|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
13.2.2008 20:25:59   
*medica*
men pokže 4 dni kasneje kot mi je G dala pdp..user posted image user posted image ..
zofy čestitke glede 4urnega delavnika..no pa se le da zrihtat..user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
13.2.2008 21:42:59   
san
evo pa mi je uspel fotke dat v album. so mal slabše ker so s telefonom fotkane, ampak neki se pa vidiuser posted image . pa fotkane so pred tremi različnimi ogledali, od blizu, da se sploh kaj vidi, ker od daleč se s telefonom vidi bolj slabo.

zofy, super da si zrihtala 4 urno bolniškouser posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
13.2.2008 21:51:02   
Zofy
San, kok imaš lepi trebušček!!!user posted image Tvoj je pa res manekenski, si cela taka suhica pa te je sam buši. Bravouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
13.2.2008 22:07:41   
*medica*
sam resss...san prav manekenski buhi maš..če te tak gledam sploh nebi rekla da si v ta treto noseča.user posted image user posted image user posted image .jest zgledam s svojo postavo ko da mam kup otok za sabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
13.2.2008 22:09:15   
san
user posted image zofy, hvala. samo to samo zgleda tako. men se zdi, da je večji, ko se pogledam. pa ob strani imam tudi take fine oblogiceuser posted image . pa na eni slikci se vidi, da se je popek že napol izbočil oz. bi naj se videlo, sam se verjeno na teh slikcah ravno ne vidi preveč. me prav zanima, če se mi bo do konca izbočil.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
13.2.2008 22:19:00   
san
hvala medica tudi tebiuser posted image .

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
13.2.2008 22:26:52   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Pa še to, včeraj so nam v MŠ rekli, da bi morali user posted image  privzdignit posteljico. Kako boste vi to naredile? Ali boste samo kaj podložile pod jogi?

Nam niso nič tega rekli. Kako privzdignit?

V bistvu naj jogi naj ne bi bil v čisto vodoravnem položaju. Zamisli si, da jogi položiš na rahel hrib. To naj bi naredili zaradi tega, ker ima user posted image  plenice in potem pride glava nižje od nog in trebuščka in je nevarnost, da mu mleko zalije usta.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
13.2.2008 22:30:55   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: eva78

Lucalu,a so v Celju v MŠ kaj omenili, kje poveš,da bi imela EA ? A kar na dan poroda ali moraš kaj prej najaviti.( seveda, če jo sploh dobiš).

Lahko ti povem kako to poteka v SG-ju. Vsaj 14 dni pred PDP moraš v porodnišnico podpisat, d aželiš imeti EA. Če tega ne narediš, se naknadno ne moreš odločiti. V porodnišnici te pa verjetno na dan poroda vprašajo ali želiš imeti ali ne. Verjetno te vprašajo tudi ko je zadnji čas, ker po določenem času je brez veze in ti je en dajo.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
13.2.2008 22:32:46   
mergetka
San, ful lep buhi maš!!!user posted image user posted image   A si zihr, da si že tolkič noseča user posted image , kak ti rata???

Aja, pa Zofy ti tudi! Pa isto majčko maš kot jaz. Sam sem čist pozabila na njo, moram jo iz omare dat. .. Sem si jo kupila, ker ma tak fajn izrez za dojenje. Sam upam, da mi bo pol tudi prav.?

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
13.2.2008 22:34:21   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: *medica*

aja pa glede povzdvigovanja jogija ..to so tud nam omenil v MŠ..ja pomoje to sam spodaj pod jogi daš neko reč da je pr glavi mal povzdignjen..user posted image

Tako so tudi pri nas rekli, mogoče sem malo zakomplicirano napisala. user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
13.2.2008 22:37:11   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Katy, ma vsakemu rečejo drugače. Mi smo imeli eno iz razvojnega, drugi dan handling in obe sta rekli, da je najboljše, če user posted image spi na boku in je zadaj podložen z zavito brisačo, da se ne obrne. Tudi v vozičku naj bi ga tako peljali. Na hrbtu pa čimmanj, mogoče samo malce čez dan. Evo, zdaj pa ti vedi...

