|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
13.2.2008 21:44:44   
sani1
Toliko, da se javim...
klepetka- super, da je vse dobro z Lano...

mala pikica- tudi mi bomo čvekale čez kakšno leto ali dve o druguh stvareh. Čeprav bi jaz že zdej pa očitno so v ospredju še user posted image . In prav je tako...

mml- sej mi se zdej skoraj že tudi vse osebno poznamo- če ne pa vsaj iz televizije... Naše glumice...

Pogrešam nussy se nič ne javi kako je ona in njena pupa...

No grem zdej pod tuš in potem v posteljo. Manja spi...

Za krče ful pomaga povšter iz češnjevih koščic! Probajte!!!
Pa lep večer in lepe sanje!!!

(odgovor članu natasa49)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
13.2.2008 21:52:30   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
bi tudi jaz prilepila kako slikico vmes,pa ne znam...user posted image Enkrat sem poskusila,pa ni šlo tako kot sem si zamislila.Imaš kake hitre in enostavne inštrukcije za nas,ki nismo tako spretni z računalnikom??

nana35: pojdi na shrani.si - če ti pa kaj ni jasno, me lahko kontaktiraš na ZS

katee: mi smo dobili tako kot pri Kaji kapljice PlivitD3, po katerih Kaja ni imela krčev in izgleda, da jih Anže tudi nima. Sem pa začela z 1 kapljico in postopoma moram priti do 3 kapljic.
Ko bo tvoj user posted image  shodil, bo izgubil vse odvečne gramčke in kilogramčkeuser posted image  Sicer pa so dojeni otroci bolj "šlaufasti"user posted image  

Tudi Anže se je zredil za 1100g, medtem ko se je Kaja (sem šla danes prav gledat) prvi mesec zredila le za 620g - fantje, ni kaj user posted image

Nočka vsem,
katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
   Sončki januarčic 2oo8
13.2.2008 21:57:12   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: katee
Aja, pa še nekaj. V lekarni in tudi pediater so mi povedali, da AD3 kapljice ne povzročajo krčev. Morda bi povzročilo krče le, če bi od samega začetka začel s 6imi kapljicami; začeti moraš postopno. Kaj je na tem????

Nam je P že od začetka namesto AD3 predpisala D3 kapljice, ker smo imeli krče še od prej. Pa mi je svetovala, da ji dam prvi teden vsak drugi dan eno in naslednji teden vsak dan eno kapljico, pol pa nadaljujem z njeno dozo dve na dan. Je verjetno pričakovala, da se bodo krči ojačali. Pa sem ji te kaplice dala vsak drugi dan le dvakrat in prenehala, ker se mi je hotelo zmešati, Karin pa raztrgati.
Smo se odpeljali čez mejo po Oleovit D3 in ji normalno dajem kar vsak dan po eno in ni reakcije.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
13.2.2008 21:57:18   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Če je le možno, samo pristavljat in z dodatkom počakat, dokler res ni nujno. Jaz vidim, da se res splača vztrajat. In za to se lahko zahvalim samo svetovalki Mojci pri LLL in forumovki soncipunci user posted image Po dveh dneh jokanja in obupavanja se danes Gašper spet samo doji in to pri vsakem obroku samo na eni dojki user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tako se govori!

Punce, ne prehitro obupati! Zaupajte vase!

lp, katrin 

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   Sončki januarčic 2oo8
13.2.2008 22:01:36   
karatina
Jaz še zdaj nisem oddala vloge za otroški dodatek. Do kdaj imam čas, če še sploh user posted image ? In ali se res vpisujejo notri podatki o dohodkih za leto 2006?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
13.2.2008 22:05:27   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: karatina
Jaz še zdaj nisem oddala vloge za otroški dodatek. Do kdaj imam čas, če še sploh user posted image ? In ali se res vpisujejo notri podatki o dohodkih za leto 2006?

