|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
13.2.2008 21:30:17   
pikovit
Kako pa kaj naš seznam stoji?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
13.2.2008 21:34:12   
banga
Pozdravljene punce,

se po kar nekaj časa spet javljam, in sploh ne morem verjet, koliko ste že uspele naklofat spet tuki goruser posted image  Berem kar nekaj lepih novic, nekatere ste v tem času že nosečke, druge grejete user posted image ....No glede gretja user posted image  sem še posebej vesela zate Mismisuser posted image user posted image user posted image  Malo sem pa žalostna zaradi tebe Lara. Draga Lara kolikor sem te uspela spoznat si prava borka, in naslednjič ti bo sigurno uspelo. Zdaj ti pa pošiljam en veeelik user posted image . Pri meni se zadeve za enkrat odvijajo po planu. 9.2. sem začela z špikami, jutri imam prvi UZ, kakšnih posebnih reakcij na špikanje za enkrat še hvala bogu nimam, ker imam še vedno gužvo v službi, samo moj dragi pravi, da sem spremenjliva kot vreme. Bo že držalo, če on tako rečeuser posted image user posted image
Lahko noč vsem  

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
13.2.2008 21:48:36   
gloria
Dejansenka čestitke user posted image user posted image user posted image ...pol se pa moj gin.ni zmotil ko mi je prejšnji teden povedal da sem v 9 tednu...saj me dve imamo vse na isti dan,sam pdp maš ti en dan kasneje...to se še lahk spremeniuser posted image ...res sem vesela za tebe,sam to sem še čakala da se odjavim in grem v pojstlo...se mi vid da sem ful potrebna spanja ker sem se čist odvadla šihta..
Lahko noč punce...juter pa kaj lepga podarite user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dejansenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
13.2.2008 21:49:04   
netka34

oJ, DEJANSENKA...kako lepo....prav na r.d. od mojga brata!! user posted image user posted image uau!! hmali bo 3 mesce...kako gre hitro!!!

Me veseli, da ste moje soborke ok, le sončka mormo spravit še malo gooooor!!! sej bo, ane...

Moja user posted image je lih minila....hmal bo še naslednja...pol pa akcija!!!!!!

Lara, super si tisto spesnila,  upam, da se dobro držiš...pa sej zato smo tle, ane, da se goooor držimo!!!
Kašn dan je tko, po pa spet bl tko....

Dršte se!!

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu dejansenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
13.2.2008 21:50:58   
gloria
Netka pozdrav...lepo da se oglašaš...še mal pa boš na vrsti...komi čakam marec da navijam za tebe in sončka.
Zdej pa res lepe sanje....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
13.2.2008 23:09:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Skuša  user posted image          user posted image           user posted image        user posted image       user posted image       user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO,ZDEJ PA ŠE VELIK +

se kar podpišem pod tole...

Ribica

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.2.2008 23:21:36   
gold fish
.... ugotavljam, da sem spet zadnja tu gor.....

Gloria - pa ti si opasna..., pa se mi je kar zdelo, da bo nekaj takega, ker nisi bila kaj dosti tu gor.... Če bi pri meni bilo tako bi po moje tudi šla kar sama, ampak me vsak dan pokliče kdo iz službe in potem mi ni nič kaj žal, ko slišim kaj se dogaja, pa vse 300% na uro..

Dejansenka - kdaj si ti imela ET? Če sem prav razumela enkrat takrat kot Gloria...- ma ni mi jasno kol sem pol jaz nosečka ali 9 ali 10... daj malo napiši če se ti da.... Jaz sem imela ET 26.12.....

Zdaj šibam pa tudi jaz spat, ob 7.30 moram biti pri zobarci.....

Pozdrav, Ribica

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.2.2008 8:54:26   
pf
Dobro jutro punce.

Shuka najprej čestitke za uspešno opravljeno diplomo. Zdaj ti želim še pozitiven test v soboto in si zmagovalka meseca. Vse čestitke.

Tako sem vesela, da vas je toliko spet v postopku, se skozi kaj dogaja. Boste videle, da boste prej ko slej tudi ve nosečke. Le pogumno naprej.