Tudi nam so rekli, da mora user posted image  spati na boku in da mu zadaj damo zvito plenico ali pa brisačo. Prav tkao naj bi mu dali plenico med nogici. To ap azradi tega, da se ne more obračati. Na hrbtu pa lahko leži le, če smo zraven.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
13.2.2008 22:43:33   
Katy13
Sem poskusila si izračunat PDP in mi pokaže 1 dan kasneje. user posted image

Sem se prej spomnila na Sonnjo, se že akr nekaj časa ni oglasila. Upam, da je vse vredu z njo in user posted image  in da se sedaj že cartajo doma.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
13.2.2008 22:57:28   
Katy13
Zadnjič je ena napisala, da je naredila za kosilo sojino omako. Sicer ne vem katera, si nisem zapomnila, nazaj pa se mi ne da brskat. Ali lahko napiše recept in potek dela te omake?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
14.2.2008 0:19:40   
Nasy
No, pa sva kupla še previjalno podlogo..in v kinu sva bila po dolgem času. Prav fino je bilo, zdaj pa res dolgo ne bova šla spetuser posted image
Mirno nočko vam želim, da se boste fajn naspale!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
14.2.2008 5:22:45   
lucalu
Dobro jutro drage moje!!! Sem vedela, da se prehitro hvalim... danes spanje - porazno!!! Celo noč premetavanje, obiski WC-ja... če pa mi je le uspelo zaspati za kakšno minuto, pa non-stop neke čudne sanje user posted image ... GROZA!!! No po celonočnem prestavljanju po postelji, sem končno dojela, da s spanjem ne bo nič in se prestavila za računalnik. user posted image
san user posted image user posted image user posted image  res full lep trebušček!!!
Katy hvala za pojasnilo... nam v MŠ tega niso povedali.
Tudi jaz upam, da je s Sonnjo in njenim Kristjanom vse vredu!!!
PDP mi je zračunalo isti kot mi ga je moja G najprej postavila (po prvem dnevu zadnje menstruacije pač).
Zdaj si gremo skuhat kavico, ob 7h pa na jutranji sprehod... potem pa še najverjetneje v zadnji šoping za user posted image ... upam, da me bo to utrudilo in da bom potem lahko oddremala kakšno kitico - preveč pa itak ne smem, ker, če ne, bo spet sledila neprespana noč user posted image
Pridne bodite punce, božajte bejbije in javljajte se!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
14.2.2008 7:53:46   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka
Aja, pa Zofy ti tudi! Pa isto majčko maš kot jaz. Sam sem čist pozabila na njo, moram jo iz omare dat. .. Sem si jo kupila, ker ma tak fajn izrez za dojenje. Sam upam, da mi bo pol tudi prav.?

Hehe, a veš, da sem si jo tudi jaz zato kupilauser posted image . Če mi pa ne bo prav, pa jo bom malo sfrizirala (zožala in skrajšala), pa bo.
Zdej pa šibam oddelat 4 ure, juhuhu...

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
14.2.2008 8:01:54   
san
dobro jutro drage moje

jaz sem pa danes začuda prav uredu spalauser posted image , kljub temu, da je sredi noči še sine prikolovratil v najino posteljo, ker je čudno sanjal.

sem včeraj pozabila povedat, da sem zvečer preverila in sem tudi jaz dobila denar od paketa nakazanuser posted image .

margetka, lucalu hvala za pohvaleuser posted image

no, zdej pa grem kavico mojmu valentinčku kuhatuser posted image

lp, s

pa veliko in še več ljubezni naj vas obkroža danesuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
14.2.2008 8:23:24   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: san

jaz sem pa danes začuda prav uredu spalauser posted image , kljub temu, da je sredi noči še sine prikolovratil v najino posteljo, ker je čudno sanjal.

Pri nas se zadnji teden tudi dogaja, da vsako noč prikolovrati sin v najino posteljo. V svoji zelo nemirno spi in se ves čas nekaj cmeri. Najprej sem mislila da je luna  (mlaj) tega kriva, zdaj pa opažam, da se je v enem tednu kar razvadil. Si mislim, da se zaveda, da se bliža dan D in da, hoče izkoristiti priliko, ker je še sam. Ne more noči preživeti brez moje bližine.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
14.2.2008 8:40:35   
Arabela
Jutro souser posted image !

Pri nas je prav grdo vreme, megleno in mrzlo mrzlo mrzlo.. se vidi da smo se že navadili sončka...user posted image

Jaz sem ugotovila, da se še najboljše počutim če kaj delam, pospravljam pripravljam...ker takrat odmislim vse in me nič ne boli...user posted image ....
Spala sem tako tako.. saj zaspim, ampak ful ful sanjam... pa same bedarije... nesmisle.. in sem prav srečna ko je uro 6zjutraj in se vstanem.. mala pa spi do 8ih in tako imam malo miru samo zase..user posted image user posted image ... zaenkrat...