Lahko jo oddaš kadarkoli. Če pa jo boš oddala 3 mesece od rojstva user posted image , boš dobila denar tudi za nazaj. Če oddajaš do marca, potem potrebuješ podatke za 2006.

lp, katrin 

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.2.2008 22:06:35   
mala pikica
vaney mi Gašperja kopamo vsak drug večer, predvsem zaradi njegovih izpuščajev, mu delamo oljno kopel z olivnim oljem. Pa nam ponavadi vedno takoj zaspi.

nana bom jutri napisala navodila za leplenje slikic, velja user posted image Gašper in moj ljubi že spita, pa da ne bom preveč klopotala po tipkovnici user posted image

proti zaprtju ali proti driski pomaga kamilični čaj, za eno stvar prevrete kamilice, za drugo pa neprevrete, moram edino pogledat, za kaj so katere user posted image sem že pogledala, prevrete kamilice zapirajo, neprevrete pa odpirajo

Zdaj pa gremo pankat...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
13.2.2008 22:07:47   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Pogrešam nussy se nič ne javi kako je ona in njena pupa...

Tudi jaz! Sva skupaj ležali v P in mi je čudno, da se res nič ne javi user posted image  

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
13.2.2008 22:10:37   
mala pikica
kapljice D3... nam pa je P rekel 5 kapljic na dan. Zakaj pa je to tako različno?

karatina me je Katrin prehitela glede otroškega dodatka. Mi še tudi nismo vloge oddali, sem zgleda vstran vrgla odločbe o dohodnini za leto 2006 user posted image Moram se spravit na DURS.

Zdaj pa res grem...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1309
13.2.2008 22:14:31   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
kapljice D3... nam pa je P rekel 5 kapljic na dan. Zakaj pa je to tako različno?

user posted image user posted image user posted image  ... ne vem ...

Jaz se tudi izklapljamuser posted image

Nočka! 

Neposredna povezava do sporočila: 1310
13.2.2008 22:26:53   
koala
Hojal!

Da vas malo pozdravim, da vidite da vas še nisem pozabila. Samo naše dete se želi dojiti čez dan zeloo pogosto, potemm odspi kako konkretno rundno, potem pa spet pogosto dojenje. Jaz sem že kar malo obupala, sploh ker me jepatronažna konkretno prestrašila, potem pa sem si sposodila tehnico in ugotovila da malček napreduje in sem se odločiila da je sekirancije konec in da se bomo dojili kolikor bo pač naš zakladek htel. Ponoči pa pridno pačka, se se podojimo enkrat okoli enajstih, potem okoli treh, potem pa potegnemo do sedmih ali pol osmih.

Bolančki pozdravite se!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
   [Brisano sporočilo]
13.2.2008 22:41:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
   [Brisano sporočilo]
13.2.2008 22:44:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
13.2.2008 22:45:51   
klepetka
tako ,pa sem uspela prebrat vse.user posted image

najprej da se vam vsem zahvalim za pestke in misli,namenjene Lani.Očitno uspešnouser posted image user posted image

tako da Ljubljana ,ti me kar drži za besedo tisto o pikniku.Bom izpolnila obljubo, rade volje ,ni problema ,samo če pridete.Če ste tudi druge  ZA.In tako bi se še ostale spoznale ,aktere se še ne poznamo.

Je bila pa tale ph-metrija kar zoprna.Lani so vstavili v požiralnik sondo ,in aparat je potem 24 ur meril ,koliko kisline se ji dviga iz želodčka. .Imela je privezane rokice ,da si nebi spulila sonde iz noska,tako da je bila dokaj nemirna ,ko ni mogla nič migat.Saj bolelo jo med samo preiskavo ni nič ,samo  boga je bla za gledat.user posted image Ampak smo uspešno prestali.user posted image

Ampak je pa nova pediatrična klinika nujno potrebna ,šele zdaj sem videla da je temu tako.

