|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
9.2.2008 21:46:54   
gold fish
Dobrovoljčica - meni je baby check mini tudi pokazal drugo črtico bolj rahlo, pa sem .user posted image .. pa mislim, da na enih testih - teh cenejših (Romed) -celo piše, da je lahko odstopanje v barvi obeh črt..... jaz sem sigurna, da si srečka user posted image ...., uradne čestitke pa čez dva dni....

p.s.
dva dni prej ti test ziher pokaže pravo stanje.... piše, da mora od stopke miniti vsaj 10 dni (v navodilih za stop injekcijo), da se hcg izloči..... to pa si že zdavnaj mimo....

Pozdrav.

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 951
9.2.2008 21:52:57   
gold fish
Dobrovoljčica - imaš zs

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 952
9.2.2008 22:45:21   
pikovit
Sonček33 ampak ti si res en pravi sončekuser posted image Zares lepo,da se namuser posted image javljaš takoleuser posted image .

Lep pozdrav tudi tebi nazaj.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.2.2008 22:45:59   
pikovit
Mismis je pa važna,ker ima nov avataruser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.2.2008 22:57:12   
pikovit
Pija sem tudi jaz slišala,da je bilo na unem oncu cela štala.Upam,da si se na dilcala in naužila visokogorskega zraka.V ponedeljek grem h Karmen ob 12h.Kakšna šansa za kavo?

Lara kako si kaj moja pupa zlata?

Dejzi in Mlinčka sta pa na nas čisto pozabili in nas zanemarjata.

Abra res je pomladno vreme.Danes je bil res prekrasen dan.Jst pa sem žal mogla bolj preležat kot ne.Mi je Reško rekel strogo počivat.
Mihi hvala za lepe želje.
Konina ti se še kar razvajaj,dokler se lahko potem boš imela eno malo detece.
Naja2 dobrodošla.
Bambi hvala tudi tebi za lepe želje.Će nama sedaj ne rata sva tudi govorila,da bova šla v MB.
Gold fish kako kaj pri vas kaže?Že občutki materinstva?Uživaj vsako slehrno sekundo.

Drugače pa se nam je oglasila tudi Darja.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.2.2008 23:00:09   
mismis
Jap pa sem res malo važna, zdej mi je pa še nerodno, da kr mal zardevam..

Kaj zdej dogaja, eno novo nosečko (Dobrovoljčico) imamo že ČESTITKE
kje je Lejla , da še ona malo pove kako nej kaže, ko ima še 3 dni do testa

Pa Daisy in Mlinčke že dolgo ni bilo tukaj gor. Pa Arneje še dlje...

Mijavček user posted image user posted image za jajčke v ponedeljeke pa uspešno punkcijo
Dajamaja, kako si ti, so šivi že odpadli
Konina, upam da bo tečka prišla točno, da greš lahko čimprej v postopek.

Mi smo danes igrali Tarok, in vam povem, da ga še nikoli nisem igrala tako, brez piva, brez cigaret, uh to je bila čisto nova izkušnja zame...pa če bo vse posreči, se bo ponavljala še naslednjih 8 mesecev (glede na to, da tarokiramo 1x na mesec).

Upam, da ste ostale v redu...zato vam vsem želim lep preostanek večera.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.2.2008 23:03:38   
pikovit

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU

Sreda, 06.02.
Mijavček - UZ
Ajedat - ET

Četrtek, 07.02
Mihi78 - UZ
mismims - ET
pikovit - UZ

Petek, 08.02
ANIME - ET
Mijavček - UZ

Sobota, 09. 02
Pikovit punkcija
Nedelja, 10. 02.

