo pa zmislil še kake bolj drage. Pa ne zaradi potenja ali nepotnja noge, temveč, ker bo firma dobra. Moja2 mulca zdaj nosita ene takenike z širokim debelim podplatom raje kar proč gledamuser posted image , so mi ful grde. Moj tavelik dolgo kavbojk ni hotel, da so trde, zdaj pa jih , so skorajvseostaledruge hlače kmečke.
Sva bili z Zojo v Tušu in Intersparu sva zapravljali dodatek za veliko družinouser posted image . V intersparu semjomogla ves čas dol tiščat,kerjevstajalav sedežu. Evo moja je v svojem vozičku rada, nakupovalnem je pa groza kako se dere po parih minutah,sploh ko ji vstajat ne pustim. A vaši so radi not?

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
14.2.2008 13:52:24   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Lonib, user posted image user posted image user posted image  ful sem se narežala tvojemu 'odgovoru' na pesem. Pa ti si pravi talent.user posted image  Pri meni trenutno tangice odpadejo na celi črti, ker izcedek od Mirene ne pojenja. Pravzaprav je čedalje huje, to ni več izcedek, to je prava M.user posted image  V bistvu že 3 tedne skupej. Včasih še kak košček nevemčesa ven prileti.user posted image  (če slučajno katero zanimajo detajliuser posted image user posted image ).

to je ena  dobila to pesmico, jest sem jo sam skopiralauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
14.2.2008 14:00:21   
smotka lonib

Ali lahko uporabljam tampone?
Priporo[font=timesnewromanpsmt+1]čljiva je uporaba higienskih vložkov. [font=timesnewromanpsmt+1]Če uporabljate tampone, pazite, da pri odstranjevanju
ne povle[font=timesnewromanpsmt+1]čete za Mirenini izvle[font=timesnewromanpsmt+1]čni niti.

Tole sem prekopirala iz navodil iz Baze zdravil RS! Pa če se Pušenjaku še tako zdi smešno.user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo očitno imam jaz že pravo fobijo v glavi glede teh klinčevih nitk.user posted image

pol pa, da bi namesto tampon ven potegnila, pa mireno ven potegnešuser posted image user posted image user posted image user posted image . ste tok o tem mireni napisale da si nikol v življenju ne dam nobeno reč not v tamalo, razen moževo batinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
14.2.2008 14:10:24   
smotka lonib
user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
14.2.2008 14:17:56   
zoom zoom
MojcaB: naš tudi noče obuvat čevljev, če se težko obujejo. Če so čevlji simpl za obut jih obuje, sicer čaka (NE MOLEM; NE GLE)

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
14.2.2008 14:26:13   
zalbi
srečanje: jst tut pridem... pomem je tut zbilje najblj fajn, al pa če bo res full bedno vreme - 4mačke

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1859
14.2.2008 14:37:38   
JAPE
Jaz tud pridem....torej........v Zbilje ( ali 4 mačke ) ob 10.30?

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
14.2.2008 14:54:40   
1vetrnica
čau bejbe,

dejmo kr rečt zbilje ob pol 11h, če bo pa slučajno drgač pa se še jutri zjutri tipkamo (bomo dons vidl, kaj bojo strički napovedali snegca ali sonce)user posted image user posted image user posted image

zdej se pa pofočkite, katera pride:
- zalbi
- jape
- vetrnica

sabri, kje si se izgubila, upam, da jutri prideš. Punce a ste opazile, da se vedno ene in iste dobivamo, no kje ste ostale?pridite na čvek inuser posted image . sej ne grizemo (tuki pa tam, se kakšna pregreši, pa poje kakšen piškotek, jutri bo tudi kakšna malenkost padla)user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
14.2.2008 15:06:48   
sabri
vetrnica, na sončku smo se zgubil, pa jemal pihat začel, pa smo šli užaljeno notr, ker mam poln ku...tega vetra. Zbilje prej verjetno, da pridem, upam no. Razen če gremo kmalu na štajersk, bom pa itak jutri vedla. Ja, tudi druge bi lahk mal prišle ane.user posted image