,katee;čisto sveži  Lanini podatki o teži in višini.Danes je bila tehtana in merjena;TT  5020 g ,velika pa je 59 cm.Pa mi ni noben rekel da je predebela al karkoli drugega ;še celo pohvalili so jo zdravniki ,kako fejst punca jeuser posted image user posted image .Tako da se nimaš kaj sekirat.
suny morning,Neja i n Lana sta si pa zel oblizu ,tako po merah in ostalemuser posted image (preživeti večeri noči,....)user posted image

raja ,user posted image da se je Ajda uspešno izognila rota.user posted image za vas ,ki vas je ujelo

glede nohtkov;pri nas naj se jih do 1 meseca naj nebi striglo,ampa k naj bi jih pogrizliuser posted image .Jaz sem jih Lani rajši kar postrigla ,ker bi blo možno da ji še kje prstek odgriznem ,če bi se jih spravila gristiuser posted image

vaney,se m izdi sda si ti že enkrat davno pisala ,da si kupila ugodno Jane voziček (ali se motimuser posted image ).Mi lahko zaupaš ,kje is ga  kupila?

pa glede sprehodov
;mi gremo ven ,če je tam enih 4+ in gor.Oblečem pa jo ponavadi  bodi ,plišast pajac ,štumfke in dokaj debel  kombinezon.Aja pa dve kapi ,eno tetra in eno plišasto.Pa dekco  in plenico za čez streho

ljubljana ,super napisano tisto o dojenju,pa še kako resničnouser posted image .Ko bi bili le vsi  takega mnenjauser posted image

ursalara,kolk fletna slikcauser posted image .Prava lepotička  je ,tale vaša Lara.(A ti si iz Lašč praviš?!;vsaj ena ,k ije blizu mene domauser posted image )

nalin,super  vi to spite ponoči.user posted image za Jonasa.In sem vesela ,da sta doma iz bolnice in da k sreči ni nič hujšega .Čeprav je za dojenčak že navaden prehlad zoprn.user posted image

urssyy,točno tako se je dogajalo pri nas z Marušo;ko je spoznala da po flaši bolj teče ,ni več probala(sam to je dama že v P ugotovila,žaluser posted image ).In tako sem si stiskala ,dokler je šlo.Ji pa nisem dala  takoj flaše ,ravno zato ,ker sem mislila da ko bo laćna bo že zagrabila-ampak ni ,,samo shujšala je preveč ,tako da sem obupala.user posted image Pa glih tako je zrasla ,čeprav ni bila dojena

lusa
,upam  da se Daša hitro znebi tega zoprnega kašlljauser posted image user posted image

glede kapljic;P je rekla ,da so za  otroke z refluksom bolj primerne oleovit D3 ,2 kapljici.No ,danes pa mi je zdravnik na gastro rekel, da naj dajem tega oleovita samo 1 kapljico ,da bo dovolj.

mml,upam da res ne dobiš mastitisa,ker  se še predobro spomnim ,kako je takrat; so spomini  še svežiuser posted image .Matic pa mora  svoje navade postopoma še osvojiti,zato bo tale z napenjanjem ob4. zaenkart kar dovolj,kajneuser posted image .Ampak se ti pa vedno nasmejem ,ko daš zmeraj kakšno primerjavo  v zvezi s stabo(tokrat npr.se primerjaš s tazadnjim upokojencemuser posted image user posted image )

Ja nič ,grem zdaj še peril oobesit ,potem pa se bo počasi že naša budlka oglasila.

lep večer ,pa malo premislite o pikniku enkrat v bodoče,če bi ble ZA.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
   [Brisano sporočilo]
13.2.2008 22:55:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
   [Brisano sporočilo]
13.2.2008 22:57:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1316
14.2.2008 6:19:06   
majra
Dobro jutro!
Sebi sem že skuhala, vam pa tole pošiljam user posted image

Ne morem spat, pa kr nekaj bljuzim po RR. Sem malo na trnih, ker imamo dns posvetovalnico. Imamo enega zmaja za pediatrinjo, pa se psihično pripravljam user posted image
Drugače pa lepo spimo po noči, čez dan malo manj, malo nas napenja, malo nas krči dajejo in tako vsak dan user posted image

Vsem user posted image , ki imajo kakšne težavice želim, da čimprej minejo.

Klepetka, super za Lanin izvid user posted image  

Včeraj sem kupila vlogo za otroški dodatek, sem jo samo preletela in se mi vidi ful komplicirano za izpolnit. Se moram vsest in preštudirat.

Zdaj grem pa likat!