Ponedeljek, 11. 02.
Mijavček punkcija
Torek, 12. 02.
Pikovit ET

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image user posted image
(beri TESTI)

LaraLight greje user posted image user posted image  - TEST 11.02.2008
Dobrovoljčica greje user posted image user posted image - TEST 11.02.2008
Lejla007 greje user posted image user posted image  - TEST 12.02.2008
Tejki greje user posted image user posted image - TEST 15.02.2008
Shuka greje user posted image user posted image - TEST  16.02.2008
Mismis greje user posted image  -TEST 22.0.2008
Anime greje user posted image user posted image  - TEST 22.02.2008
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image   V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki, (javi se)
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact, 29.1.punkcija, ET 1.2.
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 29.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov, 30.1. - 01.02 UZ,
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) 28.1. kako je blo pri šlogarci?user posted image , 30.1. prva špika
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact, ET 29.1.
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 24.1.Diphereline, 7.2.UZ, punkcija in ET po 19.2.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja, ET 28.1.
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor, začetek špikanja 7.1
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. Diphereline, 22.1.Menopur, 28.1. UZ+stopka, 30.1.punkcija, ET 2.2.
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. Suprefact, 24.1. Menopur, 30.1.,2.2. UZ, 3.2. Stopka, 5.2. punkcija,  ET 8.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact (javi se)
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur

• oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 25.1.punkcija, ET 28.1.
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2. (mal prehitevam dogodke)user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
    • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
    • mami26 (LJ), začetek aprila začne
    • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • sonček75 (IVF;LJ)
    user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy user posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit

user posted image user posted image  

user posted image NOSEČKE oktober/novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image , Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image , Pikica26 user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
    user posted image KITTY pregled 28.12. (javi se)
    user posted image    gloria (27let),(LJ) 05.02. UZ pri svojem G
    user posted image   Johnie, pregled 12.02.
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

[/quote]

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 957
    9.2.2008 23:06:51   
    pikovit
    Mismis a taka strastna kvartopirka si.Jst bi tud pa se mojmu ne da razmišljat zraven,pol se pa men kar odpelje,ko ga čakam 5 min da eno posrano karto dol vrže.Ja si pa pridna,da zdržiš brez piva in čika.Bravouser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 958
    9.2.2008 23:11:35   
    mismis
    Jap danes sem bila res pridna, od vseh neškodljivih zadev sem se samo pri kavi pregrešila, ampak to že moram, ker imam tako nizek pritisk in če ne spijem kave, lahko cel dan prespim.

Drugače smo imeli za kosilo lignje, je naš pripravil, fantastični so bili. Čikom in pirom sem se pri taroku s težkim srcem odrekla, pa ni bilo druge. Potem sta še moja prijatelja, ki kadita manj skadila, ker sta šla vsakič na balkon kadit, da ne bi mene zastrupljala.

Drugače imam pa danes full napihnjen trebuh, kar mi je zelo čudno, glede na to, da nimam nobenih hormonov, apmak čisto naravni ciklus. Od kje ta napihnjenost??? user posted image

A ti  si v redu, so bolečine po punkciji že minile?

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 959
    9.2.2008 23:15:34   
    DaisyE
    Ježeš, ježeš, kaj to berem? Lara draga, saj veš kako pravijo. Ne smemo obupat. Upam, da se boš čim prej spet smejala, da bo žalost čim prej mimo, nato pa z dvignjeno glavo v nove boje. Vmes bomo pa še kak pir spile, pa bo.

Pikovitek, pridna pupa! Se mi kar smiliš, ko te tako boli. Pa še Reško je rekel strogo mirovanje. Če je on tako rekel, pol je moglo bit pa res hudo. Čestitam za sedem jajčk. Ti, mogoče je pa šlogarca videla v septembru že kak porod?user posted image

Anime četitke za malčke, naj ati pazi na vas tri.

Mismis lepa oblekca. Ti tud pazi na vašo user posted image . Klinc, jaz se še taroku odpovem, če bi to pomenilo, da rata.user posted image

Dajčimajči, nič ne furam depre, samo tečna sem malo bolj kot običajno. Moram zračunat, če se me je že kak PMS lotil. Prdno sem zbirala čebelice, v petek na smučanju, danes pa v hribih. Zdaj pa že tam skoraj ni več snega.

Abra a misliš uno temo, kolk jih je zanosilo kljub pazenju? Sem se vprašala, če jo je kdo iz usmiljenja do mene gor prilimal. user posted image user posted image user posted image

Ma ziher sem še kaj pozabila, ampak na pol spim, naj mi bo torej oproščeno.