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
14.2.2008 15:36:28   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: 1vetrnica

dejmo kr rečt zbilje ob pol 11h, če bo pa slučajno drgač pa se še jutri zjutri tipkamo (bomo dons vidl, kaj bojo strički napovedali snegca ali sonce)user posted image user posted image user posted image

zdej se pa pofočkite, katera pride:
- zalbi
- jape
- vetrnica
- piškotek

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
14.2.2008 15:38:32   
Anonimen
hojla, da na brzino poročam...
smo bile pri P glede železa. in je ugotovila, da se ni stanje nič spremenilo. sše vedno imava 107user posted image . me je prav malo izpraševala, če res redno jemljema. in sem ji seveda zatrdila da ja, in da vem tisto da se ne sme dajati z mlekom - sem bla pametnauser posted image ... no, in nama je že napisala recept za drugo "železo". potem smo se na brzino stehtali - ima z bodijem in pleničko 10,5 kg. no, potem pa meni kapne, kaj če pa prehlad vpliva na nizko železo. in ji potem pogleda grlo, uha - in ima vneta ušesauser posted image user posted image user posted image user posted image . jooooooooooooj - že spetuser posted image user posted image user posted image .
tako da sedaj ne smeva jemat železa, ker sma dobile antibiotikuser posted image .

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
14.2.2008 15:39:26   
gaja*
Hej hoj
Včeraj sem čisto poniknila. Včeraj zjutraj sem bila čist povožena, ker smo bedeli do dveh skupaj z user posted image , pol sem ga pa poslala v dnevno, ker se je gaja tako drla, da se mi je kravžlalo v glavi user posted image Tak jok in stok je bil potem še skoraj do štirih user posted image Ob sedmih sva pa že spet bedeli user posted image Jaz sem bila čist fertig. Pol sva hilali, da sva se spravili, ker sem šla jaz na šolo. Začnem 18. marca user posted image user posted image user posted image user posted image
Pol sva se potepali z mojo sestro, ker je iskala veliko posteljo, pa ni bilo nikjer take, kot je imela ona v mislih...
Popoldne pa sva bili na obisku pri Gajini varuški. Ful je bilo fajn, Gaja se je kar dobro počutila. Je že raziskala celo hišo user posted image
Zvečer sem  pa padla v posteljo kot mrtvauser posted image

Danes pa se je zgodil čudež. Po toliko neprespanih nočeh je prvič prespala brez dojenja, razgrajanja in joka do 7!! user posted image user posted image Jaz sem bila vseeno čist fertig in nenaspana user posted image

Prej sva bili zunaj, sva šli babici in dediju na vrata nalepit srčkast balon user posted image user posted image user posted image Pa atija sva pričakali.
Zdaj pa sva spet sami, ker je ati šel s kolegi na pivo. Jim je obljubil, da jih povabi na pijačo dokler še tu dela, pa nisva vedela, da je ravno danes valentinovo, ko sva planirala dan user posted image

Tako, gaja že joka, morem do nje...

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
14.2.2008 15:40:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: valika

evo, lara je spala celih 40 minutuser posted image . od 10.10 pa do 10.50 

Pri nas identično - do minute.user posted image
Zdej je pa pomalicala (kosila itak še ni in ne vem kaj bouser posted image ) in greva veeeeeeeeeeen.user posted image

no, sedaj popoldan pa mi je spala od 14.45 pa sedaj do 15.15 - cele pol ureuser posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
14.2.2008 15:50:32   
gaja*
user posted image

Želim vam lep dan, zvečer pa veliko crklanja in user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
14.2.2008 15:52:08   
taška30
No, Valika, sedaj smo pa mi zmagali.user posted image  Od 14.05 do 15.20, ampka to še ni vse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaz sem šla tud spat in spala več kot urco lepotnega popldanskega spanja.user posted image  To se mi ni naredilo že nevemkolk časa.user posted image

Zdaj bova šli pa še mal ven na sonček, dokler še je.

Jutri planiram da pridem na Zbilje, čeprav mi ni čist jasno, kaj bo Julija počela 2-3 ure tam, v vozičku noče sedet toliko časa že če se premika, kaj šele če jaz kofetkam zraven, na tla puzat je ne morem dat zunaj, v naročju noče dolg sedet?!? Resno se sprašujem. A vaši kar sedijo v vozičkih in vas gledajo?user posted image
Zalbi, mi daš prosim na ZS tvoj GSM? Jaz bi kar za tabo vozila do tja, se dobiva nekje pri Ježici, že dolgo nisem bila tam, za 4mačke pa sploh ne vem.user posted image user posted image Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
14.2.2008 15:59:41   
1vetrnica
punce, tuki je link nevarnih igrač. Tko, da če imate namen kaj kupovati, malo preglejteuser posted image

