|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
14.2.2008 15:37:35   
sončnica24
Ja škoda no saj mogoče si bo premilil ko bodo otroci hteli sneg videt potem pa ne bo izgovorovuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
14.2.2008 15:39:29   
tany83
ja upam, da bo prevladovala slovenska kri v njih, ker ce bo dominikanska pol ne bo spet nc... user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
14.2.2008 15:44:10   
sončnica24
O ja otroci so radovedni jim moraš hitro začet slike kazat kako je lepo ko je zunaj vse belo pa boš vidla učinek pa bo ata tud mogo bundo oblečt in se it kepat pa snežake delatuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
14.2.2008 15:46:19   
sončnica24
Ancica se je zbudila samo je šla najprej gledat temo o vremenuuser posted image , kaj smo pa me boš po riti dobilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2379
14.2.2008 15:46:43   
tany83
saj to mas prav... ce si bojo otroci zeleli tega, jim bo to zeljo uresnicil, ker njemu otroci veliko pomenijo... in sem sigurna, da bo tud mraz potrpel in se kepal user posted image ... saj ce bi jaz vztrajala bi tud... sam priznam, men tud ni veliko do snega, sem bolj poletni clovek jaz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2380
14.2.2008 15:50:33   
sončnica24
Saj jaz mam poletje tudi rada samo ima zima tisti svoj čar sploh na božič je lepo če sneži pa je vse belo, čeprav se meni zdi da bo tak čez enih 15 let pri nas takšno vreme kot je pri vas zdaj, ker je vseeno pretoplo za ta letni čas.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
14.2.2008 15:52:42   
tany83
ja to mas prav ja... bozic ma res svoj car, ce je sneg... sam to za nas... tle jim je bozic prav tko poseben, ker niso navajeni snega... tko, da to je tko kot si vajen....

ja res je pretoplo... poslusam kolk stpopnij je in so res kar visoke za ta letni cas....

Neposredna povezava do sporočila: 2382
14.2.2008 15:55:28   
_ancica_
Evo me punce...dobro jutro / dober dan! Ste se ze prav veselo nacvekale, sem mogla prej vse prebrat.
soncnica...ja sem se najprej tam na vremenu zjokala, ker je danes spet bolj za en drek vreme tuki user posted image
tany...se mi je zdej da je vceri tvoj domov prsu, pa si mal name pozabla user posted image user posted image user posted image no, sej ti nic ne zamerim user posted image
binica...sta se prej s soncnico o starosti pogovarjale...ti si 30? mene ze kr mal stiska od mojga zadnjega roj. dneva (decembra sem bla 29)...upam, da bo kmal kak user posted image da ne bo prepozno user posted image
NAJBOLJSA...kako si kaj, pa otroci?

Neposredna povezava do sporočila: 2383
14.2.2008 15:57:39   
tany83
ja ancica oprosti... si mal samogovorov mela... saj ves kako je... ga cel dan ne vidim, pol ko pride pa se nanj vrzemuser posted image user posted image user posted image ...

no, se ti ancica nam povej kako se je zacelo valentinovo mi smo se ze vse spovedaleuser posted image ??????

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
14.2.2008 15:58:53   
sončnica24
Ja ancica danes smo full razpoložene za čvekat smo pride pa valentinovo razpoloženeuser posted image oz. namesto da bi se s svojimi dragimi stiskale čvekamo tukaj na RRuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
14.2.2008 16:01:39   
_ancica_
Valentinovo?...aja, to je ze danes...user posted image user posted image user posted image zaenkrat se nic posebnega...mi je pa moj vceraj kupil nov mp3 player, je rekel da je za valentinovo user posted image
Danes bova pa narocila vecerjo na dom (se ne vem kaj tocno), potem pa sej veste striptiz in cokoladni srcki user posted image user posted image user posted image

ps: upam na obojestranski striptiz user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
14.2.2008 16:03:30   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ja ancica oprosti... si mal samogovorov mela... saj ves kako je... ga cel dan ne vidim, pol ko pride pa se nanj vrzemuser posted image user posted image user posted image ...

ja sej te cist razumem user posted image jst tud takoj zanemarim racunalnik ko moj pride domov user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
14.2.2008 16:04:27   
sončnica24
Anica no ti pa greš z obojestranskim striptizom še en korak dalje kot tanyuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
14.2.2008 16:05:20   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... ja super... midva sva se zjutraj prepustila enemu lepemu user posted image , zvecer pa nevem... mene caka presenecenje.... nevem kako... moram bit napravljena za zvecer... ocitno nekam greva... je rekel moj da je surprise... pol ko prideva domov pa ga caka striptiz in pol se mal user posted image ... glede na to, da naj bi mela O... upajmo, na en lep rezultat cez user posted image  mecev... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
14.2.2008 16:05:50   
sončnica24
Evo še ena lepa pesmica od Ivana Minattija z naslovom nekoga moraš imeti rad:

