|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
14.2.2008 10:55:34   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Julija in Lana vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 451
14.2.2008 11:16:16   
bačko
Julija in Lana vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 452
14.2.2008 11:25:12   
madejka
Jutro user posted image user posted image user posted image
Kaka noč!user posted image Ob štirih mi je tako zganjal, da sem ga mogla k sebi vzet, pa še takrat je trajalo fuuuuul da je nazaj zaspal. Pa že prej se je enih 5x zbudiluser posted image
Ulla jaz se bom tud sama sebi smilla dans malouser posted image

Tinispela sem pridna pupa jauser posted image user posted image user posted image

Kristina, Arijana podatki dodani!

Za user posted image   pa se pri nas nikol ni bogvedi kaj dajalo. Bomo vidli, če bo dans kaj v zameno, ker ga cel dan ni domauser posted image

Juliji in Lani VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy peekola, naj ti čimprej najdejo, kaj je vzrok!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 453
14.2.2008 12:32:27   
SANEK1
Dober dan...
Nema nikog, ma kje ste vseuser posted image   Glupo vprašanje, verjetno vuniuser posted image
Živa je po dolgem cajtu zaspala kar doma, mi prav paše, ker sem neka cela zabasana, no nos, pa grlo, pa...
Upam, da se me ne loteva kaj, ker so vsi okoli mene bli al pa so še bolani.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
14.2.2008 12:39:30   
Anonimen
sanek jaz tud strašim tuleuser posted image me ful vleče ven, samo sem tudi cela nikakva in bolana, pa saj...luft mi verjetno nebi škodil, samo se mi ne ljubi odrihtat sebe in tamaleuser posted image sem še kr v pižamiuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
14.2.2008 14:28:59   
julij
Ula, lep avatar!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
14.2.2008 14:30:45   
madejka
Kak ste čudne...mene pa nič ne vleče venuser posted image user posted image Če je pa mrazzzzzzuser posted image
Zdaj grem pa gobice s pašto delat. Mi je ena tule dala recept, pa se ne spomnim točno katera, Kapica mogoče?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
14.2.2008 14:31:47   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: julij

Ula, lep avatar!

Mala je carica!

Mater je zunaj mrzlo! Sva šle za dobro urco, tolk da je Špela odspala svoje pol urce, pol pa hitr nazaj na toplo!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 458
14.2.2008 14:32:52   
julij
Midve sma tudi prešpricale sprehod danes. Se megla sploh ni kaj dost dvignila. Pa Ana že spet spi. Drugič danes, s tem da je dopoldne spala 2 uri, zdaj pa tudi že dobro uro vleče.user posted image  Meni pa je dolgcajt.user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 459
14.2.2008 14:34:10   
bačko
Evo midve sva iz sprehoda.V Ljubljani je toplo in sončno!user posted image Bili smo skoraj 3 ure vzunaj.No zdaj pa grem kuhati za Žano!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 460
14.2.2008 14:35:12   
bačko
Evo midve sva iz sprehoda.V Ljubljani je toplo in sončno!user posted image Bili smo skoraj 3 ure vzunaj.No zdaj pa grem kuhati za Žano!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 461
14.2.2008 14:36:22   
julij
Jaz pa že imam kuhano. Samo še deda čakam, da se domov privleče. Sem pa pečenko danes malo preveč spekla, skoraj zažgala. Pa saj user posted image  ma rad reš pečeno...user posted image  (bo mogo met, če hoče ali ne!)

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 462
14.2.2008 15:02:44   
madejka
Julij dolgčas praviš da ti je?user posted image Lahko prideš k meni malo pospravit ker jaz nimam časauser posted image Zdaj mali spi in jaz kuham...

Bačko a 2x pošiljaš, da bomo štajerke še ja bolj fauš?user posted image Hecam se!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 463
14.2.2008 15:22:42   
tinispela
Midva pa si bova pop naredla tortilje, upam da bodo ratale. Dans sem pa res fouš ljubljančanom, imajo 9 stopinjuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
14.2.2008 15:24:12   
Anonimen
moj mali as spi....dedc se potepauser posted image jaz pa ne vem kaj bi s sabouser posted image malo bluzim....aja, posodo še morm it pomituser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
14.2.2008 15:41:24   
Anonimen
hi hiuser posted image

http://krenbrlog.blogspot.com/2008/02/pozor-indijanci-na-obzorju.html

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
14.2.2008 16:34:26   
corfu
Dober dan

pri nas smo tudi prehlajeni, jaz imam zabit nos, boleče grlo, sine kašlja, smrka, Manci noro teče iz nosu, kašlja, lica ima rdeča, kot bi jo kdo s snegom naribal, še vedno ima driskouser posted image  ata se še nekak drži, ampak tudi jamra za grlo...tako, da user posted image user posted image user posted image user posted image . Trenutno oba otroka spita, ata služi dinarčke in pride enkrat proti večeru, jaz se grem pa malo matematiko učiti, me čaka v začetku marca izpit.
Rumba, lepo da si nazaj, sem se že ustrašila, da si kam pobegnilauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
14.2.2008 16:42:14   
bojana2
Ulla kak cukr je tvoja mala...user posted image