http://otrocarije.blogspot.com/2007/08/seznam-83-nevarnih-igra-fisher-price.html

piškota superca, da prideš pa taška30 tudi.user posted image user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
14.2.2008 16:02:43   
smotka lonib
ALESSA in KATIKASU
Anelu in Žigu
želim vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
14.2.2008 16:19:20   
smotka lonib
Za vaše boljše polovice pa pošiljam tole:user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1871
14.2.2008 16:20:46   
tejkag
Ojla! user posted image
Lepo Valentinovo vam želim
user posted image .Moj se je celo spomnil in mi je prineso eno bonboniero-sva jo že skupaj požrlauser posted image user posted image
Drugače pa sem danes šla menjat čevlje iz Pikapolonice,sem vzela 20 št.,malo so ji sicer velki,ampak ne tako zelo. Za po hiši jih nosi,za zunaj pa ma tak take škorenjčke,ki so podloženi in fajn topli. Sem šla pa tudi v Lidla pogledat tiste,ki so bli na reklami,samo mi niso bli preveč všeč in jih nisem kupla.
Ga je pa naša bejba danes kar biksala in ni hotla spat. Zjutraj uro in pol pol pa konec. Po skoraj uri nošenja,petja,pitja soka mi jo je le uspelo uspavat. Spi že 35 minutk ,upam da bo še vsaj kako uro mir pred njouser posted image .
Aja še to,plenice sem kupla Pampers in ji zaenkrat še niso premočle,upam da bo še naprej tako. Ker res ful čaja spije ponoči in temu primerna je tud teža plenice proti jutru.
Se še kaj beremo user posted image

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1872
14.2.2008 17:13:17   
thumbelina
user posted image user posted image user posted image Lonib , če bi moj mož kako tako babnico vidu pred sabo, ma ti povem da ne bi blo akcije. Mehko mehko premehko bi vse blouser posted image user posted image user posted image user posted image .

NO zdaj pa zares. Jaz jutri ne pridem, pa saj veste zakaj ne. Čeprav bom blizu vas. Smrk smrk, ma enkrat mi bo ratalo, menda...

Vetrnica - saj pisni del je najbolj smotan, pri ustnem lahk mal bluziš, vsaj jaz sem, daljnega leta user posted image    khm khm se sploh ne spomnim več...

Zoom zoom - bom pogledala, upam da ne pozabim.... user posted image .
Midva sva se lepo potepala po sončku, mal sem poklepetala z mamo in atijem, tamalega sem samega pustila z mami za ene 15 minut in je bil čist ok, sploh ni jokal. sta neke cajtnge trgala in je bil ves srečen. Ampak ko sem pa nazaj prišla in ga spet predala v roke mami, da sem se oblekkla, pa huronski jok... Ampak me ne skrbi , bo naš mulček tole kr dobr prenesel. NO upam da mi sploh ne bo še treba čez to in mi podaljšajo porodniško...

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
14.2.2008 17:31:30   
zoom zoom
NO zdaj pa zares. Jaz jutri ne pridem, pa saj veste zakaj ne. Čeprav bom blizu vas. Smrk smrk, ma enkrat mi bo ratalo, menda...
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

user posted image user posted image

Saj bi šlo. Če imata pregeld ob 9h, trajalo bo ene pol ure in sta ob 9.30, max 10h konec, od Bežigrada pa do Zbilj je pa ??? minut. Baje ne prav veliko. Srečanje je pa kdaj že?

Lej če ti prideš, pridem tudi jaz.user posted image user posted image Mal heca. Ne vem še, če pridem.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
14.2.2008 18:37:04   
thumbelina
ma, ja saj me mika, samo problem je da bo mulc ratal zaspan in no way, da bo zdržal, zaspal pa tud ne boker ga predobro poznam. Pa še lačen bo in za kosilo tooook poje, da no way da bo on zadovoljen s frutkom. Njemu je en tavelik frutek tko kot da mu ne bi nič dala za jest...
Bom vidla, če bom res ob 9.00 na vrsti in tud hitr fertik mogoče. Ker itak pol pičim na nemško cesto in čez vižmarje al kuko pa pol v medvodah zavijem na levo a ne? sem bla enkrat v zbiljah in mogoče bi še našla....

sem pa zdajle tok jezna. Tavelika mi para živce na kubik. Vzame Matevževo igračo iz kište, mu jo kaže in pol ko se mu jo zahoče, mu je ne da in tamali cvili, joka, kriči. Pa ji rečem naj ne vlači njegovih igrač po ustih, a on azanalašč prav po filmsko potegne igračo čez gofljo user posted image   user posted image   user posted image
Pol je pa hudo užaljena, ko popenim in ji recimo kot danes rečem, da risanke NI SPLOH.

Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?