Lep dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 1317
   [Brisano sporočilo]
14.2.2008 7:02:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.2.2008 8:53:49   
ursalara
Dobro jutro punce mi smo danes kar lepo spali.user posted image .Ob pol osmih zvecer smo se zadnjic najedli zaspali in se zbudili sele ob pol enih ponoči potem pa se ob stirih,ja pridni smo bili in vsaj malo smo se naspali.Zdaj res vidim kako so te čudezne kapljice iz A res dobre dva dni nazaj mi jih je zmanjkalo in je imela pikica take krce da je bilo kar hudo vceraj pa sem dobila pošiljko od nase Luse in je spet blazeni mir z temi krci ja jaz res ne vem kaj bi brez nje.Lusa res si zlata hvala se enkrat.user posted image
Klepetka
samo da je s tvojo pikico vse ok.Jaz sem drugace blizu Turjaka doma.Ko bom kaj zahajala proti Ribnici te poiščem in greve lahko na kavo da se spoznave.user posted image
Nalin vso sreco na pregledu drzimo pesti da bo vse ok.
Kar se tice glede kapljic D3 meni jih je pediatrinja napisala zaradi tega ker sem ji jasno in glasno povedala da ne mislim ji dajat AD3 kapljic ker ima ze zdaj težave z krci potem mi je pa brez vprašanj napisala te in mi dala napotke da ji dajem vsak dan po dve kapljici,prve dva dni smo imeli malo težav zdaj pa se je vse uredilo.
No za prebavo nase soncice jaz skrbim z komarckovim cajem baje pa da tudi pomaga ce das otročičku termometer v ritko ali vatirno palčko namočeno v olivnem olju.
Joj mi smo končno dobili davcno stevilko in zdaj moram pa res spisati vlogo za doklade.malo se mi komplicirano zdi ampak mislim da bomo zmogli.
Vsem zelim srckaso valentinovo in imejte se radi.user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.2.2008 9:03:10   
majra
Nalin, pri nas zamenjava ne pride v poštev. Je edina pediatrinja. Sicer je ženska ful strokovna in zna kaj dela, samo malo ji šteka komunikacija s starši. Zna bit ful osorna in nesramna. Bom videla, mogoče pa pademo v tistih 5% s katerimi je prijazna in vsa medena  user posted image

Ti si pisala o znakih dehidracije na mečavi. Ali lahko napišeš kako se to vidi? Nekje sem to že prebrala in slišala, pa sem pozabila user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Jonasa

Neposredna povezava do sporočila: 1320
14.2.2008 9:57:54   
mml
majra pri dehidraciji je mečava pod nivojem glavice, se pravi, da je vdrta

nalin glede teže in tehtanja ni čisto tako kot si napisala, pri nas je Matic "shujšal" v P 3700 na 3400, pa sva šla vseeno domov, brez kakšnega hujšega komplicranja in pregovarjanja, pa tudi patronažna ga po enem tednu ni stehtala, je pa res, da se vidi, da se "redi" in tudi plenice so lepo polne, kar so posredni znaki, da imam zadosti mleka, no vsaj upam

klepetka mislim, da bom mastitis prešpricala, se mi stanje izboljšuje, ni še čisto Ok, ampak gre na boljše user posted image . Sem se včeraj tuširala s ful vročo vodo, sem skoraj dobila opekline user posted image , kopalnica je bila pa potem še najbolj podobna turški savni

mala pikica super, da se spet samo dojita user posted image

koala saj boste ujeli ritem, glavno, da sta oba OK, vse ostalo pa še pride user posted image

kateeb AD3 preverjeno povzročajo krče...Manca jih ni prenašala in sva vedno prišli samo do 5 kapljic, po tem jo je začelo pa neznosno zvijat in napenjat, tako da smo nabavili Oleovit D3 in je bil mir, tako da pri Maticu niti ne bom začela z AD3, sploh pa razmišljam, če so res potrebne, glede na to, da je pred vrati pomlad, sonček ,sprehodi, kar pomeni, da bodo naši sončki lepo sami izdelovali vitamin D user posted image . Sicer pa upam, da se tvoj križ hitro popravi. pa seveda user posted image  za zeleno luč za telovadbo, ampak res previdno in počasi začni