Corfu pozdravite se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 468
14.2.2008 16:53:17   
tejči77
Živjo!
Julija in Lana, čestitke user posted image user posted image user posted image
Madonca je mrzlo zunaj. Midve sva ravno z enega dolgega sprehoda, pa me je zanohtalo. Moj popotni termometer je kazal eno stopinjo plus, pa se mi je zdelo da je najmanj -10. Mrzel veter ko user posted image .

Babike, a vaši že vsi plazijo? Moja se enostavno noče. Od jeze kriči. če je na trebuhu. Iz hrbta se je na trebuh obračala še preden je dopolnila dva meseca, ampak nikoli ni hotela bit na trebuhu. In še danes je tako. Se pa že z rokicami vleče navzgor ob kavču, da bi stala. Sicer ji še ne rata. Ampak men je čudno, ker izgleda da se sploh ne bo plazila. Naprej se pomika namreč sede, z eno nogo pod rito, po turško, da ima ravnotežje, drugo pa nazaj. In potem si še z rokami pomaga, da se sede premika. Kaj vse ne bo naštudirala, samo da ji ni treba na trebuh.
Men se zdi ful čudn vseskup, moja mama pravi da še kej takšnega ni videla. Jaz pa čist v skrbeh, kaj če je kaj narobe z njenimi nogicami, saj si jih bo čisto zvila.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 469
14.2.2008 16:54:54   
tejči77
Ja, Ula, smo že danes pogledal tele indijance. Neverjetna je tvoja mala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
14.2.2008 18:32:38   
tejči77
Babike, tiste, ki še dojite, a ste kaj pogrizene?
Moja pupa samo še ponoči pridno je, zjutraj sem pa že žvaka. Sem se odločla, da si čez dan še samo črpam, kolkr dolgo še bo. Ker me je že tako pogrizla, da me že 14 dni bolijo bradavice.user posted image Ko ji pa rečem da ne sme in da me pa boli, (navadno vreščim zraven) se mi pa na ves glas smeji. Očitno jo res zelo zabavam. user posted image
Mene je pa kr groza, ko se bliža čas dojenja.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 471
14.2.2008 18:37:33   
Anonimen
ja, mene je kr grizlauser posted image zdej je nehala, upam da za vednouser posted image pa k še nima zob, ne vem kaj bo, ko bodouser posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
14.2.2008 18:43:04   
madejka
Tejči jaz sem glih ena dva dni nazaj jamrala, da me je ugrizniluser posted image Sicer je blo samo enkrat, sem se pa zadrla zravn, da je kar v jok padeluser posted image Ma peekola če tak boli!

Corfu joj matematike ti pa ne zavidamuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 473
14.2.2008 19:33:37   
Freycha
Dober večer!

danes sem kar fino, a utrujajoče preživela dan user posted image

me je pa moj dragi full presenetil, ko mi je kupil CD od James Blunt-a. Presenečena sem pa zato, ker sem zadnjič čist BTW omenila, da bi imela njegov CD in se je spomnil in mi ga danes podaril user posted image

Jaz sem v Mladinski knjigi celo najdla tri pravljice Francija Rogača in sem jih mogla takoj kupiti. Pa DVD-je risank Bombažki user posted image

Pa celo serijo fotk nas tri sva naredila in ena je taaaaakkk lepa, da jo bova dala uokvirit. Res smo srčki gor user posted image user posted image

Zdej je šel pa dragi v nočno, medve se pa na kavču igrava (in fuuulll pazim, da mi ne štrbunkne spet dol user posted image ), pa komaj čakam, da bo ura 9. da gre tamala spat, jaz pa takoj za njo.....

v soboto pa spet smučat user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 474
14.2.2008 19:56:47   
tinispela
Ma kaj ste vse nekaj bolane? Hitro navalite na sadje!
Ulla sem pogledala to tvojo malo indijanko, kako pa si jo to naučila, al je kar sama od sebe?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?