|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
14.2.2008 20:16:11   
madejka
Freycha lepo darilo!user posted image
Jaz sem pa dobila copate, Ferrero rocherje in kinder jajčekuser posted image

Joooooj kak mi gre že to cviljenje na živce! Prav full me že bolijo ušesa... tud čepki ne pomagajo večuser posted image A dolgo traja ta faza? Bom pol v blog prilepla to našo sirenouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 476
14.2.2008 20:40:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Ma kaj ste vse nekaj bolane? Hitro navalite na sadje!
Ulla sem pogledala to tvojo malo indijanko, kako pa si jo to naučila, al je kar sama od sebe?

navadno sem jo tko tapkala, ko se je drla, je pomagalo da utihnila, od presenečenja zgledauser posted image pol je pa kr ratalo, pa še sama je začelauser posted image same bedarije jo učimuser posted image

(odgovor članu tinispela)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
14.2.2008 20:41:09   
Češnca
http://www.bildschirmarbeiter.com:80/fun_12167_richtiger-umgang-mit-babies.html

hvala bogu za tale navodila... kaj vse sem prej delala narobe! Še posebej tista "bonding with baby" (vsako jutro)! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa prebrat, kaj se je danes dogajalo in komu moram voščit.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 478
14.2.2008 21:06:49   
Freycha
ulla sem probala tole pri Diti, ko se je drla že pred časom, ampak se je užaljeno samo še bolj drla, pa sem potem raje nehala.... user posted image  je pa res prava indijanka user posted image user posted image

mater, Dita pa nobene bedarije še ne znauser posted image

Dejte mi zdej nekaj povedat. Meni se zdi malo butasto učit otroke kje je lučka in potem otrok pogleda v lučko, pa kako veter piha, pa potem otrok kao piha itd.... men se zdi to mal tko, k bi psa treniral dej tačko, sedi, lezi, prostor itd.... sam po drugi strani pa pomoje to tut ma kak učink kasneje in to je neke vrste učenja, al ne? Kaj ve menite. Pa ne me zdej napadat kak bimbo sem, ampak meni včasih nekatere stvari niso glih najbolj jasne in so mi malo smešne, mogoče nekatere celo butaste user posted image  kva čem, pač nisem "klasična" mama user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 479
14.2.2008 21:11:02   
SANEK1
Dober večer...user posted image

Malecka spi, upam da še dolgouser posted image
Ulla, kaj naj rečem, mala je asicauser posted image user posted image user posted image user posted image
Corfuuser posted image user posted image user posted image user posted image , za vsakega ena, ena pa še je v rezervi za atijauser posted image

Freycha, no vidiš pa te je le presenetil za  to user posted image user posted image user posted image   Valentinovouser posted image user posted image user posted image  Buci-bu...user posted image user posted image user posted image

Kot je mogoče razvidno ful ne maram valentinovegauser posted image user posted image user posted image  Gre za čisto komzumsko komercialo, mater jim vidimuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem še vedno rdeča. tak da pri meni 8.marec rulauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 480
14.2.2008 21:20:02   
Freycha
Sanekova ti nis nič romantična, to je problem user posted image user posted image user posted image  pa ne znajdeš se. Jaz praznujem 14.2. pa 8.3. pa 25.3., pa še kaj bi našla.... sej ni važno, glavno je, da nekaj dobim user posted image user posted image

waw, ne morm verjet. Tamalo sem dala v posteljo, spila celo flašo mleka in je očitno takoj zaspala user posted image  you go girl (Dita) user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 481
14.2.2008 21:21:05   
madejka
Sanekova zdaj si pa pokvarla lepo praznovanjeuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 482
14.2.2008 21:21:24   
SANEK1
Dejte mi zdej nekaj povedat. Meni se zdi malo butasto učit otroke kje je lučka in potem otrok pogleda v lučko, pa kako veter piha, pa potem otrok kao piha itd.... men se zdi to mal tko, k bi psa treniral dej tačko, sedi, lezi, prostor itd.... sam po drugi strani pa pomoje to tut ma kak učink kasneje in to je neke vrste učenja, al ne? Kaj ve menite. Pa ne me zdej napadat kak bimbo sem, ampak meni včasih nekatere stvari niso glih najbolj jasne in so mi malo smešne, mogoče nekatere celo butaste kva čem, pač nisem "klasična" mama
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Meni pa se ne zdi to kot neka dresura, boljk kot igra. Večkrat se jim eno stvar ponavlja, bolj vedo za kaj se gre in jim je bolj zabavno, ker točno vedo kaj jih čaka.
No, vsaj pri Živi je tako, da za ene stvari že točno ve kaj sledi in se že v naprej smeji, obenem pa tak kot si napisala pridno trenira možgančkeuser posted image user posted image user posted image
Drugo je če bi jih forsiraali in bi za vsako ceno hoteli doseč, npr. da dajo pa-pa, da se smejijo, plešejo...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 483
14.2.2008 21:21:54   
Češnca
se mi ne da kej dost pisat... Po telefonu so Anžeju postavli diagnozo, da je prebolel nek virus. Pikice menda ne bojo zginle prav hitro.

Julija in Lana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obmesečnico.