Nekoga moraš imeti rad,
pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,
nekomu moraš nasloniti roko na ramo,
da se, lačna, nasiti bližine,
nekomu moraš, moraš,
to je kot kruh, kot požirek vode,
moraš dati svoje bele oblake,
svoje drzne ptice sanj,
svoje plašne ptice nemoči
- nekje vendar mora biti zanje
gnezdo miru in nežnosti -,
nekoga moraš imeti rad,
pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen
ker drevesa in trave vedo za samoto
- kajti koraki vselej odidejo dalje,
pa čeprav se za hip ustavijo -,
ker reka ve za žalost
- če se le nagne nad svojo globino -,
ker kamen pozna bolečino
- koliko težkih nog
je že šlo čez njegovo nemo srce -,
nekoga moraš imeti rad,
nekoga moraš imeti rad,
z nekom moraš v korak,
v isto sled -
o trave, reka, kamen, drevo,
molčeči spremljevalci samotnežev in čudakov,
dobra, velika bitja,
ki spregovore samo,
kadar umolknejo ljudje.

Neposredna povezava do sporočila: 2390
14.2.2008 16:06:21   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ja sej te cist razumem user posted image jst tud takoj zanemarim racunalnik ko moj pride domov user posted image

haha... jaz ga tud zapustim in pozabim, da obstaja ko se moj na vratih prikaze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
14.2.2008 16:07:48   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Anica no ti pa greš z obojestranskim striptizom še en korak dalje kot tanyuser posted image

user posted image user posted image user posted image jst samo upam na obojestrankega...bolj mal sans imam, da ga dozivim  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2392
14.2.2008 16:12:29   
_ancica_
joj, sem bla tam na februarskem forumu...groza!!! Sem bla ze cist prepricana kako bo vse roza danes tam, potem pa preberem tist post od EnaNobene user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
14.2.2008 16:16:49   
tany83
sem jaz tud mislila, da bo bolj roza.... post od EneNobene je pa res user posted image user posted image user posted image .. si spolh ne predstavljam, da se ti tko zgodi... grozno...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
14.2.2008 16:17:13   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

joj, sem bla tam na februarskem forumu...groza!!! Sem bla ze cist prepricana kako bo vse roza danes tam, potem pa preberem tist post od EnaNobene user posted image

Ja mene je to z EnoNobeno tudi full prizadelo ker si punca full želi met še enega pikeca mi je tudi blo tolk hudo, pa res ja nobena ni danes srečka user posted image pa tak lep dan je.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
14.2.2008 16:19:43   
_ancica_
Prav nesramen je tale Valentin danes user posted image ga bo treba malo spametovat

Neposredna povezava do sporočila: 2396
14.2.2008 16:25:03   
binica
o ancica dobro jutro!!!
no, sej je bilo tudi meni čudno, ko sem praznovala 30-i rojstni dan in sem mislila, da bom prav pogrešala tisto dvojko spredaj. sedaj se pa počutim ful fajn. 30 let. sem zrela baba, a ne?? user posted image user posted image

ej, moj randi z možem se približuje. a veste, da sem prav malo živčna??? ej, res, se ne hecam!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
14.2.2008 16:25:15   
tany83
ja res je zal se ne da met otroka takoj ko si zelis in zal nimamo nobenega vpliva na to, kdaj bomo zanosile... tle je cist neki drugega vmes na kar nimam mi zal vpiva...

jaz sem bila vceraj pr odvetnici ki mi papirje rihta in ima sincka ma ene 2 leti oz tm 1, 5 leto in je vprasala kdaj bova mela kakega user posted image ... kako lepo hcerkico za njenega sincka... se je mal pohecala... pol je rekle moj, da nja mene vprasa kdaj bo, jaz pa sem rekla, da mogoce on bolj ve... pol je pa rekel, fuul zalostno, da zal se ne da met ko si zelis in kako bi blo lepo, ce bi lahko rekel,zdaj ga bom naredil in bi ratal... se nikol ga nisem slisala in vidla, da bi tko zalostno rekel... sam kaj hocemo... nimas kaj... se ne da met velikega vpiva na to kdaj bo prisel user posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
14.2.2008 16:27:23   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: binica

o ancica dobro jutro!!!
no, sej je bilo tudi meni čudno, ko sem praznovala 30-i rojstni dan in sem mislila, da bom prav pogrešala tisto dvojko spredaj. sedaj se pa počutim ful fajn. 30 let. sem zrela baba, a ne?? user posted image user posted image

ej, moj randi z možem se približuje. a veste, da sem prav malo živčna??? ej, res, se ne hecam!

user posted image user posted image user posted image .... haha, to je una zivcnost, kot pred prvim zmenkom.. a cutis mravljnice v trebuhu??? metuljcke mogoce????

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
14.2.2008 16:29:35   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: binica

o ancica dobro jutro!!!

sej 30 ni se nobena starost, jaz se tudi se pocutim mlado, samo cifre me je strah user posted image user posted image user posted image

Zelim ti prekrasen vecer s tvojim dragim, uzivajta v druzbi drug drugega in pozabita na vse ostalo user posted image user posted image user posted image privosci si!!!

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.