Lahko noč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 960
    9.2.2008 23:25:19   
    pikovit
    Mismis ponavadi se trebuh napihne,če se kaj + dogaja.Samo ne vzet tega kot pravilo.Saj veš kakša so pravila.Drugače pa bodi taka kot balon,samo da bo na koncu plus.

Ja mene že počasi popušča bolečina.Je bilo pa vmes tako hudo,da nism mogla ne sedet,ne ležat.Ko sem hotla lulat ni šlo.Tako da sem z spuščenimi hlačami okol hodila.Ko je prišel moment za lulanje je bilo pa noro dobro.Sem si zapela alelujo.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 961
    9.2.2008 23:27:44   
    pikovit
    Dejzi mater si ti pridna ratala.Bi šli lahko kdaj skupaj naokol.Jst sicer nisem hribolazec ampak kakšna Rašica al pa Rožnik,pa ni problek.Saj veš toliko da puls naraste nad 120.
    Kaj ti bomo pa sedaj limali ko si tako pridna?Ker delaš dobro za telo in srček ti lahko damo kakšnega srčkauser posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 962
    10.2.2008 9:23:24   
    mismis
    Dobro jutro
    kje ste vse. A danes sem pa jaz prva? JUPI user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 963
    10.2.2008 9:51:48   
    gold fish
    Pikovit - občutki materinstva so že prisotni.... od leta 99...ko smo dobili prvega pikeca, zdaj v tej rundi pa me na to zaenkrat spominjajo občasne slabosti..... Vedno, ko se pohvalim, da mi ni več slabo.... vedno dobim porcijo nazaj.... Sem rekla, da ne bom več tega govorila......user posted image ...

Je pa res, da je v tej rundi vse čisto drugače kot je bilo prvič ....

Gloria - kako je bilo včeraj?  Si že porihtala z napotnicami..... Kaj moraš bit tešč?   

Jaz bom šla po vsej verjetnosti jutri, pa je pri nas v bolnici v laboratoriju vedno taka gužva, da me kar mine, ko se spomnim.....je ponavadi za celi avtobus ljudi.....

Lepo sončno nedeljo želim vsem skupaj.......

Pozdrav, Ribica

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 964
    10.2.2008 10:01:46   
    pikovit
    Gold fish nisem vedela da si že mati.Ja super zdej bo vajin pikec dobil družbouser posted image user posted image user posted image

Mismis rana ura zlata ura.user posted image

(odgovor članu gold fish)
    Neposredna povezava do sporočila: 965
    10.2.2008 10:17:54   
    DaisyE
    Dobro jutro baboline. Kako smo danes? Mismis, kako napihnjenost? Pikovit, a te še fejst boli?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 966
    10.2.2008 10:29:15   
    dajamaja
    Pikovit user posted image user posted image user posted image  za punkcijo. Pa cisto, da je spumpal. Te mora bolet user posted image  Drži in cartaj se do ETja!!!

Anime, vi 3je bodite pridni in ne ata jezit že na začetku user posted image . Tako simpatično si napisala svoje občutke.

Mijavček, držimo pesti, da ne bo preveč boleča punkcija. Sicer pa malo dragemu pojamraj, pa bo bolj cartal.

Pija, taka gužva - za znort. Se je pa splačal za tak lep dan. Še pri nas je bilo čudovit, čeprav smo delali na hiši. Za žurke sem jaz takoj, grem pa jutri nazaj v službo in bo spet nor tempo se mi zdi. Čeprav sem se odločila, da bom raje zjutraj prej hodila, da bi popoldan lahko še kaj sonca in življenja ujela. Če se boste zmenle, se bom potrudila prilagodit! Šivov si še ne mažem - še niso odpadli; mažo pa imam. Ja, razmišljam, da bi sprejela vabilo Voglerja, da pristopim k njemu, ko se je tako potrudil zame. Je pa odvisno, če bi me tudi že lahko aprila vzel v postopek (3.4. imam kontrolo pri njem in bi ujema M). Če ne grem k Rešu. Bom kar duplirala prijave, pa bom videla kako se mi izide. Sva pa ICSI, ker moj tudi ni biser.