Matic nekaj gode in posluša CD z glasbo za dojenčke, pa ni pretirano navdušen, se mi zdi, da pravi, da bi se rajši malo crkljal pri mamici user posted image

Lepo izkoristite tale sonček, naslednji teden napovedujejo poslabšanje

Pa še ene user posted image , če bodo vaši user posted image  slučajno pozabili, da je danes Valentinovo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.2.2008 11:11:31   
nana35
katee,četudi je tvoj user posted image  zdaj bolj okrogel,(kar je tudi moj Klemen se samo meni zdi??),je to čisto normalno,saj samo je,spi pa kaka in lula.Ko bo zrasel bo vse drugače.
Pri meni je ravno obratno-jaz pravim,da je debel,pa vsi pravijo da ni tako in da bo potem drugače...Brez veze se obremenjuješ,zdaj mora jesti,kolikor hoče.In manj mu res ne moreš dati,saj bo jok!

katrin,bom poskusila kasneje,(drugače pa ti pišem na ZS glede slikic,)ko bo več časa.

Danes je napeto,še izpit moram opraviti,ki sem ga prešvicala ko sem bila na "uživanju" po porodu,zdaj mi pa voda v grlo teče.Pa še malega črviči in še po RR se motam namesto,da bi se učila...joj,joj...to ne bo nič dobrega.

karatina ,tudi jaz sem dobila D3 kapljice namesto AD3, pa je bilo isto kot pri tebi,zdaj mu dajem Oleovit,pa je ok.Vendar je meni pediatrinja rekla da mu dajem vsako jutro le dve kapljici in nič ni omenjala kakega povečevanja doze??!!user posted image Očitno vsak pove drugače.
Časa za vlogo za otroški dodatek je 90 dni!Jaz sem oddala in dobila že odločbo,to gre hitro, v enem tednu sem jo dobila in res je,podatki morajo biti za leto 2006.Ker nisem našla teh podatkov (izpisa od davčne napovedi)sem šla po duplikat na davčno.

Nalin,ta otroček je star 6 mesecev in se v tem zadnjem mesecu ni zredil za več kot 20g.Prej je bilo dobro,zdaj pa noče vleči več ali pa mama nima dovolj mleka...ne vem.
Glede tehtanja-jaz sem komaj uspela da je patronažna s.stehtala Klemena in to zadnji dan,ko je prišla.Pa še to ga ne bi,če ne bi moja b.tašča bila njihova šefica v službi in mi je ona zrihtala to vago.Baje imajo samo enouser posted image ??!!In to v Zdr.Domu?

klepetka,jaz dajem Oleovita po 1 kapljico,kot piše v navodilih.

Mi imamo pa probleme z zaprtjem že dve noči ali dva dni,kakorkoli,na koncu ko mami že vse naredi,se pokaka...zdaj bom pa naredila kot je napisala mala pikica,če bomol še imeli take težave...

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.2.2008 11:27:22   
katee
Jaz sem sedaj čisto zmedena glede teh kapljic. Pediatri in farmacevti pravijo, da je nemogoče, da povzročajo krčke, mamice pravijo da jih bo. Potem bom kar lepo ostala na Oleovit D3 in mu sploh ne bom dajala AD3. Je pa tako, kot je napisala mml, prihaja pomlad in več sončka.

Mi smo imeli spet probleme z napenjanjem ponoči. Pri meni na trebuščku je zaspal, pa sem ga položila v zibeljko in se je začel jokat in prdet, potem sem ga spet k sebi vzela in je takoj prenehal. Potem sva pa pol noči tako prespala. Si lahko mislite, kako kvaliteten spanec je to bil. No, sva bila pa zato do 10h v postelji.

Danes gremo spet na sončka, jupi, pa še toplo je pri nas.

Lepo valentinovouser posted image vsem januarčkom in njihovim mamicam in očkom!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.2.2008 11:39:50   
TRIŠ
user posted image user posted image user posted image VSEM ŽELIM LEPO VALENTINOVO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.2.2008 12:34:58   
Katrin
Imejte se radi vsak dan v letu posebej user posted image
user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?