Gold fish upam, da ti zobobol mine čimprej. A veš tudi meni ni najbolj jasno kako jim računajo te tedne. Jaz sem imela ET 12.12.07 pa sem noseča 11. tednov in 5 dni cca, pa še to ni čisto merodajno. Bom jutri videla bolj natančno na nuhalni. Prej bi potem držalo, da bi ti bila noseča toliko tednov kot si rekla (9 do 10). No ne vem, saj bodo punce napisale kdaj so imele transfer, ampak mislim da obe za tabo, a ne. V bistvu je itak važno samo, da smo noseče in da je vse vredu, ampak res tole s tedni nekaj ne štima.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.2.2008 9:41:31   
sayuri
Shuka, čestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image . Izcedka pa ne bo in v soboto boš zagledala orng plusek user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.2.2008 9:45:56   
sayuri
gold fish in pf, vidim, da se ukvarjata s tedni nosečnosti user posted image . Meni je ginekolog izračunal po klasičnem računu - zadnji dan M + 7 dni, minus 3 mesece. Tudi na NS je pušenjak rekel, da velikost ploda ustreza temu izračunu. Navsezadnje sem imela punkcijo 13. dan ciklusa - to je tko, kot če bi imela takrat ovulacijo in bi prišlo do oploditve.
Poskusita zračunati tudi vedve tako, pa bosta videle, kaj vama ven pride.
Evo, za predstavo moj izračun:
ZM 30.10. +7 dni - 3 mesece je 5. avgust. Rok imam 5. avgusta. Noseča sem 15tednov 2 dni - sem v 16. tednu. user posted image

Aja - če katero zanima - dve novi slikci moje trebuharjade imam v albumu user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.2.2008 9:47:25   
pikovit
Dobro jutro moje bodoče in sedanje nosečk in vse ostale,

Kako kaj?Zunaj je res prekrasen dan in samo -1,5 stopinje(vsaj pri nas).
Jst sem pa danes 2 dan po et in brez kakršnih koli znakov.Obsesija se že začenjauser posted image .

Golf fish upam da si dobr zrihtala pri zobarju in da bo konec teh bolečin.
Pf kako jaz vem ti računajo za rok ali zadnji dan M ali dan punkcije.Vsaj v Lj. so tako delali.Drugače pa vprašite Pušenjaka na sosednjem forumu oz. prej poglejte.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.2.2008 9:51:26   
pikovit
O mašina Sayuri si pa rav lepa.Se ti že ful pozna.Zelo lepo.Upam,da so ti slabosti minile in da se že bolje počutiš.A so ti zadnjič infuzije kaj pomegale?Kako pa kaj Filip?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.2.2008 9:54:47   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU

Torek, 12. 02.
Pikovit ET
Sobota, 16. 02.
Mijavček ET
Sreda, 20. 02.
Kikaa špikanje
Četrtek 21. 02.
Linda25 UZ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

Tejki greje user posted image user posted image - TEST 15.02.2008
Shuka greje user posted image user posted image - TEST  16.02.2008
Mismis greje user posted image  -TEST 22.02.2008
Anime greje user posted image user posted image  - TEST 22.02.2008
Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara Light - user posted image user posted image user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. kako je blo pri šlogarci?user posted image , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor, (javi se)
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact (javi se)
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
  • oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
    • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
    • mami26 (LJ), začetek aprila začne
    • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • sonček75 (IVF;LJ)
    user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy user posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit

user posted image NOSEČKE oktober/novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image , Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image , Pikica26 user posted image , Gloria user posted image

user posted image NOSEČKE december/januaruser posted image

user posted image   Johnie,user posted image
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.
    user posted image sonček 75

user posted image NOVE NOSEČKE februaruser posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (pregled?)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1313
    14.2.2008 9:57:20   
    mismis
    Evo seznam po dolgem času. Upam, da sem vse zajela, če pa so slučajno kakšen napake, se javite, pa bom popravila.

Sayuri, kak lep trebušček. Sem ti kar malo fovš user posted image
    Upam, da so te slabosti zapustile in se zadeve malo umirile...

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1314
    14.2.2008 9:59:26   
    mismis
    Jest pa danes poste nabijam, tra la la

Ne čisto zares, kje pa je  Tejki???
    Jutri ima test, pa do sedaj še nič ni poročala. Sigurno je že naredila test in nam pozabila javiti...

TEJKI KJE SI? JAVI SE?

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1315
    14.2.2008 10:00:22   
    pikovit

user posted image
    AKTUALNO V TEM TEDNU

Sreda, 06.02.
    Mijavček - UZ
    Ajedat - ET

Četrtek, 07.02
    Mihi78 - UZ
    mismims - ET
    pikovit - UZ

Petek, 08.02
    ANIME - ET
    Mijavček - UZ

Sobota, 09. 02
    Pikovit punkcija
    Nedelja, 10. 02.