Sulfinija, po moje je fajn, če ti laporo naredi zdravnik, ki te bo imela v postopku, če je to možno - se sam prepriča o stanju. Pokliči in vprašaj za termin operacije.

Dobrovoljčica, držim pesti, da bo CB močan plusek in ti odžene nepotrebne skrbi!

Abra, kaj je to junija ponoč v muzejih. Kakšna noč mumij, al kaj user posted image

Mismis , kako kaj gretje - klima ugodna user posted image  ? Jaz sem si kupila narcise in zdaj čakam da zacvetijo. Bodo skupaj s tvojimi pingvički.

Lara, kako si? Si se potolažila?

Shuka, dej se kaj javi, no!

Marjetka, se mi zdi, da počas ne boš več rabila motivacije, da ti kar sami lepo gre. No danes jih še pripopam... sem jih predlgo iskala, pa naj zdej tle brnijo...

Marjetkin čebelnjak
    user posted image
     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem lep pozdrav, sonček je pa že tako zunaj!!
    Tko, jst grem zdej na deolvno terapijo, najprej doma, pol pa še na hiši ... mal še vmes poškilim, če boste kej dobre volje. Pa mogoče zvečer, če ne bom spet preveč zbita.

(odgovor članu Mijavček)
    Neposredna povezava do sporočila: 967
    10.2.2008 10:32:10   
    Sulfinija
    Dan punce!

Ja dajamaja rensičlno bo najbolje,da mi naredi zdravnik,ki me vodi saj sem na tole mogla čakati pet let me noben prej ni dal.Jutri takoj kličem za termine operacij pa da vidimo kaj bodo rekli.Mesec dni gor ali dol glavno,da bomo vedeli stanje ki se skriva.

Anonimna,ki si mi včeraj pisala in dala nasvet tudi tebi se iskreno zahvaljujem za tvoje mnenje.

Punce sedaj pa šibam nazaj v kuhinjo kajti dobimo obiske na kosilo.

Se kaj beremo in tipkamo.Čao.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 968
    10.2.2008 10:42:58   
    mismis
    No spet so me vse zapustile...

Daisy
    , napihnjenost je malo bolje, sicer je trebuh še vedno malo napihnjen, ampak nisem pa več kot balon.
    Danes že lažje sedim, včeraj sem komaj sedela, tako napihnjena sem bila.

Pa še učiti se moram za izpit, kar pomeni sedenje, sedenje in da ne pozabim omeniti sedenje za knjigami.

Ti vidim, da si že zelo pridna z nabiranjem čbelic, če boš tako napredovala, boš lohka kmalu prikolesarila do nas na vasuser posted image

Dajamaja, a vi ste pa pridni, pa še hišo delate, joj to pa je naporno, pri nama je ravno eno leto odkar sva se preselila v novo hišo, v kateri sva vse stvari, ki se jih da, sama naredila. Ti povem, včasih sem bila tolk zmatrana, da sem kar padla v posteljo. Pa če pomislim, koliko je še potrebno narediti, mi kar slabo rata.

Pikovit, me veseli, da so bolečnine malo popustile, ti kar leži in se pusti razvajati

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 969
    10.2.2008 10:48:09   
    Pija76
    Dan punce,

pri meni je pun šporgat in pečica že, dobim obiske na kosilo. Samo še sladico moram skupi spravit, pa sem dala del multipraktiva v pomivalca in zdaj čakam da opere user posted image , se mi ne da na roke vse miksat user posted image .

Dajamaja da ne boš preveč štartala ti jutri v službi, da te ne ubije! Mene je skor ko sem se vrnila, sem delala od 12-14 ur,. pa to nikamor ne pelje. Jaz sicer zjutraj kmal hodim, sem pred 7 vedno v pisarni, ampak domov grem vseeno po temi user posted image . No uživaj na sončku. Kako napreduje hiška, kje ste?
    Sej a ne ti papirji od konzilija pol skoz veljajo a ne? Pa ni važn na kateri kliniki si? Dej ti Voglarja pokliči po tel. in se dogovori da ti da naportnico za IVF, še prej se pa kr pr sestri Miri vpiši da dobiš zaporedno številko. POl ko imaš napotnico pa greš lahko v postopek. Valda prjavi se na obeh pol boš pa videla kje boš prej na vrsti!

