Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 19:50:44
|
|
|
|
mismis
|
No jest pišem roman, vmes se pa Shuka javi, Shuka je pa pifi, Shuka je pa pifi... ČESTITKE za 10-ko, zdej pa čez dva dni še +, da boš imela 10+
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 19:51:43
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis jaz sem se zelo dobro počutila po ET, nisem imela napihnjen trebuh, pa tud križ me ni bolel. Pa me itak nikol ne. Čak pa sej ti si imela ET pred kratkim a ni tko? Kaj pa kej joškice?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 19:53:46
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis No jest pišem roman, vmes se pa Shuka javi, Shuka je pa pifi, Shuka je pa pifi... ČESTITKE za 10-ko, zdej pa čez dva dni še +, da boš imela 10+ Ja to bi pa bla terna, kajne mismis , sam tolk da boste vedle, diplomo sem zaključila pred pol leta, dvakrat prebrala, nardila par slajdov na ppt sej za kej več že časa nisem mela, sam sem pa vesela da je za mano in res hvala k ste ble z mislimi pri meni Pija, tia-na, pikovitek
< Sporočilo je popravil Shuka -- 13.2.2008 19:54:48 >
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 19:56:37
|
|
|
|
Pija76
|
Skuša kaj študiraš? Jaz rabim tud diplomo Mismis poslovne finance so meni na bruhanje hodile! Pa sem jih imela kar nekaj.............
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 19:58:39
|
|
|
|
mismis
|
PIja, ma joške so malček povečane, ampak sej so vedno po ovulaciji pa do menstruacije, bolijo me sicer ne, mogoče me je danes bolele desni jošk kakih 5 minut. Sem pa 6 dan po ET, sej ne da iščem ful znakov, ampak tale moj križ mi je malo sumljiv.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 19:58:53
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Skuša kaj študiraš? Jaz rabim tud diplomo Mismis poslovne finance so meni na bruhanje hodile! Pa sem jih imela kar nekaj............. Nč več ne študiram , no mogoče bom šla septembra še kej packat, sej učit se mormo celo življenje, ne?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:00:00
|
|
|
|
mismis
|
Shuka in kaj ste gospa dipl. študirali
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:01:56
|
|
|
|
mismis
|
Pija, kaj pa ti študiraš, a si mojga foha (faksa)?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:02:01
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis PIja, ma joške so malček povečane, ampak sej so vedno po ovulaciji pa do menstruacije, bolijo me sicer ne, mogoče me je danes bolele desni jošk kakih 5 minut. Sem pa 6 dan po ET, sej ne da iščem ful znakov, ampak tale moj križ mi je malo sumljiv. mismis, ne (sikat) iskat znakov, jest sem jih 1 teden po ET čist izgubila, prej joškice napete, trebuh napet, utrujenost, ni blo znakov k jih ni blo, zdej pred testom pa čist nč, ste me vseeno mal pomirile k ste rekle, da niso pri vseh isti znaki, sam kaj ko jih imate 90% skoraj vse, zakaj morm bit jest kaka izjema
< Sporočilo je popravil Shuka -- 13.2.2008 20:09:48 >
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:08:25
|
|
|
|
mismis
|
mismis, ne sikat znakov, jest sem jih 1 teden po ET čist izgubila, prej joškice napete, trebuh napet, utrujenost, ni blo znakov k jih ni blo, zdej pred testom pa čist nč, ste me vseeno mal pomirile k ste rekle, da niso pri vseh isti znaki, sam kaj ko jih imate 90% skoraj vse, zakaj morm bit jest kaka izjema Ta je pa dobra tipkarska
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:09:27
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Shuka in kaj ste gospa dipl. študirali Naj ti samo namignem, da kljub veselju za 10-ko nimam predpone dipl, ker sem končala le VI. stopnjo, PS ampak bolje kot nič. Priznam pa da nisem bla pridna, ker sem to diplomo vlekla kar 5 let , čist sem zaspala
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:09:36
|
|
|
|
kikaa
|
[/quote] kikka, si v prvo na ivf? [/quote] žal sem jaz že v drugo na ivf! Tebi želim več sreče - da bi že v prvo uspelo!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:10:22
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis mismis, ne sikat znakov, jest sem jih 1 teden po ET čist izgubila, prej joškice napete, trebuh napet, utrujenost, ni blo znakov k jih ni blo, zdej pred testom pa čist nč, ste me vseeno mal pomirile k ste rekle, da niso pri vseh isti znaki, sam kaj ko jih imate 90% skoraj vse, zakaj morm bit jest kaka izjema Ta je pa dobra tipkarska ja iskat, prehitr tipkam k ne znam slepo tipkat, sploh pa ne pogledam na ekrat pa kr pošljem
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:11:07
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: mismis PIja, ma joške so malček povečane, ampak sej so vedno po ovulaciji pa do menstruacije, bolijo me sicer ne, mogoče me je danes bolele desni jošk kakih 5 minut. Sem pa 6 dan po ET, sej ne da iščem ful znakov, ampak tale moj križ mi je malo sumljiv. mismis, ne (sikat) iskat znakov, jest sem jih 1 teden po ET čist izgubila, prej joškice napete, trebuh napet, utrujenost, ni blo znakov k jih ni blo, zdej pred testom pa čist nč, ste me vseeno mal pomirile k ste rekle, da niso pri vseh isti znaki, sam kaj ko jih imate 90% skoraj vse, zakaj morm bit jest kaka izjema ja zdej se mi pa že blede no