Ponedeljek, 11. 02.
    Mijavček punkcija
    Torek, 12. 02.
    Pikovit ET

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
    (beri TESTI)

LaraLight greje user posted image user posted image  - TEST 11.02.2008
    Dobrovoljčica greje user posted image user posted image - TEST 11.02.2008
    Lejla007 greje user posted image user posted image  - TEST 12.02.2008
    Tejki greje user posted image user posted image - TEST 15.02.2008
    Shuka greje user posted image user posted image - TEST  16.02.2008
    Mismis greje user posted image  -TEST 22.02.008
    Anime greje user posted image user posted image  - TEST 22.02.2008
    Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
    • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
    • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
    • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
    • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
    • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
    • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
    • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
    • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
    • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
    • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
    • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
    • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
    • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. kako je blo pri šlogarci?user posted image , 30.1. prva špika
    • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
    • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
    • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
    • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
    • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
    • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
    • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
    • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
    • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
    • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor, začetek špikanja 7.1
    • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
    • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
    • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image
    • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
    • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
    • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
    • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact (javi se)
    • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
    • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur

• oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
    • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
    • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
    • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
    • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
    • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
      • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
      • dajamaja, 3.4. pregled
      • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec
      • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
      • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
      • Pija76 ponovno v boj
      • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
      • ušula spomladi v nov boj
      • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
      • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
      • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
      • mami26 (LJ), začetek aprila začne
      • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
      • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
      • sonček75 (IVF;LJ)
      koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy user posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit

user posted image NOSEČKE oktober/novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image , Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image , Pikica26 user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
      user posted image KITTY pregled 28.12. (javi se)
      user posted image    gloria (27let),(LJ) 05.02. UZ pri svojem G
      user posted image   Johnie, pregled 12.02.
      user posted image Pikica26, pregled 07.02.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu pikovit)
      Neposredna povezava do sporočila: 1316
      14.2.2008 10:01:32   
      pikovit
      O MIsimis jst se pa matram in ga iščemuser posted image

(odgovor članu pikovit)
      Neposredna povezava do sporočila: 1317
      14.2.2008 10:02:50   
      sayuri
      IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

.Upam,da so ti slabosti minile in da se že bolje počutiš.A so ti zadnjič infuzije kaj pomegale?Kako pa kaj Filip?

Prav od ponedeljka naprej sem čist druga. Pismu, če mi je tista flaša glukoze res pomagala, kaj me že prej niso priklopili user posted image . Že 4 dni nisem bruhala in upam, da se bom počasi začela redit user posted image . Filip pa me kar naprej boža po trebuhu, pa lubčka, pa skoz bi se pogovrajal, kaj vse bo on naučil dojenčka user posted image . Je tko prisrčen. user posted image

(odgovor članu pikovit)
      Neposredna povezava do sporočila: 1318
      14.2.2008 10:06:17   
      pikovit
      Mismis a ti lahko nekaj pri seznamu popravim?Tam spodaj pri Darji.Se nam je javila in ali lahko brisem nosečke iz oktober/november?

(odgovor članu pikovit)
      Neposredna povezava do sporočila: 1319
      14.2.2008 10:08:41   
      pf
      Sayuri hvala za informacije. Ja meni pride prav, sem izračunala. Upam, da si bolje, mene pa še kar grabi slabost. Jaz se tudi nisem nič zredila, trebušček pa že imam kar velik, tak da moram imeti hlače odprte, zadnjih par dni pa že zadrgo. Lep dan bom samo zgubila hlače pa bo. Sem si pa kupila nosečniške hlače že. Malo hitro, a ne? Moram jih oprati in dati odrezati cm ali dva, so mi malenkost predolge, ker so konec meseca ne mislim več ubadati z mojimi hlačami, če mi niso prav, drugih večjih pa ne mislim kupiti, zato sem raje kar nosečniške. Itak, ko imaš oblečene kavbojke, zgledajo kot normalne, so ful dobre od H&M-a.  Samo so pa ful drage nosečniške cotke. Vejo, da jih moraš kupiti in te pač "opalijo".

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 1320
      14.2.2008 10:10:16   
      pikovit
      O Filip je pa res user posted image .No lepo bo kmalu dobil družbouser posted image

user posted image   evo tole je pa za konec slabosti in za flašo glukoze.

(odgovor članu sayuri)
      Neposredna povezava do sporočila: 1321
      14.2.2008 10:22:14   
      pikovit
      Darja* oglasi se nam,da vidimo kako je kaj s tabo?Kdaj punkcije,et?Asi že imela kaj?

(odgovor članu pikovit)
      Neposredna povezava do sporočila: 1322
      14.2.2008 10:24:00   
      mismis
      Pikovit, ti kar popravi sezam, samo novejšo vezijo posodbi, ne to staro, ki si jo ti ponesreči prilepila.

Mogoče bi pa res lohka dali nosečke oktober/november ven in jih dali med navijačice, če še niso

(odgovor članu pikovit)
      Neposredna povezava do sporočila: 1323
      14.2.2008 10:28:24   
      pikovit
      No kul Mismis.Ja sem iskala prej tisti seznam za ubit.Sem pa pol hotla ga malo posodobit,pa hvala bogu si me prehitelauser posted image

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 1324
      14.2.2008 10:31:54   
      mismis
      Brži sam i  spretniji user posted image

(odgovor članu pikovit)
      Neposredna povezava do sporočila: 1325
      Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
      Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
      Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
      Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
      Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
      Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
      пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?