Kar nekaj vas rabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pozdravite se!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 484
14.2.2008 21:22:40   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Dejte mi zdej nekaj povedat. Meni se zdi malo butasto učit otroke kje je lučka in potem otrok pogleda v lučko, pa kako veter piha, pa potem otrok kao piha itd.... men se zdi to mal tko, k bi psa treniral dej tačko, sedi, lezi, prostor itd.... sam po drugi strani pa pomoje to tut ma kak učink kasneje in to je neke vrste učenja, al ne? Kaj ve menite. Pa ne me zdej napadat kak bimbo sem, ampak meni včasih nekatere stvari niso glih najbolj jasne in so mi malo smešne, mogoče nekatere celo butaste kva čem, pač nisem "klasična" mama

Meni pa se ne zdi to kot neka dresura, boljk kot igra. Večkrat se jim eno stvar ponavlja, bolj vedo za kaj se gre in jim je bolj zabavno, ker točno vedo kaj jih čaka.
No, vsaj pri Živi je tako, da za ene stvari že točno ve kaj sledi in se že v naprej smeji, obenem pa tak kot si napisala pridno trenira možgančkeuser posted image user posted image user posted image
Drugo je če bi jih forsiraali in bi za vsako ceno hoteli doseč, npr. da dajo pa-pa, da se smejijo, plešejo...

Ne vem kak mi je to uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 485
14.2.2008 21:23:19   
SANEK1

Sanekova ti nis nič romantična, to je problem user posted image user posted image user posted image  pa ne znajdeš se. Jaz praznujem 14.2. pa 8.3. pa 25.3., pa še kaj bi našla.... sej ni važno, glavno je, da nekaj dobim user posted image user posted image

waw, ne morm verjet. Tamalo sem dala v posteljo, spila celo flašo mleka in je očitno takoj zaspala user posted image  you go girl (Dita) user posted image user posted image

Lepo si se znašlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 486
14.2.2008 21:23:37   
madejka
Freycha z razliko od tvoje, sem jaz dans rabla nenormalno dosti časa, da sem ga uspavala. Mali prč ve, da ni atija doma al kakuser posted image
Bravo Dita!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 487
14.2.2008 21:23:56   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Sanekova zdaj si pa pokvarla lepo praznovanjeuser posted image user posted image user posted image

Hvala boguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
14.2.2008 21:24:54   
SANEK1
Freycha, kaj to ste se slikali pri fotografu al samiuser posted image
Nas tudi zanima kka ste lepiuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 489
14.2.2008 21:27:02   
madejka
Sanekova user posted image user posted image user posted image kaka si...
Jaz sem tak sama, proslavljam valentinovo z pašto, ki sem jo nardila za kosilouser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 490
14.2.2008 21:27:04   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

se mi ne da kej dost pisat... Po telefonu so Anžeju postavli diagnozo, da je prebolel nek virus. Pikice menda ne bojo zginle prav hitro.

Julija in Lana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obmesečnico.

Kar nekaj vas rabi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pozdravite se!

In to oni vidijo kar preko telefonauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 491
14.2.2008 21:28:02   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Sanekova user posted image user posted image user posted image kaka si...
Jaz sem tak sama, proslavljam valentinovo z pašto, ki sem jo nardila za kosilouser posted image user posted image

Jaz sem tudi sama in mi prav pašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 492
14.2.2008 21:28:52   
SANEK1

Lepo si se znašlauser posted image user posted image user posted image

Sem pozabla napisat da sem tudi jaz dobla darilo, he-heuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 493
14.2.2008 21:29:22   
Češnca

In to oni vidijo kar preko telefonauser posted image user posted image user posted image

po opisu staršev, ja. user posted image  Na srečo imamo v torek p, pa bomo kaj več zvedeli. Upam!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 494
14.2.2008 21:30:08   
SANEK1
Skoraj pozabla:
Julija in Lana, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 495
14.2.2008 21:30:34   
Češnca
jaaaa, Freycha, a bomo mi tud lohk videl ta lepo fotko? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 496
14.2.2008 21:31:13   
SANEK1

Vsaj na bolje mu gre, to pa je najbolj pomembnouser posted image

po opisu staršev, ja. user posted image  Na srečo imamo v torek p, pa bomo kaj več zvedeli. Upam!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 497
14.2.2008 21:34:18   
krkatja
po opisu staršev, ja. Na srečo imamo v torek p, pa bomo kaj več zvedeli. Upam!

Kaj imajo kakšne kristale v ordinaciji, pa Maručo honorarno zaposleno, da kar tak pihnejo diagnozo. Upam, da so se zmotili.

Moj dragi me je prej vprašal: Katerega smo danes user posted image Kaj misli, da so srčki po štacunah še od pusta ostali?!?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 498
14.2.2008 21:34:58   
madejka
Sanekova kaj ti je pa tvoj nardil, da ne maraš valentonovega?user posted image user posted image Se hecam. Meni je drugač tud bedn praznik... razn daril. Zgleda sem taka ko Freychauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 499
14.2.2008 21:35:15   
Freycha
joj, dejte no... sej nismo tak lepi, sam to so prve slikice, k smo vsi trije gor v enem takem full lepem in romantičnem trenutku user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?