mismis
|
Joj, čim mačke ni doma, miši plešejo po hiši... čaki čaki sej sm jest mis. Uglavnom cel dan čakam novičke od Lejle in seveda, ko jest peljem psa k veterinarju, se ona javi kako pak drugače. Lejla čestitke za tako visok HCG, 100% sta dva, a mi enga posodiš Pika hvala za informacijo, tudi jaz imam nestimuliran ciklus, pa me je zanimalo, kakšno je bilo tvoje počutje po tem, ker mene ful boli v križu, sicer me ponavadi boli tudi pred , ampak zdej je pa veliko huje, ker me boli ne glede na to, kaj počnem, ali sedim, ležim ali pa hodim. A si ti imela tudi kaj napihnjen trebuh po ET? Lara, dobro da si že boljše volje, sej drugega nam tko ne preostane. Mijavček, tale hiperstimulacija je zoprna reč, ampak ima eno pozitivno stran, ponavadi so bile tiste, ki so jo imele, kmalu srečke , kar Goldfish si vzami za zgled. Goldfish, upam da bo zob nehal boleti, svoj čas, ko sem imela gangreno mi je zelo pomagalo, da sem si zob namazala z nekim zeliščnim tonikom, al kaj, vem da je imel zeleno etiketo in gor je pisalo 33. Okus je bil nagravžen, ampak to mi je pomagalo, da sem lahko prespala noč in zjutraj klicala zobarja na pomoč. Dajamaja, kje si? Sedaj te pa že dolgo ni bilo tukaj? Sej ura še ni 9, da bi že dremala na kavču... Shuka, a smo diplomirali al bo študent naj bo... Uglavnom jest ga dons pijem, sicer brezalkoholni Schlossgold, druzga tako ne smem. Žalostna sem, ker ne dobim broške AA, vendar kljub temu nazdravljam vsem dobrim novičkam tega dne
|