Pozdravčke vsem... bom videla če se mi bo dalo za nazaj brati, ker sem ful nekje zadaj ostala...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
14.2.2008 8:42:33   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Pri nas se zadnji teden tudi dogaja, da vsako noč prikolovrati sin v najino posteljo. V svoji zelo nemirno spi in se ves čas nekaj cmeri. Najprej sem mislila da je luna  (mlaj) tega kriva, zdaj pa opažam, da se je v enem tednu kar razvadil. Si mislim, da se zaveda, da se bliža dan D in da, hoče izkoristiti priliko, ker je še sam. Ne more noči preživeti brez moje bližine.

Moja je do zdaj vedno v svoji posteljici spala, zdaj pa že 1teden spi zraven mene... se prav stiska k meni, ponoči se vstane, pogleda če sem še zraven nje, se vrže name, nato pa se odkotali na svojo stran in spi dalje..user posted image ... a mislite da res čutijo da se nekaj pripravlja....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
14.2.2008 8:45:45   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Naj vam povem, da sem od jutri 4 ure na bolniški user posted image user posted image user posted image . Je rekla zdravnica, da zakaj ne vzamem kar cele bolniške, pa sem ji razložila, da moram še delo predat. Sem prav veselauser posted image .

Zofy, super user posted image user posted image user posted image ...boš videla, da ti bodo te zadnji dnevi v službi minili kot bi mignil....4 ure je čist druga pesem kot 8 user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
14.2.2008 8:49:37   
Dinki

user posted image zofy, hvala. samo to samo zgleda tako. men se zdi, da je večji, ko se pogledam. pa ob strani imam tudi take fine oblogiceuser posted image . pa na eni slikci se vidi, da se je popek že napol izbočil oz. bi naj se videlo, sam se verjeno na teh slikcah ravno ne vidi preveč. me prav zanima, če se mi bo do konca izbočil.

San, pa smo dočakali še tvojega bušija user posted image ....jaz sploh ne bom komentirala. povedala bom samo: kapo dol mlada dama, to bo tvoj 3. otrok in res si prava mačkica user posted image user posted image . Buši je čudovit! Se pa tudi meni popek boči. Ni še zunaj, je pa že skoraj zravnan, no zgornja kožica že neki ven štrli user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
14.2.2008 8:51:16   
ek76
Dobro jutro!

NČK tudi jaz jem Retafer tablete z železo, pa jih dobro prenašam. Samo prvi dan mi je bilo malo slabo.

Glede suhe kože, jaz imam po trebuhu tako suho kožo, da se mi kar lušči (kar leti od mene), strij pa zaenkrat še nimam. Se pa tudi meni na stegnih pojavlja rdeča koža z mozoljčki, ki zelo srbi.

Potiskane plenice pa imajo tudi trgovini kik (Brežice, Novo mesto).

lp

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
14.2.2008 8:52:39   
eva78
Dobro jutro!

Tudi za mano je bolj neprespana noč. Od dveh naprej nisem zatisnila očesa, pa kolki in noge me grozno bolijo. Poskušam se zatlačiti z blazinami, ampak ne pomaga nevem kako. 
Kadar ne spim,začnem tuhtat same neumnosti-zato berem ali pa se sprehajam po stan.gor pa dol. In opazujem skozi okno,da nas je kar dosti v vasi, ki ne spimo. En upokojenec, pa dve novopečeni mamici, pa seveda jaz. user posted image
Zdaj grem pa likat,ker se mi je nabralo gore perila.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
14.2.2008 8:56:41   
Nasy
Dobro jutro, dober dan! Jaz sem danes super spala, sem se čudila sama sebi. Samo 1x sem šla na WC, to se ni zgodilo že..uf, dolgo. Sem pa nekam zmatrana, zaspana, le zakajuser posted image
Sinoči sva se smejala mojmu trebuhu, je zgledalo, kot bi se mali zibal v njemuser posted image Če se bo danes tudi tako lepo ogrelo kakor včeraj, greva na kak sprehodek po bližnji okolici. Zdaj mi stopnice predstavljajo že kar precejšen napor. Pri nas je nebo brez oblačkauser posted image Naj tako ostane, čeprav so napovedi drugačne. Pa baje se bo ohladilo. Škoda. Sem se že čist navadla na pomladansko vremeuser posted image in take temperature.

Punce, uživajte dan, veliko ljubezni, objemčkov in poljubčkov vam želim! Saj to upam, da uživate vsak dan ampak naj bo danes kak lubček več, k je že glih valentinovouser posted image user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.