klepetka
|
tako ,pa sem uspela prebrat vse. najprej da se vam vsem zahvalim za pestke in misli,namenjene Lani.Očitno uspešno tako da Ljubljana ,ti me kar drži za besedo tisto o pikniku.Bom izpolnila obljubo, rade volje ,ni problema ,samo če pridete.Če ste tudi druge ZA.In tako bi se še ostale spoznale ,aktere se še ne poznamo. Je bila pa tale ph-metrija kar zoprna.Lani so vstavili v požiralnik sondo ,in aparat je potem 24 ur meril ,koliko kisline se ji dviga iz želodčka. .Imela je privezane rokice ,da si nebi spulila sonde iz noska,tako da je bila dokaj nemirna ,ko ni mogla nič migat.Saj bolelo jo med samo preiskavo ni nič ,samo boga je bla za gledat. Ampak smo uspešno prestali. Ampak je pa nova pediatrična klinika nujno potrebna ,šele zdaj sem videla da je temu tako. ,katee;čisto sveži Lanini podatki o teži in višini.Danes je bila tehtana in merjena;TT 5020 g ,velika pa je 59 cm.Pa mi ni noben rekel da je predebela al karkoli drugega ;še celo pohvalili so jo zdravniki ,kako fejst punca je .Tako da se nimaš kaj sekirat. suny morning,Neja i n Lana sta si pa zel oblizu ,tako po merah in ostalem (preživeti večeri noči,....) raja , da se je Ajda uspešno izognila rota. za vas ,ki vas je ujelo glede nohtkov;pri nas naj se jih do 1 meseca naj nebi striglo,ampa k naj bi jih pogrizli .Jaz sem jih Lani rajši kar postrigla ,ker bi blo možno da ji še kje prstek odgriznem ,če bi se jih spravila gristi vaney,se m izdi sda si ti že enkrat davno pisala ,da si kupila ugodno Jane voziček (ali se motim ).Mi lahko zaupaš ,kje is ga kupila? pa glede sprehodov;mi gremo ven ,če je tam enih 4+ in gor.Oblečem pa jo ponavadi bodi ,plišast pajac ,štumfke in dokaj debel kombinezon.Aja pa dve kapi ,eno tetra in eno plišasto.Pa dekco in plenico za čez streho ljubljana ,super napisano tisto o dojenju,pa še kako resnično .Ko bi bili le vsi takega mnenja ursalara,kolk fletna slikca .Prava lepotička je ,tale vaša Lara.(A ti si iz Lašč praviš?!;vsaj ena ,k ije blizu mene doma ) nalin,super vi to spite ponoči. za Jonasa.In sem vesela ,da sta doma iz bolnice in da k sreči ni nič hujšega .Čeprav je za dojenčak že navaden prehlad zoprn. urssyy,točno tako se je dogajalo pri nas z Marušo;ko je spoznala da po flaši bolj teče ,ni več probala(sam to je dama že v P ugotovila,žal ).In tako sem si stiskala ,dokler je šlo.Ji pa nisem dala takoj flaše ,ravno zato ,ker sem mislila da ko bo laćna bo že zagrabila-ampak ni ,,samo shujšala je preveč ,tako da sem obupala. Pa glih tako je zrasla ,čeprav ni bila dojena lusa,upam da se Daša hitro znebi tega zoprnega kašllja glede kapljic;P je rekla ,da so za otroke z refluksom bolj primerne oleovit D3 ,2 kapljici.No ,danes pa mi je zdravnik na gastro rekel, da naj dajem tega oleovita samo 1 kapljico ,da bo dovolj. mml,upam da res ne dobiš mastitisa,ker se še predobro spomnim ,kako je takrat; so spomini še sveži .Matic pa mora svoje navade postopoma še osvojiti,zato bo tale z napenjanjem ob4. zaenkart kar dovolj,kajne .Ampak se ti pa vedno nasmejem ,ko daš zmeraj kakšno primerjavo v zvezi s stabo(tokrat npr.se primerjaš s tazadnjim upokojencem ) Ja nič ,grem zdaj še peril oobesit ,potem pa se bo počasi že naša budlka oglasila. lep večer ,pa malo premislite o pikniku enkrat v bodoče,če bi ble ZA.