Pikovit a veš da ne morem na kavico user posted image , imam sestanek skoraj cel dan, ampak greva pa res kmalu a prav? Ta vikend ki pride? A boste šli z otroci že u buffet?
    Full si pridna s seznamom!
    Abra moje user posted image  sploh še ni od nikoder, občutek imam že 1 teden da bo pršla pa je kar ni, pa tako dolgo tud ni še nikol hodila. A tvoja je že šla a ne? Kje se sončkaš dons?

Daisy ti si se pa čist v šport vrgla, bravo punca! Ko sem šla smučat sem v AUT kupila en sok s korenčkokm in medom, da boš vedla kam med plasirati! O okusu soka pa ne bi!

Mijavček jutr je pa tvoj dan a ne? Držim pesti!

Lara kako si?

Pozdravčke še ostalim!

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 970
    10.2.2008 11:22:23   
    DaisyE
    Marjetkin čebelnjak
    user posted image

Hvala dajčimajči, za čebelice. Madona, osem jih je. No da bodo le držale motivacijo pokonci. Bi si jih mogla doma na kako vidno mesto nalimat.

Pija, okus je bi, predpostavljam, ogaben? user posted image user posted image user posted image

Pikovitem, saj moje hribovske variante tud niso ne vem kaj. Jurja sto, jurja dvesto, dlje pa že ne rinem, nimam dost izkušenj. Mogoče, ko bo sneg malo pobralo.

Mismis, so vas pa zasuli z izpiti. Jaz bom držala pesti za vsakega posebej.

Ne zvlečem in ne zvlečem se iz svoje tečnobe. Ko jaz noter zapedem, se mi zdi, da jo še dodatno vlačim nase. Začnem s tistimi mislimi, da mi nič v življenju ne gre od rok, pol se pa stopnjuje, dokler ne pridem do točke, ko se mi vse brezveze zdi. Malo manj se javljam, ker se mi zdi, da se je vse kar nekam ustavilo. Ne vem, kje sem in ne vem, kam grem. Vsake nove diagnoze glede neplodnosti me je strah, po drugi strani bi pa rada čimprej opravila s tem in bi najraje danes videla, da mi nekdo pove, kaj je narobe in kako lahko to popravim, če sploh lahko. Poleg tega mi gredo pa spet na živce razne reklame za otroške vozičke in copate, ki laufajo ob strani. Naj bo že enkrat konc tega šita, jaz sem zmatrana. user posted image

No se vidi, da dons ni mojga doma, pol moram pa ene druge kandidate najt, da jim težim. Se bom poboljšala, obljubim. user posted image user posted image

Grem zdaj kako stvar v bajti premaknit. Z odporom seveda.user posted image

Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 971
    10.2.2008 11:25:21   
    DaisyE
    A arnejči se je komu kaj javila? Prešeren je mimo. Res me zanima, kaj sta se z dragim zmenila.

Mijavček, če se slučajno tekom dneva čisto odklopim, ti bom že kar zdaj zaželela srečno jutri.

Anonimna, tista, ki je peti dan začela z gonalom, kako gre? A so že padle špike in koliko?

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 972
    10.2.2008 12:14:05   
    dajamaja
    Domač brlog že nekam zgleda.. mal pavze, kuhat pol pa na hiško. Ja, hiška si je zdej že precej podobna user posted image . Sicer se nam pa mudi, ker konec marca dobimo že psa in če se ne bomo kmal selil, ne bo treba pesjaka in koče delat user posted image . Zdaj smo že pri notrnih delih (trenutno se za stopnice fršola), da lahko pode ulijemo. S ta malim sva čistača - okol bajte je bilo vse še od rušenja stare strehe, ker je pol sneg padel. No še kakšne 2 ure in bo v nulo. Pol je treba odpaden les sežagat, ...... kot pravi Mismis nikol končana zgodba. Tudi mi delamo maksimalno sami.