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:11:17
|
|
|
|
mismis
|
Shuka kar še ni, pa še bo... Če še ni dipl. bo pa drugo leto, sedaj je s tem bolonjcem to veliko lažje
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:19:31
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Shuka kar še ni, pa še bo... Če še ni dipl. bo pa drugo leto, sedaj je s tem bolonjcem to veliko lažje enga dne k bom velika bom verjetn mela tud kak dipl.pred imenom, sam zdej mi je še kej druzga bl važno tko kot mnogim tule gor. Vsekakor z ali brez dipl. si želim, da bi bile vse letos srečke nosečke
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:20:30
|
|
|
|
Shuka
|
miške piške, zdej grem pa res spat
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:28:41
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis jaz ne študiram več nič, moram sam še diplomo oddat pa zagovor, ampak to vlečem že 2,5 leta, pa mrbit bo čas da dokončam, da ne bom že naslednjo stopnjo prej nardila , pol bom mogla pa 2 diplome naenkrat kresnt. Sem pa iz tvojga foha ja......... Ti lepo počakaj, pa boš videla kaj in kako, če ni stimuliran cikel bo itak kmal jasn, držim ti pesti za en lep debel +. Naj ti Dakec enga prlima, da boš vedla kako mora zgledat
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:32:06
|
|
|
|
mismis
|
ja, ja Dakec dej, tvoji + so enim prinesli srečo. Pija hvala za vse informacije, imaš prav, kar bo pa bo. No se jest imam tudi še 7 izpitov do konca pa diploma. Daisy, jest pa Doc Martina gledam na Halmarku (je 3 sezona), kje si, javi se
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:39:11
|
|
|
|
bambi75
|
mismis mene pa zanima kaj je s tem bolonjcem. SEm končala faks pred 10 leti in takrat še ni bilo tega. Sem se pa odločila dabo verjetno šla v drugo smer oz. prekvalifikacijo VI. stopnje pa so mi nekaj razlagali o tem in kreditnih točkah. Jaz sem se seveda delala pametno ampak v resnici mi ni bilo povsem jasno . Zakaj pa je lažje? Shuka bravo za 10 Lejla bravo za visok hormon. Tudi jaz mislim da sta dva. Pikovit in Mijavček upam da bo počutje boljše
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:43:40
|
|
|
|
gloria
|
Pikovit čestitke za dve Amelia vesela sem da si dobila dobre rezultate na ns...kr solze mam v očeh...jaz je tud komi čakam ns imam jo 6.3. Johnie bravo za ...pri men je bilo isto,vstavili so dva obstal je pa eden...ampak jaz sem vseen ful vesela Lejla čestitke za visok hormon...jaz sem imela bhcg1138...prijel se je eden...z mano so bile še dve ko so jim tud vstavli dva in tista ko je imela nekaj čez 800 so se oba prijela,ena je pa imela 2400 pa se je sam eden prijel...sestre so nas slišale da komentiramo visokost hormona in je rekla da to nima nobene veze kolk ma katera čez da se vsak dan spreminja različno...uživaj v nosečnosti Shuka čestitke za 10...ta teden je pa tvoj Ribica jaz sem napisala (se mi zdi)da se pazi kake kontrole ne pa komisije ...ptička mi je prišepnila da bodo mal pogosteje obiskovale naše področje(bolniške)...drugače pa ja sem začela delat...sicer z olajšanim delom ampak gre...pomoč mam iz vseh strani šefov,sodelavk in moj mi ko ma čas pride pomagat...lepo je bit med ljudmi Dejansenka kje je poročanje z uz...sem nestrpna
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 20:45:41
|
|
|
|
mismis
|
Bambi75 jest sem sicer še star program, tako da ti težko dam inforamcije iz prve roke, to ti bodo še najbolje povedal na faksu, namreč kakšni so pogoji za napredovanje na magisterij. Kreditne točke so pa v bistvu rangiranje predmetov, ta zelo težki imajo npr. 9 kreditnih točk (Poslovodno računovodstvo), ta najlažji pa 4. Vsi programi pa morajo imeti enako vsoto teh kreditnih točk. Po bolonjcu gredo tudi študentje po 3. letih lahko na magisterij, medtem ko smo mi hodili 4 leta v šolo za naziv univ. dipl. Pa še določeni selekcijski predmeti so odpadli. res pa najbolje, da se pozanimaš na faksu, tam ti bodo dali najboljše informacije.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 21:10:24
|
|
|
|
gloria
|
Dejansenka ku-ku...hiter poročanje z uz
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 21:25:14
|
|
|
|
dejansenka
|
Čao punce Lejla jaz sem imela hormon 2700 pa se je prijel samo eden ,nobenega izcedka nisem imela le povečane jajčnike pa je to mogoče tudi vplivalo.Glorija si pa neučakana ha,ha vse je v redu sem dobila napotnice za kri ,lepo materinsko knj. na uz.pa nisem bila ker imam že 26 .2 nuhalno .Srček dela zelo močno še zdravnica se je pohecala da je otročiček že sedaj živahen sem zelo vesela da je vse ok
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 13.2.2008 21:28:17
|
|
|
|
dejansenka
|
Ja pa še to ,sem v 10 tednu predvideni datum poroda pa je 11.9.2008 lep datum a ne
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?