Mišmiš, a ti se lahko samo sede učiš? Jaz vem, da sem na koncu vse leže študirala (v varnem zavetju svoje postelje), ker se mi že fejst ni dal. Še zdaj bi se mi pasal kdaj v službi zleknat pa materiale študirat user posted image . Po moje bi bili očarani. Kok kej pesjaner? Te pridno čuva? Pirznaj, da čuti, da ne sme zdej preveč vlečt.

Sulfinija, mi bomo pesti držale, da boš čimprej datum dobila!

Pija, veš pri Rešu ni konzilija - on se sam odloči kdaj greš. In vse gre hitro, brez zaporednih številk. Zato nisem prepričana, da je KC zame primeren. Naj ga pokličem? Jaz sem mislila na kontrolo 3.4. pri njem počakat. Na kateri številki ga pa lahko dobim? Tisti, ki si mi jo dala enkrat na ZS? Ma za službo imam zaenkrat dobre namene, da se ne bom pustila not zvlečt, sam kaj ko vem, da mi bol mal pomaga kaj bi jaz ... gužva je bila že ko sem šla ... naš direktor pa nenasiten. Hudič je, če ti je služba všeč, overdosean pa ne bi rad bil. user posted image
    Pija, boš moral test delat !?

Marjetka, s tečnobo, utrujenostjo od stalnega prizadevanja za zanostiev imam jaz tudi probleme. Pol se pa vprašam - a hočeš nehat? Pol boš imela mir? In seveda, nočem. Zdej gledam, da se čimbolj zaposlim z raznimi opravili. Itak pa da smo tle, da ena drugo pobiramo in podpiramo. Jaz komu drugemu sploh ne morem težit, moja generacija je dala obrt že na stran, mlajšim, plodnim a tud ne grem srca odpirat user posted image  saj se pri nas v službi razmnožujejo ko zajci. Sej se bere hudo, ampak vsako leto imamo več kot 10 otrok. Pol pa - a ti ne boš imela? Ne, jaz pa nočem user posted image  Torej, grem zdaj bio kosilo naredit, seb eno veliko skledo solate .. pol pa v ritmu hip hopa okol bajte poskakvat in dnevna obveza bo izpolnjena. Pa če to ne bo za en pir zvečer!?  Drži se dečva, sej bom zmogle! 

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 973
    10.2.2008 13:06:37   
    DaisyE
    Tnx dajamaja. Tole je pa pomagalo. Sem se prav zamislila nad sabo. Navadno si znam kar pomagat s takimi udarnimi idejami, v povezavi s tem problemom, pa mi začuda še ni prišlo to na misel. Res je! A hočem nehat? NE. A bom mela pol mir? NE. Torej je dejansko brezveze, da premlevam in sem tečna, ker itak nikamor ne bom prišla, samo zamorjena bom povrhu vsega. Zdaj mam eno fino pavzo, do marca, ko imava nov razgovor, je glih dost časa, da se fajn zrelaksiram od vsega, pol bomo pa videli, kaj bo ata rekel na vse skupaj. Pa bo, kar bo. Če pa ne bo, se bomo pa s tem ubadali takrat, ko bo čas.

Kako malo je včasih treba, pa se človek kuj boljše počuti. Verjetno bom res zvečer za en pir. Zdaj pa na luft, kljub temu, da pri bajti nisem nič premaknila. user posted image  Hvala još jednom.

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 974
    10.2.2008 15:07:15   
    gloria
    Pikovit user posted image user posted image user posted image  za punkcijo...jaz sem dober...sem upoštevala tvoj nasvet in se tud na suhem imela prav lepouser posted image
    Anime bravo za dve pikici
    Dobrovoljčica to je to...juter bo sam še en velik+++++
    Mijavček srečno juter na punkciji
    Ribica tešča moreš bit ker jemlje kri tud za sladkor...jaz grem juter po izvide.Zadnjič je bila taka gužva da nisem čakala.
    Lepo nedeljsko popoldne vam želim...jaz grem mal drematuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?